Recenzie: VIERA

Recenzie: VIERA

Magnetka: Svätá Filoména, kovová

Magnetka: Svätá Filoména, kovová

-15%

1,27 €

5,0
L
L. (3)

1. septembera 2024

Milosti prúdia skrze Matku Božiu. Keď sa rodičia obrátili a prosili Boha, dal im dcéru Filoménu, milovali ju. Vladár Dioklecián sľuboval, že z nej urobí cisárovnu, no ona sa už v 11. roku sľúbila Ježišovi, tak ju nechal Dioklecián prikovať na 40 dní, Matka Božia ju utešovala, dala anjela Gabriela, aby sv. Filoméne pomáhal, no vladár ju nechal zbičovať. V noci vyzdravela, a tak ju do rieky Tiber hodil s kotvou na krku, anjeli ju vyniesli, dal ohnivé šípy do nej strieľať a k zemi padali tí, čo ich strieľali a mnohí sa obrátili. A keď ani to nestačilo, nechal ju vláčiť po uliciach a nakoniec ju sťali o 15.00 hod. v piatok. Vtedy ju jej ženích voviedol do svojho príbytku. Oplatí sa vzývať svätú Filoménu a nech nám ju táto magnetka pripomína.

Svatá Filoména

Svatá Filoména

Marcela Macháčková (ed.)

-12%

3,96 €

5,0
L
LUCIA (3)

1. septembera 2024

Bojíš sa zomrieť pre Ježiša? Tak ona sa nebála a ešte k tomu v 13. roku života v piatok o 15.00 hod. Bojíš sa, že budeš trpieť? Niekoľkokrát bola ubolená na smrť a uzdravená, lebo chcela patriť len Ježišovi, 40 dní prikovaná, Matkou Božou utešená a posilnená, svojho anjela strážneho Gabriela jej matička dala, aby vytrvala, Pán ju v tú 14-tú hodinu ,,voviedol do svojich príbytkov". Proste ju o pomoc pre detí, mládež, ťažké časy nastali, ale plné milosti, vďaka ktorej sa obracajú hriešnici, neveriaci i zblúdilé ovce... Hovorte o sv. Filoméne, píšte, proste ju o pomoc, je to mocná svätá a krásna :-)

Svätá Filoména - Dcéra svetla

Svätá Filoména - Dcéra svetla

Marcela Macháčková (ed.)

-15%

1,87 €

5,0
A
ANONYM (3)

1. septembera 2024

Nepoznáte ju? Spoznajte ju, MILOVANÚ DCÉRU A NEVESTU JEŽIŠOVU, knižka je šikovne napísaná, nie dlhá, taká na jedno zhltnutie. Pre dnešných mladých a detí, ktoré treba veľmi chrániť, veľmi odporúčam...

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Beáta, pred 3 dňami

S nákupom v tomto e-shope som bola veľmi spokojná, odporúčam. Veľmi dobrá komunikácia, rýchle vybavenie a aj rýchle doručenie.

userAvatar

Ľubica, pred 4 dňami

Som veľmi spokojná s obchodom.

userAvatar

Marcela, pred 4 dňami

Rýchle dodanie tovaru

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk