Knihy s citátmi z Denníčka svätej Faustíny

Knihy s citátmi z Denníčka svätej Faustíny

(13 produktov)

Denník je vlastne niečo ako sebareflexia. Zapisujeme si, čo sa nám za uplynulý deň prihodilo, čo nás...

Ako radíme tieto výsledky?

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Dotlač
365 dní s dušami v očistci
365 dní s dušami v očistci

Susan Tassone

denné zamyslenia. „Nikto nežije sám. Nikto nehreší sám. Nikto nie je spasený sám. Do môjho života neustále vstupuje život tých druhých, v dobrom i v zlom. Preto môj príhovor za druhého nie je mu cudzí, nie je niečím vonkajším, a to ani po smrti.“ (Benedikt XVI., Spe salvi) Boh nám zveril povinnosť, moc a privilégium modliť sa za vyslobodenie duší z očistca – autorka a rečníčka Susan Tassoneová vám poskytne jedinečný spôsob, ako v tomto úsilí vytrvať.Kniha 365 dní s dušami v očistci obsahuje modlitby, učenie o očistci, skutočné príbehy, meditácie, citáty svätých a ešte oveľa viac. Túto knihu môžete použiť, ako len chcete – ako zamyslenia a čítania na každý deň, ako celoročnú novénu, ako sprievodcu liturgickými obdobiami, alebo ju len vezmite do rúk a čítajte tak, ako vás bude Duch viesť. Každý deň máme príležitosť modliť sa za duše v očistci. Neochabujme v modlitbe a buďme vytrvalí. Musíme vyprázdniť očistec!„Ak sme svojimi modlitbami a obetami oslobodili dušu z očistca, potom by sme v nebi mali mať ďalšieho príhovorcu.“ – Solanus Casey. Knihe bol v pôvodnom anglickom vydaní udelený Imprimatur.

Skladom
-12%

10,47 €

Najnižšia cena za posledných 30 dní pred zľavou: 10,47 €

7 tajomstiev Božieho milosrdenstva
7 tajomstiev Božieho milosrdenstva

Vinny Flynn

„Dôvera v Boha je podstata posolstva o milosrdenstve.“Prostredníctvom knihy 7 tajomstiev Božieho milosrdenstva nám autor ukazuje, že uctievanie Božieho milosrdenstva nie je len ďalšou súkromnou pobožnosťou. Pochopiť ho a vstúpiť do jeho hĺbky je kľúčovým okamihom duchovného života každého človeka. Autor nám dáva pozvanie na cestu, aby milosrdenstvo mohlo premeniť aj náš život. Všetko sa môže stať zmysluplnejším, silnejším a vitálnejším, keď skutočne prijmeme dar Božieho milosrdenstva – pretekajúcu lásku Najsvätejšej Trojice.V roku 2000 pápež Ján Pavol II. kanonizoval veľkú vizionárku 20. storočia sestru Faustínu Kowalskú a ustanovil, že prvá nedeľa po Veľkej noci sa bude každoročne sláviť ako Nedeľa Božieho milosrdenstva. V roku 2006 pápež Benedikt XVI. zdôraznil, že „úcta k Božiemu milosrdenstvu nie je len sekundárnou pobožnosťou, ale neoddeliteľnou súčasťou kresťanskej viery a modlitby“. Pápež František vyhlásil mimoriadny Jubilejný rok Božieho milosrdenstva, ktorý sa začal sláviť 8. decembra 2015. Všetci traja pápeži jasne vyjadrili, že Božie milosrdenstvo patrí k podstate kresťanskej viery, a táto kniha odhaľuje prečo.Kniha je cirkevne schválená.

Skladom
-12%

7,83 €

Najnižšia cena za posledných 30 dní pred zľavou: 7,83 €

7 tajomstiev svätej spovede
7 tajomstiev svätej spovede

Vinny Flynn

„Strach je zbytočný. Potrebná je dôvera.“Autor v tejto knihe predstavuje nový prístup k sviatosti zmierenia prostredníctvom 7 kľúčových tajomstiev spovede. Sú to pravdy o veľkej duchovnej kráse, moci a hĺbke tejto sviatosti. Chápanie spovede u mnohých katolíkov je tak úzko zamerané, že im bráni v objavovaní jej skutočnej krásy a hodnoty. Pre mnohých je spoveď len prostriedok, ako si dať veci do poriadku, ako byť očistený od hriechu a opäť plne začlenený do spoločenstva veriacich. No pápež František hovorí, že spoveď je oveľa viac, ako len „ísť do čistiarne“. Je to „stretnutie s Ježišom, ktorý na nás čaká“.Ak ste ešte nezažili vyznanie ako nádherné osobné stretnutie s Ježišom, ak nepoznáte ten pocit ísť na svätú spoveď s rovnakou radosťou a horlivosťou ako na sväté prijímanie, potom je táto kniha presne pre vás. Otvorí vám nové obzory a pozve vás k tomu, aby ste zažili podmanivú cestu osobného uzdravenia a svätosti. Zmení váš život.Kniha je cirkevne schválená.

Skladom
-12%

7,83 €

Najnižšia cena za posledných 30 dní pred zľavou: 7,83 €

Ruženec s Ježišom, Máriou a sv. Faustínou
Ruženec s Ježišom, Máriou a sv. Faustínou

Publikácia Ruženec s Ježišom, Máriou a sv. Faustínou obsahuje viacero druhov zamyslení k tajomstvám ruženca radostného, ruženca svetla, bolestného a slávnostného ruženca.Kniha má tri časti:Ruženec s Ježisom - v tejto časti modlitbu posvätného ruženca sprevádzajú Ježišove slová zapísané v Denníčku svätej sestry FaustínyRuženec s Máriou - modlitbu posvätného ruženca sprevádzajú slová Panny Márie zapísané v Denníčku svätej sestry FaustínyRuženec so sv. Faustínou - modlitbu posvätného ruženca sprevádzajú slová svätej Faustíny, ktoré si zaznamenala do svojho Denníčka

Skladom

4,85 €

Božie milosrdenstvo - naša záchrana
Božie milosrdenstvo - naša záchrana

Mikuláš Havrilla (ed.)

Fragmenty z denníčka sestry M. Faustíny Kowalskej. Fragmenty z denníčka sestry M.Faustíny Kowalskej.

Skladom

1,84 €

E-kniha
E-kniha: 365 dní s dušami v očistci
E-kniha: 365 dní s dušami v očistci

Susan Tassone

denné zamyslenia. „Nikto nežije sám. Nikto nehreší sám. Nikto nie je spasený sám. Do môjho života neustále vstupuje život tých druhých, v dobrom i v zlom. Preto môj príhovor za druhého nie je mu cudzí, nie je niečím vonkajším, a to ani po smrti.“ (Benedikt XVI., Spe salvi) Boh nám zveril povinnosť, moc a privilégium modliť sa za vyslobodenie duší z očistca – autorka a rečníčka Susan Tassoneová vám poskytne jedinečný spôsob, ako v tomto úsilí vytrvať.Kniha 365 dní s dušami v očistci obsahuje modlitby, učenie o očistci, skutočné príbehy, meditácie, citáty svätých a ešte oveľa viac. Túto knihu môžete použiť, ako len chcete – ako zamyslenia a čítania na každý deň, ako celoročnú novénu, ako sprievodcu liturgickými obdobiami, alebo ju len vezmite do rúk a čítajte tak, ako vás bude Duch viesť. Každý deň máme príležitosť modliť sa za duše v očistci. Neochabujme v modlitbe a buďme vytrvalí. Musíme vyprázdniť očistec!„Ak sme svojimi modlitbami a obetami oslobodili dušu z očistca, potom by sme v nebi mali mať ďalšieho príhovorcu.“ – Solanus Casey.Knihe bol v pôvodnom anglickom vydaní udelený Imprimatur.

Ihneď na stiahnutie
-15%

10,12 €

Skladom

1,16 €

E-kniha
E-kniha: 7 tajomstiev svätej spovede
E-kniha: 7 tajomstiev svätej spovede

Vinny Flynn

„Strach je zbytočný. Potrebná je dôvera.“Autor v tejto knihe predstavuje nový prístup k sviatosti zmierenia prostredníctvom 7 kľúčových tajomstiev spovede. Sú to pravdy o veľkej duchovnej kráse, moci a hĺbke tejto sviatosti. Chápanie spovede u mnohých katolíkov je tak úzko zamerané, že im bráni v objavovaní jej skutočnej krásy a hodnoty. Pre mnohých je spoveď len prostriedok, ako si dať veci do poriadku, ako byť očistený od hriechu a opäť plne začlenený do spoločenstva veriacich. No pápež František hovorí, že spoveď je oveľa viac, ako len „ísť do čistiarne“. Je to „stretnutie s Ježišom, ktorý na nás čaká“.Ak ste ešte nezažili vyznanie ako nádherné osobné stretnutie s Ježišom, ak nepoznáte ten pocit ísť na svätú spoveď s rovnakou radosťou a horlivosťou ako na sväté prijímanie, potom je táto kniha presne pre vás. Otvorí vám nové obzory a pozve vás k tomu, aby ste zažili podmanivú cestu osobného uzdravenia a svätosti. Zmení váš život.Vinny Flynn je výkonný riaditeľ MercySong Ministries of Healing (služby uzdravovania). Je nadaným hudobníkom, prednášateľom a spisovateľom. Vďaka prednáškam o Božom milosrdenstve, sviatostiach a Otcovej láske sa stal obľúbeným prednášateľom na farských misiách, konferenciách a duchovných cvičeniach.Kniha je cirkevne schválená.

Ihneď na stiahnutie
-15%

7,57 €

E-kniha
E-kniha: 7 tajomstiev Božieho milosrdenstva
E-kniha: 7 tajomstiev Božieho milosrdenstva

Vinny Flynn

„Dôvera v Boha je podstata posolstva o milosrdenstve.“Prostredníctvom knihy 7 tajomstiev Božieho milosrdenstva nám autor ukazuje, že uctievanie Božieho milosrdenstva nie je len ďalšou súkromnou pobožnosťou. Pochopiť ho a vstúpiť do jeho hĺbky je kľúčovým okamihom duchovného života každého človeka. Autor nám dáva pozvanie na cestu, aby milosrdenstvo mohlo premeniť aj náš život. Všetko sa môže stať zmysluplnejším, silnejším a vitálnejším, keď skutočne prijmeme dar Božieho milosrdenstva – pretekajúcu lásku Najsvätejšej Trojice.V roku 2000 pápež Ján Pavol II. kanonizoval veľkú vizionárku 20. storočia sestru Faustínu Kowalskú a ustanovil, že prvá nedeľa po Veľkej noci sa bude každoročne sláviť ako Nedeľa Božieho milosrdenstva. V roku 2006 pápež Benedikt XVI. zdôraznil, že „úcta k Božiemu milosrdenstvu nie je len sekundárnou pobožnosťou, ale neoddeliteľnou súčasťou kresťanskej viery a modlitby“. Pápež František vyhlásil mimoriadny Jubilejný rok Božieho milosrdenstva, ktorý sa začal sláviť 8. decembra 2015. Všetci traja pápeži jasne vyjadrili, že Božie milosrdenstvo patrí k podstate kresťanskej viery, a táto kniha odhaľuje prečo.Vinny Flynn je výkonný riaditeľ MercySong Ministries of Healing (služby uzdravovania). Je nadaný hudobník, prednášateľ a spisovateľ. Vďaka prednáškam o Božom milosrdenstve, sviatostiach a Otcovej láske sa stal obľúbeným hosťom na farských misiách, konferenciách a duchovných cvičeniach.Kniha je cirkevne schválená.

Ihneď na stiahnutie
-15%

7,57 €

Posledné kusy
So svätou Faustínou o Božej láske
So svätou Faustínou o Božej láske

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou o Božej láske je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie. Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Skladom

1,46 €

So svätou Faustínou o utrpení
So svätou Faustínou o utrpení

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou pre trpiacich je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie.Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Skladom

1,46 €

So svätou Faustínou o dôvere
So svätou Faustínou o dôvere

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou o dôvere je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie.Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Skladom

1,46 €

So svätou Faustínou o duchovnom detstve
So svätou Faustínou o duchovnom detstve

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou o duchovnom detstve je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie.Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Skladom

1,46 €

365 dní s Božím milosrdenstvom
365 dní s Božím milosrdenstvom

Susan Tassone

denné zamyslenia a modlitby. Kniha 365 dní s Božím milosrdenstvom je jedna z tých, ktoré sa oplatí mať v domácej knižnici. No lepšie je mať ju v srdci. A najlepšie – žiť ju. Slovami i konkrétnymi činmi svedčiť o nekonečnej, neodvolateľnej láske Boha a bezodnej priepasti jeho milosrdenstva. Ako na to?Autorka Susan Tassone nám ponúka praktický návod – učebnicu milosrdenstva. Lekcie sú pútavé a fascinujúce. Obsahujú slovo učiteľky, vizionárky a mystičky sv. Faustíny Kowalskej z jej Denníčka, po ktorom nasleduje originálna úvaha a krátka modlitba. Nechýba priebežné opakovanie, farbisté jazykové obrazy a otázky na zamyslenie alebo aplikáciu do života. Spôsob, akým autorka predkladá „tajomstvá svätosti“ sv. Faustíny, je obzvlášť vhodný pre ľudí hektického, uponáhľaného a hlučného 21. storočia. Každý deň len jedna lekcia, jeden malý krôčik. Chvíľa ticha, kde si len ty a Boh. Vedie nás k neustálej dôvere, k vytrvalej modlitbe, pokore, trpezlivosti, k prijímaniu a plneniu Božej vôle. Učí nás stať sa – podľa príkladu svätice – apoštolmi milosrdenstva. Nenechávajme si dotyk so zázrakom milosrdenstva, s nekonečnou Láskou len pre seba. Ježiš vyzýva každého z nás: „Choď a rob aj ty podobne“ (Lk 10, 37).Kniha je cirkevne schválená.

Vypredané
-12%

9,59 €

Najnižšia cena za posledných 30 dní pred zľavou: 9,59 €

365 dní so sv. Faustínou
365 dní so sv. Faustínou

Elżbieta Siepak (ed.)

Vybrané texty z Denníčka sv. sestry Faustíny Kowalskej. 365 dní so sv. Faustínou je pekná darčeková publikácia zostavená z výňatkov Denníčka sv. Faustíny. Obsahuje najkrajšie myšlienky tejto apoštolky Božieho milosrdenstva usporiadané tak, aby čitateľa sprevádzali po celý rok, deň za dňom. Umožňuje tak meditovať nielen hĺbku Božej lásky k nám ľuďom, ale aj nekonečné milosti, ktoré sa vylievajú na duše, ktoré úprimne hľadajú Boha, svojho Spasiteľa.Publikácia je plnofarebná, doplnená peknými obrázkami. Vhodná ako darček, ktorý zaiste poteší.

Vypredané

4,85 €

3 CD - Denníček, Božie milosrdenstvo v mojej duši
3 CD - Denníček, Božie milosrdenstvo v mojej duši

Faustína Kowalská

audiokniha, mp3. Neprehliadnite! K dispozícii reedícia 3 CD - Denníček z roku 2015. Nové časy si vyžadujú aj nové formy sociálnej komunikácie. Preto vám ponúkame dielo sv. sestry Faustíny, jej svetoznámy Denníček, ktorý k nám hovorí súčasným jazykom vo forme zvukovej nahrávky. Duchovné zážitky Apoštolky Božieho milosrdenstva sú aj pre nás výnimočnými inštrukciami, ktoré nám Pán Ježiš zanechal pre rozvoj vnútorného života. Posolstvo o milosrdnej Božej láske je zvlášť aktuálne pre súčasný svet, ktorý sa zmieta v neistote a stráca zmysel pre duchovno. Prajeme vám príjemné počúvanie! Denníček obsahuje 25 hodín nahrávky s hudobným podmazom. Formát 3 x CD mp3, 25 hodín počúvania. Čítajú: Monika Hilmerová, Jozef Šimonovič, Michal Kaprálik Réžia a hudobná dramaturgia: Pavol Smolík Hudba: Lukáš Borzík Kúpou podporíte šírenie úcty Božieho milosrdenstva. Dostupné aj v knižnej podobe: Denníček (2012).

Vypredané

7,76 €

So svätou Faustínou o Eucharistii
So svätou Faustínou o Eucharistii

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou o Eucharistii detstve je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie.Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Vypredané

1,46 €

E-kniha
E-kniha: 365 dní s Božím milosrdenstvom
E-kniha: 365 dní s Božím milosrdenstvom

Susan Tassone

denné zamyslenia a modlitby. Kniha 365 dní s Božím milosrdenstvom je jedna z tých, ktoré sa oplatí mať v domácej knižnici. No lepšie je mať ju v srdci. A najlepšie – žiť ju. Slovami i konkrétnymi činmi svedčiť o nekonečnej, neodvolateľnej láske Boha a bezodnej priepasti jeho milosrdenstva. Ako na to?Autorka Susan Tassone nám ponúka praktický návod – učebnicu milosrdenstva. Lekcie sú pútavé a fascinujúce. Obsahujú slovo učiteľky, vizionárky a mystičky sv. Faustíny Kowalskej z jej Denníčka, po ktorom nasleduje originálna úvaha a krátka modlitba. Nechýba priebežné opakovanie, farbisté jazykové obrazy a otázky na zamyslenie alebo aplikáciu do života.Spôsob, akým autorka predkladá „tajomstvá svätosti“ sv. Faustíny, je obzvlášť vhodný pre ľudí hektického, uponáhľaného a hlučného 21. storočia. Každý deň len jedna lekcia, jeden malý krôčik. Chvíľa ticha, kde si len ty a Boh. Vedie nás k neustálej dôvere, k vytrvalej modlitbe, pokore, trpezlivosti, k prijímaniu a plneniu Božej vôle. Učí nás stať sa – podľa príkladu svätice – apoštolmi milosrdenstva.Nenechávajme si dotyk so zázrakom milosrdenstva, s nekonečnou Láskou len pre seba. Ježiš vyzýva každého z nás: „Choď a rob aj ty podobne“ (Lk 10, 37).Kniha je cirkevne schválená.

Vypredané
-15%

9,27 €

So svätou Faustínou o Panne Márii
So svätou Faustínou o Panne Márii

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou o Panne Márii je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie.Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Vypredané

1,46 €

So svätou Faustínou o milosrdenstve Boha
So svätou Faustínou o milosrdenstve Boha

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou o milosrdenstve Boha je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie.Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Vypredané

1,46 €

Sada: 7 x So svätou Faustínou
Sada: 7 x So svätou Faustínou

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

Sada obsahuje: So svätou Faustínou o Božej láske So svätou Faustínou o dôvere So svätou Faustínou o duchovnom detstve So svätou Faustínou o Eucharistii So svätou Faustínou o milosrdenstve Boha So svätou Faustínou o Panne Márii So svätou Faustínou o utrpení

Vypredané

8,63 €

Neobyčajne obyčajná
Neobyčajne obyčajná

Jolanta Sasiadeková

Život sv. Sestry Faustíny. Sestra Faustína sa stala fenoménom, o ktorom sa napísalo mnoho kníh. Výsledné biografie, interpretácia jej textov, spomienky...Hrdinkou knihy Neobyčajne obyčajná je mladá študentka Eva, ktorá dostala knihu o svätej Faustíne ako darček. Tou knihou dostal Evin život nové, vzrušujúce farby. Ďalšou dôležitou postavou je Katarína, priateľka Evy. Autorka vo svojom diele elegantne prelína príbehy dievčat s úryvkami z Denníčka a biografie svätej Faustíny. Kniha taktiež využíva zaujímavý zdrojový materiál z archívu sestry Faustíny v Krakove - Lagiewnikoch. Medzi nimi sú spomienky, fotky, certifikáty.

Vypredané

6,31 €

CD: Milosrdenstvo Božie
CD: Milosrdenstvo Božie

Faustína Kowalská

audiokniha. Na motívy knihy Milosrdenstvo Božie, denníka sestry Faustíny Kowalskej.Celkový čas: 61 min.Čítajú: Jarmila Homolová; Ján Krstiteľ Balász, OFM; Ján Valentík.

Vypredané

3,88 €

Litánie a novény k svätej sestre Faustíne
Litánie a novény k svätej sestre Faustíne

Sestry z Kongregácie Matky Božieho milosrdenstva

Titul vyšiel v novom vydaní: Litánie a novény k svätej sestre Faustíne (2016).V tejto zbierke sú štyri novény k sv. Faustíne a na jej príhovor. Každá z nich pozostáva z textov vyňatých z jej Denníčka, ale ich obsah a forma je odlišná, v závislosti od potrieb veriacich.Prvá z nich má všeobecný charakter a môžeme ju konať v rôznych potrebách.Ostatné majú konkrétny úmysel: za poznanie tajomstva Božieho milosrdenstva,za milosť detskej dôveryza milosť premieňať svoj život na milosrdenstvo.

Vypredané

0,64 €

Modlitby v hodine milosrdenstva
Modlitby v hodine milosrdenstva

1. diel. Pätnásta hodina je každý deň a v každom geografickom pásme privilegovaným časom na úctu k Božiemu milosrdenstvu. Ctitelia Božieho milosrdenstva sa v tejto hodine v duchu prenášajú ku krížu na Golgote vedľa Najsvätejšej Matky. Spolu s ňou zvelebujú milosrdnú lásku Boha, zjavenú v jeho Synovi, a prosia Boha o jeho zmilovanie pre celý svet. V tejto hodine, ako povedal Pán Ježiš, „bolo milosrdenstvo otvorené dokorán pre každú dušu“ (Den. 1572). Pre ctiteľov Božieho milosrdenstva pripravila Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva zbierku modlitieb v hodine milosrdenstva, ktoré boli zoradené podľa období liturgického kalendára. Poslúžia všetkým, ktorí v hodine milosrdenstva vedú modlitby v spoločenstvách alebo túto formu úcty k Božiemu milosrdenstvu praktizujú individuálne.

Vypredané

8,00 €

Z Deníčku svaté Faustyny
Z Deníčku svaté Faustyny

Kateřina Lachmanová (ed.)

S Korunkou k Božímu milosrdenství. Citáty z publikace sestry Faustyny Kowalské Deníček – Boží milosrdenství v mé duši vybrala a sestavila Kateřina Lachmanová. Drobná dárková publikace s barevnými fotografiemi.

Vypredané

1,16 €

Vlastníma očima
Vlastníma očima

Klaudius Colombiere

Duchovní deník. První český překlad světcova deníku, inspirovaného duchovním přátelstvím se světící Božského Srdce, Marií-Markétou Alacoque. Niterně kouzelná a lahodně prostá slůvka o možnostech, které otevírá krása duchovního života.

Vypredané

5,43 €

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Zuzana, pred 1 dňom

Všetko super, komunikácia, rýchlosť dodania tovaru.....

userAvatar

Drahomíra, pred 2 dňami

Veľmi dobrá

userAvatar

Oľga, pred 2 dňami

Rychlé a pohodlné nakupovanie aj rýchle doručenie

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk