Knihy na každý deň v roku

Knihy na každý deň v roku

(11 produktov)

Počas roka má každý z nás niekoľko dátumov, ktoré si v kalendári zvýrazní červeným perom. Synove nar...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
5 jazykov lásky na každý deň
5 jazykov lásky na každý deň

Gary Chapman

Zamyslenia pre páry na celý rok. Dr. Gary Chapman sa stal dôveryhodným odborníkom na vzťahy. Jeho učenie je založené na nadčasovej múdrosti Božieho Slova. Gary Chapman bol opísaný svojimi čitateľmi a poslucháčmi ako vášnivý, relevantný, efektívny a praktický muž. Túto svoju odbornosť prináša aj v knihe 5 jazykov lásky na každý deň. Čítanie Písma doplnené krátkymi zamysleniami, ktoré aplikujú text Písma na vzťahy v reálnom živote, prehĺbia dvojici porozumenie Bohu ako aj sebe navzájom. Tieto zamyslenia pre páry na celý rok ponúkajú to najlepšie z Garyho dlhoročných poradenských skúseností. Gary Chapman je autorom bestsellerov série kníh Päť jazykov lásky.

Skladom

12,13 €

Ježiš vždy
Ježiš vždy

Sarah Youngová

Prijímanie radosti v Jeho Prítomnosti. Život dnes je plný ťažkostí, strát, smútku, strachu. Uprostred týchto negatív sa radosť cíti akási nemožná a mimo dosahu. Ale Ježiš vždy má viac pre svojich nasledovníkov ako len strach, bolesť a nespokojnosť! On ponúka zmysluplný život, prekypujúci radosťou! Sarah Young nám predkladá 365 prísľubov šťastia a spokojnosti. Sú napísané, akoby Ježiš hovoril priamo k čitateľovi, pozýva nás do nového spôsobu života – do života radosti. Čítaním Božieho Slova sa užšie spájame s Ježišom, ktorý sa chce s nami stretnúť, kdekoľvek sme. Prijímajme radosť v Jeho prítomnosti a pritúľme sa k Nemu čo najvrúcnejšie.

Skladom

12,13 €

Posledné kusy
Priateľstvo 365
Priateľstvo 365

Helen Exley

Citáty na každý deň. Knižka Priateľstvo 365 má naozaj veľavravný názov. Každý z nás túži po dobrom priateľovi a väčšina z nás ho aj má. Táto unikátna knižočka nám ponúka na každý deň v roku citát, vtipnú alebo milú myšlienku o priateľstve a krásnu ilustráciu.Môže sa stať jedinečným, krásnym darčekom pre niekoho výnimočného, pre pravého priateľa. Alebo obdarujte seba a oživte svoj pracovný stôl, kde vás každý deň počká kvapka priateľstva...Špirálový kalendár je dodávaný v mäkkom šubri.

Skladom

12,56 €

Posledné kusy
Uverme neuveriteľné
Uverme neuveriteľné

Fulton J. Sheen

Myšlienky na každý deň. Uverme neuveriteľné je kniha myšlienok na každý deň v roku. Jednotlivé dni v mesiaci majú svoju tému, ktorá je v krátkosti vysvetlená. Záver spravidla obsahuje hlavnú myšlienku.Autorom myšlienok je arcibiskup Fulton John Sheen (* 1895 – † 1979). Pred menovaním za biskupa prednášal na Americkej katolíckej univerzite. Po celý kňazský život bol mimoriadne populárnym rozhlasovým a neskôr aj televíznym kazateľom. Osobne sprevádzal viacero významných amerických osobností pri ich konverzii. V roku 2002 sa začal proces jeho blahorečenia. V krátkom čase by mal byť vyhlásený za blahoslaveného.

Skladom

10,19 €

Sväté na zavolanie
Sväté na zavolanie

Christine Gibsonová

Kúsok neba pre mamy na každý deň. Ako si mám nájsť čas na modlitbu, keď nemám čas sa ani najesť? To je zúfalý výkrik veľkého množstva mamičiek, ktoré túžia po duchovnom živote, stíšení sa v modlitbe, ale starostlivosť o deti a domácnosť im pohlcuje všetok čas. Ale je tu riešenie. Kniha Sväté na zavolanie s veľmi výstižným podnázvom Kúsok neba pre mamy na každý deň, dáva mamičkám šancu na zmenu. Vedomie, že v tomto každodennom chaose nie sú sami a niekto pred nimi to zvládol, je svetielkom a prvým krôčikom k zmene. Christine Gibsonová v knihe prelína každodenný život s duchovnou aplikáciou. Na živote svätíc poukazuje, ako sa jednotlivé situácie dajú zvládnuť, keď sa necháme viesť Božím slovom. Usporiadanie knihy je veľmi jednoduché a nenáročné. Kniha je rozdelená do krátkych kapitol, kde každá je venovaná svätici, ktorú si môžeme nalistovať aj podľa aktuálnej potreby (pokušenie, klebety, obavy z pôrodu, nesústredenosť pri modlitbe,...). Autorka pridáva svoje vlastné skúsenosti i osobné úvahy, ktoré sú veľmi inšpiratívne a povzbudzujúce. Kniha je odporúčaná každej mamine, ktorá túži zladiť modlitbu a zbožnosť so starostlivosťou o rodinu.

Skladom

8,63 €

Posledné kusy
Myšlienky na každý deň v roku
Myšlienky na každý deň v roku

Józef Augustyn

Autentickou a osobnou modlitbou sa stávame pokornejšími, odvážnejšími, sebavedomejšími a pociťujeme väčší hlad po poznaní. Menej sa zameriavame na seba, na naše obavy a strachy. Je to modlitba, ktorá nám dáva vnútorné presvedčenie, že Boh vie, čo naozaj potrebujeme k životu.Kniha Myšlienky na každý deň v roku obsahuje krátke modlitby, alebo zamyslenia pre modlitbu na každý deň. Kniha je jedinečná svojou nadčasovosťou – môžete ju čítať rok čo rok, lebo modlitba je vec živá a nikdy nebude taká istá.

Skladom

7,66 €

Rodinná Biblia
Rodinná Biblia

Sally Ann Wrightová

Biblické príbehy, meditácie a modlitby na každý deň. Rodinná Biblia je kniha, pri ktorej by sa každý deň mala stretávať celá rodina. 365 biblických príbehov v sebe zahŕňa myšlienky alebo otázky, ktoré napomáhajú hlbšie spoznať posolstvo Biblie, a zároveň sú povzbudením v každodennom živote. Jednotlivé zamyslenia sú doplnené kratučkou modlitbou, ktorá sa nachádza na okrajoch jednotlivých strán.Rodinnú Bibliu je možné čítať od začiatku do konca v určenom poradí alebo vám index na konci knihy pomôže vybrať a čítať naraz príbehy, ktoré spolu súvisia. Táto Biblia je vhodná na spoločné, ale aj individuálne čítanie. Biblické príbehy a témy sú určené mladším čitateľom, no vychádzajú z overených prekladov a odkazujú na miesta, kde si možno prečítať originálny príbeh.Kniha obsahuje krásne ilustrácie.

Skladom

26,19 €

Ako zem, ktorá trpí
Ako zem, ktorá trpí

Wilhelm Muhs

365 myšlienok o bolesti. Človek je ako zem, ktorá trpí... Len čo príde na svet, kričí, lebo prišiel o teplo materského lona, a keď sa jeho dni blížia ku koncu a on dohára, žiada sa mu čoraz viac svetla. Ale podobne ako zem popukaná od páľavy sa otvára osviežujúcemu ďažďu, aj človek trápený bolesťou sa otvára životu, aby od neho prijal všetky semienka nádeje.

Skladom

5,82 €

Posledné kusy
Celý rok s Aničkou
Celý rok s Aničkou

Myšlenky z duchovních deníků a koresponence Anny Zelíkové seřazené jako četba na celý rok.

Skladom

3,98 €

Posledné kusy
YOUCAT na každý den
YOUCAT na každý den

citáty křesťanských osobností. 365 citátů křesťanských osobností s krásnými fotografiemi. Inspirace na každý den v roce a také krásný dárek, který potěší (nejen) mladé.Rozmer: 14 x 15 cm

Skladom

12,51 €

E-kniha
E-kniha: 5 jazykov lásky na každý deň
E-kniha: 5 jazykov lásky na každý deň

Gary Chapman

Pri spoločnom čítaní Biblie a zamyslení, ktoré vám pomôžu aplikovať biblický text na vaše vzťahy, sa prehĺbi váš vzťah jedného s druhým aj s Bohom. Výskumy ukazujú, že páry, ktoré si čítajú Bibliu a spolu sa modlia, majú oveľa zdravší vzťah. Podľa čitateľov je Gary Chapman relevantný pre dnešnú dobu, jeho rady sú užitočné, jednoduché a efektívne. Všetko toto nájdete aj v knihe Päť jazykov lásky na každý deň. Zamyslenia sa týkajú rôznych oblastí vrátane komunikácie, očakávaní, postavenia v rodine, sexu, konfliktov, financií, vzťahov k deťom a svokrovcom, a ďalších. Gary Chapman je autor, spíker a poradca. Je autorom bestsellerov série kníh Päť jazykov lásky a riaditeľom organizácie Marriage and Family Life Consultants, Inc.

Ihneď na stiahnutie
-14%

9,90 €

Pamätaj na Pána každý deň
Pamätaj na Pána každý deň

Pamätaj na Pána je knižná publikácia, ktorá svojím vzhľadom pripomína skôr stolový kalendár. V ňom nájdete na každý deň iný citát z Bilbie na pekných fotografiách prírody a bežného života.

Vypredané

7,76 €

Po celý rok s Bohom 2
Po celý rok s Bohom 2

Carla Barnhill

365 príbehov a modlitieb. Sledujte, ako si vaše dieťa buduje úprimný vzťah s Bohom pri pravidelnom večernom čítaní Sv. Písma, ktoré je na mieru ušité práve pre deti.Na každý deň je pripravený jeden príbeh s krásnou ilustráciou, veršom z Biblie a krátkou myšlienkou, ktorá nielen vaše dieťa, ale aj vás prevedie počas celého roka jednoduchými pravdami z Písma. Deťom približuje vzťah Boha k ľudom v bežnom živote, ale aj v typických detských činnostiach. Nakoniec je pridaná ešte krátka veršovaná modlitbička, aby každé dieťa zaspávalo v objatí Boha Otca, ktorý sa stará o všetky svoje deti. Kniha Po celý rok s Bohom 2 nám ponúka skvelý spôsob, ako naučiť dieťa denne brať do rúk Sv. Písmo a jeho čítanie prepájať s modlitbou.

Vypredané

15,42 €

Boh je s vami každý deň
Boh je s vami každý deň

Max Lucado

Zamyslenia na 365 dní. Jednoduchšie je čeliť dňu keď viete, že Boh je s vami. Kniha ponúkajúca zamyslenia na 365 dní je skvelým partnerom pre každého, kto chce každý deň začať s čerstvou infúziou viery; rovnako aj pre tých, ktorí prechádzajú náročnými obdobiami života ako je osamelosť, smútok, či zmena. Upokojujúci a povzbudzujúci štýl písania známeho amerického autora Maxa Lucada spojený s praktickým a relevantným osobným posolstvom, že Boh je s vami každý deň, ponúka príležitosť lepšieho uvedomovania si Božej prítomnosti v každom okamihu nášho života.

Vypredané

13,48 €

Rok obnovy
Rok obnovy

John Eldredge

365 dní s Bohom. Svetoznámy autor kníh Divoký v srdci či Cesta túžby prichádza v jeho ďalšej knihe ako sprievodca rokom obnovy a uzdravenia pre náš život. John Eldreadge si prešiel vlastným silným príbehom a verí, že Boh chce uzdraviť každého človeka a presne to ponúka v 365 dní s Bohom. Pripomína nám, že v Božom srdci je túžba po nás, po neuveriteľnom dobrodružstve s Ním. Zdôrazňuje, že potrebujeme vedieť, že sme milovaní, že naše životy, vzťahy aj budúcnosť môžu byť jasnejšie a lepšie, ak sa rozhodneme každý deň pre Pána Boha.Kniha obsahuje krátke úryvky, ktoré budú čitateľa sprevádzať celých 365 dní v roku. Každý nový deň prináša stať z Písma, autorovo zamyslenie a krátku modlitbu s konkrétnou inšpiratívnou výzvou. Autor tu ponúka povzbudenia a jeho skúsený pohľad na témy akými sú: vzťah s Bohomporozumenie kto vlastne Boh je udržiavanie priateľstievprehlbovanie vzťahov s rodinoupochopenie Božích plánov pre nás.Johnova kniha hovorí jasne: Nech je tento rok, rokom obnovy.

Vypredané

10,67 €

Myšlienky na každý deň
Myšlienky na každý deň

To, čím sme, je výsledkom nášho myslenia.

Vypredané

4,75 €

Modlitby Pánových svedkov
Modlitby Pánových svedkov

na každý deň v roku. Obľúbená knižka modlitieb a zamyslení na každý deň od významných kresťanských autorov. Zbierka modlitieb obsahuje údaje o pôvodcoch modlitieb a o zbierkach, z ktorých tieto modlitby pochádzajú. „V tejto knižke vystupujú ľudia skúsení a dôverne oboznámení so svätou pôdou vrúcnej modlitby. Akoby tu pristupovali k duši každého, akoby zopäli ruky, pozdvihli zrak k Bohu a začali sa modliť. Modli sa s nimi a bude ti to duševným požehnaním.“ (D. Helander)

Vypredané

5,14 €

Druhý krajec chleba
Druhý krajec chleba

Stefan Wyszyński

Myšlienky na každý deň v roku. Útla knižôčka Druhý krajec chleba je plná myšlienok, citátov z kázni, príhovorov a úvah od veľkého poľského kardinála menom Stefan Wyszyński (1901 – 1981) Ich sviežosť aj po rokoch dokáže každého čitateľa inšpirovať, poučiť, potešiť i povzbudiť každý jeden deň v roku. Myšlienky sú totiž čitateľovi takto naservírované - na každý deň jedna krátka myšlienka, ktorá čitateľa rozhodne neunaví ale naopak povzbudí. Vďaka svojmu obsahu je vhodná aj ako darčeková kniha."Pri nebeskej bráne sa nás nebudú pýtať: "Čo si robil?" Budú sa nás pýtať: "Ako si miloval? Ako si miloval Boha a ľudí?"

Vypredané

4,37 €

Každodenné zamyslenia
Každodenné zamyslenia

Anton Srholec

Knižočku praktického formátu s každodennými zamysleniami dal dokopy Anton Srholec po tom, ako uverejňoval na pokračovanie v Katolíckych novinách krátke, meditatívne úvahy. „Myšlienky som adresoval neznámym, ešte neexistujúcim čitateľom, lebo som nevedel, či vôbec budú niekedy uverejnené. No dožil som sa viacerých radostných prekvapení,“ píše autor hneď v úvode. Skromné nápovede by mali pomôcť pochybujúcim ukázať vieru v inom svetle a veriacim by mali umožniť prekročiť do vyššej triedy prežívania kresťanstva.

Vypredané

2,91 €

Radujte sa a buďte dobrej vôle
Radujte sa a buďte dobrej vôle

366 dní s Angelou Merici. Myšlienky na každý deň.

Vypredané

3,59 €

Náš každodenný chlieb
Náš každodenný chlieb

Mieczysław Maliński

Nie nato žijeme, aby sme chodili do kostola, ale preto chodíme do kostola, aby sme žili ako ľudia. Zatiaľ nás od iných rozoznávajú podľa toho, že v nedeľu chodíme do kostola. Má to však byť inak: "Podľa toho poznajú, že ste moji učeníci, ak sa budete navzájom milovať."Kniha je koncipovaná ako denné zamyslenia na základe citátov z Písma. Poslúži aj ako pekný a hodnotný darček.

Vypredané

3,86 €

Z pokladnice otců
Z pokladnice otců

Tomáš Špidlík

Patristická čítanka na každý den. Tomáš Špidlík sestavil čítanku duchovních textů osvědčených autorů křesťanského starověku. Tito otcové církve nás v mnoha situacích povzbuzují s konkrétními radami a svěžími impulzy. Jejich zkušenosti sestavil otec kardinál na každý den celého roku ve formě krátkého meditativního čtení.

Vypredané

16,49 €

Pamäť srdca
Pamäť srdca

Wilhelm Mühs (ed.)

365 myšlienok o vďačnosti. Darčeková publikácia pre potešenie a inšpiráciu. Obsahuje 365 myšlienok o vďačnosti od najväčších duchov ľudskej histórie i súčasnosti ako Seneca, Shakespeare, Helen Kelleová, Antony De Mello a iných, ktoré zozbieral Wilhelm Mühs.

Vypredané

5,82 €

Boh je verný
Boh je verný

David Wilkerson

Obsah knihy vychádza z osobných spisov Davida Wilkersona a ponúka 365 hlboko inšpirujúcich odkazov toho, čo autor dôverne poznal a s takým zápalom o tom kázal všetkým ľuďom. Prijatím pozvania D. Wilkersona ku každodennému stíšeniu a modlitbe nahliadneme do bohatého kresťanského života tohto celosvetovo uznávaného autora bestsellerov duchovnej literatúry. Poznanie milujúceho Božieho srdca, Jeho láskavej a zároveň spravodlivej Otcovskej ruky, nekonečnej Pánovej dobroty a milosrdenstva ako i preveľkej radosti Stvoriteľa z nášho vzájomného hlbokého vzťahu s Ním je nesmierne mocnou skúsenosťou pre každého, kto hľadá pokoj, porozumenie, lásku a nádej v týchto pohnutých časoch posledných dní. Kniha Boh je verný je vzácnym sprievodcom pri znovuzískaní svetla každého jedného veriaceho i celej Kristovej Cirkvi v čase, kedy Zem čím ďalej, tým väčšmi pohlcuje tma všadeprítomného zla.David Wilkerson (*19. 05. 1931/ †27. 04. 2011), ktorý má z matkinej strany slovenský pôvod, sa narodil v štáte Indiana v USA, ako druhý syn kresťanských manželov Kennetha a Ann Wilkersonovcov. V jeho ôsmich rokoch bol pokrstený Duchom Svätým a od štrnástich rokov začal kázať. David sa po ukončení biblickej školy zosobášil s Gwen a aktívne nastúpil do kazateľskej služby. Naliehavé volanie Ducha Svätého ho priviedlo do newyorských štvrtí plných nebezpečných pouličných gangov, kde začal medzi ich členmi šíriť evanjelium. Po roku pôsobenia v New Yorku, v roku 1958, založil hnutie Teen Challenge, ktoré sa dnes zameriava na evanjelizačnú službu a sociálnu prácu s drogovo závislými. Táto služba zaznamenala obrovský úspech a rýchlo sa rozšírila po celej Amerike a neskôr aj po celom svete. V súčasnosti registruje nadnárodná centrála Global Teen Challenge viac ako 1 100 centier v 115 krajinách sveta. David Wilkerson založil v roku 1964 službu Youth Crusades, prostredníctvom ktorej oslovil desaťtisíce mladých ľudí zo všetkých spoločenských vrstiev. Spolu so svojím synom Garym začali organizovať konferencie s názvom Renewing your passion for Christ. Úlohou tejto služby bolo vyučovanie a kázanie pre pastorov a služobníkov s cieľom vyvolať a obnoviť túžbu po osobnom vzťahu s Ježišom Kristom. Ďalej, v roku 1971 založil celosvetovú evanjelizačnú organizáciu World Challenge. V roku 1987 založil aj naddenominačnú cirkev Times, Square Church na Manhattane v New Yorku, kde bol pastorom až do jeho smrti. Počas kázní sa zameriaval na povzbudzovanie ľudí k hlbšiemu hľadaniu Boha prostredníctvom osobného poznávania Ježiša Krista a skúsenosti s Duchom Svätým. Reverend David Wilkerson mal hlboký vzťah aj k Slovensku, o ktorom sa vyjadril ako o kľúčovej krajine, s ktorou má Boh špeciálny plán pre kresťanské prebudenie celej Európy. Okrem služby kazateľa písal aj knihy, ktoré sú stále veľmi populárne a prekladané do mnohých jazykov. Okrem toho publikoval aj veľké množstvo kázní, študijných materiálov a evanjelizačných textov s duchovnou tematikou. Celý svoj produktívny život organizoval a viedol evanjelizácie v USA i po celom svete. Venoval sa charite, zakladaniu kresťanských zborov a mnohým ďalším aktivitám.

Vypredané

18,43 €

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk