Knihy s príbehmi

Knihy s príbehmi

(213 produktov)

Príbehy... S peknými príbehmi sa nám najčastejšie spája čas prázdnin v detstve - čas strávený u star...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Don Bosco - Myšlienky na dobrú noc
Don Bosco - Myšlienky na dobrú noc

Claudio Russo

100 svedectiev a zamyslení na pokojné zakončenie dňa. Nejde iba o to zaželať dobrú noc. Láskavé slovo, záujem, či dobrá správa na večer napomáhajú k rozptýleniu a lepšiemu, pokojnejšiemu spánku.V knihe Don Bosco - Myšlienky na dobrú noc sa nachádza 100 doteraz nepublikovaných spomienok zo života tohto svätca. Fakty, príhody ale hlavne hlboké myšlienky, ktoré nejednému pripomenú krásu rozprávky na dobrú noc.Ale „rozprávka“ zo života Dona Bosca je o to hodnotnejšia, a skutočnejšia, že sa nejedná o fikcie od vymysleného hrdinu, ale od človeka s veľkým srdcom plným Boha.

Vypredané

4,36 €

Chatrč - Zamyslenia na každý deň v roku
Chatrč - Zamyslenia na každý deň v roku

William Paul Young

Silný príbeh obsiahnutý v Chatrči uchvátil srdcia miliónov čitateľov po celom svete a stal sa knižným fenoménom. Chatrč - Zamyslenia na každý deň v roku vám ponúka príležitosť vrátiť sa nanovo a jedinečným spôsobom do "chatrče", kde sa s Mackom stretli jeho neobyčajní priatelia, Tato, Sarayu a Ježiš.365 zamyslení obsahuje vzácne citáty z Chatrče doplnené hlbokými a podnetnými modlitbami, ktoré napísal autor Chatrče Wm. Paul Young. Cieľom tejto knižky je priniesť inšpiráciu, povzbudenie a duchovnú posilu do každého dňa v roku.Pekné, darčekové vydanie.

Vypredané

13,48 €

Čo môžem dať Bohu ja?
Čo môžem dať Bohu ja?

Neal Lozano

Anna na oslave narodenín vysloví želanie, ktoré odhalí, aký výnimočný dar jej Boh vložil do srdca. Neskôr sa na lavičke v skrytom slnečnicovom údolí spýta svojej babičky: „Čo môžem dať Bohu ja?“Anna prostredníctvom babičkinho príbehu o chlapcovi, ktorý dal Ježišovi všetko, čo mal, zistí, že úplne najlepšie dary sú tie, ktoré sme od Boha dostali a môžeme mu ich vrátiť.Príbeh o Anne a Ježišovi Čo môžem dať Bohu ja? pomáha deťom dozvedieť sa o daroch a dávaní a nabáda ich, aby spoznávali, v čom sú výnimočné.

Vypredané

6,69 €

CD: Co Bůh šeptá maminkám
CD: Co Bůh šeptá maminkám

Hana Pinknerová

audiokniha, mp3. Audioverze úspěšného knižního titulu Co Bůh šeptá maminkám (2010).Čte: Hana Pinknerová - autorka. Celkový čas: 4 hod 56 min.Titul je dostupný aj v printovej verzii v slovenskom jazyku: Boh pošepkal mamičkám (2010).

Vypredané

5,00 €

Vojna bohov
Vojna bohov

Kyle Idleman

Ako poraziť modly, ktoré sa usilujú získať si vaše srdce. Kniha Vojna bohov pomáha každému veriacemu uznať, že falošní bohovia, či už poznaní, alebo nepoznaní, vedú vojnu v každom z nás s úsilím o miesto slávy a kontroly nášho života. To, čo nás skutočne vzďaľuje od Ježiša, sú naše srdcia, ktoré sa neupriamujú celé k nemu, ale k falošnej modle – krajšej a lákavejšej.A modly sa prispôsobili dnešnej dobe – už neuznávame kamenných bôžikov, ale moderné idoly. Nedovoľme, aby hlavné miesto v nás zabralo niečo pominuteľné, aby falošní bohovia vyhrali vojnu o naše srdce. Ježiš je cesta, pravda a život. Ježiš je náš Boh. Jediný a zvrchovaný. Len vtedy všetko zapadne na to správne miesto a budeme žiť v plnosti pravdy, ktorá oslobodzuje.

Vypredané

10,90 €

Slepačia polievka pre dušu: Čerstvé mamičky
Slepačia polievka pre dušu: Čerstvé mamičky

Jack Canfield; Mark Victor Hansen; Susan M. Heim

101 inšpirujúcich príbehov o láske, radosti a zázrakoch. Stať sa matkou, to je tá najkrajšia udalosť v živote ženy. Z Márie, Lucie, Jany... sa zrazu stane jednoducho mama. Kniha určite poteší a povzbudí čerstvé ale aj nastávajúce mamičky množstvom humorných príbehov o výchove detí a batoliat.Kniha Slepačia polievka pre dušu: Čerstvé mamičky je preplnená zážitkami iných matiek so svojimi deťmi počas materstva počnúc tehotenstvom, prvými týždňami a rokmi a vlastne aj všetkým medzi tým. Zachytáva fyzické, emocionálne a duchovné skúsenosti z toho, aké je to mať dieťa a založiť si vlastnú rodinu.

Vypredané

9,69 €

Písací stôl
Písací stôl

Rachel Hauck

Rachel Hauck po svojom úspešnom románe Svadobné šaty predstavila čitateľskej spoločnosti ďalší román, ktorého obsahom je nádherný príbeh dvoch spisovateliek, oddelených časom i okolnosťami. Príbeh mladej talentovanej spisovateľky Tenley Roth sa odohráva v súčasnosti. Splnený sen v podobe úspešného debutového románu prináša svoje úskalia. Tenley sedí za písacím stolom, no pod tlakom spoločnosti a hlavne pod časovým tlakom vydavateľa neprichádza žiadna inšpirácia na ďalšiu knihu, ktorú musí napísať.Pred sto rokmi sedela za týmto stolom iná žena. Birdie Shehorn túži písať romány, rozprávať svoje príbehy a tak zaujať svet. Inšpirácií mám mnoho, ale jej matka, ktorá organizuje a manipuluje dcérin život, nesúhlasí s jej záľubou. Keď Birdie zistí, akú budúcnosť pre ňu matka naplánovala, musí sa rozhodnúť, či ostane žiť v pohodlí a vzdá sa svojho sna, alebo sa na vlastnú päsť vydá svojou cestou. Román ponúka dva príbehy z rôznych období, ktoré spája ten istý písací stôl, rovnako ako spoločenské očakávania, konflikty, škandály i znovu nadobudnuté vzťahy. Kniha je plná tajomstiev, ktoré autorka postupne odkrýva. Krásne integrovaný duchovný obsah robí tento príbeh zmysluplným.

Vypredané

11,54 €

10 000 dôvodov
10 000 dôvodov

Matt Redman; Craig Borlase

Príbehy viery, nádeje a vďačnosti inšpirované rovnomennou piesňou. 10000 dôvodov prináša príbehy, ktoré sa ukrývajú za známou kresťanskou piesňou, vďaka ktorej Matt Redman rozšíril túžbu po stretnutí s Bohom, ktoré sám zažil, do celého sveta. Počas štyroch rokov sa pieseň 10000 dôvodov stala jednou z najpopulárnejších moderných chválových piesní. V tejto knihe spája Matt Redman, vedúci chvál jednotlivé bodky medzi touto piesňou a udalosťami svojho života. Navyše zdieľa momenty, ktoré stoja za napísaním tejto piesne a skúma zážitky, ktoré ho naučili dôverovať Bohu v každej situácii.Recenzia na knihu 10 000 dôvodov na stránke blog.zachej.sk.

Vypredané

3,78 €

Ježiško pre mňa
Ježiško pre mňa

Eduard Martin

V láskavej knihe obľúbeného českého autora plnej príbehov, ktorých cieľom je zapáliť vianočné prskavky na uponáhľaný moderný život, sa striedajú veselé i vážne príbehy, ktoré spája spoločná téma – Vianoce. Všetky udalosti sa síce neodohrali počas Vianoc, no práve tým autor poukazuje na to, že „zázraky“ sa neodohrávajú len počas najkrajších sviatkov v roku, ale môžu svoje naplnenie nájsť každý deň.

Vypredané

2,81 €

Nebojácna
Nebojácna

Dina L. Sleimanová

Chrabré srdcia - prvá kniha. Po neúspešnom pokuse zavraždiť kráľa je lady Merry Ellisonová – pôvodom dcéra baróna – v nemilosti trónu. Svojou odvahou a schopnosťami je ochotná urobiť všetko, aby ochránila osirelé deti z jej panstva. Skupinka sa dostáva do povedomia ako Duchovia z Farthingalského lesa a Merry zisťuje, že s rastúcou popularitou sa im do cesty stavia stále viac problémov a jej úloha je čoraz náročnejšia. Timothy Grey, deviaty potomok baróna z Greyhamu, túži vykonať nejaký skutok, ktorý by ho preslávil a priniesol mu vlastný titul. Keď Duchov z Farthingalského lesa zahliadnu vo Wyndeshire, kde Timothy posluhuje miestnemu grófovi ako jeho pobočník, zdá sa, že šanca je na dosah. Len čo sa však tvárou v tvár stretne s vodcom zbojníkov, je nútený všetko prehodnotiť.

Vypredané

5,29 €

Boh sa rodí v nás
Boh sa rodí v nás

Viliam Judák

Adventné a vianočné pohľady. Autor ponúka zbierku adventných a vianočných zamyslení. Prvú časť publikácie tvorí „kalendár“, teda krátke zamyslenie k danému dňu od začiatku adventu až po koniec Vianočného obdobia.Druhú časť tvoria rozličné podnetné príbehy súvisiace práve s najkrajšími sviatkami roka.Autor verí, že radostné posolstvo Vianoc zasiahne čitateľa a bude jeho sprievodcom nielen v radostných chvíľach, ale tiež v okamihoch smútku a beznádeje.

Vypredané

2,42 €

DVD: Anton Srholec
DVD: Anton Srholec

Alena Čermáková

Cesta, po ktorej som šiel (2007 - 2015). Dokumentárny film o životnej ceste Antona Srholca, človeka, ktorý nikdy neopustil svoje zásady – milovať ľudí a Boha, napriek životným okolnostiam a bojovať za lepší svet uprostred pokazeného sveta.

Vypredané

5,72 €

CD: Muž z jaskyne (mp3)
CD: Muž z jaskyne (mp3)

Doug Batchelor

dramatizovaná audiokniha, skutočný príbeh. Ako syn otca milionára a matky úspešnej v šoubiznise mal teenager Doug Batchelor všetko, čo si mohol kúpiť za peniaze - okrem šťastia. Užíval drogy, striedal školy, utápal sa v samovražedných predstavách. Zmietaný chaosom, znechutený sám sebou a v presvedčení, že život nemá nijaký zmysel, bol Doug predurčený na to, aby vyskúšal všetko vzrušenie a zábavu, ktoré sa mu naskytli.V čase hľadania našiel svoj domov v jaskyni, vo vrchoch nad Palm Springs v južnej Kalifornii. Hoci jeho otec vlastnil jachtu a leteckú spoločnosť, Doug sa prehrabával v odpadkoch. Šťastie a sloboda, ktoré hľadal, sa s ním pohrával až do dňa, keď v jaskyni našiel starú, zaprášenú knihu.Čo sa stalo potom, možno opísať ako zázrak…Skutočný príbeh je v podaní rozhlasového herca Alfréda Swana.Obsah:Nech to každý počuje Vojenská škola Útek (1) Útek (2) Konečne sloboda (1) Konečne sloboda (2) Tajná jaskyňa (1) Tajná jaskyňa (2) Zločin sa nevypláca Plachty nahor Na ceste Arabi prichádzajú (1) Arabi prichádzajú (2) Nové Mexiko a späť (1) Nové Mexiko a späť (2) Objavovanie pravdy (1) Objavovanie pravdy (2) Hviezdou na deň Kam patriť (1) Kam patriť (2) Keď to prvý raz nevyjde (1) Keď to prvý raz nevyjde (2) Ja, a duchov ný? Znovu medzi Indiánmi (1) Znovu medzi Indiánmi (2) Domov (1) Domov (2) Skala vekov (1) Skala vekov (2)

Vypredané

1,46 €

Most
Most

Karen Kingsburyová

Ľúbostný príbeh z prostredia kníhkupectva. Americká autorka Karen Kingsburyová v knihe Most napísala klasickú klasiku s nezabudnuteľným ľúbostným príbehom z prostredia kníhkupectva. Je to srdcervúci príbeh dvoch párov.Dvaja študenti Ryan a Molly sa stretnú na Belmontskej univerzite. Od prvého dňa na škole sa stali nielen nerozlúčiteľnými spolužiakmi, ale aj priateľmi. Most – miestne kníhkupectvo, kde trávia väčšinu svojho voľného času, sa stáva neoddeliteľnou súčasťou ich života. Avšak po skončení štúdia sa ich cesty rozchádzajú a ich životy sú plné nespokojnosti a hľadania. Ani jeden nemôže zabudnúť na najkrajšie chvíle svojho života, na kníhkupectvo a priateľov. Vďaka Charliemu a Done, ich pohostinnosti a láskavosti je viac ako 40 rokov kníhkupectvo Most oázou pokoja nielen pre Ryana a Molly, ale pre všetkých zákazníkov, ktorí sem prichádzali. Avšak strašná povodeň, ktorá zničila mesto Franklin, neobišla ani Most. K finančným a existenčným problémom sa pridala nehoda, ktorá zanechá Charlieho v kóme. Dokážu dve generácie čitateľov sa spojiť a spoločne zachrániť Most? A je možné, že nezabudnuteľná láska môže viesť k zázraku druhej šance?

Vypredané

9,60 €

DVD: Príbehy písané životom 5. séria
DVD: Príbehy písané životom 5. séria

dokumentárne filmy. Po štyroch úspešných sériach dokumentárnych filmov z vlastnej produkcie vám prinášame ďalšie inšpiratívne príbehy ľudí. RozvodyViac ako polovica manželstiev sa končí v Českej republike rozvodom. Slovensko je na tom štatisticky o čosi lepšie, ale ani to nie je dôvod na optimizmus. Prečo manželstvo a lásku chápeme ako tovar a v prípade, že sa niečo pokazí, sme pripravení ho zahodiť a vymeniť za nový? Dá sa nalomený vzťah opraviť? Započúvajme sa do výpovedí niektorých ľudí, ktorí rozvodom prešli a premýšľajme nad následkami, aké im tento krok priniesol. Možno nám to pomôže zastaviť sa a urobiť prvý krok na ceste záchrany nášho manželstva. PathfinderDetstvo je obdobím, ktoré formuje človeka na celý zvyšok života. Rodina, škola a prostredie, kde dieťa trávi svoj voľný čas, vytvára základ na získanie správnych návykov a kvalitných vedomostí. Pathfinder je detská kresťanská organizácia skautského typu, ktorá prostredníctvom rozmanitých aktivít učí deti spoznávať prírodu a jej Tvorcu. Spolu s mladými pathfindermi prežijeme chvíle radosti, dobrodružstva a spoznáme životný príbeh Janky, ktorej Pathfinder úplne zmenil život. Cesta k BohuO tom, že na tomto svete existuje dobro a zlo, nepochybuje azda nikto z nás. A či existuje Boh, to je polemika, ktorá sprevádza ľudstvo od momentu, keď prví ľudia, Adam a Eva, prestali úplne dôverovať Bohu. Do života Bohumila, Marty, Romana, Milenka a Jarky za mimoriadnych okolností vstúpil Boh a oni mu začali dôverovať. Dnes sa tešia z toho, že Božia láska ich mení, a preto ju môžu rozdávať aj ľuďom vo svojom okolí.

Vypredané

4,75 €

Príbehy na dobrú noc (SSV)
Príbehy na dobrú noc (SSV)

Sally Ann Wrightová

Mäkká postieľka, teplá perina, oči ťažké ako závažia, a predsa k pokojnému spánku ešte niečo chýba. Príbeh, ktorý naplní detskú predstavivosť a modlitba, ktorá odoženie všetky nočné mory. Príbehy na dobrú noc je prekrásne ilustrovaná kniha, ktorá spracováva najznámejšie biblické príbehy tak, aby boli zrozumiteľné aj tým najmenším. Obsahuje aj krátke modlitby, ktoré sú vhodné nie len pre deti, ale inšpiráciu z nej môžu čerpať aj rodičia.

Vypredané

7,28 €

O prírode veselo i vážne
O prírode veselo i vážne

Miroslav Saniga

Naše Slovensko. Živé, vzrušujúce príbehy zo života zvierat i rastlín. Plnofarebná knižka sprevádza mladého čitateľa všetkými ročnými obdobiami od januára do decembra. Je to netradičný, zábavný pohľad na prírodu.V knihe nájdu deti i dospelí skutočné veselé príbehy, pranostiky, rekordy, kalendárium i zaujímavosti z ríše zvierat, vtákov, motýľov i stromov.Ambíciou knižky je priviesť čitateľa k tomu, aby prírodu viac spoznal a chránil ju. Text sprevádzajú fotografie Miroslava Sanigu a vtipné ilustrácie výtvarníka Juraja Martišku.

Vypredané

7,66 €

Anjelské sekundy
Anjelské sekundy

Eduard Martin

Českí prozaik a básnik Eduard Martin zvolil pre svoju novú knihu formu krátkych príbehov ktorých jasno ambíciou je potešiť svojho čitateľa. Anjelské sekundy zachytávajú situácie, do ktorých sa môže dostať každý, objavujú pritom hlbší zmysel diania a povzbudzujú každého kresťana k prehĺbeniu viery a k radosti. Život predsa plynie po sekundách, tou najnestálejšou veličinou...Prečítajte si krátku recenziu knihy Anjelské sekundy, ktorá vyšla v Katolíckych novinách v rubrike Tip na obohatenie.

Vypredané

2,42 €

Pod hladinou
Pod hladinou

Dani Pettreyová

Aljašská odvaha - kniha prvá. Sabotované lietadlo. Dvaja mŕtvi potápači. Jediná stopa.Bailey Craigová prisahala, že sa do Yancey na Aljašku už nikdy nevráti. V mladosti sa dopustila vecí, na ktoré by najradšej zabudla, ale Yancey nie je mesto, ktoré zabúda ľahko. Vracia sa na pohreb blízkej osoby, ktorá zahynula pri leteckom nešťastí, ale na povrch vyplávajú temné dôkazy a Bailina pomoc sa pre vyriešenie prípadu stane nenahraditeľnou.Cole McKenna zvláda nebezpečné potápanie a záchranné akcie. Dokáže sa vyrovnať so strachom, že jeho mesto ohrozuje vrah. Ale čeliť skutočnosti, že Bailey sa vrátila, je veľkou výzvou. Kedysi mu zlomila srdce. Zdá sa však, že nie je rovnakým dievčaťom, ktoré pred desiatimi rokmi odišlo z Yancey. Ani on už nie je tým chlapcom, ktorého vtedy opustila.Čas neúprosne beží a počet obetí stúpa. Bailey a Cole sa musia preniesť ponad zranenia z minulosti a začať spolupracovať, až kým skrytá pravda nevyjde najavo.

Vypredané

10,57 €

Nikdy sa nevzdávaj
Nikdy sa nevzdávaj

15 povzbudzujúcich kapitol zo života. Spisovateľka Elizabeth Barrettová mala v detstve úraz, ktorý spôsobil, že sa stala čiastočným invalidom. Jej otec bol nemilosrdný a veľmi prísny. Rozkazoval a vládol nad celou rodinou. Keď sa ako mladá slečna zoznámila s Robertom Browningom, otec sa z toho netešil. Nesúhlasil s tým, keď doma oznámili, že sa chcú vziať. Ich svadba sa preto uskutočnila tajne – bez otcovej prítomnosti.Po svadbe sa mladí Browningovci odplavili do Talianska, kde žili až do konca svojho života. Aj keď sa rodičia dcéry zriekli, Elizabeth sa neustále snažila nadviazať s nimi vzťah. Týždeň čo týždeň im písala listy. Nikdy však nedostala odpoveď. Po desiatich rokoch dostala veľký balík. Keď ho otvorila, našla v ňom všetky svoje listy, no ani jeden nebol otvorený! Dnes patria tieto listy medzi najkrajšie diela anglickej klasickej literatúry. Keby si jej rodičia prečítali aspoň niekoľko jej listov, ich vzťah k Elizabeth by sa bol určite obnovil."„Človek v hneve ide na splašenom koni.“ Benjamin Franklin

Vypredané

6,79 €

Objav svoje krídla
Objav svoje krídla

Willy Hoffsümmer (ed.)

Príbehy pre mladých kresťanov. Si mladý človek, plný nádejí a očakávaní. Si krásne dievča, si krásny chlapec, lebo máš čisté srdce a túžiš ho naplniť láskou a šťastím. Nie je také jednoduché vybrať si z ponuky dnešného sveta. Ako na to? Pomôcť ti môže aj kniha príbehov, ktoré napísal sám život. Príbehy sú plné napätia i dojatia, ale i obyčajne ľudskej lásky a statočnosti. Po prečítaní jednotlivých príbehov ostaň chvíľu v tichosti, zober si z nich krídla a vzlietni …

Vypredané

2,91 €

DVD - Môj tajný priateľ
DVD - Môj tajný priateľ

Príbeh o strážnom anjelovi. Malá Angie verila, že má svojho strážneho anjela. Dokonca mu dala aj meno – Miki. Keď sa jej však brat Danny vysmieval, začalo jej to vŕtať v hlave. Počas prázdnin v drsných horách San Miguel (Svätý Michal) sa prihodilo niečo, čo vyjasnilo pochybnosti a na čo Angie a jej brat Danny, len tak ľahko nezabudnú.Počas cesty do horskej chaty našla Angie zaprášený náramok – dokonalý obojok pre zajačika Bojka. Ale prečo mali o ten náramok záujem aj dvaja muži, skrývajúcí sa v kríkoch? A ako to všetko súviselo s anjelmi? Môj tajný priateľ je zmesou komédie, napätia, piesní a povzbudivých impulzov…Jazyk: slovenský dabing. Celkový čas: 32 min.

Vypredané

2,55 €

CD: Dve planéty
CD: Dve planéty

Páter Gabriel

Známy františkán páter Gabriel rozpráva svoje príbehy, ktorými chce poučiť a vysvetliť deťom a mládeži to, s čím sa dnes v živote stretávajú.Dve planéty:hraboši a BezzemkoviaZmluvyCharakteristikyPríchod vesmírnej posádky Bruchanovce a SrdečnôvoInštruktorka lyžovania: Rodinná pohodaPrázdninová lyžovačkaZábavný program a diskotékaOdchod otca z domuRozvodRozdelená rodinaCelkový čas: 77:51

Vypredané

4,85 €

E-kniha
E-kniha: Škatuľa od topánok
E-kniha: Škatuľa od topánok

Francine Riversová

Vianočný príbeh. Tento krehký vianočný príbeh je o Timmym O´Neilovi, chlapcovi, ktorý nachádza nový domov v pestúnskej rodine. Prináša si so sebou tajomnú škatuľu. Na prvý pohľad je to len obyčajná škatuľa od topánok s červeným vrchnákom a nápisom „Bežecké topánky“ naboku.No kamkoľvek Timmy ide, berie ju so sebou. A keď sa ho ľudia pýtajú, čo je vnútri, s úsmevom odpovedá: „Veci.“ I keď sa Timmy už udomácnil v novej milujúcej rodine, nechce prezradiť svoje tajomstvo... napokon ho však krása betlehemskej scenérie v kostole inšpiruje k tomu, aby si otvoril srdce a obdaril Ježiška tým najcennejším, čo má.V tomto obľúbenom vianočnom príbehu, ktorý sa už stal klasikou, nám autorka bestsellerov denníka New York Times Francine Riversová približuje jednoduchú, no inšpirujúcu vieru malého chlapca.

Vypredané
-21%

3,10 €

Moje obľúbené príbehy
Moje obľúbené príbehy

Jozef Šuppa

Básnik Milan Rúfus sa vyslovil, že rozprávka je nevlastná sestra pravdy.V tejto knižke obľúbených príbehov autora ide tiež o sprostredkovanie životnej pravdy. Vieme, že Ježiš svojich súčasníkov učil pravde života cez príbehy, príklady a podobenstvá. Životná múdrosť vyjadrená príbehom alebo obrazom sa dostáva hlbšie do srdca a duše človeka, ako iba vyslovená slovom. Jednotlivé príbehy sú prepojené s Božím slovom, ktoré nás pozýva uvádzať pravdu do konkrétneho života. Preto v nich môžeme nájsť dôležité posolstvo aj pre svoj život.

Vypredané

1,94 €

Čriepky osudu
Čriepky osudu

Lev Nikolajevič Tolstoj

Poviedky, príbehy a bájky. Táto knižka prináša krátke poviedky, príbehy a bájky Leva Nikolajeviča Tolstého. Niekedy vážne, inokedy žartovne odhaľuje skrývané temné stránky ľudského charakteru, aby ukázal, aká cesta vedie k oslobodeniu sa od nich.

Vypredané

5,72 €

Ďalšie príbehy na uzdravenie duše
Ďalšie príbehy na uzdravenie duše

José Carlos Bermejo

Od známeho autora veselých príbehov na potešenie duše vychádza nová zbierka príbehov pre každého. Táto kniha je pre: mladých, starších, deti aj rodičov. Povzbudzuje a omladzuje.Príbehy pôsobia na lepšiu stránku človeka - na jeho morálku, niekedy aj na city a každý príbeh má v sebe myšlienku, ktorá sa zapíše do srdca.Kniha Ďalšie príbehy na uzdravenie duše môže byť skvelým darčekom pre milovanú osobu, kamaráta, rodinu, alebo pre známeho v práci. Príbehy v nej treba zdieľať, rozdávať stále znovu a znovu a stále budú mať svoj potenciál. Každú dušu na svete niečo ťaží. V tejto knihe môže byť príbeh na uzdravenie tej vašej.

Vypredané

4,80 €

Sedmero zastavení u klíčové dírky
Sedmero zastavení u klíčové dírky

Max Kašparu

2. dotisk. Publikace nám dovoluje nahlédnout do pracovny psychiatra a premonstrátského terciáře Maxe Kašparů a zamyslet se nad otázkami a problémy, které občas musí řešit každý člověk nebo dvojice lidí při výběru partnera.

Vypredané

3,10 €

DVD: Príbehy písané životom - 1. séria
DVD: Príbehy písané životom - 1. séria

dokumentárne filmy. Séria dokumentárnych filmov. V skutočných príbehoch 1. série spoznáte silu obetavej lásky, s napätím budete prežívať boj o záchranu života mladej ženy a spolu sa vydáme na ďalekú cestu do Afganistanu. Túžime po tom, aby vám tieto príbehy priniesli nádej a aby ste aj vy spoznali Božiu pomoc vo vašich životných skúškach. Keď láska víťazíDeväť dni v kómeSlovenské domy pre AfganistanCelkový čas: 83 min.

Vypredané

4,75 €

Jak mluvit s dětmi o sexu
Jak mluvit s dětmi o sexu

Mark Laaser

Kniha zkušeného psychologa a terapeuta je výjimečnou pomocí rodičům při jednom z jejich nejnáročnějších úkolů - mluvit s dětmi o sexu. Publikace je plná příkladů ze života i modelových dialogů a nabízí rady a praktickou pomoc pro rozhovory s dětmi od nejútlejšího dětství po ranou dospělost. Ukazuje, jak je možné s dětmi sdílet svou víru a hodnoty a pomoci jim tak získat zdravý křesťanský pohled na sexualitu jako nádherný Boží dar.

Vypredané

11,49 €

Štastie je žiť pre štastie druhých
Štastie je žiť pre štastie druhých

Tanino Minuta

pravdivé príbehy. Čo znamená slovo šťatie?Byť šťastný?Je to zlato, ktoré sa zaleskne v odraze slnečného svetla?Stretnutie veľkej lásky?Je to dieťa, ktoré je očarené prvým jarným kvetom?Je súčasťou života, jeho protagonistom. Je to život!Ježiš nás učí: „Ako mňa miluje Otec, tak ja milujem vás, ostaňte v mojej láske, ako ja zachovávam prikázania svojho Otca a ostávam v jeho láske. Toto som vám povedal, aby vo vás bola moja radosť a aby vaša radosť bola úplná.“ (Jn 15, 9-11)Šťastie je žiť pre šťastie druhých je kniha, ktorá obsahuje množstvo povzbudivých príbehov zo života. Autor Tanino Minuta strávil určitý čas aj na Slovensku a aj z tohto prostredia sú niektoré jeho poviedky.

Vypredané

4,75 €

Po provaze ke Kristu
Po provaze ke Kristu

Max Kašparu

(2.vydanie). „Křesťanská víra je vírou velkých paradoxů! Chceme-li postupovat duchovně vzhůru, musíme sestupovat dolů, ke kořenům zdravé, tradiční a čisté spirituality. Chceme-li Božím slovem ovlivnit okolí, musíme jím ovlivnit nejprve sami sebe. Chceme-li jít ve vztahu k Bohu dopředu, musíme se vrátit zpět k jeho evangeliu. Chceme-li budovat nadpřirozené, musíme začít u přirozeného.“Za úspěchem knížek Maxe Kašparů stojí hluboká lidskost autora i jeho znalost lidských srdcí. Provaz či lano je obrazem a symbolem křehkosti, provizoria i umění cesty k Bohu. Jako lidé vycházíme z „kopečku naší obyčejné všednodennosti, situovaného na okraji srázu naší konečnosti“ a přicházíme k „vysoké hoře, jejíž vrchol je vždy nad oblaky a na jejímž temeni stojí živý Ježíš“.Inspirativní dílko je adresováno všem, kteří hledají v životě novou, trochu akrobatickou, ale přesto bezpečnou cestu ke smyslu života – k Bohu.Jaroslav Maxmilián Kašparů, píšící pod jménem Max Kašparů (* 1950), je český řeckokatolický kněz, psychiatr, pedagog, premonstrátský terciář, autor duchovní literatury a esperantista. Na kněze řeckokatolické církve byl vysvěcen v roce 2015, předtím byl jáhnem římskokatolické církve. K jeho odborným zájmům patří pastorální medicína a vztah mezi spirituální teologií, psychiatrií a psychologií. Je autorem desítek úspěšných knížek. V Karmelitánském nakladatelství vyšly rozhovory Do výšky volím pád (2003), Jinými slovy. Na minutu s Maxem Kašparů (2005) nebo bestseller O radostech lidské duše (2. vyd. 2008).

Vypredané

8,63 €

Ut Ecclesia aedificetur
Ut Ecclesia aedificetur

Peter Zubko; Tomáš Haburaj

Apoštolská služba kardinála Jozefa Tomka. J. Em. Mons. Jozef Tomko je kardinál Svätej rímskej cirkvi, titulárny arcibiskup, emeritný prefekt Kongregácie pre evanjelizáciu národov, emeritný predseda Pápežského komitétu pre medzinárodné eucharistické kongresy, spisovateľ. Patrí medzi najvýznamnejších Slovákov. Keď vyšlo v roku 2014 prvé vydanie tejto publikácie, bola darom ku kardinálovej deväťdesiatke. Osobne sa jej mimoriadne potešil, podrobne ju preštudoval a napokon opravil niekoľko nepresností. Toto druhé vydanie je tak autorizované a doplnené o najnovšie informácie.

Vypredané

6,31 €

Ezopove bájky
Ezopove bájky

Ezop; Pavel Šrut

Bájky, ktoré prežili stáročia, sa nám aj dnes prihovárajú s rovnakou naliehavosťou ako v časoch antiky. Ich nesmrteľnosť spočíva predovšetkým v pravde. Drobné príbehy o zvieratách a ľuďoch odhaľujú chamtivosť, lenivosť, násilie, klamstvo či iné ľudské chyby a v ponaučeniach ukrývajú životnú múdrosť mnohých generácií ľudského druhu, ktorý sám seba označuje ako "človek rozumný". Bájky sú dôkazom, že ľudia sú v mnohom stále rovnakí a pri všetkej rozumnosti... nepoučiteľní.Ezopove bájky v podaní Pavla Šruta sprevádzajú humorné ilustrácie Miloslava Jágra a sú skvelým čítaním pre malých i veľkých.

Vypredané

9,51 €

Širšie súvislosti
Širšie súvislosti

Ben Carson; Gregg Lewis

Alebo čo je v živote skutočne dôležité. Som len chirurg, ktorý sa špecializuje na operácie mozgu. Nemôžem vedieť všetko. Som rád, že ani nemusím, pretože som pochopil niečo z múdrosti kráľa Šalamúna, ktorý napísal: „Dôveruj celým srdcom Hospodinovi a nespoliehaj sa na svoj rozum. na všetkých svojich cestách ho poznávaj a on sám ti urovná chodníky. “ (Príslovia 3,5. 6)Inak povedané, musíme si uvedomiť, že Boh má situáciu pod kontrolou. Na nás je, aby sme sa snažili poznávať jeho vôľu a chápať jeho pohľad na veci tým, že budeme rozvíjať vzťah s ním a poznávať ho prostredníctvom jeho Slova. Nakoľko sa nám podarí uvidieť svet jeho očami lásky a súcitu, natoľko uvidíme seba v správnom svetle a pochopíme, že v jeho plánoch máme svoje miesto. Potom, jedine potom budeme schopní skutočne vnímať ŠIRŠIE SÚVISLOSTI.

Vypredané

7,76 €

Božia signatúra na úžasnom diele prírody
Božia signatúra na úžasnom diele prírody

Miroslav Saniga

Znalec prírody a obľúbený autor Miroslav Saniga prichádza s ďalšou publikáciou, v ktorej reflektuje rozličné prírodné javy, prepája ich so životom človeka a jeho vzťahom k Bohu. Kniha je doplnená vzácnymi ilustráciami z pera autora a nájdete v nej napríklad kapitoly s názvami:Spomienky uložené v letokruhoch duše,Nadprirodzené účinky vtáčieho spevu,Ľadový betlehem,"Naformátovaní" na večný život.

Vypredané

1,94 €

DVD - Deň, keď slnko tancovalo
DVD - Deň, keď slnko tancovalo

Príbeh z Fatimy. Animovaný príbeh o troch pastierikoch z Fatimy.

Vypredané

2,55 €

Zvestovateľky
Zvestovateľky

Rút Krajčiová-Krajinská

Príbehy zo Starého zákona a súčasnosti. Rút Krajčiová-Krajinská je ženou, pre ktorú je Biblia zdrojom energie, útechy, povzbudenia, radosti a pokoja. Biblia sa stala aj podkladom k napísaniu knihy Zvestovateľky. Autorka túži, aby aj táto kniha pomohla čitateľom obľúbiť si Bibliu, stojí to za to.Rút prevedie čitateľa cez Božie slovo tak, ako ste to ešte nezažili. Biblické príbehy sú popretkávané skúsenosťami zo života autorky. Zažijete dobrodružnú cestu a zakúsite požehnanie, ktoré prináša odvaha čítať Božie slovo. Texty sú zrozumiteľné, žiadne skryté úvahy, ale jasné posolstvá.

Vypredané

10,67 €

Jezuliatko prichádza
Jezuliatko prichádza

Viliam Judák

Počas vianočných sviatkov, keď je rodina akosi viac spolu, nemusíme pozerať len rozprávky v televízii. Obľúbený biskup Viliam Judák nám vo svojej publikácií Jezuliatko prichádza prináša nádherné zamyslenia a príbehy. V prvej časti nás pripraví na tieto prekrásne sviatky adventnými myšlienkami a následne nás prevedie aj vianočným obdobím. V druhej časti knihy objavíme vianočné príbehy z rôznych kútov Zeme. Kniha je obohatená o farebné fotografie a ilustrácie, čo ju robí mimoriadne atraktívnou a vhodnou aj na vianočný darček.

Vypredané

16,49 €

...Aby sme boli jedno
...Aby sme boli jedno

Fletcher Doyle

Zdravý sexuálny život v manželstve - 19 skutočných príbehov. Aj vy si kladiete otázky typu:Ako žiť zdravý manželský sexuálny život?Koľko členov má mať moja rodina?Čo robiť, aby manželský život nezovšednel?Ako žiť v súlade so svedomím?Ponúkame vám odpovede zo životnej praxe manželských dvojíc. 19 skutočných príbehov vám určite prinesie ďalší, nový pohľad, ba i riešenie na plánovanie rodičovstva.

Vypredané

4,19 €

8 z 12
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Alexandra, pred týždňom

Prekvapivo velmi rychlo do 2 dni tovar bol doruceny- vsetky postupy oznamene , presne ako na webe tovar vyzeral.Bola som spokojna- odporucam vsetkym .

userAvatar

Oľga, pred týždňom

Rýchle vybavenie objednávky, som spokojná

userAvatar

Valéria, pred týždňom

Odchod promptne vybavuje objednávky.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk