Knihy o pro-life

Knihy o pro-life

(8 produktov)

Knihy o pro-life tématike ponúkajú pohľad na bioetické otázky ako sú umelé oplodnenie, interrupcia, ...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
V osídlach smrti
V osídlach smrti

Christine Watkins; Patricia Sandoval

Útek z pasce drog, bezdomovectva a potratov. „Táto kniha je darom z nebies pre tých, ktorí si myslia, že nemajú v živote žiadnu nádej.“ (o. Víctor Salomón)Držíte v rukách pravdepodobne jeden z najsilnejších príbehov obrátenia, aký bol kedy napísaný. Kniha V osídlach smrti sleduje životné cesty Patricie Sandovalovej, dnes medzinárodnej pro-life rečníčky a úspešnej katolíckej moderátorky, ktorá sa po rozvode rodičov vrhla na cestu sexu a drog. V priebehu roka a pol podstúpila tri umelé potraty. Neskôr dokonca sama pracovala na potratovej klinike. Ťažko závislá od metamfetamínu, hlboko ponorená v New Age praktikách a so zlozvykom vytrhávať si vlasy napokon skončila na ulici, kde ju stretol Boh. Tento strhujúci životný príbeh je dôkazom skutočnosti, že aj keby boli hriechy človeka ako šarlát, vďaka Božiemu milosrdenstvu neexistuje dôvod prestať veriť v jeho obrátenie.Z Božej milosti sa dnes Patricia delí o svoj príbeh s miliónmi ľudí na preplnených štadiónoch. Vystupovala v rozhlasových a televíznych reláciách ako Bookmark (Záložka), Life on the Rock (Život na skale), Women of Grace (Ženy milosti), At Home with Jim and Joy (Doma s Jimom a Joy), Cara a Cara (Zoči-voči) či Nuestra Fe en Vivo (Naša viera žije). S otcom Víctorom Salomónom moderuje vlastnú reláciu De Dos en Dos (V pároch) na katolíckej televíznej stanici EWTN.

Skladom
-12%

9,59 €

Krížová cesta nenarodených
Krížová cesta nenarodených

Poďte aj Vy zachraňovať počaté a na likvidáciu odsúdené deti.

Skladom

0,49 €

Homosexualita
Homosexualita

Francis MacNutt

Možno sa z nej uzdraviť?. Príliš často, zvlášť v cirkvi, sú vo vzťahu k homosexualite spôsobené hlboké trhliny a bolestné nedorozumenia. Je naozaj možné domnievať sa, že homosexuáli si svoj spôsob života nevybrali a popri tom sa pridŕžať Biblie, ktorá tvrdí, že ich správanie je hriešne?Áno, hovorí autor Francis MacNutt a to všetkých privádza k novému poznaniu: Ježiš Kristus môže zmeniť homosexuálnu orientáciu tak, aby sa ona alebo on skutočne mohol/a stať heterosexuálom. Čo sa skrýva za týmto jednoznačným tvrdením je popísané v tejto knihe.Zarážajúca striktnosť a jasnosť knihy Homosexualita upevní názor každého, kto cíti, že homosexualita nie je v poriadku... A homosexuáli, ktorí tužia niečo zmeniť zistia, že špecifická modlitba prináša neobyčajné výsledky.

Skladom

3,40 €

E-kniha
E-kniha: V osídlach smrti
E-kniha: V osídlach smrti

Christine Watkins; Patricia Sandoval

Útek z pasce drog, bezdomovectva a potratov. „Táto kniha je darom z nebies pre tých, ktorí si myslia, že nemajú v živote žiadnu nádej.“ (o. Víctor Salomón)Držíte v rukách pravdepodobne jeden z najsilnejších príbehov obrátenia, aký bol kedy napísaný. Kniha V osídlach smrti sleduje životné cesty Patricie Sandovalovej, dnes medzinárodnej pro-life rečníčky a úspešnej katolíckej moderátorky, ktorá sa po rozvode rodičov vrhla na cestu sexu a drog. V priebehu roka a pol podstúpila tri umelé potraty. Neskôr dokonca sama pracovala na potratovej klinike. Ťažko závislá od metamfetamínu, hlboko ponorená v New Age praktikách a so zlozvykom vytrhávať si vlasy napokon skončila na ulici, kde ju stretol Boh.Tento strhujúci životný príbeh je dôkazom skutočnosti, že aj keby boli hriechy človeka ako šarlát, vďaka Božiemu milosrdenstvu neexistuje dôvod prestať veriť v jeho obrátenie.Z Božej milosti sa dnes Patricia delí o svoj príbeh s miliónmi ľudí na preplnených štadiónoch. Vystupovala v rozhlasových a televíznych reláciách ako Bookmark (Záložka), Life on the Rock (Život na skale), Women of Grace (Ženy milosti), At Home with Jim and Joy (Doma s Jimom a Joy), Cara a Cara (Zoči-voči) či Nuestra Fe en Vivo (Naša viera žije). S otcom Víctorom Salomónom moderuje vlastnú reláciu De Dos en Dos (V pároch) na katolíckej televíznej stanici EWTN.

Ihneď na stiahnutie
-15%

9,27 €

Posledné kusy
Kultúra rodiny
Kultúra rodiny

Melina Livio

Reč lásky. Bola sobota 8. októbra 1994 a tisícky rodín sa zišli na Svetovom dni na záver Roku rodiny, vyhláseného z iniciatívy Spojených národov. Zoči-voči čoraz všeobecnejšiemu chaosu a „pokusom zvrátiť zmysel rodiny a obrať ju o prirodzené puto s manželstvom“ Svätý Otec neváhal položiť rozhodujúcu otázku. Nie etickú, ale takú, ktorá sa v konečnom dôsledku stáva ontologickou: „Rodina, čo hovoríš o sebe?“ alebo ešte radikálnejšie: „Rodina, prečo si?“ „Každá rodina nesie svetlo a každá rodina je svetlom,“ vyhlásil Svätý Otec. Jeho nástupca Benedikt XVI. neskôr vyjadril prianie, aby sa misijné úsilie Cirkvi „sústredilo predovšetkým na rodinu, a to nielen preto, že táto základná ľudská skutočnosť dnes musí čeliť mnohorakým ťažkostiam a hrozbám, a teda musí byť osobitne evanjelizovaná a konkrétne podporovaná, ale aj preto, že kresťanské rodiny predstavujú rozhodujúci zdroj výchovy viery, budovania Cirkvi ako spoločenstva a jej schopnosti misijného pôsobenia v najrozmanitejších životných situáciách.“Livio Melina, prezident Pápežského inštitútu Jána Pavla II. pre štúdium manželstva a rodiny a uznávaný morálny teológ sa vo svojej knihe zamýšľa nad úlohou rodiny v dnešnej spoločnosti. Čo je jej podstatou, zmyslom, akým čelí výzvam či útokom?

Skladom

7,90 €

Posledné kusy
Potrat a eutanázia
Potrat a eutanázia

Jacques Suaudeau

zväzok 3. Publikácia Potrat a eutanázia je zameraná na otázku statusu ľudského embrya, ktorá je kľúčom k tomu, aby zákony týkajúce sa ochrany embrya mali racionálny a objektívny základ.Sústredí sa na:antropologický status ľudského embrya a spochybňovanie ľudskej povahy embrya v rannom štádiu;biologické kritériá, ktoré umožňujú hovoriť o ľudskej bytosti;biologickú realitu výsledku počatia a spochybňovanie individuality embrya v prvých dňoch.

Skladom

5,41 €

Posledné kusy
Nádej pre budúcnosť
Nádej pre budúcnosť

Nádej, ktorá Vás nesklame.... Knižka Nádej pre budúcnosť je venovaná ženám zaskočeným tehotenstvom. V knižke nájdu pohľady Božieho slova na niektoré životné situácie, príbehy žien z Biblie aj príbeh Pána Ježiša. Reálna pomoc a sila pre situácie rozhodujúce o živote a smrti.

Skladom

0,97 €

Posledné kusy
Proč chránit nenarozený život
Proč chránit nenarozený život

Randy Alcorn

Péče o nenarozené děti a jejich matky. Není to tak dávno, co se zdálo, že postoj prosazující ochranu nenarozeného života zemře na stáří. Vypadalo to, že mladí lidé jsou natolik ponořeni do mravního relativismu a do postmoderní společnosti určované bezbřehou tolerantností, že nakonec budou v otázce potratů všichni jednotně prosazovat svobodu volby. V poslední době se však překvapivě víc mladých lidí než jejich rodičů staví proti potratům.V knize Proč chránit nenarozený život autor předkládá konkrétní a znepokojivé důvody, které objasňují a potvrzují oprávněnost tohoto odklonu od stanoviska prosazujícího svobodu volby k postoji pro život.

Skladom

1,93 €

Levy prichádzajú
Levy prichádzajú

Vladimír Palko

Prečo Európa a Amerika smeruju k novej tyranii (doplnené vydanie). Kniha dlhoročného podpredsedu KDH Vladimíra Palka sa stáva veľmi úspešnou a populárnou nie len v konzervatívnych kruhoch. Poďakovanie a uznanie ku knihe vyjadril v osobnom liste aj emeritný pápež Benedikt XVI.Vladimír Palko sa v knihe rozhovoril na tému súčasnej situácie v Amerike a Európe. Autor tu veľmi zrozumiteľne opisuje a posudzuje svetové i slovenské udalosti celospoločesnkého rámca, a taktiež ich dopad na súčasnú kresťanskú politiku. Kniha Levy prichádzajú prináša objasnenie príčin momentálnej protikresťanskej politiky na Slovensku aj v zahraničí. Taktiež sa tu autor zamýšľa, ako vyriešiť momentálne pomery, v ktorých protikresťanská politika víťazí a sila konzervativizmu prehráva. Kniha si ambicióznym spôsobom kladie otázku, či je možné skĺbiť vieru a politiku v treťom tisícročí a pokúša sa na túto neľahkú vec odpovedať.Kniha Levy prichádzajú dáva jasne najavo, aké dôležité je v momentálnej situácii rozkolov a nejednoty bojovať proti vytrácaniu Boha v záležitostiach štátu. Kniha vyšla aj v českom jazyku: Lvi přicházejí (2016).

Vypredané

14,74 €

Gianna Beretta Molla
Gianna Beretta Molla

Hildegard Brem O Cist

Životopis mladej modernej svätej: matky, ktorá vymenila svoj život za život dieťaťa.

Vypredané

1,94 €

Umelé oplodnenie: Žiadny problém!? - 8/2011
Umelé oplodnenie: Žiadny problém!? - 8/2011

Ján Viglaš

Ak je Cirkev proti umelým potratom, prečo je aj proti umelému oplodneniu? V čom spočíva dôstojnosť ľudského plodenia? Aké možnosti majú neplodné páry?

Vypredané

1,46 €

Život za život
Život za život

Giuliana Pelucchiová

Svatá Gianna Berettová - Mollová. Táto kniha autorky Giuliany Pelucchi umožňuje spoznať svätú Giannu Berettovú - Mollovú cez konkrétne okolnosti jej života a svedectvá ľudí, ktorí jej poli blízko a milovali ju.Gianna sa narodila 4. októbra 1922 v Magenta rodičom zo strednej vrstvy. Vyštudovala medicínu a špecializovala sa na pediatriu. Po niekoľkých rokoch sa stretla s inžinierom Pietrom Mollom, ktorý bol hlboký veriaci a zaľúbili sa.Po svadbe sa im postupne narodili tri deti: Pierluigi, Mariolina a Laura. V lete 1961 počas jej štvrtého tehotenstva nastal problém. Gianne objavili fibrom (bujnejúci nádor) a bol nutný chirurgický zákrok, ktorý by znamenal umelý potrat. Gianna odmietla nechať svoje dieťa zabiť a toto rozhodnutie oznámila manželovi aj lekárovi. Podstúpila iný druh operácie, ktorý bol veľmi riskantný práve pre ňu.Gianna Emanuela sa narodila úplne zdravá. Pre jej matku však už nebola nijaká nádej. Obetovala svoj život pre svoje dieťa. Po blahoslavení a následnom svätorečení sa stala Gianna Berettová - Mollová patrónkou pro-life hnutia. Jej život je príkladom pre každého človeka dnes ale aj do budúcich rokov.

Vypredané

7,95 €

Rozhodnutie pre život
Rozhodnutie pre život

Michel Schooyans

Bioetika a populácia. Odpovede známeho belgického filozofa a teológa na etické otázky týkajúce sa problému riadenia rastu ľudskej populácie. Kam až možno zájsť?Možno odoprieť právo na život postihnutému človeku?Vzťahuje sa na ľudské embryo právna ochrana?Nie je nás na zemi priveľa?Ospravedlňuje túžba po dieťati použitie akýchkoľvek prostriedkov?Aký je politický dosah interrupcie?

Vypredané

0,32 €

Atlas Billingsovej ovulačnej metódy
Atlas Billingsovej ovulačnej metódy

Evelyn L. Billingsová; John J. Billings; Maurice Catarinich

Plodnosť a neplodnosť podľa obrazu hlienu. S týmto atlasom súvisí publikácia Prirodzená cesta - Bilingsova metódaĽudský život je najväčší dar. Dávaný je cez plodnosť, ktorú muž a žena majú poznať, aby si tak slobodne mohli zvoliť pohlavné spojenie umožňujúce alebo neumožňujúce počať. Kniha podáva inštrukcie, ktoré pomôžu spoznať plodné a neplodné obdobie.

Vypredané

8,05 €

Kto uverí mi?
Kto uverí mi?

Marek Michalčík

Slovenské matky svedčia o potrate. Slovenským matkám, ktoré potrebujú podporu a pomoc, aby sa im vrátil pokoj a radosť.

Vypredané

2,83 €

nePLÁNOVANÉ
nePLÁNOVANÉ

Abby Johnsonová

Abby Johnson opustila svoju prácu v októbri 2009. tento jednoduchý úkon sa stal národným príbehom, lebo Abby bola riaditeľka kliniky pre Plánované rodičovstvo v Texase. Po tom ako prvýkrát asistovala pri umelom potrate, vyšla do ulíc a pripojila sa ku koalícii pre život.NePLÁNOVNÉ je srdcervúci osobný príbeh o rozhodnutiach života a smrti, vnútornom súboji a duchovnej premene, ktorá hovorí o nádeji a súcite. Autorka rozpráva príbeh z oboch strán: ako riaditeľka aj ako aktivista pro life. Táto kniha by mala byť povinným čítaním pre každého kto sa zaujíma o súbor pro life vs. pro choice a vlastne pre každého človeka, komu nie je život ľahostajný.

Vypredané

5,72 €

Bioetika pre vychovávateľov alebo veda prežitia
Bioetika pre vychovávateľov alebo veda prežitia

Ľubomíra Cehuľová

Vedná disciplína bioetika je styčným bodom zdravotníctva, školstva i náboženstva, z čoho vyplýva potreba základných vedomostí z bioetiky v práci vychovávateľov na rôznych úrovniach v rodine, v škole, vo farnosti. Predmetom predloženej štúdie sú vybrané aspekty bioetiky v práci vychovávateľa, so zameraním na piate a šieste Božie prikázanie. Autorka vychádza z pätnásťročnej pedagogickej praxe učiteľky náboženskej výchovy a štúdia bioetiky počas sedemročného pôsobenia v Ústave medicínskej etiky a bioetiky v Bratislave v rokoch 1994 až 2000. Práca nepredkladá učebné osnovy a rozdelenie jednotlivých údajov pre konkrétne vekové skupiny mládeže. Je určená pre katechétov, kňazov, rodičov a vychovávateľov. Na základe historicko-analytickej a empiricko-syntetickej metódy, formou reflexie a vedeckej rozpravy ponúka vychovávateľom adekvátne odpovede na otázky v súvislosti s bioetikou, s ktorými sa stretávajú pri práci s mládežou.

Vypredané

7,76 €

Bioetika pre všetkých
Bioetika pre všetkých

Ramón Lucas Lucas

V poslednej dobe sa zdá, že disciplína a pravidlá skončili niekde úplne mimo nás. Autor knihy Bioetika pre všetkých (Ramón Lucas Lucas) si kladie za cieľ, aby svojimi znalosťami priviedol svojich čitateľov k oboznámeniu sa s centrálnymi otázkami o ľudskej osobnosti (,,bioetika“ je odvodená z dvoch gréckych slov: bios - ,,život“ a éthos - ,,kostým“).Jeho kniha zahŕňa niekoľko disciplín (filozofia, biológia, medicína...), identifikuje metódy a upozornenia a čo je najdôležitejšie, zdôrazňuje účel: dôstojnosť osoby. Toto dielo má seriózny charakter, ale vďaka početným fotografiám a ilustráciám je prístupné aj pre laikov.

Vypredané

3,88 €

Dvanáct perel pro Ježíše
Dvanáct perel pro Ježíše

Markéta Tomečková (ed.)

Vigilie za počatý lidský život. Benedikt XVI. nás vybízí k modlitbám za ochranu lidského života od početí až do přirozené smrti. V této sbírce modliteb, ve vigilii za počatý lidský život chceme vyprošovat obrácení a Boží milosrdenství pro ty, kdo mají účast na zlech spáchaných na nenarozených dětech, ale též ochranu a bezpečí pro všechny, kdo jsou na životě ohroženi. Jednotlivé perly (perla jednoty, perla růžencová, perla pravdy, perla pokání, perla smíru, perla odčinění, perla modlitby, perla svědectví, perla naděje, perla klanění, perla proseb, perla oběti) se lze modlit dohromady jako vigilii, nebo zvolit jen některé modlitby.Úvodní slovo napsal biskup Mons. Josef Hrdlička.

Vypredané

3,30 €

Chcem byť tvojou ženou
Chcem byť tvojou ženou

Paolo Iafolla

Gianna Berettová-Mollová. Životný príbeh svätej gianny Berettovej-Mollovej je jednoduchý a zároveň uchvacujúci. Táto manželka, matka a lekárka úprimne hľadala Božiu vôľu vo všetkých životných okolnostiach, a keď bolo treba, neváhala zanechať šťastnú existenciu na zemi v prospech nového stvorenia – svojho štvrtého dieťaťa. Gianninu vnútornú silu a túžbu po skutočnej láske nám odhalí najmä jej korešpondencia s Pietrom, jej snúbencom, neskôr manželom, a svedectvá najbližších.

Vypredané

4,86 €

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Radoslav, 28.1.2024

odporucam

userAvatar

Radovan, 26.1.2024

Nadherná knižka hlavne pre mladých.

userAvatar

Pavol, 23.1.2024

doporučujem

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk