main_image

Môj syn Carlo

11,12 €

13,90 €

Detail
Recenzie: Klára

Recenzie: Klára

V tvojej koži

V tvojej koži

Lynn Austinová

14,45 €

5,0
K
Klára (10)

11. októbra 2024

Jednoducho skvelá! Nádherný príbeh priateľstva žien pochádzajúcich z dvoch odlišných svetov. Prostredie druhej svetovej vojny je opísané perfektne. Pútavý dej, skvelé napätie, krásne sa vyvíjajúce postavy. Túto knihu chcete!

Večné puto

Večné puto

Laura Frantz

14,45 €

4,0
K
Klára (10)

11. októbra 2024

Pútavý historický román, skvelá dynamika príbehu, prepracovaná romantická línia, číta sa veľmi ľahko, príbeh vás od prvých strán vtiahne do deja a knihu nebudete chcieť pustiť z rúk. Škoda toho rýchleho konca. Rizikom je, že po dočítaní možno budete mať túžbu navštíviť Škótsko.

Vieš, aký si vzácny, chlapček?

Vieš, aký si vzácny, chlapček?

Rachael Denhollander; Jacob Denhollander

9,60 €

5,0
K
Klára (10)

11. októbra 2024

Knižočku odporúčam pre rodičov a ich vzácnych synčekov. Synčekovi z nej pravidelne čítame a dávame najavo, aký je pre nás vzácny. Verím, že aj v budúcnosti ju ocení a spomenie si na spoločné chvíle. Škoda tej mäkkej väzby, pretože sa rýchlo opotrebúva, prijala by som tvrdú väzbu, ale na obsahu to nič nemení, ten je skvelý.

Kráľ - Slobodný svet

Kráľ - Slobodný svet

Štefan Paločko

7,76 €

5,0
K
Klára (10)

11. októbra 2024

Skvele napísaný príbeh o dejinách našej spásy v takom akoby podobenstve. Príbeh o Spasiteľovi je obrazný, prenesený do modernej doby, miestami až scifi. Odporúčam pre "moderných kresťanov" alebo tých, ktorí hľadajú zmysel svojho života. Tento príbeh s úplnou ľahkosťou pochopíte a garantujem vám aj skvelý čitateľský zážitok.

Odsúdení prežiť

Odsúdení prežiť

Wendy Holdenová

16,39 €

5,0
K
Klára (10)

11. októbra 2024

Táto kniha je nezabudnuteľná! Dojemný, bolestný, a zároveň smutný príbeh. Odporúčam prečítať, pretože je dôležité pamätať na dejiny, aby sme sa z nich poučili. Taktiež sa môžeme niečo nové dozvedieť. Čítanie môže byť náročnejšie pre citlivé povahy, ktorým padne nejedna slzička, ale príbeh určite stojí za to.

Škatuľa od topánok

Škatuľa od topánok

Francine Riversová

9,60 €

4,7
K
Klára (10)

11. októbra 2024

Ak hľadáte vhodný darček pod stromček, táto skvelá vianočná poviedka určite stojí za to. Je vhodná pre veľkých aj pre malých. Rýchlo sa číta a zaručene vás zohreje pri srdiečku.

Zázraky z neba

Zázraky z neba

Christy Wilson Beam

10,57 €

5,0
K
Klára (10)

11. októbra 2024

Nádherný skutočný príbeh o sile viery, uzdravení, silnom rodinnom pute a našom Bohu zázrakov. Pri tejto knihe si určite aj poplačete. Z tejto knihy je tiež krásny rodinný celovečerný film.

Nebo nie je výmysel

Nebo nie je výmysel

Todd Burpo; Lynn Vincentová

11,54 €

4,8
K
Klára (10)

11. októbra 2024

Nádherná kniha, ktorá rozpráva nádherný príbeh chlapca, ktorý prežil klinickú smrť, navštívil nebo a vrátil sa, „aby vydal svedectvo". Tento príbeh je aj sfilmovaný, ale kniha je kniha. Túto knihu by si mal prečítať určite každý. Odporúčam.

Mária ma zachránila pred večným zatratením

Mária ma zachránila pred večným zatratením

Steven Scheier

1,84 €

4,7
K
Klára (10)

11. októbra 2024

Túto knihu by si mal prečítať každý! Je to skutočný príbeh a tiežtakzvaný "návod", ako žiť svoj život, aby sme raz mohli prísť do neba. Knihu odporúčam aj kvôli nízkemu počtu strán, pretože nezaberie veľa času ani veľmi zaneprázdneným ľuďom.

Tajomný list

Tajomný list

Joanna Davidson Politano

15,42 €

5,0
K
Klára (10)

11. októbra 2024

Krásny príbeh ženy, ktorá viac ako po láske túžila stať sa lekárkou napriek tomu, že vo vtedajšej dobe boli lekármi len muži, až natrafila na milostný list, ktorý zapálil lásku aj v jej srdci. Kto bol autorom a adresátom listu, sa tiahne celým príbehom a bude to veru napínavé, pretože rozuzlenie príde až s poslednými stránkami knihy. List sa párkrát stratí a koluje medzi rôznymi postavami, pričom si každá postava myslí, že je adresovaný práve jej, pričom to nie je nazmar, pretože každý túži po takej autentickej láske, akú má autor listu. V konečnom dôsledku je príbeh napínavý, veľmi čtivý a môžem povedať, že je hlavne o uzdravení vzťahov. Koniec príbehu je naozaj prekvapivý a nádherný, čím si aj tá kniha získala moje srdce a môžem povedať, že odporúčam všetkými desiatimi. Bonusom sú aj otázky na diskusiu, ktoré nájdete na poslednej strane knihy a podnecujú zamyslieť sa nad vecami, ktoré ste si tak neuvedomili alebo ste ich prehliadli. Mínusom môže pre niekoho byť náboženská tematika, ktorá z môjho pohľadu pekne dotvára príbeh.

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Miroslav, pred 2 dňami

Promptné dodanie tovaru.

userAvatar

Naďa, pred 2 dňami

Som spokojná.

userAvatar

Martina, pred 3 dňami

+++++

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk