Recenzie: alena • Zachej.sk
Recenzie: alena

Recenzie:

A
alena (25)

29. júla 2021

overený nákup

Veľmi dobré čítanie, odporúčam prečítať každému.

Pomohla vám táto recenzia?

Garabandal
Garabandal
8,42 €
skladom
A
alena (25)

15. decembra 2016

overený nákup

Modlím sa ju a je veľmi pekná a účinná. Spovedník mi povedal, že som si vybrala dobre a mám v nej pokračovať,

Pomohla vám táto recenzia?

Zázrak Kristovej krvi
Zázrak Kristovej krvi
1,36 €
vypredané
A
alena (25)

2. októbra 2016

overený nákup

Veľmi dobre premyslená záložka, ktorá spĺňa nie len účel záložky, ale je aj tiesňovým volaním v životných situáciách, do ktorých sa človek denno denne dostáva. Je malá, praktická a hlavne vždy pripravená nám pomôcť v akejkoľvek situácii nás nasmerovať na žalmy z biblie. Vrelo odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

A
alena (25)

2. októbra 2016

overený nákup

Novéna k blahoslavenej CHIARE LUCE BADANO, blahoslavenej dnešnej doby, dievčaťu, ktoré žilo nebo už tu na zemi, odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

A
alena (25)

2. októbra 2016

overený nákup

Veľmi dobrá knižka v období životných skúšok, ale aj na bežné dni života, štyria mocní pomocníci, ktorí sú vždy pripravení nám pomôcť a zároveň môžeme sa povzbudiť ich životnými príbehmi. Ich ťažkosťami a vierou prežitou týmito svätými. Odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

A
alena (25)

2. októbra 2016

overený nákup

Útla knižočka, no obsahovo veľmi bohatá pomôcka k uctievaniu svätej eucharistie. Odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

A
alena (25)

2. októbra 2016

overený nákup

Odporúčam všetkým, ktorí hľadajú alebo nie sú spokojní zo svojou situáciou na pracovisku. U môjho manžela to zabralo.

Pomohla vám táto recenzia?

A
alena (25)

18. septembera 2016

overený nákup

Útla knižka plná modlitieb a novén ku štyrom svätým - mocným orodovníkom v ťažkých životných situáciách. Krátke životopisy týchto svätých, odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

A
alena (25)

31. augusta 2016

Útla knižočka, no bohatá svojim obsahom spolu so ruzenčekom ku Sv. Filoménke. Úžasná pobožnosť k tejto milej svätej. Odporúčam si k tejto knižočke zakúpiť aj ruzenček k Sv. Filoménke.

Pomohla vám táto recenzia?

A
alena (25)

31. augusta 2016

overený nákup

Prežívať adoráciu - prežívať stretnutie s Kristom a môcť sa dívať na neho - zatiaľ ľudskými očami, ale srdcami spojenými.

Pomohla vám táto recenzia?

Prežívaj adoráciu
Prežívaj adoráciu
1,27 €
skladom
1 z 3
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Balíček mi bol doručený v poriadku. S Vašou službou som spokojná, ako aj s objednaným tovarom.

Henrieta

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie