Recenzie: Čitateľ_2ec6 • Zachej.sk
Recenzie: Čitateľ_2ec6

Recenzie:

Nemecky 15 minút denne

Nemecky 15 minút denne

Sylvia Goulding

-15%

8,46 €

5,0
Č
Čitateľ_2ec6 (29)

27. septembera 2014

Prehľadná knižka, stavaná na základných vedomostiach. Ten kto sa učí má hneď kontakt s oblasťou v ktorejj sa získané vedomosti aj hneď využijú. Má potom väčšiu chutiť sa ku knihe vrátiť. Výborná pre rýchlokurz za účelom komunikácie.

Posvätná romanca

Posvätná romanca

Brent Curtis; John Eldredge

-15%

4,08 €

5,0
Č
Čitateľ_2ec6 (29)

26. septembera 2014

Skutočne krásna kniha .. je síce ťažká na čítanie ale stojí to za to dáva odpovede na mnohé otázky ale predovšetkým vedie k cieľu ...objaviť svoje srdce !!!

Stratená ovečka

Stratená ovečka

Caroline Jayne Church

-15%

2,47 €

4,8
Č
Čitateľ_2ec6 (29)

26. septembera 2014

Dcérka ju má najradšej, máme celú sériu a sú to jej najobľúbenejšie knižky.

Putujeme spolu po svätej zemi

Putujeme spolu po svätej zemi

Martin Mojžiš

-15%

15,73 €

5,0
Č
Čitateľ_2ec6 (29)

23. septembera 2014

Kniha je úžasná. Všetkým doporučujem. Hoci sme Svätú zem navštívili, takýto výklad sme nemali. Dozvedeli sme sa z nej veľa nového. S manželom si knihu často berieme jeden druhému. Ďakujem autorovi Martinovi Mojžišovi aj vydavateľstvu. Pán Boh zaplať za dobré dielo.

Ježiš, môj uzdravovateľ

Ježiš, môj uzdravovateľ

Elias Vella

-15%

10,12 €

4,8
Č
Čitateľ_2ec6 (29)

23. septembera 2014

Je to super kniha. Odporúčam každému, či už mladému alebo staršiemu človekovi. Sú tam výborné príklady zo života.

3 CD - Denníček, Božie milosrdenstvo v mojej duši

3 CD - Denníček, Božie milosrdenstvo v mojej duši

Faustína Kowalská

-15%

6,80 €

5,0
Č
Čitateľ_2ec6 (29)

22. septembera 2014

Pripájam sa, je to výborné. Moniku Hilmerovú chcem touto cestou pochváliť, nahrala svätú Faustínu krásne, precítene. Nielenže má nesmierne príjemný hlas, ešte k tomu podáva úžasný umelecký výkon. Nahrávky sú dopĺňané krásnym klavírom a inými, výstižnými nástrojmi, prispôsobené podľa tematiky. Ďakujem všetkým ľuďom, podieľajúcich sa na tomto diele. Božie milosrdenstvo sa môže rozširovať ešte lepšie, aj touto formou. Teším sa, že túto audioknihu vlastním, je nad moje očakávanie.

O bludných kruhoch a bludných kameňoch

O bludných kruhoch a bludných kameňoch

Max Kašparu

-15%

2,47 €

4,0
Č
Čitateľ_2ec6 (29)

21. septembera 2014

Jednoduché a pritom hlboké myšlienky - to dokáže len veľký odborník, a veľký ČLOVEK, akým autor je :-)

Stála som pri bráne neba a pekla

Stála som pri bráne neba a pekla

Gloria Polo

-15%

1,62 €

5,0
Č
Čitateľ_2ec6 (29)

20. septembera 2014

Nádherná kniha, až človeka mrazí pri jej čítaní.

Hlaholika

Hlaholika

Elena Šubjaková

-15%

6,80 €

5,0
Č
Čitateľ_2ec6 (29)

12. septembera 2014

Je to pre mňa veľmi zaujímavé dielko, nás ešte učili, že Veľká Morava bol spoločný štát Čechov a Slovákov, až po prečítaní tejto knižočky som si uvedomil genialitu diela našich vierozvezcov.

1 z 3
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Minulý štvrtok neskoršie popoludní som si u Vás objednala knihy a tento pondelok ráno, keď som prišla do práce, balík bol už na mojom stole. Vlastne vždy to tak je, keď si u Vás nakupujem. Tentokrát mi to už nedalo a rozhodla som sa, že sa Vám musím veľmi pekne poďakovať za Vaše úžasné a rýchle služby a nech sa Vám darí aj naďalej.

Lucia

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie