Knihy s chválami

Knihy s chválami

(14 produktov)

Boha milujeme. Boha uctievame. Boha chválime. Áno? A ako? Niekto v tichosti: mlčky sedí na kameni ob...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
100 modlitieb k adorácii
100 modlitieb k adorácii

Florence Viellard

Verše, ktoré sú pred vami, sú mocné. Majú moc vtiahnuť vás do napohľad úplne obyčajnej situácie adorácie a odhaľovať postupne jej hĺbku. Sú ako víno, ktoré si treba vychutnávať po dúškoch. Jedny prinášajú originálne obrazy, o ktorých hodno premýšľať; druhé zas jednoduché výpovede, ktoré stačí len prosto opakovať ako vyznanie Tomu, ktorý nás miloval prvý. A všetky verše dokopy sú azda tým najpriliehavejším prostriedkom pre intímne chvíle adorácie. Tak vezmi a modli sa. Veď Boh je teraz tu... Kniha je cirkevne schválená.

Skladom
-12%

6,07 €

CD: Verný si!
CD: Verný si!

Lamačské chvály

Lámačské Chvály - LIVE!. Nové gospelové CD známej kapely prináša 12 piesní, ktoré boli nahrávané ako live modlitba: Aké je dobréSvedectvoMatúškovaTemnota neobstojíMessage - NevestaNevestaMilostivýNikdy si ma nenechalVerný si!Ty si Boh, ktorý vládneTy si môj PánSoaking worship 01 intro

Skladom

9,41 €

Teba, Bože, chváli...
Teba, Bože, chváli...

Jozef Šuppa

400. výročie mučeníckej smrti svätých košických mučeníkov (2019) je príležitosťou modliť sa s nimi pred eucharistickým Ježišom, ktorému vydali najkrajšie svedectvo lásky. Modlitba je najlepšie využitý čas, ktorý mení náš život. Nezabúdajme: - Kto sa modlí, nemrhá časom. - Kto sa modlí, verí. - Kto sa modlí, má vždy nádej. - Kto sa modlí, nikdy nie je sám. - Kto sa modlí, žije láskou, ktorou je milovaný.K svätosti nášho života nech nám pomáha i adorácia so svätými košickými mučeníkmi.

Skladom

2,42 €

Posledné kusy
CD: Verný si! v každom čase
CD: Verný si! v každom čase

Lamačské chvály

New Generation. Lamačské chvály live.Prvé "detské" CD kapely Lámačské chvály - New Generation ktoré vzniklo pri spoločných rodinných modlitbách. Myšlienka na tento projekt vznikla v rodinách jednotlivých členov kapely pri ich rodinných modlitbách. Ide o CD, kedy do jeho tvorby boli spevom zapojení nielen členovia kapely, ale aj ich deti a deti ich priateľov. Jednotliví členovia kapely si uvedomili, že ich deti poznajú toho istého Boha a spievajú mu rovnako chvály ako aj dospelí ľudia. Je vyjadrením ich túžby, aby sa spoločná chvála viacerých generácií stala nástrojom pokoja v rodinách.

Skladom

9,41 €

Posledné kusy
Kurz chvála a uctievanie
Kurz chvála a uctievanie

"Všetko, čo dýcha, nech chváli Pána." (Ž 150,5)Modlitba chvál je čoraz populárnejšou formou modlitby kresťanov. (Aj) vďaka charizmatickej obnove sa dostáva do povedomia širokej verejnosti a kým pred jednou dekádou sme na Slovensku mali možnosť uctievať Boha spevom a tancom len na niekoľkých vyhradených miestach, v súčasnosti je modlitba chvál prakticky v každom jednom meste neoddeliteľnou súčasťou mnohých farností a spoločenstiev. Kurz chvála a uctievanie je výnimočnou príručkou pre každého, kto sa chce viac oboznámiť s modlitbou chvál či vstúpiť hlbšie do uctievania. V jednotlivých kapitolách je čitateľ prevedený podstatou chvály, jej históriou, porovnaním chvály v osobnej a spoločnej modlitbe, obetou chvály, formami chvály či prorockým uctievaním. Druhá časť príručky je venovaná služobníkom vo chválach a venuje sa téme vedenia chvál, tvorbám piesní a chválovému tímu a jeho vedeniu.

Skladom

5,00 €

Posledné kusy
Odhodlaní zmeniť svet
Odhodlaní zmeniť svet

Július Slovák

Julo Slovák je meno, ktoré je medzi mladými kresťanmi na Slovensku obzvlášť známe. Založil a spolu s vodcovským tímom doteraz vedieť Spoločenstvo SP na Sliači, je lídrom kapely ESPÉ, riaditeľom Projektu Godzone, manželom a otcom dvoch synov, ktorého najväčším snom je vidieť Božie kráľovstvo tu na zemi.Od momentu, kedy pred mnohými rokmi zažil Boží dotyk, však musel prejsť dlhou a mnohokrát aj tŕnistou cestou, aby sa mohol stať tým, kým dnes je. V knihe Odhodlaní zmeniť svet, veľmi otvorene, úprimne a autenticky píše o svojej púti - odkrýva zranenia, svoje chyby a prešľapy, no vo všetko zároveň poukazuje na Božie milosrdenstvo a Jeho lásku.Kniha však nepribližuje len život jedného muža. Sprostredkúva zároveň vývoj Spoločenstva SP, projektu Godzone, kapely ESPÉ, no v prvom rade vzťahov a rodiny, ktorá sa z nich neskôr vyvinula. Odhodlaní zmeniť svet je pozvánkou k životu za hranicou všednosti. Július Slovák nás ňou volá vykročiť zo svojho pohodlia, vystrieť ruky a biblicky zvolať: "Tu som, Bože, pošli mňa." Volá nás dať sa k dispozícii Kráľovi kráľov, snívať Jeho sny.

Skladom

10,67 €

Posledné kusy
Vzdám Ti chválu
Vzdám Ti chválu

Viera Nemcová

Chvála je forma modlitby, ktorá najbezprostred­nejšie uznáva, že Boh je Boh. Ospevuje ho pre neho samého, oslavuje ho preto, že ON JE, ešte viac, než za to, čo koná. Pri chvále patrí naša pozornosť v prvom rade Bohu. Naša myseľ a naša duša sa ním napĺňa.On rieši naše problémy, slabosti a hriechy. My to nedokážeme našimi silami, ale on svojou mocou – áno. A tak, keď sa budeme modliť modlitbu chvály, modlime sa k Bohu s otvoreným srdcom. Veď on nás pozná. A dajme mu všetko, aby sa mohol o nás postarať. Vzdajme mu chválu. Staňme sa ako anjeli v nebi a oslavujme ho.

Skladom

3,88 €

Reset
Reset

Jeremy Riddle

Návrat do srdca chvály a k životu nerozdelenej lásky. Autor Jeremy Riddle, ktorý je zároveň pastorom a vedúcim chvál, predstavuje v knihe Reset ponuku k návratu k pravej chvále a modlitbe. Hovorí o jej dôležitosti, ale zároveň upozorňuje na nebezpečenstvo v podobe silnej túžby stať sa slávnou celebritou. Autor vyzýva k čistej chvále, aby na prvom mieste v našich životoch stál vždy Boh a nie skladateľ piesne, pomocou ktorej sa modlíme. Jeremy Riddle pozýva vedúcich spoločenstiev zahodiť svetské ambície a túžby a resetovať svoju vieru a modlitbu.

Skladom

7,86 €

Posledné kusy
CD: Nebojím sa byť slabý
CD: Nebojím sa byť slabý

Piarmusic

Možno už dlhšie hľadáš chvály, ktoré by vystihovali to, čo prežívaš. Niekedy je čas uctievať Boha jasavým spevom, radosťou a tancom. A niekedy je čas stíšiť sa a predniesť mu svoje slabosti, pády a neúspechy. My v Spoločenstve Piar sme rok 2020 vyhlásili za rok radosti. Neskutočne paradoxné, keď sa pozrieme na to všetko okolo seba. Boh je však Bohom nádeje. On neprehráva, nezabúda. Jeho starostlivosť, láska a blízkosť nikdy nekončia. A priznanie si svojej slabosti nás môže paradoxne priviesť tak blízko jeho srdcu, ako sme to už dávno nezažívali.A práve o tomto je nové CD PiarMusic – Nebojím sa byť slabý. Autorské piesne členov PiarMusic-u, ktoré vznikli v skrytosti a povedú nás do hĺbky. Byť pred svetom slabý vyžaduje totiž odvahu a tá nás dovedie so sily, ktorá pramení od dobrého Boha Otca. Simonka Strmeňová, Radovan Bezák, Zuzka Kmotorková a ďalší z PiarMusicu na novom albume – Nebojím sa byť slabý.Zoznam skladieb:Chvály hoden Potrebujem Ťa, Ježiš Láska vrúcna Túžim Ťa milovať Vezmi moje srdce Volám Ježiš Nebojím sa byť slabý Taký, aký som Chcem len ísť

Skladom

11,64 €

Posledné kusy
Všetko tvoríš nové - spevník
Všetko tvoríš nové - spevník

Rieka Života

spevník k CD albumu s rovnomenným názvom. Všetko tvoríš nové je notový a gitarový spevník k rovnomennému CD albumu chvál misijného spoločenstva Rieka Života.Obsah notovej i gitarovej časti: Ako zrnko oceánBaránokDýchaj na mňaChcem navždy rásťKto som ja?Lebo Tvoje milosrdenstvoNad vrchmi a oceánmiOtec milosrdnýSom Božím dieťaťomStačí len jedináUkrytý v náručíVšetko tvoríš novéautor notového zápisu: Lukáš Zubajautor gitarového zápisu: Peter Zamkovský

Skladom

10,57 €

Spevník Godzone Vol.3
Spevník Godzone Vol.3

Kolektív autorov

Piesne zozbieral Matej Hudáček, Dávid Slavkovský a kolektív.. Spevník Godzone Vol.3 je už v poradí tretím spevnikom chvál a je výsledkom práce Mateja Hudáčka a kolektívu autorov. Je plný známych piesní, ktoré dokážu pohnúť ľudským srdcom a priniesť kúsok neba na zem. Rozšírme chválu do našich rodín, kostolov či spoločenstiev, predovšetkým ju však roznieťme vo vlastnom srdci, pretože len tak ju budeme môcť preniesť aj na iných.

Skladom

11,64 €

CD: Domov
CD: Domov

Stanislava Vassová

Debutové CD Stanislavy Vassovej - finalistky súťaže Gospeltalent 2016. Nachádzajú sa na ňom tematicky rôznorodé piesne, no prevažuje gospelová hudba z autorského pera speváčky. Nechýba známa pieseň Malý princ, neobvykle v ženskej verzii, finálová pieseň súťaže Gospeltalent Mária - Kráľovná a ako bonus slovenská aj anglická verzia hymny k svätorečeniu Matky Terezy.Zoznam piesní: DomovFilmMalý princDýchajVďaka TebeMária - KráľovnáBonus: Matka TerezaBonus: Mother Teresa

Skladom

7,76 €

E-kniha
E-kniha: Reset
E-kniha: Reset

Jeremy Riddle

Hoci zvuk modernej chvály stále silnie, tlkot pravej chvály slabne. Toto je pozvanie pre tých, ktorým srdce horí pre jej obnovenie – pre tých, ktorým srdce horí ohňom obnovy. Pre tých, ktorí túžia vidieť, ako sa opäť obnoví čistota chvály a Pánov dom sa stane opäť domom modlitby odzrkadľujúcim plnosť Božej slávy a divy Božieho srdca. RESET nie je nejaká obyčajná knižka o chvále. Je to výzva adresovaná širšiemu chválovému spoločenstvu. Je to výzva nanovo usporiadať svoj život a zmeniť svoje konanie tak, aby bolo v súlade s posvätným a kňazským povolaním, ktoré sme dostali. Je to výzva na horlivý návrat do srdca chvály.

Ihneď na stiahnutie
-12%

7,10 €

E-kniha
E-kniha: Odhodlaní zmeniť svet
E-kniha: Odhodlaní zmeniť svet

Július Slovák

Mám pre teba dobrú správu. Ak si Bohu povedal áno, priprav sa na to, že Otec ho zobral vážne. Aj ty si povolaný meniť svet, kdekoľvek si. Nepotrebuješ na to nič, len ostať odhodlaný a pripravený, že Boh splní tvoje sny.Nech je pre teba príbeh Jula Slováka svedectvom, že Boh naozaj koná a používa si každodenné situácie. Všetko sa to začalo tým, že Julo sa vydal Bohu. Naplno. Boh Jula pozval byť úspešný, ale nie z pohľadu tohto sveta, ale z pohľadu samotného Boha. Vďaka knihe Odhodlaní zmeniť svet zistíš, o čom je spoločenstvo a čo znamená byť Božím synom alebo dcérou. Naučíš sa odpúšťať a vytrvať. Boh túži, aby sme boli stálymi, snívali jeho sny, ale i za ne prevzali zodpovednosť. Učí nás žiť rodinu, uzavrieť zmluvu a hlavne, nebáť sa a napredovať za každých okolností. Julo Slovák je líder, ktorý sa nechal orezávať. Preto stojí pevne v službe spoločenstva SP na Sliači. Je vedúcim projektu Godzone, vďaka ktorému môžu tisíce ľudí prichádzať k Bohu a povedať mu ozajstné ÁNO.Tak začni mieniť svet, kdekoľvek si, lebo Boh tvoje áno počul.

Ihneď na stiahnutie
-37%

6,90 €

2CD: Dávam všetko
2CD: Dávam všetko

Rieka Života

live!. Dotlač úspešného dvojalbumu live chvál, ktoré nahralo a naspievalo spoločenstvo Rieka Života spolu s Calvary a Dom Júdov, na živom koncerte 11. júna 2005 v Mestskej hale v Prešove.K projektu sa pripojili ľudia s medzinárodného projektu "Creativity of Creation" a samozrejme všetci prítomní, ktorí sa v ten deň zišli v Prešove chváliť Boha.

Vypredané

9,70 €

CD: Neopustíš
CD: Neopustíš

Rieka Života

Misijné spoločenstvo Rieka Života nahrala po predchádzajúcich (Daj sa mi napiť, Dávam všetko) nové CD Neopustíš s piesňami zvelebenia. Komu sa páčil predchádzajúci album z Lajfu bude príjemne prekvapený ako sa Rieke podarilo zachytiť hĺbku a modlitbu dvanástich, veríme, že čo najskôr hitov zvelebenia, ktoré Vám pomôžu priblížiť a prežiť Božiu vernosť a lásku k nám.Aj toto nové CD a každá z týchto piesní, hovorí o Bohu, ktorý plní sľuby, ale tiež o vernosti a vytrvalosti na spoločnej ceste za Pánom. (o. Michal Zamkovský)Zoznam piesní:Síl nám pribúdaPoďme chváliť HoNádherný BohVšetko to čo chcemTúžim ľúbiť ŤaNežne zlomenýAlelujaZvelebený PánV úžase a chváleVládcaNeopustíšNaplň maPríloha: spevník vo formáte pdf s textami piesní a akordami (12 strán).

Vypredané

8,72 €

Krížová cesta chvály
Krížová cesta chvály

Viera Nemcová; Václav Kocian

Táto Krížová cesta chvály je venovaná nám všetkým, ktorí chceme chváliť Pána aj za jeho utrpenie a víťaznú smrť. Pán Ježiš chce, aby sme chválili Boha a boli ľuďmi chvály. On je náš Spasiteľ a Boh spolu s Otcom a Svätým Duchom a dáva nám spásu a plnosť života. Jemu patrí chvála! Chválime ťa, Pane Ježišu, že si nás tak veľmi miloval, že si trpel a zomrel za nás na kríži a vylial svoju krv, aby si zaplatil cenu za vykúpenie z našich hriechov. Chválime ťa, Boží Baránok, že si nás svojou krvou zmieril s Otcom a vyrval z moci Zlého a smrti. Ježišu, ďakujeme ti a touto krížovou cestou chceme povedať áno tvojej nesmiernej láske.

Vypredané

1,65 €

CD: Lámačské chvály Live 2013/2014
CD: Lámačské chvály Live 2013/2014

Lamačské chvály

Po dlhých rokoch prináša slovenská worshipová kapela nový album, na ktorom nájdete piesne z dvoch koncertov, ktoré boli nahrávané v rokoch 2013 a 2014.Zoznam piesní:Otče nášHalelujaPastierŽehnaj PánoviČakám Teba KráľTy si Boh, ktorý vládneOvečkaStromBohatier

Vypredané

9,41 €

CD + DVD: Smiem
CD + DVD: Smiem

Rieka Života

Nové CD Rieky Života je tu! CD Smiem vzniklo ako živá nahrávka modlitby zvelebenia misijného spoločenstva Rieka Života v kláštore redemptoristov v Podolínci. Obrazový záznam z tejto modlitby sa nachádza na priloženom DVD, na ktorom nájdete klipy k vybraným piesňam a film o spoločenstve, ktorým sa zakončuje DVD séria o Zvelebení z dielne Rieky Života.Album Smiem obsahuje:- 13 piesní + 1 bonusovú pre deti.CD obsahuje 62 minút hudby.DVD obsahuje 80 minút videa. Na bonusovom DVD nájdete 5 klipov k vybraným novým piesňam, film o našom spoločenstve "Zvelebenie ako rieka" a film o nahrávaní albumu "Dozrel čas".Zoznam piesní: Poďte a pozriteTeraz vchádzašDaj mi výhľadŽijemPrebuď maBlízkyKráľ pokornýchSymfónia nebaPonesieš maPastierSkalou siJedinečnýSmiemZáchranár (bonus na DVD)

Vypredané

11,54 €

On je živý!
On je živý!

Spevník je členený do siedmich sekcií: ChvályAdorácia Dôvera Duch Svätý MáriaOmšeRôzne (spevy a piesne s príležitostným využitím a v záverečnej sekcii sú Žalmové responzóriá)Na začiatku spevníka je uvedený abecedný zoznam piesní podľa jednotlivých sekcií. Za ním nasledujú tematické zoznamy, ktoré uľahčujú prípravu svätej omše po hudobnej stránke: piesne na svätú omšu (návrhy piesní a responzórií vhodných pri rôznych častiach sv. omše), index piesní na rôzne liturgické obdobia a sviatky a piesne na špeciálne príležitosti, ako je napr. vysluhovanie sviatostí. Zvlášť sú uvedené piesne k Najsvätejšej oltárnej sviatosti.

Vypredané

14,55 €

Spevník Godzone Vol.2
Spevník Godzone Vol.2

Matej Hudáček (ed.); Dávid Slavkovský (ed.)

Prinášame vám nové, druhé vydanie Godzone spevníka, nakolko naprieč Slovenskom vidíme, že túžba uctievať Kráľa kráľov neustále rastie. Nájdete v ňom texty a akordy piesní chvál a uctievania, ktoré znejú Slovenskom na oslavu Najvyššieho.Sme stvorení na to, aby sme chválili....

Vypredané

8,24 €

Povolaní k zvelebeniu
Povolaní k zvelebeniu

Zuzana Vengliková

Príručka o modlitbe chvál a zvelebenia pre skupinové štúdium. V žalme 92 môžeme čítať: „Dobré je chváliť Hospodina, ospevovať tvoje meno, Najvyšší..." (Ž 92,2). A presne o tom je chvála a zvelebenie - je dobré dať Bohu úctu a oslavu tak ako nikomu inému. Nikto si nezaslúži toľko chvály ako náš Pán, nikto pre nás neurobil a nepripravil toľko ako ON. Verím, že aj tieto Zuzkine myšlienky a povzbudenia nám pomôžu k tomu, aby sme to robili s vášňou a celým srdcom. (Ján Buc, katolícky kňaz a predseda ZKSM)Modlitba chvál je obľúbená najmä medzi mladými kresťanmi a v tomto čase sa s ňou stretneme takmer v každej farnosti na Slovensku. Dostávame do rúk praktickú príručku ako nastúpiť na cestu chvály, ktorá sa má stať našim životným štýlom. Vďaka autorke za jej zdieľanie osobnej skúsenosti v modlitbe. (P. Juraj Ďurnek SchP, provinciál Rehole piaristov na Slovensku)Táto nenápadná knižka, ako súbor výstižných, zrozumiteľných a biblických vyučovaní s otázkami na zamyslenie a diskusiu, má potenciál vniesť na naše modlitebné stretnutia hlbšie porozumenie modlitbe chvál a zvelebenia. Sprostredkúva nielen pravdy a princípy, ale aj výzvy a inšpirácie pre spoločnú i osobnú modlitbu. Nechajte sa ňou nanovo vtiahnuť do srdca chvály. (Eva Hrešková, vedúca chvál v Spoločenstve pri Dóme sv. Martina)Zuzana Vengliková sa spolu s manželom Františkom venuje vedeniu modlitieb chvál a zvelebenia už vyše desať rokov. Spolu vytvorili album Prišiel som ťa uctievať (2008). Teší sa z toho, že všetky vekové skupiny na Slovensku objavujú nádherný poklad Cirkvi - modlitbu chvál a zvelebenia a zároveň si uvedomuje požehnanie aj výzvy, ktoré so sebou prináša. Modlitba chvál a zvelebenia je pre ňu najobľúbenejším spôsobom, ako nadviazať spojenie s Bohom, vstúpiť do jeho prítomnosti a vyjadriť mu svoju lásku. Záleží jej na tom, aby jednotlivci aj spoločenstvá prehlbovali svoje chápanie a prežívanie modlitby postavenej na biblických princípoch. Jednoduchým a zrozumiteľným spôsobom načrtáva širší obraz modlitby chvál a zvelebenia.

Vypredané

7,28 €

CD: Spomeň si na mňa
CD: Spomeň si na mňa

Peter Milenky & band

Zoznam skladieb: Zvolanie 01:24Len tebe patrím 03:26Zdvíham svoje oči 03:22Otázky 05:12K tebe môže prísť 04:06Dvíhaš ma 04:00Múdrosť 04:04Tvoja láska 04:55Spomeň si na mňa 04:45Christos Voskrese 04:38S tebou dobre je 04:22Bartimej - Zmiluj sa (anglická verzia) 06:07

Vypredané

9,70 €

Tvoje srdce na Božom uchu
Tvoje srdce na Božom uchu

Klaus Hemmerle

Ako sa správne modliť. Život modlitby a škola modlitby, ktorú nám ponúka bývalý biskup Klaus Hemmerle je pre veriacich a prekvapivo aj pre neveriacich. Autor sa vo svojej knihe Tvoje srdce na Božom uchu zameriava na ľudí, ktorí hľadajú novú inšpiráciu pre svoj život a rozhovory s Bohom.Kniha je ideálnym čítaním, ktorým môžeme začať deň. Toto dielo bolo napísané pre ľudí, ktorí chcú žiť svoje životy viac do hĺbky, spoznať krásu a potrebnosť modlitby. S mnohými príbehmi múdrostí, je táto kniha skvelým spoločníkom pri každodennej modlitbe.

Vypredané

5,82 €

CD: Soaking Worship
CD: Soaking Worship

Lamačské chvály

live. CD vzniklo ako live nahrávka z modlitby chvál, kedy sa hudobníci modlili na svojich nástrojoch bez spevu a hovoreného slova. Live priamo z obývačky.

Vypredané

6,69 €

CD: Blízko
CD: Blízko

K:MUSIC

K:music je hudobná služba v Koinonii Ján Krstiteľ, pôsobiaca pri Oáze Vyšný Klátov – Košice. Nejedná sa o klasická kapelu so stabilným počtom členov, ani o spontánny hudobný projekt. Ide tu o viac! Ide o službu, ktorá je otvorená, dynamická a ktorá odpovedá na konkrétne povolanie.Začiatky K:MUSIC siahajú viac ako 15 rokov späť, kedy sa v Koinonii Ján Krstiteľ narodila potreba vlastnej hudobnej služby, ktorá by hudobne doprevádzala všetky stretnutia Koinonie a bola mocným nástrojom ohlasovania evanjelia práve prostredníctvom hudby. Služba sa za tie roky rôzne formovala, striedali sa v nej hudobníci a speváci, tvorili sa vlastné piesne a prichádzali pozvania hrať na rôznych kresťanských podujatiach.Obsah CD - Blízko:Chváľ hoHľadám tvoju tvárIba tyZo srdcaTy poznáš zámerKde tvoje svetloV Duchu a v pravdeBlízkoPred TebouPevný hradPoradím tiDo Tvojho rúchaS chuťou

Vypredané

8,73 €

Uctievanie za hranicami všednosti
Uctievanie za hranicami všednosti

Darelne Zschechová

Kniha od známej speváčky z austrálskeho Hillsongu. Piesne z austrálskeho Hillsongu doslova obleteli kresťanský svet a patria medzi najpopulárnejšie a v mnohých prebudeneckých kruhoch aj medzi najviac hrané. V súčasnosti je medzi kresťanmi celého sveta jednou z najobľúbenejších piesní ich „Shout to the Lord“. V pozadí tohto úspešného rozšírenia radostných a moderných kresťanských piesní stojí worshipový líder zboru Hillsong – Darlene Zschechová, ktorá je tiež autorkou mnohých albumov a ďalších kníh dotýkajúcich sa témy uctievania Boha. Darlene so svojím manželom Markom a dcérami žijú v Sydney v Austrálii.

Vypredané

7,37 €

O modlitbě
O modlitbě

Romano Guardini

Uvedení do školy křesťanské modlitby. Modlitba je vnitřní potřebou, milostí a naplněním – je však také povinností, námahou a přemáháním. Existuje tedy zážitek modlitby, ale také cvičení modlitby; její živý pramen, ale také její škola.

Vypredané

8,34 €

CD: Príď!
CD: Príď!

Ľudmila Koščová

Druhý sólový album talentovanej prešovčanky Ľudmily Koščovej. Keď si dospelá žena vo svojom modlitbovom čase hrá na gitare a prichádzajú k nej melódie a slová, keď je dotknutá Božím slovom a ono k nej hovorí, tak to nie je samozrejmosť. Je to Božia milosť. Dlho som si nechcela pripustiť, že zasa tvorím skrze Svätého Ducha nové piesne, ktoré nie sú len pre mňa. Boh Otec ma dlho prehováral, lebo som po prvom CD „V teba dúfam“ vedela, čo ma to čaká, keď sa rozhodnem zasa nahrávať. Ale nevedela som odolať Jeho naliehaniu. ? Rok som v sebe nechala zrieť všetky piesne a potom sme začali s chalanmi skúšať a pripravovať sa na nahrávanie v štúdiu. (autorka)Zoznam piesní:Príď, Duchu Svätý 3:10Pán je moje svetlo 3:55Vyvýšený 4:29Pánov hlas 5:13Pán čaká 4:16Tvoja láska 4:20Volám 4:05Záhradník 4:25Chvála Trojici 4:36Naplň ma 6:50Nebudem sa báť 5:04Pieseň požehnania 4:10Dýchaj 4:25Ester (bonus) 4:18

Vypredané

9,70 €

Spiritualita stvoření
Spiritualita stvoření

Anselm Grün; Alois Seuferling

Čtyři cesty k budoucnosti. Kniha je společným dílem dvou německých benediktinů, z nichž Anselma Grüna není potřeba českému čtenáři představovat. V devíti kapitolách představují autoři řeholi svatého Benedikta na pozadí teologických úvah o spiritualitě vykoupení a spiritualitě stvoření a hledají stopy spirituality stvoření v benediktinské řeholi. Podnět k napsání knihy vyšel právě od P. Seuferlinga, jenž působí již 40 let v Koreji.V prostředí východní, převážně buddhistické spirituality napsal úvahy o spiritualitě stvoření, jež v západním křesťanském pojetí vyrovnává pozitivní napětí mezi oběma základními spiritualitami - stvoření a vykoupení. Ve spiritualitě stvoření se poprvé setkáváme s Bohem jako tvůrcem, který své stvoření nekonečně miluje. Poznáváme Stvořitelovo dílo, které je proniknuto Božím Duchem, a náš vztah k Bohu se vyjadřuje i naším vztahem k tvorstvu. Benediktovu řeholi objevují jako plnou optimismu, což je charakteristický postoj právě spirituality stvoření.

Vypredané

3,40 €

Pramene Taizé
Pramene Taizé

Roger z Taizé

Láska každej lásky. Základné texty pre pochopenie povolania Komunity z Taizé.

Vypredané

0,81 €

Tvárou k zemi
Tvárou k zemi

Matt Redman

Keď dvíhame tvár k Božej sláve, na tvár k zemi padáme v chvále. Chvála tvárou k zemi začína vždy postojom srdca. Človek tak veľmi túži vyvýšiť Krista, až spontánne klesá k zemi, ponižuje sa, aby ukázal svoju bohabojnú podriadenosť.Pre dušu, ktorú uchváti Všemohúci, sa zdá, že jedinou vhodnou odpoveďou je skloniť sa v skutočnom a úplnom odovzdaní. Keď padneme na tvár v chvále, je to najlepší vonkajší znak toho, že sa v našom vnútri zjavil Boh.Medzi piesne Matta Redmana patria: Ježiš môj, Anjeli pred trónom, Tancujem, spievam si, Srdce chvály, Môžem vystúpiť, Túžim priniesť...

Vypredané

3,19 €

Pravidlá Červeného mora
Pravidlá Červeného mora

Robert J. Morgan

Boh ponúka desať stratégií na ťažké chvíle. Podobne ako bol izraelský národ uväznený medzi nepriateľom a Červeným morom, aj my sme niekedy v ťažkých, neriešiteľných situáciách, ktoré nám prináša život.Pýtame sa, ako nás Boh mohol do takejto neriešiteľnej situácie doviesť. Ale keď nás tam doviedol, tak nás aj vyvedie.Kniha Roberta J. Morgana je jednoduchou, hlbokou, praktickou knihou, ktorá hovorí o chorobe, problémoch v manželstve, finančných problémoch, jednoducho o všetkých tých bežných a ťažkých veciach, ktorým čelíme a prináša odpovede.

Vypredané

6,79 €

DVD - John Eldredge
DVD - John Eldredge

Rieka Života

Zvelebenie ako plod ticha a samoty. Misijné spoločenstvo Rieka Života prináša druhý diel zo série DVD o zvelebení. Má názov Zvelebenie ako plod ticha a samoty. Je to dokument z nedávnej návštevy Johna Eldredge na Slovensku a v našom spoločenstve.John Eldredge študoval herectvo, a tak je jeho záľuba v klasickej literatúre pochopiteľná. Jeho ďalšou láskou je príroda. No určite najväčšou Johnovou vášňou je srdce. Svoj život zasvätil hľadaniu Božieho srdca a prebúdzaniu i oslobodzovaniu srdca človeka. Jeho knihy uchvátili srdcia mnohých kresťanov i neveriacich. Dokonca aj na Slovensku vychádzajú v neuveriteľných nákladoch.Určite poznáte jeho knihy – Očarujúca, Divoký v srdci, Posvätná Romanca, Veľký príbeh, Cesta túžby… Je ženatý a spolu so Stasi vychovávajú troch synov. Býva v Colorade na okraji divočiny a medvede mu občas nazerajú do okien.

Vypredané

7,28 €

Kríž - symbol, zobrazovanie, význam
Kríž - symbol, zobrazovanie, význam

Wilhelm Ziehr

Plnebarevná slovenská verze reprezentativní monografie, která je věnována kříži jako jednomu z hlavních uměleckých motivů křesťanského umění.

Vypredané

42,68 €

CD - Chci zářit
CD - Chci zářit

Jedním srdcem

Mladá worshipová kapela z Hradce Králové si začíná pomalu, ale jistě získávat svoje publikum ve všech koutech České republiky. Po účinkování na několika křesťanských konferencích se jejich píseň „Chci zářit“ stala hymnou čtvrtého ročníku Festivalu UNITED. Nyní přichází Jedním srdcem se stejnojmenným albem, které je zároveň jejich první studiovou nahrávkou. CD obsahuje 12 autorských písní zpěváka Filipa Zavřela. S produkcí alba pomohl slovenský skladatel a multiinstrumentalista Viliam Šandor.„Vzdát Bohu chválu, stát společně před jeho trůnem, vyvýšit ho nad všechno ostatní, vyznat kým je... Toto jsou některé z hlavních motivů, proč jsme jako kapela tady. Jsme skupina lidí, kteří mají na srdci chválu našeho Boha prostřednictvím hudby. Protože věříme, že Bohu náleží jen to nejlepší, snažíme se to, co děláme, dělat pořádně a posouvat se dál. Součástí naší vize je také působení za hranicemi našeho sboru. Jedním z našich dlouhodobých cílu je změna worship prostředí v ČR.“Kapela:Filip Zavřel – zpěv, kytara; Jana Švajdlerová – klávesy; Richard Beníšek – bicí; Jiří Špaček – elektrická kytara; Jan Moudrý – baskytara. Zoznam piesní: Láska Tvá Chci zářit K nebi Milost Znát Tě víc Vše, co mám Důvěru mám On přichází Zapal mě Poklekám Tvá moc Tvé je vítězství

Vypredané

10,38 €

Chvála a uctívání
Chvála a uctívání

Leen La Riviere

Chvála a uctívání jsou pro každého křesťana velmi jedinečné aktivity. Pod vlivem jistých trendů se ale mohou omezovat pouze na jednoduché texty, vybičované emoce nebo jednostranné doktríny. Tato kniha se nesnaží nabízet nějaký „vysněný scénář“, vychází z mnohaleté praxe v oblasti chvály a uctívání v nejrůznějších uměleckých formách v kombinaci s dlouhodobým studiem dějin tohoto jevu. Doufáme, že se kniha stane podnětem k přehodnocení obecného přístupu ke chvále a uctívání.

Vypredané

8,34 €

CD - A že víme, že líp je dát
CD - A že víme, že líp je dát

Datio

Na CD nájdete piesne: 1. Trůn s korunou2. Mojžíš3. Labyrint4. Mana5. Kam kráčíte6. Potopa7. Krajina zlatejch pochodní8. Apokalypsa9. Slib10. Díky, Maria11. Tví jsme my12. Chci oslavovat13. Ježíš, Ježíš je Pán14. Můj Bůh je můj štít15. Chvalte Pána16. Prameni světla17. Bůh všemohoucí18. In hoc anni circulo19. Soudce všeho světa

Vypredané

7,08 €

CD - Nekompromisne
CD - Nekompromisne

Úzka cesta

Prvý album kapely Úzka Cesta. Nahrávaný v roku 2009 v štúdiu Timothy Sound. Mixoval a mastroval Jany Pastirčák.Úzka Cesta je kapela, ktorá sa našla v hudobných štýloch nu-metal, rock a rap. Cieľom ich piesní a kapely vôbec je predovšetkým oslavovať Boha piesňami, ktoré im vložil do sŕdc a tiež prinášať tomuto svetu evanjelium Pána Ježiša Krista.Chcú tiež hovoriť o tom, že kresťanstvo nie je len prázdne náboženstvo, ale je to predovšetkým radikálny, úprimný a osobný vzťah so Stvoriťeľom. Piesne sú osobné vyznania ich životov. Modlia sa, aby ich Boh mohol používať na menenie životov ľudí.Taktiež veria, že neexistuje žiadna iná cesta k Bohu, ako cez obeť Pána Ježiša Krista. Jediná, úzka cesta, po ktorej chcú ísť nekompromisne za Bohom Vchádzajte tesnou bránou, lebo priestranná brána a široká cesta vedie do zahynutia, a mnohí ňou vchádzajú.Ale do života vedie tesná brána a úzka cesta, a málo je tých, ktorí ju nachádzajú. Matúš 7:13–14?

Vypredané

9,60 €

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk