Knihy s ponaučením

Knihy s ponaučením

(61 produktov)

Ako deti sme čítali bájky a vďaka trefnému ponaučeniu na konci sme sa dozvedeli, že pomaly ďalej záj...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
10 zákrut k radosti
10 zákrut k radosti

Giovanni Scalera

Giovani Scalera má jedinečný štýl a dokáže vzbudiť záujem a úsmev. Ako povedal Louis Schmidt: „Úsmev je svetlo, ktoré pri pohľade do očí naznačí, že srdce je doma.“V knihe 10 zákrut k radosti sa čitateľ zoznámi s témou života prostredníctvom kresieb a textov s úmyslom pomôcť objaviť krásu každého dňa a stať sa schopným čeliť skúškam a utrpeniu. Život je dar, riziko, záväzok, priateľstvo, odpustenie, vernosť.

Vypredané

4,03 €

Vlídná zbraň
Vlídná zbraň

Moše Mykoff; S. C. Mizrahi

Modlitby pro chvíle všední i nevšední. Kniha chasidského rabína, jenž po celý život shromažďoval rady, moudrá ponaučení a myšlenky na téma, jak žít moudře, lépe vyrovnaně, kde hledat klid a rozvahu nejen pro obyčejný život, ale i pro významná a zlomová životní rozhodnutí.

Vypredané

7,28 €

Poďme hľadať poklad
Poďme hľadať poklad

Janosch

Príbeh o tom, ako medvedík s tigríkom hľadali šťastie na zemi. „Vieš, čo by bolo najväčšie šťastie na zemi?“ začal tigrík zasnene. „Bohatstvo. “ „To by sme si mohli kúpiť naraz aj dva pstruhy. Mňam…“ povedal medvedík. „Poďme hľadať poklad!“ navrhol tigrík.Medvedík s tigríkom prešli takmer celý svet. Uhádnete, kde napokon šťastie našli?

Vypredané

6,95 €

Stratená ovečka a desať strieborných
Stratená ovečka a desať strieborných

Mick Inkpen; Nick Butterworth

Najkrajšie Ježišove príbehy (Texty aj v angličtine). Prvá kniha zo série Najkrajšie Ježišove príbehy mimoriadne obľúbenej anglickej autorskej dvojice. Každá kniha obsahuje dva vynikajúco ilustrované príbehy inšpirované evanjeliovými podobenstvami, ktoré vymyslel Ježiš, aby pomohol ľuďom lepšie pochopiť, aký je Boh. Tie príbehy fascinujú i dnes tak, ako keď ich rozprával po prvýkrát. Podobenstvá o stratenej ovečke a desiatich drachmách sú stále veľmi obľúbené. Najmä deťom sa neobyčajne páči posolstvo, ktoré je v nich obsiahnuté. Kniha je určená pre deti od 2 do 10 rokov.

Vypredané

3,78 €

Paprsek slunce pro duši
Paprsek slunce pro duši

Bruno Ferrero

Soubor krátkých příběhů pro radost i zamyšlení, povzbuzení i poučení, které vyvolávají otázky týkající se lidského jednání, života a vzájemných lidských vztahů. Rodiče, vychovatelé a všichni ti, kdo působí na mládež, mohou příběhy používat k oživení rozhovorů a výkladů.

Vypredané

5,25 €

Pohlazení pro duši
Pohlazení pro duši

Bruno Ferrero

Soubor příběhů populárního autora Bruna Ferrera navazuje na knižní příběhy, které po řadu let vycházejí a jsou znovu dotiskovány.Vyjadřují moudrost a pohlazení, ale i výtku, radu nebo poučení vyplývající z krátkého vylíčení určitých momentů jednání a vztahů lidí v každodenním životě v současné době, v minulosti či v legendě. Kniha je vhodná pro rodiče, vychovatele, dospívající čtenáře i pro milovníky narativní spirituální literatury.

Vypredané

6,55 €

Adventní čas
Adventní čas

Petr Piťha

Malé knížečky (A6) do kapsy přinášejí krátká, ale hluboká a zároveň zábavná poučení.

Vypredané

1,19 €

O kázni a dáždnikoch
O kázni a dáždnikoch

Kazimierz Wójtowicz

O kázni a dáždnikoch je názov jedného zo stodvadsiatich krátkych príbehov tejto knihy. V príbehoch, skutočných či vymyslených, sa ukrýva morálne poučenie, kresťanská múdrosť a nechýba im vtip. Dopĺňajú ich citáty z myšlienok a písomného odkazu veľkých osobností. Dielko poskytuje široké možnosti využitia pre prácu vychovávateľa, katechétu i kňaza. Je zároveň osviežujúcim čítaním pre veľkých i malých.

Vypredané

2,03 €

3 z 3
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Alexandra, pred 2 dňami

Prekvapivo velmi rychlo do 2 dni tovar bol doruceny- vsetky postupy oznamene , presne ako na webe tovar vyzeral.Bola som spokojna- odporucam vsetkym .

userAvatar

Oľga, pred 2 dňami

Rýchle vybavenie objednávky, som spokojná

userAvatar

Valéria, pred 4 dňami

Odchod promptne vybavuje objednávky.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk