Knihy s aktivitami pre deti

Knihy s aktivitami pre deti

(14 produktov)

Deti - živé striebro. Studnica energie. Perpetuum mobile. Niekedy však táto bezhraničná energia potr...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Tešíme sa na Vianoce
Tešíme sa na Vianoce

Katarína Jantáková

Maľovanky, hlavolamy, doplňovačky. Katarína Jantáková zostavila pre deti pracovný zošit Tešíme sa na Vianoce, ktorý poteší všetky nedočkavé detičky. Maľovanky, hlavolamy a doplňovačky budú skvelým pomocníkom aj pre rodičov a katechétov, ktorí tak môžu deti pripraviť na príchod Ježiška.

Skladom

1,84 €

Kvíz: Perličkin kvíz pre deti - Biblia
Kvíz: Perličkin kvíz pre deti - Biblia

Ingrid Peťkovská

248 otázok. Perličkin kvíz pre deti - Biblia je určený deťom všetkých vekových kategórií, ale nielen im.Čaká na vás 248 otázok so štyrmi možnými odpoveďami, no správna je vždy len jedna. Niektoré otázky ponúkajú riešenia obrázkom, iné slovom.Želáme vám dobrú pamäť, a hlavne, aby Pán vo vašom živote na svoju slávu použil všetko, čo sa o Ňom dozviete.

Skladom

3,20 €

Tvorivá Biblia pre deti
Tvorivá Biblia pre deti

Copehagen Publishing House Editorial Staff

Povzbudzuje k učeniu, tvorivosti a duchovnému rozvoju. Zábavným a kreatívnym spôsobom poznávať Bibliu umožňuje nádherne ilustrovaná publikácia v mäkkej väzbe s názvom Tvorivá Biblia pre deti. Jej cieľom je zaujať deti pomocou integrovaných tvorivých prvkov, ktoré podporujú rozvoj detskej fantázie, no predovšetkým vieru dieťaťa a jeho duchovnú zrelosť.Príbehy zo Starého a Nového zákona sú v Biblii prerozprávané jednoduchým zrozumiteľným jazykom.Okrem biblických príbehov obsahuje Tvorivá Biblia pre deti aj tieto aktivity: maľovanky,vytváranie biblických obrázkov spájaním bodiek,hľadanie priesvitných zvieratiek v ilustráciách,porovnávanie ilustrácií a hľadanie rozdielov.V závere kniha obsahuje znenie modlitby Otče náš a priestor na napísanie vlastnej modlitby.

Skladom

13,48 €

Maľovanka: Maľujem si ružencové tajomstvá
Maľovanka: Maľujem si ružencové tajomstvá

Martina Jokelová Ťuchová

Maľovanka spojená s modlitbou. Aj malé deti je potrebné viesť k modlitbe svätého ruženca. Vhodným prostriedkom ako ich naučiť, čo vlastne svätý ruženec je a z čoho pozostáva, je detská maľovanka Maľujem si ružencové tajomstvá. Obsahuje obrázky na vyfarbenie pre všetky ružencové tajomstvá ruženca radostného, bolestného, slávnostného a ruženca svetla. Na každom obrázku je uvedené znenie daného ružencového desiatku. Záver obsahuje návod, ako sa modliť ruženec a zhrnutie všetkých ružencových tajomstiev.Maľovanku pripravila Martina Jokelová Ťuchová.

Skladom

3,88 €

Stovečkovo (mäkká väzba)
Stovečkovo (mäkká väzba)

Miro Jilo

Stovečkovo je kniha plná zaujímavých príbehov s interaktívnymi úlohami, pri ktorých sa ani jeden čitateľ nebude nudiť. V Stovečkove žijú kučeraví obyvatelia, ktorých dobrodružstvá sú inšpirované postavičkou Gu100 z Televízie LUX.Čitatelia tejto knihy si môžu kresby v knihe vyfarbiť podľa vlastnej predstavy, a potom sa môžu venovať rôznym zábavným aktivitám, ktorých je v knihe dosť pre každého zvedavca. Autorom textov je Miro Jilo.

Skladom

12,51 €

Posledné kusy
Ježišove zázraky
Ježišove zázraky

Cecilie Fodor

Hľadajme spolu v Biblii. Poznáš aspoň jeden z Ježišových zázrakov?Vydaj sa na cestu spolu s Ježišom a uvidíš, ako veľmi pomohol svojim priateľom. Pri hľadaní rôznych vecí na obrázku sa rýchlo naučíš anglické slovíčka.Autorkou knihy Ježišove zázraky je Cecilie Fodor.

Skladom

9,60 €

Posledné kusy
Maľovanka - Noe a zvieratká z lesa
Maľovanka - Noe a zvieratká z lesa

Pietro Biblico (ed.)

Noe vzal zvieratká z lesa na svoju archu. Poďte ich objaviť a vymaľovať!Omaľovánka je určená všetkým deťom, ktoré rady kreslia. Vo vnútri sa ukrýva 10 zvieratiek, ktoré si môžu deti vyfarbiť a naučiť sa prvé písmenká z abecedy.

Skladom

0,97 €

Maľovanka - Noe a zvieratká na dvore
Maľovanka - Noe a zvieratká na dvore

Pietro Biblico (ed.)

Noe vzal zvieratká z dvora na svoju archu. Poďte ich objaviť a vymaľovať!Omaľovánka je určená všetkým deťom, ktoré rady kreslia. Vo vnútri sa ukrýva 10 zvieratiek, ktoré si môžu deti vyfarbiť a naučiť sa prvé písmenká z abecedy.

Skladom

0,97 €

Stretni sa s Ježišom
Stretni sa s Ježišom

Jacob Vium

Hľadajme spolu v Biblii. Biblia je plná dobrodružstiev. Objavte ich aj vy spolu so svojimi deťmi s krásnymi ilustrovanými knižkami Hľadajme spolu v Biblii, ktoré sú plné aktivít pre deti.Jakub Vium si pripravil pre vaše deti príbehy zo Svätého Písma, ktoré im pomôžu spoznať život, Ježiša, Božieho syna. Stretni sa s Ježišom, nájdi predmety a nauč sa prvé anglické slovíčka!

Skladom

9,60 €

Veď nás, Pane Ježišu!
Veď nás, Pane Ježišu!

Adela Izsmán

Publikácia pre deti s názvom Veď nás, Pane Ježišu! v sebe spája maľovanku s jednoduchým príbehom. Autorka Adela Izsmán sa v nej snaží ukázať deťom, ako sa v rôznych situáciách treba správne zachovať, a zároveň deti naučiť niečo nové o Bohu. Každému z tridsiatich príbehov je venovaná dvojstránka. Na jednej strane je vždy obrázok na vyfarbenie a na druhej krátky príbeh, ktorý začína biblickým citátom a končí otázkou na zamyslenie a modlitbou.

Skladom

3,20 €

Kamaráti, mám problém!
Kamaráti, mám problém!

Janna Arndtová; Kay Arthurová

Ela je poradkyňa, ktorá odpovedá deťom na ich všakovaké otázky. Teraz však ochorela a potrebuje pomoc každého detského čitateľa. Aké je posolstvo Jakubovho listu? Interaktívne úlohy pomôžu nájsť odpovede a privedú deti k štúdiu a uvažovaniu nad Bibliou - knihou kníh.Autorky tohto dobrodružného a zábavného listovania Bibliou - Kay Arthurová a Janna Arndtová ponúkajú každému dieťaťu odpoveď na výkrik: Kamaráti, mám problém! Približujú sa každému dieťaťu a povzbudzujú k hľadaniu Boha a prekonávaniu problémov s Ním.

Skladom

4,75 €

Posledné kusy
Adam a Eva
Adam a Eva

Cecilie Fodor

Hľadajme spolu v Biblii. Poznáš príbeh stvorenia sveta?Vydaj sa na pútavú cestu spoznávania Božieho stvorenia. V záhrade Eden sa stretneš s prvými ľuďmi Adamom a Evou. Pomôž im nájsť a pomenovať jednotlivé veci a nauč sa prvé anglické slovíčka! Tvorivú knižku Adam a Eva napísala Cecilie Fodor.

Skladom

9,60 €

Daniel a levy
Daniel a levy

Vanessa Carroll

Hľadajme spolu v Biblii. Poznáš Daniela, najmúdrejšieho muža Babylonu?Zákerní ľudia pripravili Danielovi pascu a on teraz potrebuje tvoju pomoc. Pomôž mu pomenovať vybrané veci na obrázku a zároveň sa naučíš anglické slovíčka!Autorkou tvorivej knižky Daniel a levy je Vanessa Carroll.

Skladom

9,60 €

Posledné kusy
Jozef, princ Egypta
Jozef, princ Egypta

Cecilie Fodor

Hľadajme spolu v Biblii. Poznáš príbeh Jozefa, egyptského princa zo Starého zákona?Jozef sa od svojej rodiny dostal do väzenia a potom do kráľovského paláca. Spoznaj jeho život a pomenuj veci na obrázku. Naučíš sa pritom nové anglické slovíčka! Tvorivú knihu Jozef, princ Egypta, napísala Cecilie Fodor.

Skladom

9,60 €

Stovečkovo (tvrdá väzba)
Stovečkovo (tvrdá väzba)

Miro Jilo

Stovečkovo je kniha plná zaujímavých príbehov s interaktívnymi úlohami, pri ktorých sa ani jeden čitateľ nebude nudiť. V Stovečkove žijú kučeraví obyvatelia, ktorých dobrodružstvá sú inšpirované postavičkou Gu100 z Televízie LUX.Čitatelia tejto knihy si môžu kresby v knihe vyfarbiť podľa vlastnej predstavy, a potom sa môžu venovať rôznym zábavným aktivitám, ktorých je v knihe dosť pre každého zvedavca. Autorom textov je Miro Jilo.Kniha vyšla aj v mäkkej väzbe: Stovečkovo (mäkká väzba).

Vypredané

12,51 €

Magnetická kniha Vianoce - Christmas Magnetic Book
Magnetická kniha Vianoce - Christmas Magnetic Book

Magnetická kniha pre všetkých milovníkov Vianoc a zimy s prekvapením.. Čo máte deti na zime najradšej? Stavanie snehuliaka, guľovačku s kamarátmi, čakanie na Mikuláša, či ozdobovanie stromčeka? Vyberte si zo 4 predlohových kartičiek a postavte si podľa nej z magnetiek svoju obľúbenú zimnú, či vianočnú činnosť. Kto má chuť, môže vyskúšať poobliekať postavičky aj do rôznych zimných oblečení. Fantázie sa medze nekladú a scény si deti môžu tvoriť aj samé. Kniha obsahuje až 110 kusov magnetiek, ktoré navrhla obľúbená slovenská ilustrátorka Edita Hajdu. Medzi magnetkami nájdete napríklad - vianočný stromček, ozdoby, darčeky, snehuliaka, sánky, Mikuláša s vrecom plným dobrôt, medovníky, či postavičky detí, rodičov, starých rodičov, rozkošných zvieratiek a mnohé ďalšie. A čo je pre deti jeden z najkúzelnejších momentov Vianoc? Predsa písanie Listu pre Ježiška. Na deti preto čaká v knihe prekvapenie - List Ježiškovi vo forme omaľovánky. Stačí ho vyfarbiť a nakresliť, či napísať svoje tajné želania.Magnetická kniha podporuje kreativitu, detskú fantáziu a rozvoj reči. Zabaví všetky deti, ktoré ešte veria vo vianočné zázraky. Je to ideálny darček na Mikuláša, alebo na adventný čas, kedy deti odrátavajú každý jeden deň do Vianoc a o vianočných zvykoch sa s Vami chcú rozprávať deň čo deň. Alebo to bude skôr výnimočný darček pod vianočný stromček? Kniha obsahuje: 110 ks magnetiek, 4 ks predlohové kartičky scén, 6 ks predlohové kartičky na obliekanie postavičiek, 1 ks List Ježiškovi.

Vypredané

24,15 €

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Radoslav, 28.1.2024

odporucam

userAvatar

Radovan, 26.1.2024

Nadherná knižka hlavne pre mladých.

userAvatar

Pavol, 23.1.2024

doporučujem

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk