Knihy s fotografiami

Knihy s fotografiami

(31 produktov)

Dnes si už zdokumentujeme všetko. Zdarne navarený obed, momentku z bicyklového výletu, futbalový záp...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Garabandal
Garabandal

Francisco Sanchez-Ventura y Pascual

Zjavenia Matky Božej nie sú mýtus. Táto kniha je vyrozprávaním mimoriadnych udalostí, ktoré sa udiali v rokoch 1961 – 1965 v Garabandale, v odľahlej dedine na severe Španielska. Kniha po prvýkrát vyšla v roku 1965 a bola napísaná v čase, keď k zjaveniam ešte stále dochádzalo.Vizionárkam v Garabandale Matka Božia zverila varovania, informácie a posolstvá o osvietení svedomia spolu so znameniami čias, ktoré budú tento Boží zásah sprevádzať.Týmto zjaveniam veril veľký počet súčasných svätcov, medzi inými svätá Terézia z Kalkaty, svätý pápež Pavol VI., svätý Josemaría Escrivá de Balaguer, svätý pápež Ján Pavol II., svätý Páter Pio. Ten často povzbudzoval ľudí, aby navštívili Garabandal. Na otázku o jeho autenticite stručne odpovedal: „Koľkokrát sa tam musí zjaviť, aby ste jej uverili?“ Kniha Garabandal: Zjavenia Matky Božej nie sú mýtus bola napísaná ako odpoveď na knihu, ktorá útočila na Cirkev, na zjavenia a posolstvá Preblahoslavenej Panny Márie. Autor tu veľmi objektívne opisuje udalosti, ktoré sa v Garabandale stali a je na každom človeku, či tieto posolstvá prijme a aplikuje vo svojom živote, alebo ostane voči nim nevšímavý a možno sa tak pričiní k pretečeniu pohára Božej trpezlivosti.„Nech vás Boh za všetko odmení. Najmä za tú hlbokú lásku, s ktorou šírite udalosti spojené s Garabandalom. Nech si posolstvo Matky Božej nájde cestu do sŕdc skôr než bude neskoro.“ svätý Ján Pavol II.Súčasťou knihy je rozsiahla fotodokumentácia.

Skladom
-12%

8,71 €

Agónia Ježiša v Getsemanskej záhrade
Agónia Ježiša v Getsemanskej záhrade

Páter Pio z Pietrelciny

Rozjímanie svätého Pia z Pietrelciny OFMCap. Skutočný poklad duchovných nahliadnutí – táto malá knižočka obsahuje pozoruhodné meditácie pátra Pia, stigmatizovaného kňaza, o utrpení Ježiša v Getsemanskej záhrade. Jeden z jeho niekoľkých spisov je tiež doplnený mnohými fotografiami z jeho pôsobenia v kňazskom úrade.Jedinečný štýl písania pátra Pia poskytuje nádherný duchovný pohľad na poslednú noc Ježišovho pozemského života.

Skladom

1,16 €

Neopísateľný
Neopísateľný

Louie Giglio

100 zamyslení o Bohu a vede. Čo pokladajú deti za úžasné? Možno obľúbeného športovca, maškrtu alebo tenisky. V tejto knižke nám chce autor Louie Giglio povedať o najúžasnejšej bytosti na svete - o Bohu, ktorý stvoril všetko a každého jedného z nás.Prečo je dôležité skúmať všetko, čo Boh stvoril? Pretože čím viac sa dozvedáme o jeho stvoreniach, tým viac sa dozvedáme aj o ňom samom. Boh je najväčší vedec na svete!Kniha vychádza z vedeckých faktov a venuje sa štyrom hlavným témam: vesmíru,Zemi,zvieratám,a ľuďom.„Verím, že budeš skutočne žasnúť, keď zistíš, že Boh, ktorý stvoril Betelgeuse, jednu z najväčších hviezd, aké poznáme, stvoril aj TEBA - určil ti počet vlasov n hlave aj farbu pokožky na prstoch nôh. Tento neopísateľný Stvoriteľ ťa pozná a miluje viac než ktokoľvek na celej planéte.“ Louie Giglio

Skladom

13,48 €

Svätý Šarbel - priateľ Boha aj ľudí
Svätý Šarbel - priateľ Boha aj ľudí

Bartłomiej Grysa; Mieczysław Piotrowski

Svätého Šarbela poznáme ako svätca obdarovaného darom uzdravovania, ktorý sa začal prejavovať po jeho smrti. Svätý Šarbel je však aj neobyčajný "chirurg" a patrón cestujúcich. Jeho sláva sa začala šíriť z Libanonu po celom svete. Sám Ježiš dodnes koná neobyčajné veci na príhovor tohto pokorného maronitského mnícha, pre ktorého najdôležitejšou činnosťou každého dňa bola modlitba. Okrem toho viedol asketický život, ťažko pracoval a rôznymi spôsobmi umŕtvoval svoje telo. Snažil sa byť neznámym, ukrytým pre svet, no Božie plány boli iné a začali sa uskutočňovať po jeho smrti.Bartłomiej Grysa a Mieczysław Piotrowski sú autormi knihy Svätý Šarbel - priateľ Boha aj ľudí a ich cieľom je priblížiť v nej čitateľom aspoň kúsok z bohatstva východných cirkví. Na príklade svätého Šarbela chcú poukázať na ideál mníšskeho života v Libanone. Najmä však chcú prostredníctvom svedectiev o obráteniach a uzdraveniach vzbudiť v čitateľoch vieru potrebnú na uzdravenie, aby neváhali vytrvalo prosiť tohto svätca o príhovor.Kniha vznikla na základe prvých článkov o svätom Šarbelovi vydaných v časopise Milujte sa!, ktorých autormi boli práve Bartłomiej Grysa a Mieczysław Piotrowski. Články boli nanovo spracované a tvoria prvú časť knihy s názvom Priateľ Boha. Čiastočne sú súčasťou druhej časti nazvanej Priateľ ľudí, ktorá obsahuje mnoho opisov zázračných uzdravení na jeho príhovor. Tretiu časť tvoria modlitby nanovo preložené z arabčiny a sýrčiny. Štvrtá časť knihy v krátkosti rozoberá dejiny Maronitskej cirkvi.Oproti iným publikáciám o svätom Šarbelovi je predkladaná kniha obohatená o množstvo unikátnych fotografií Pawła Fiszera, ktoré vznikli počas redakčných ciest do Libanonu v rokoch 2015 a 2016. Fotografie ukazujú nezvyčajnú a krásnu prírodu krajiny pri Stredozemnom mori, najmä však približujú duchovný charakter navštívených miest.

Skladom

19,30 €

Audiokniha
Audiokniha: Garabandal
Audiokniha: Garabandal

Francisco Sanchez-Ventura y Pascual

Zjavenia Matky Božej nie sú mýtus. Číta: Peter CibulaCelkový čas: 8 hodín, 20 minútVeľkosť súboru MP3: 693 MB„Pohár sa už plní, a ak sa nezmeníte, príde trest.“ posolstvo Panny Márie z 18. októbra 1961 v GarabandaleTáto kniha je vyrozprávaním mimoriadnych udalostí, ktoré sa udiali v rokoch 1961 – 1965 v Garabandale, v odľahlej dedine na severe Španielska. Kniha po prvýkrát vyšla v roku 1965 a bola napísaná v čase, keď k zjaveniam ešte stále dochádzalo.Vizionárkam v Garabandale Matka Božia zverila varovania, informácie a posolstvá o osvietení svedomia spolu so znameniami čias, ktoré budú tento Boží zásah sprevádzať.Týmto zjaveniam veril veľký počet súčasných svätcov, medzi inými svätá Terézia z Kalkaty, svätý pápež Pavol VI., svätý Josemaría Escrivá de Balaguer, svätý pápež Ján Pavol II., svätý Páter Pio. Ten často povzbudzoval ľudí, aby navštívili Garabandal. Na otázku o jeho autenticite stručne odpovedal: „Koľkokrát sa tam musí zjaviť, aby ste jej uverili?“Kniha Garabandal: Zjavenia Matky Božej nie sú mýtus bola napísaná ako odpoveď na knihu, ktorá útočila na Cirkev, na zjavenia a posolstvá Preblahoslavenej Panny Márie. Autor tu veľmi objektívne opisuje udalosti, ktoré sa v Garabandale stali a je na každom človeku, či tieto posolstvá prijme a aplikuje vo svojom živote, alebo ostane voči nim nevšímavý a možno sa tak pričiní k pretečeniu pohára Božej trpezlivosti.„Nech vás Boh za všetko odmení. Najmä za tú hlbokú lásku, s ktorou šírite udalosti spojené s Garabandalom. Nech si posolstvo Matky Božej nájde cestu do sŕdc skôr než bude neskoro.“ svätý Ján Pavol II.Súčasťou knihy je rozsiahla fotodokumentácia.

Ihneď na stiahnutie
-12%

8,71 €

Posledné kusy
Fatima - Modlitba a pokánie
Fatima - Modlitba a pokánie

Marián Gavenda

Nádej a záchrana. Knižka Fatima - Modlitba a pokánie, Nádej a záchrana sa rodila počas sprevádzania slovenských pútnikov vo Fatime, najmä fotografický a archívny materiál. Nesie sa akoby v troch rovinách. Prvou je základný text, v ktorom sa dozvedáme najdôležitejšie údaje o živote fatimských vizionárov, o priebehu samotných zjavení a pod.Odporúčame Vám: FATIMA - CELÁ PRAVDA.

Skladom

8,63 €

Dievčatko - Moje prvé kroky
Dievčatko - Moje prvé kroky

Kniha Dievčatko - Moje prvé kroky je pamätník na zaznamenávanie spomienok. Kniha je vo forme viazaného albumu, s farebnými ilustráciami a ružovými tónmi od Elle Mendenhallovej spolu s priestorom na osobné fotografie.Táto krásna kniha môže byť cenným darčekom pre všetkých rodičov, ktorí chcú zaznamenať prvé dni svojej dcéry elegantne a nezabudnuteľne. Uložte svoje spomienky na niečo krásne do tejto originálnej publikácie.

Skladom

16,44 €

E-kniha
E-kniha: Garabandal
E-kniha: Garabandal

Francisco Sanchez-Ventura y Pascual

Zjavenia Matky Božej nie sú mýtus. „Pohár sa už plní a ak sa nezmeníte, príde trest.“posolstvo Panny Márie z 18. októbra 1961 v GarabandaleTáto kniha je vyrozprávaním mimoriadnych udalostí, ktoré sa udiali v rokoch 1961 – 1965 v Garabandale, v odľahlej dedine na severe Španielska. Kniha po prvýkrát vyšla v roku 1965 a bola napísaná v čase, keď k zjaveniam ešte stále dochádzalo.Vizionárkam v Garabandale Matka Božia zverila varovania, informácie a posolstvá o osvietení svedomia spolu so znameniami čias, ktoré budú tento Boží zásah sprevádzať.Týmto zjaveniam veril veľký počet súčasných svätcov, medzi inými svätá Terézia z Kalkaty, svätý pápež Pavol VI., svätý Josemaría Escrivá de Balaguer, svätý pápež Ján Pavol II., svätý Páter Pio. Ten často povzbudzoval ľudí, aby navštívili Garabandal. Na otázku o jeho autenticite stručne odpovedal: „Koľkokrát sa tam musí zjaviť, aby ste jej uverili?“Kniha Garabandal: Zjavenia Matky Božej nie sú mýtus bola napísaná ako odpoveď na knihu, ktorá útočila na Cirkev, na zjavenia a posolstvá Preblahoslavenej Panny Márie. Autor tu veľmi objektívne opisuje udalosti, ktoré sa v Garabandale stali a je na každom človeku, či tieto posolstvá prijme a aplikuje vo svojom živote, alebo ostane voči nim nevšímavý a možno sa tak pričiní k pretečeniu pohára Božej trpezlivosti.„Nech vás Boh za všetko odmení. Najmä za tú hlbokú lásku, s ktorou šírite udalosti spojené s Garabandalom. Nech si posolstvo Matky Božej nájde cestu do sŕdc skôr než bude neskoro.“ svätý Ján Pavol II.Súčasťou knihy je rozsiahla fotodokumentácia.

Ihneď na stiahnutie
-15%

8,42 €

Posledné kusy
Chlapček - Moje prvé kroky
Chlapček - Moje prvé kroky

Elle Mendenhall

Roztomilá knižka - pamätník poskytuje rodičom možnosť uchovať pre svoje deti ich spomienky na prvé hodiny a dni ich života. Odporúčame tiež: Chlapček - Naše bábätko (2011).

Skladom

16,44 €

Ladislav Záborský
Ladislav Záborský

Martin Šafárik

monografia. Maliar ticha, svetla, pokoja, krásy stvoreného sveta, či Boha samotného. Aj pod takými prívlastkami poznáme známeho akademického maliara Ladislava Záborského, ktorý pre svoju hlbkokú vieru v Krista v čase komunizmu skončil aj vo väzenskej cele.Autor Martin Šafárik, katolícky kňaz, umelec a majstrov obdivovateľ nám v tejto vzácnej monografii predstavuje a dokumentuje prierez jeho životnej tvorby. Kniha je plnofarebná a plná malieb Ladislava Záborského: od tých prvých, ktoré kreslil ako študent uhlíkom, až po tie známejšie diela, splodené z hĺbky jeho duše preniknutej Bohom."Podstata môjho vnútorného života, a teda aj mojej tvorby, je zážitok srdca zo skutočnosti Boha, ktorého vidím za každou krásou, ktorú stvoril, a vidím i jeho múdrosť za každou pravdou, aj tou, ktorú postupne veda objavuje. A všetko toto mi je len predchuťou toho, čo očakávam vo večnosti, na ktorú sa veľmi teším." (Ladislav Záborský)

Skladom

32,01 €

Posledné kusy
Biblické výroky o láske
Biblické výroky o láske

Gabriela Spustová (ed.)

"Miluj svojho blížneho ako seba samého. Láska nerobí zle blížnemu. Láska je naplnením zákona." (Rim 13,9-10)Biblické výroky o láske je milá publikácia s biblickými citátmi rozdelená do týchto blokov: o láske,milovať budeš Pána, svojho Boha, a svojho blížneho ako seba samého,o dobrote a láskavosti,Kniha je obohatená o fotografie Ondreja Gabriša SJ a je skvelou možnosťou využiť ju aj ako darček.

Skladom

5,82 €

Posledné kusy
Umučenie Michala a Zbišeka
Umučenie Michala a Zbišeka

Alex Cordero

Posledné hodiny dvoch rehoľníkov v rukách teroristov. Iste, nie všetci sme povolaní stať sa mučeníkmi. Boží plán je originálny pre každého z nás. No všetci sme volaní stať sa svätými.Svätci zostávajú živí aj po smrti. Či dokonca: sú živí viac po smrti ako za života. Elias VellaA stalo sa to aj blahoslaveným mučeníkom z Peru: bratom minoritom kňazom Zbigniewovi Strzalkowskému a Michalovi Tomaszekovi. Pôsobili v peruánskych Andách, v oblasti Periacoto pôsobili od roku 1989. Prinášali vieru a pomoc tisíckam miestnych obyvateľov žijúcich v extrémnej chudobe. V noci 9. augusta 1991 členovia organizácie Svetlý chodník prepadli oblasť Periacoto. Rehoľníci však nikam neutiekli, práve naopak, ostali pomáhať chorým a ako zvyčajne slávili v kostole svätú omšu. Násilníci ich čoskoro objavili a zatkli, pričom sa pokúšali zajať aj niekoľkých mladých farníkov, ktorí misionárov bránili. Neskôr oboch kňazov spolu so starostom odviezli k cintorínu, kde ich po ceste plnej urážok a výsmechu zavraždili.Pápež František ich v roku 2015 vyhlásil za blahoslavených a po rokoch čakania podpísal dekrét, na základe ktorého budú svätorečení ako prví peruánski mučeníci.Kniha obsahuje obrazovú prílohu s fotografiami z pôsobenia umučených rehoľníkov v Peru.

Skladom

9,70 €

Neboj sa zmien, vedú k životu
Neboj sa zmien, vedú k životu

Jindřich Sirovátko (ed.); Alžběta Sirovátková (ed.)

V tejto útlej knižočke Neboj sa zmien, vedú k životu nájdete nádherné citáty prepojené s umeleckými fotografiami. "Neobávaj sa ísť pomaly! Obávaj sa toho, že zostaneš stáť."

Skladom

4,37 €

Posledné kusy
Fotografie zo zákulisia Vatikánu
Fotografie zo zákulisia Vatikánu

Caroline Pigozzi; Giovanni Maria Vian

Odhaľte históriu, zákulisie a tajomstvá najstaršej a najtajnejšej inštitúcie na svete!Caroline Pigozzi a Giovanni Maria Vian nám umožňujú vďaka dlhoročným fotografickým archívom nahliadnuť za múry Vatikánu. Vďaka nim objavujeme galériu pápežov od polovice 19. storočia až dodnes a ich každodenný život. Autori nám tak odhaľujú utajenú, neverejnú stránku najstaršej a najtajnejšej inštitúcie na svete. Miesto moci, ktoré fascinuje svet viac než Kremeľ či Biely dom. Vďaka skúsenostiam a zážitkom redaktorky, ktorá sa už vyše dvadsať rokov venuje uzavretému svetu Vatikánu, a historickým znalostiam a skúsenostiam bývalého šéfredaktora prestížneho denníka Svätej stolice L’Osservatore Romano sa ocitáme rovno v srdci Vatikánu. Sprievodcami sú dvaja špecialisti, ktorí mali privilégium cestovať po svete v špeciáli Svätého Otca od Filipín po Brazíliu, od Mexika po Poľsko, od Kene po Albánsko, od Azerbajdžanu po Bosnu a Hercegovinu... Originálna publikácia s viac ako 300 unikátnymi fotografiami, ktoré boli vybraté spomedzi tisícok záberov a sú doplnené textami týchto dvoch autorov, vykresľuje dejiny rímskokatolíckej cirkvi a Petrových nástupcov v krajine, ktorá je ako jediná na svete obohnaná zo všetkých strán múrmi. Skutočný poklad!Caroline Pigozzi, reportérka časopisu Paris Match, autorka viacerých bestsellerov s vatikánskou tematikou preložených do mnohých jazykov vrátane arabčiny. Je držiteľkou medaily Francúzskej akadémie.Giovanni Maria Vian, taliansky novinár a univerzitný pedagóg, významný filológ, oceňovaný za práce o histórii kresťanstva, laik s veľkým morálnym kreditom, v rokoch 2007 – 2018 úspešne viedol denník Svätej stolice L’Osservatore Romano, ktorý vychádza v ôsmich svetových jazykoch.

Skladom

11,64 €

Posledné kusy
Biblické výroky o nádeji
Biblické výroky o nádeji

Gabriela Spustová (ed.)

"Preto sa teší moje srdce a jazyk mi plesá, ba aj telo mi spokojne spočíva v nádeji." (Sk 2,26)Biblické výroky o nádeji je milá publikácia s biblickými citátmi rozdelená do týchto blokov:o nádeji,o dúfajúcich,o prisľúbeniach,o očakávaní,Pán je moja záštita, môj osloboditeľ.Kniha je obohatená o fotografie Štefana Halienka SJ a je skvelou možnosťou využiť ju aj ako darček.

Skladom

5,82 €

Posledné kusy
Biblické výroky o viere
Biblické výroky o viere

Gabriela Spustová (ed.)

"Choď, tvoja viera ťa uzdravila." (Mk 10,52)Biblické výroky o viere je milá publikácia s biblickými citátmi rozdelená do týchto blokov:o viere,o Cirkvi,o dôvere a vernosti,Kniha je obohatená o fotografie Ľuboša Rojka SJ a je skvelou možnosťou využiť ju aj ako darček.

Skladom

5,82 €

Vesmír - aký úžasný je náš Boh
Vesmír - aký úžasný je náš Boh

Austin Salsbury

Úchvatnosť, veľkoleposť a krása Božieho stvorenia. Kniha o kráse a záhadách vesmíru, ktorej autorom je Austin Salsbury, je v podstate o nesmiernosti a tajomnosti Stvoriteľa a Udržiavateľa vesmíru, ktorý je Alfa a Omega, Všemohúci Boh, Stvoriteľ atómov a elementárnych častíc, Iniciátor prílivových vĺn a planetárnych dráh, Konštruktér čiernych dier, supernov, slnečných erupcií a plynových obrov.Kniha na 155 plnofarebných stránkach prináša vedecký pohľad na našu krásnu planétu Zem, jej inteligentný dizajn a jej satelit Mesiac, žiarivé Slnko, slnečnú sústavu, hviezdy, mliečnu cestu, ďalšie galaxie, vznik a vývoj vesmíru a ešte oveľa viac.Skúmajte nádherný vesmír, zažite bázeň a nekonečnú vďačnosť a chválu, lebo uvidíte aký úžasný je náš Boh.

Skladom

37,35 €

Posledné kusy
Na chválu Stvoriteľa
Na chválu Stvoriteľa

Ivan Kňaze

Kniha fotografií Na chválu Stvoriteľa už na prvý pohľad pozýva žasnúť, obdivovať tvorstvo a chváliť jeho Pôvodcu. Pôsobivé fotografie slovenskej fauny a flóry Ivana Kňazeho (1946), zanieteného ornitológa, spisovateľa a fotografa prírody, dopĺňajú myšlienky pápeža Františka z encykliky Laudato si´ (LS, Buď pochválený) o starostlivosti o náš spoločný domov a mieste človeka v ňom. Svätý Otec František, podobne ako jeho predchodcovia Ján Pavol II. a Benedikt XVI., pripomína, že autentický ľudský rozvoj má morálny charakter a predpokladá plné rešpektovanie človeka, musí však venovať pozornosť aj prirodzenému svetu a brať ohľad na prirodzenosť každej bytosti a na jej vzájomnú spojitosť v usporiadanom systéme: „… ak sa cítime intímne spojení so všetkým, čo existuje, spontánne z toho vyplynie striedmosť a starostlivosť“ (LS 11).Vášnivý fotograf prírody Ivan Kňaze má na svojom „loveckom“ konte tisícky fotografií zvierat od hmyzu až po šelmy a o svoje skúsenosti zo živočíšnej ríše sa už tri desaťročia delí prostredníctvom kníh. Doteraz mu vyšli takmer tri desiatky publikácií od tých najmenších až po veľké obrazové encyklopédie. Svoje snímky neupravuje, prezentuje, čo skutočne zachytil, lebo práve v tom spočíva hodnota prírodnej fotografie.

Skladom

38,80 €

Pápež František na Slovensku (mäkká väzba)
Pápež František na Slovensku (mäkká väzba)

12. - 15. septembra 2021. Pápež František je druhým pápežom, ktorý zavítal na Slovensko. Návšteva našej krajiny bola 34. apoštolskou cestou počas jeho pontifikátu a trvala od nedele 12. septembra do stredy 15. septembra 2021. Svätého Otca sme mohli privítať v Bratislave, Prešove, Košiciach a v Šaštíne. Jedinečná publikácia Pápež František na Slovensku na 230 stranách obrazom i slovom mapuje celý priebeh návštevy: obsahuje kompletný program, príhovory, svedectvá, zaujímavosti, no najmä nadčasový odkaz pápeža Františka Slovákom i celému svetu. Je preto nielen vzácnou pamiatkou na návštevu Svätého Otca, ale aj spomienkovou knihou obzvlášť pre tých, ktorí sa osobne zúčastnili na niektorom zo stretnutí s pápežom Františkom.

Skladom

33,95 €

E-kniha
E-kniha: Fatima - Modlitba a pokánie
E-kniha: Fatima - Modlitba a pokánie

Marián Gavenda

Nádej a záchrana. Kniha slúži tým, čo putujú do Fatimy ako užitočný sprievodca, ktorý im, najmä vďaka fotografiám, pomôže rýchlo sa tu zorientovať a zároveň dozvedieť čo najviac údajov o samotných zjaveniach a ich odkaze. Pre tých, čo sa do Fatimy nemôžu dostať, chce tieto miesta a udalosti priblížiť aspoň nepriamo a priniesť im Fatimu do ich domovov. A pre tých, čo vo Fatime boli, ako aj pre ich blízkych, chce byť kniha suvenírom i spomienkou. Fotografie im pripomenú zážitky, text zas bohatstvo a aktuálnosť fatimského posolstva.

Ihneď na stiahnutie
-30%

7,80 €

Posledné kusy
Svätá zem
Svätá zem

Anton Tyrol

kometár k fotografiám. Ide o komentár k fotografiám výstavy o Svätej zemi. Každá zo 60-tich snímok je komentovaná z geografického a duchovného zorného uhla. V publikácii sú reprodukované všetky fotografie v zmenšenom formáte, čo umožňuje čitateľovi kedykoľvek sa k textu aj snímke vrátiť.

Skladom

5,82 €

Posledné kusy
Pápež František na Slovensku (pevná väzba v papierovom obale + CD)
Pápež František na Slovensku (pevná väzba v papierovom obale + CD)

Unikátna publikácia venovaná pamiatke návštevy Svätého Otca Františka na Slovensku v dňoch 12. až 15. septembra 2021 zachytáva atmosféru vzácnych dní v podmanivých reportážnych fotografiách od štyridsiatich domácich i zahraničných fotografov. Prináša kompletný program, príhovory, svedectvá, zaujímavosti, no predovšetkým nadčasový odkaz pápeža Františka Slovákom i svetu.

Skladom

48,50 €

Posledné kusy
Biblia – Majster Pavol z Levoče (zmenšená verzia)
Biblia – Majster Pavol z Levoče (zmenšená verzia)

Starý a Nový zákon. Nové slovenské vydanie Biblie s unikátnymi fotografiami vzácnej slovenskej kultúrnej pamiatky!Biblia, kniha kníh, najčastejšie vydávaná publikácia na svete, teraz vychádza v jedinečnej úprave. Jej súčasťou sú unikátne fotografie výnimočného umeleckého diela, ktoré sa nachádza na Slovensku, v Bazilike sv. Jakuba v Levoči. Ide o najvyšší neskorogotický krídlový oltár na svete a jeho autorom je rezbár Majster Pavol z Levoče.Oltár nafotil svetoznámy český fotograf Jan William Drnek. Použitím špeciálnej techniky a najnovších technológií vyhotovil unikátne snímky, pri ktorých má divák pocit, že sa nepozerá na fotografiu, ale na skutočný trojrozmerný objekt. Na záberoch vidieť aj tie najmenšie detaily sôch. Rovnako brilantné sú farby, ktorými je ozdobený oltár, najmä zlatá, ktorá je autentická a prirodzená. Najväčšia fotografia celého oltára sa skladá zo 144 záberov zložených do jediného veľkého panoramatického obrazu.

Skladom

134,83 €

E-kniha
E-kniha: Neopísateľný
E-kniha: Neopísateľný

Louie Giglio

100 zamyslení o Bohu a vede. Kniha Neopísateľný ukazuje nádheru stvorenia prostredníctvom vedeckých objavov, fotografií a originálnych ilustrácií. Týchto 100 zamyslení vo vás vyvolá úžas nad Božou tvorivosťou. Autorom je Louie Giglio.Spoznávaj divy vesmíru s jeho Stvoriteľom.Boh je neopísateľne väčší, ako si vôbec dokážeme predstaviť. Riadi čas, tvorí svetlo a svojím slovom povoláva k bytiu všetko od najväčších hviezd až po najmenšie morské hviezdice. Boh je silný, cieľavedomý, osobný a neprekonateľný Stvoriteľ.V Žalme 19, 2 sa píše: „Nebesia rozprávajú o Božej sláve, obloha hlása dielo jeho rúk.“Kniha Neopísateľný ukazuje nádheru stvorenia prostredníctvom vedeckých objavov, fotografií a originálnych ilustrácií. Týchto 100 zamyslení vo vás vyvolá úžas nad Božou tvorivosťou.Spoločne sa budeme venovať:• vesmíru, galaxiám, planétam a hviezdam,• našej planéte, geológii, oceánom a počasiu,• zvieratám – od húseníc po dinosaury,• ľudskej mysli, telu a predstavivosti.Každé zamyslenie dopĺňa rubrika „Žasni“, ktorá obsahuje fascinujúce fakty, aktivity a modlitbu. Neopísateľný: 100 zamyslení o Bohu a vede pomôže deťom spoznať neopísateľnú nádheru stvorenia nášho neopísateľného Boha.

Ihneď na stiahnutie
-8%

11,90 €

Posledné kusy
Gréckokatolícky chrám v Trebišove
Gréckokatolícky chrám v Trebišove

Peter Sklenčár

Prijmite pozvanie nahliadnuť do útrob trebišovského gréckokatolíckeho chrámu optikou majstrovských fotografií a sprievodného textu tejto publikácie. Aby sme uprostred pluralitného a globalizovaného sveta pamätali na duchovné dedičstvo našich otcov a dedov, treba oceniť zámer autora sprístupniť nepoznanú krásu tohto chrámu širšej verejnosti. Veď v rýchlom tempe života sme dnes už pozbavení schopnosti obdivovať pravú krásu, ako odlesk pokornej, pracovitej a modliacej sa duše umelca. Krása je viac ako súzvuk farieb alebo tónov. Ona je vlastnou sestrou dobra a pravdy, teda atribútov samého Boha. Objekt chrámu v sebe skrýva okrem sakrálneho umenia predovšetkým duchovný rozmer. Preto nestačí chrám len obdivovať, ale je potrebné ho aj navštevovať a v jeho atmosfére harmonizovať svoje vnútro. Každý človek je v chráme vítaný, či už príde ako turista, alebo ako veriaci, len ak príde s dobrou vôľou a správnou túžbou.

Skladom

13,39 €

Posledné kusy
Hlas prírody
Hlas prírody

Jiří Heller; Vítězslava Klimtová

Milé citáty obohatené farebnými fotografiami.

Skladom

1,94 €

E-kniha
E-kniha: Rok v prírode
E-kniha: Rok v prírode

Miroslav Saniga

Fascinujúce fotografie, zaujímavé príhody so zvieratami, rozprávanie pretkané láskou ku všetkému živému – to je ďalšia kniha známeho vedca a popularizátora Miroslava Sanigu. Zoznamuje nás s dejmi, ktoré v prírode prebiehajú pravidelne počas roka a pozýva nás prežiť dobrodružstvo ich spoznávania priamo v lone hôr, lúk či parkov.

Ihneď na stiahnutie
-30%

6,60 €

Dotkol sa nás
Dotkol sa nás

Marián Husár

Don Bosco medzi nami. Neobyčajným obsahom tejto knihy sú emotívne fotografie, svedectvá, modlitby a prosby tých, ktorí sa stretli s donom Boscom, a ktoré boli zapísané do kroniky, ktorá sprevádzala relikvie svätca na Slovensku.V roku 2013 sme na Slovensku v rámci príprav na 200 rokov od narodenia dona Bosca privítali jeho relikvie. Približne 80 000 ľudí prišlo, aby si ich uctilo a povedalo donovi Boscovi svoje „ďakujem“.A táto kniha je o tomto všetkom.

Skladom

9,60 €

Posledné kusy
Katolícke kostoly na historických pohľadniciach
Katolícke kostoly na historických pohľadniciach

Tibor Verzál

Zapálený zberateľ a milovník umenia i histórie Tibor Verzál sa podujal prezentovať vo výpravnej publikácii historické pohľadnice slovenských kostolov. Dovedna ich je 450. Okrem dôkladného zberateľského výskumu je kniha hodnotná svojím vkusným grafickým spracovaním a členením podľa jednotlivých biskupstiev. V rámci biskupstiev sú kostoly zoradené podľa obcí abecedne, pričom popredné miesto má vždy katedrála a významné pútnické miesto v diecéze. Pri každom kostole nájde čitateľ jeho titul – patrocínium, čiže informáciu, komu je zasvätený. Okrem toho autor doplnil údaj o čase výstavby a architektonickom štýle, ktorý chrám najviac charakterizuje. Zaujímavosťou sú aj nádherné pohľadnice s fotografiami významných barokových pamiatok – mariánskych a trojičných stĺpov s ich umeleckohistorickou charakteristikou. Všetky texty k pohľadniciam sú uvedené štvorjazyčne, čiže po slovensky, maďarsky, nemecky a anglicky.

Skladom

29,10 €

E-kniha
E-kniha: Cez kríž k svetlu
E-kniha: Cez kríž k svetlu

Marian Gavenda

Kňaz, spisovateľ, publicista prichádza s krásnou darčekovou knihou. Fotografie krížov zo Slovenska a z celého sveta, od pápežských až po obrázky krížov na horách či v poli, sprevádzajú krátke úvahy autora spojené s týmto symbolom a s citátmi svätcov, spisovateľov a vedcov, ktorí sa rovnako ako každý človek vyrovnávali so svojimi krížmi a statočne ich niesli životom.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,00 €

E-kniha
E-kniha: Kněz Josef Čihák
E-kniha: Kněz Josef Čihák

Milan Romportl

Publikace mapuje život kněze Josefa Čiháka (1912–2003). Soustředí se především na léta 1956–1962, kdy byl kněz nespravedlivě obviněn a odsouzen komunistickým režimem k deseti letům vězení. Text se rovněž zabývá úsilím Josefa Čiháka o očištění svého jména od nespravedlivého obvinění. Publikace je vybavena fotografickou přílohou i doslovem, který zasazuje příběh Josefa Čiháka do širšího kontextu tématu pronásledované církve v padesátých letech minulého století.

Ihneď na stiahnutie
-59%

2,80 €

Anton Srholec - Bezdomovec z povolania
Anton Srholec - Bezdomovec z povolania

Pišta Vandal Chrappa; Matúš Zajac

Kniha rozhovorov Anton Srholec - Bezdomovec z povolania je kniha o láske, odpúšťaní, viere, nezlomnosti, slobode a radosti. Vznikala vyše dvoch rokov. Autorom rozhovorov s charizmatickým kňazom, ktorý sa stará o bezdomovcov je spisovateľ, hudobník a publicista Pišta Vandal Chrappa. Autorom fotografií je fenomenálny Matúš Zajac.Kniha má dvadsaťjeden kapitol. Pišta Vandal sa s Antonom Srholcom rozprával o pokušeniach, ktoré dáva moc, o duchovnom povolaní a úskaliach kňazstva, o živote v lágri, o besoch komunizmu, o strachu, o nádeji i beznádeji, o pravde, slobode, o živote i smrti. Fotografie Matúša Zajaca zachytávajú intimitu každodennosti Antona Srholca. Zameriavajú sa hlavne na jeho kňazstvo a prácu s bezdomovcami.

Vypredané

12,61 €

Vatikánska kuchárka
Vatikánska kuchárka

Erwin Niederberger; David Geisser; Daniel Anrig

500 rokov klasických receptov, exkluzívne fotografie a príbehy zo zákulisia Vatikánu. Viera nás sprevádza po celý život – dokonca aj v kuchyni! Vďaka knihe Vatikánska kuchárka - 500 rokov klasických receptov, exkluzívne fotografie a príbehy zo zákulisia Vatikánu budete môcť nahliadnuť do každodenného života vo Vatikáne. Nemecké noviny Tages-Anzeigner túto publikáciu kvalitou prirovnali k svetoznámemu britskému kuchárovi a spisovateľovi Jamiemu Oliverovi.Do domova pápeža budete môcť nahliadnuť najmä vďaka fotografiám, ktoré vám priblížia život za stráženými múrmi Vatikánu. Kniha obsahuje nemálo zozbieraných jednoduchých aj zložitejších receptov. Ako hovorieval už rímsky filozof Seneca: ,,Bene est Homini, si Palat bene est!“ ,,Človek je šťastný, pokiaľ má šťastné brucho!“ Dokonca aj u najstaršej ochrany pápeža – švajčiarskej gardy – zastáva gastronómia vysoké postavenie. Spolu s nimi budeme sprevádzať cirkevných hodnostárov pri ich obľúbených jedlách. Vrcholom knihy je trochu iný pohľad na tradičné jedlá Argentíny, Bavorska a Poľska – krajín 3 posledných pápežov. Kniha môže byť zážitkom pre všetkých, ktorí radi varia aj pre tých, ktorí sa chcú dozvedieť viac o švajčiarskej garde, o Ríme a malých vatikánskych tajomstvách.

Vypredané

24,15 €

Posolstvo vrchov
Posolstvo vrchov

Reinhold Stecher

Obrazy a myšlienky tejto knihy Posolstvo vrchov sú určené na odhalenie vnútorného bohatstva hôr. Je určená pre tých, ktorí hľadajú viac ako len obyčajnú turistiku, fitness, či nápoj vo vysokohorskom bare. "Stretol som veľa mladých ľudí ako nadšený horolezca v horách," hovorí biskup Reinhold Stecher, "strávil som s mladými ľuďmi veľa nezabudnuteľných týždňov na ľadovcoch a na skalách a preto sa odvážim povedať, že mnohé cesty vedú k Bohu prechádzkou cez hory. "Pozrite sa na prírodu spolu s Bohom cez túto nádhernú knihu o vrchoch a prírode.Kniha vyšla aj v českom jazyku Poselství hor.

Vypredané

9,70 €

Křížová cesta s Marií
Křížová cesta s Marií

Elias Vella

P. Elias Vella OFM Conv., katolický kněz, exorcista z Malty, žádaný kazatel na duchovních cvičeních, seminářích a konferencích po celém světě. Je autorem mnohých knih, které byly vydané v maltštině, angličtině, italštině, portugalštině, slovenštině a v češtině.Text křížové cesty a meditace jsou doprovázeny barevnými fotografiemi křížové cesty v poutním klášterním kostele Panny Marie Karmelské v Kostelním Vydří.Titul vyšiel aj v slovenskom jazyku: Krížová cesta s Máriou (2016).

Vypredané

4,85 €

Najkrajšie pútnické trasy
Najkrajšie pútnické trasy

František Turanský; Daniel Kollár; Karol Mizla

25 turistických trás po Slovensku. 25 turistických trás k najkrajším pútnickým miestam na 208 stranách, ktoré obsahujú:tipy a zaujímavosti na trasách205 farebných fotografiíprofily trásitineráre a prevýšenia trásmapové výrezy so zakreslenými trasami...

Vypredané

14,50 €

Vstupujem do života (Modlitby, Posledné rozhovory, Rozličné zápisky)
Vstupujem do života (Modlitby, Posledné rozhovory, Rozličné zápisky)

Terézia z Lisieux

Súborné dielo, 4. zväzok. Súborné dielo sv. Terézie z Lisieux, 4. zväzokPodstatnú časť 4. zväzku Súborného diela sv. Terézie z Lisieux tvoria jej posledné rozhovory so sestrami počas ťažkej choroby. Terézia si v posledných chvíľach uvedomovala priebeh celého svojho života. Jej malá cesta prekonala víťazne aj túto poslednú prekážku - s odovzdanosťou, dôverou a láskou ide v ústrety svojmu Ženíchovi, ochotná plniť až do konca Božiu vôľu.Kniha obsahuje aj niekoľko stranovú obrazovú prílohu s Terezkinými fotografiami z jej najdôležitejších momentov života.

Vypredané

13,52 €

365 myšlienok o nádeji a pokoji
365 myšlienok o nádeji a pokoji

Valeria Manferto De Fabianis (ed.)

Každý z nás by najradšej začínal deň s úsmevom a peknou myšlienkou a zakončil ho obrazom pokoja a krásy. Táto knižka spája prekrásne fotografie s inšpiratívnymi citátmi, ktoré budú obohacovať váš život po celý rok optimizmom a pozitívnym myslením.

Vypredané

13,53 €

Babička, rozprávaj
Babička, rozprávaj

Monika Kopřivová

Otvorená kniha na zaznamenávanie spomienok vašej babičky od detstva po súčasnosť. Babička bude môcť sama alebo s vašou pomocou vypĺňať knižku a odpovie tak celý rad starostlivo vybraných otázok. Napríklad: čím chcela byť, keď bola malá; akí boli jej rodičia a prarodičia; kde sa hrávala; kedy stretla dedka – svojho muža; čo spolu zažili; ako babička vnímala historické udalosti; čo sa podľa nej zmenilo od čias jej mladosti...Sprievodné obrázky a dobové fotografie pomáhajú prebudiť spomienky. V knižke je priestor na pridanie vlastných fotografií. „Babička, rozprávaj“ je unikátnym darčekom pre všetky babičky. Pre babičku bude určite príjemné zaspomínať si na históriu, pre mladšie a budúce generácie bude tiež zaujímavé vedieť ako sa žilo a ako naši prarodičia vnímali historické udalosti počas svojho života. Vždy na pravej strane je miesto na vpisovanie a vľavo na vlepovanie (alebo prelepovanie grafiky), či vpisovanie ďalších spomienok, keď už riadky nebudú stačiť. Kniha má formát 25x30cm horizontálne (väčší ako A4) a veľmi tvrdé dosky, ktoré pripomínajú starý album. Pre dobré vlepovanie a vpisovanie textu bol pre všetky stránky v knižke vybratý tvrdý papier s veľkou gramážou. Verím, že keď si kúpite knihu Babička, rozprávaj, urobíte radosť nielen jej, ale aj sebe a do budúcnosti aj širšej rodine. Autorka Monika Kopřivová sa zaujíma o život seniorov a medzigeneračné vzťahy Každý človek má svoj príbeh... Tento príbeh je najsilnejší a najzaujímavejší pre jeho najbližších. Kde máme svoje korene? Po kom sme? Čo prežili tí, ktorým vďačíme za to, že sme tu? Z čoho sa radovali a čo ich trápilo? Aké ponaučenie si môžeme zobrať pre seba a ďalšie generácie?

Vypredané

22,21 €

Prechádzky slovenskou prírodou
Prechádzky slovenskou prírodou

Miroslav Saniga

Január • • • December. Docent Miroslav Saniga, ornitológ, milovník prírody, zanietený fotograf a kresliar, pozýva čitateľa na skutočné prechádzky slovenskou prírodou. Dokonca to berie ako poslanie tejto knihy, povzbudiť človeka, aby sa vydal do prírody, kde je každá chvíľka jedinečná. Neopakovateľne a čarovné zážitky v prírode zachytáva aj v tejto knihe. Zanietené texty a nádherne fotografie vás donútia obdivovať slovenskú nádheru od januára až do decembra. Nenechajte si ujsť túto krásu, ktorú nám daroval náš Stvoriteľ!

Vypredané

12,42 €

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Radoslav, 28.1.2024

odporucam

userAvatar

Radovan, 26.1.2024

Nadherná knižka hlavne pre mladých.

userAvatar

Pavol, 23.1.2024

doporučujem

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk