Pamätné knihy

Pamätné knihy

(17 produktov)

Niektoré okamihy sa nám do života zapíšu veľkým písmom a my sa k nim v spomienkach radi vraciame. Pr...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Vitaj, Pane Ježišu (ružová)
Vitaj, Pane Ježišu (ružová)

Martina Jokelová Ťuchová

Pamätná kniha pre prvoprijímajúce dievča. Táto knižka bude tvojou spomienkou na deň, keď do tvojho srdca prvý raz vstúpil Pán Ježiš v Eucharistii. Zaznamenaj si všetky dôležité okamihy.

Skladom

4,37 €

Sviatosť krstu
Sviatosť krstu

Ilustrovaná pamätná kniha na sviatosť krstu s modlitbami, citátmi zo Svätého Písma, miestami na fotografie dieťaťa, rodičov, krstných rodičov, starých rodičov, fotografii z krstu.

Skladom

6,69 €

Vitaj, Pane Ježišu (modrá)
Vitaj, Pane Ježišu (modrá)

Martina Jokelová Ťuchová

Pamätná kniha pre prvoprijímajúceho chlapca. Táto knižka bude tvojou spomienkou na deň, keď do tvojho srdca prvý raz vstúpil Pán Ježiš v Eucharistii. Zaznamenaj si všetky dôležité okamihy.

Skladom

4,37 €

Naše bábätko - Chlapček
Naše bábätko - Chlapček

S tradičnými detskými riekankami. Odporúčame do Vašej pozornosti aj prekrásny album plný zaujímavých prekvapení: Môj prvý album (2013).Milá knižka - pamätníček venovaná spomienkam na dieťatko od narodenia po prvý rok života. Zápisky o narodení dieťaťa, jeho zvyklostiach a prvých úspechoch, dôležitých pokrokoch vo vývoji či špeciálnych príležitostiach s blízkymi ľuďmi. Súčasťou knihy sú tradičné detské riekanky a pesničky a tiež priestor na fotografie bábätka. Je to jedinečný spôsob, ako si uchovať spomienky na toto očarujúce obdobie.

Skladom

8,68 €

Dievčatko - Naše bábätko
Dievčatko - Naše bábätko

Kate Cody

S tradičnými detskými riekankami. Milá knižka - pamätníček venovaná spomienkam na dieťatko od narodenia po prvý rok života. Zápisky o narodení dieťaťa, jeho zvyklostiach a prvých úspechoch, dôležitých pokrokoch vo vývoji či špeciálnych príležitostiach s blízkymi ľuďmi.Súčasťou knihy sú tradičné detské riekanky a pesničky a tiež priestor na fotografie bábätka. Je to jedinečný spôsob, ako si uchovať spomienky na toto očarujúce obdobie.

Skladom

8,68 €

Som Božie dieťa
Som Božie dieťa

Som Božie dieťa je malá vkusná knižôčka obohatená aj o citáty zo Sv. Písma, ktorá bude milou spomienkou na najdôležitejšie kroky v živote človeka. Slúži na zaznamenanie dátumu, miesta a ďalších dôležitých faktov o dňoch: KrstuPrvého sv. prijímaniaBirmovaniaPrijatia sviatosti manželstva

Skladom

0,97 €

Budem ťa milovať a ctiť po všetky dni svojho života
Budem ťa milovať a ctiť po všetky dni svojho života

Pamiatka na sviatosť manželstva. Budem ťa milovať a ctiť po všetky dni svojho života je pamätná kniha na deň prijatia sviatosti manželstva.Do pamätnej knihy môžete vpísať mena manželov, dátum a miesto sobáša, nalepiť fotografie a napísať najkrajšie momenty z tohto veľkého dňa.

Skladom

5,72 €

Nech zostúpi tvoj Duch
Nech zostúpi tvoj Duch

Pamiatka na sviatosť birmovania. Veď všetci, ktorých vedie Boží Duch, sú Božími synmi. Lebo ste nedostali ducha otroctva, aby ste sa museli zasa báť, ale dostali ste Ducha adoptívneho synovstva, v ktorom voláme: „Abba, Otče!“ (Rim 8, 14-15)Iba raz v zivote... Birmovanie zdokonaľuje krstnú milosť. Je to sviatosť, ktorá dáva Ducha Svätého, aby nás hlbšie zakorenil v Božom synovstve, pevnejšie včlenil do Krista, posilnil naše spojenie s Cirkvou, väčšmi nás zapojil do jej poslania a pomáhal nám vydávať svedectvo o kresťanskej viere slovom, ktoré sprevádzajú skutky. Birmovanie, takisto ako krst, vtláča do duše kresťana nezmazateľný duchovný znak alebo charakter. Preto túto sviatosť možno prijať iba raz v živote. (KKC 1316 – 1317)V knihe je priestor na nalepenie fotografii.

Skladom

5,72 €

V mojom srdci prebýva Pán
V mojom srdci prebýva Pán

Pamiatka na Prvé sväté prijímanie. Pamätná kniha na Prvé sväté prijímanie. Kniha obsahuje aj miesto na venovanie a nalepenie fotografii.

Skladom

5,72 €

Posledné kusy
Pamiatka na prijatie sviatosti manželstva
Pamiatka na prijatie sviatosti manželstva

Marek Krošlák (ed.)

Šesť strán pôvabných ilustrácií a zamilovaných textov, ktoré Vám budú pripomínať výnimočný deň, kedy ste spojili svoje životné cesty.Knižôčka obsahuje aj miesto na nalepenie spoločnej fotografie manželov.

Skladom

0,97 €

Posledné kusy
Jedno srdce, jedna duša
Jedno srdce, jedna duša

Martina Jokelová Ťuchová

Pamätná kniha Jedno srdce a jedna duša je sprievodcom pri príprave na sviatosť manželstva a nezvyčajnou pamiatkou na samotnú udalosť sviatosti manželstva.Nájdete tu priestor na zápisky o tom ako sa manželia spoznali, ako sa pripravovali na manželstvo ako prebiehala rozlúčka so slobodou a samotný svadobný obrad i hostina. Zároveň si tu môžete nalepiť aj fotografie. V knihe objavíte aj ďalšie užitočné modlitby a informácie a napokon aj miesto na napísanie významných udalostí počas manželstva.

Skladom

14,55 €

Naše dieťatko
Naše dieťatko

Anna Lángová

Album prvých spomienok. Odo dňa, keď sa dozviete, že sa stanete rodičmi, si chcete pamätať všetko: narodenie nového človiečika, prvé kroky, prvé slová, obľúbené hračky či každý jeden malý úspech.Všetky nezabudnuteľné spomienky a emócie z vašich prvých spoločných troch rokov si môžete zaznamenať na jednom mieste, v albume Naše dieťatko.

Skladom

11,54 €

Moje prvé sväté prijímanie (ilustrovaný album)
Moje prvé sväté prijímanie (ilustrovaný album)

Elena Veronesiová

Obrad svätého prijímania je ústrednou chvíľou pre mladých kresťanov, ktorí sa v čase dospievania blížia k plnosti života viery. Deň prvého svätého prijímania predstavuje veľké šťastie pre prijímajúceho aj pre tých, ktorí ho pri tomto kroku sprevádzajú. Tento elegantný, krásne ilustrovaný album umožňuje zaznamenať všetko, čo sa v ten deň udialo, a uchovať to na pripomenutie si významu takej dôležitej udalosti.

Skladom

17,36 €

Posledné kusy
Pán & pani
Pán & pani

ona má radšej biele víno, on má radšej červené, ona uprednostňuje oddych na pláži, on má radšej dobrodružnú dovolenku, ona miluje jeho, on miluje ju – niekedy je to také jednoduché.Blahoželáme k svadbe!

Skladom

3,78 €

Posledné kusy
Poprvé u Ježíšova stolu
Poprvé u Ježíšova stolu

Sophie de Mullenheim

Dárková kniha k prvnímu svatému přijímání. Stručně a přehledně shrnuje mešní liturgii a svátost smíření. Je doplněna malými katechezemi a svědectvími ze života svatých (Tarsicius, Terezička...) Dále obsahuje základní modlitby a další modlitební a biblické texty. V knížce je prostor pro vlepení fotografie, dopsání jmen kmotrů a další.

Skladom

6,79 €

Üdvözöllek, Uram, Jézus!
Üdvözöllek, Uram, Jézus!

Martina Jokelová Ťuchová

Pamätná kniha pre prvoprijímajúce detí v maďarskom jazyku. Ez a konyvecske emlékkonyv arra a napra, amikor az Úr Jézus elôszor jott el a szívedbe az Eucharisztiában. Jegyezz fel bele minden ezzel kapcsolatos fontos dolgot.Denníček z dňa prvého svätého prijímania zachytí všetky dôležité udalosti, pocity, okamihy a želania najbližších.

Skladom

3,88 €

Môj krst
Môj krst

Elena Veronesiová

Sviatosť krstu je dôležitou udalosťou v živote kresťana a tento výnimočný deň plný emócií si zaslúži, aby sme si naň spomínali. Tento album, ozdobený jemnými, elegantnými ilustráciami, umožňuje zaznamenať všetko, čo sa udialo v deň krstu, a pre budúce potešenie zozbierať a uchovať spomienky, dojmy, pocity a šťastné chvíle.

Skladom

17,36 €

Pamiatka na môj krst - pre chlapca
Pamiatka na môj krst - pre chlapca

Sophie Piper

Pamiatka na môj krst dáva možnosť zapamätať si najdôležitejšie okamihy v živote dieťatka. Denník zachytáva narodenie, prijatie krstu, prvé Vianoce a mnohé ďalšie milé spomienky. V knihe je aj priestor pre nalepenie fotografii.Knižka je pekným darčekom, ktorý vždy pripomenie výnimočný deň, keď sa človek stal Božím dieťaťom.

Vypredané

5,34 €

Pamiatka na prijatie sviatosti krstu
Pamiatka na prijatie sviatosti krstu

K. Smetanová; M. Krošlák

Šesť strán pôvabných ilustrácií a ľúbivých textov, ktoré Vám budú pripomínať sviatočný deň; obsahuje aj miesto na nalepenie fotografie.

Vypredané

0,97 €

Môj prvý krok s Ježišom
Môj prvý krok s Ježišom

Pamiatka na sviatosť krstu pre chlapca. Pamätná kniha na sviatosť krstu s citátmi zo Svätého Písma a Katechizmu Katolíckej cirkvi. Kniha obsahuje miesto na fotografie zo slávnosti krstu aj na vlastné zápisky zo slávnostnej chvíle. Ježiš povedal:Nechajte deti prichádzať ku mne! Nebráňte im!

Vypredané

5,72 €

Naša rodina
Naša rodina

Štefánia Beňová et al.

Táto kniha by mohla byť kronikou každej rodiny, v ktorej by si jej členovia zaznamenávali dôležité udalosti, ktoré spoločne ako rodina prežívajú.Formát A4 , plnofarene ilustrovaná.

Vypredané

9,60 €

Môj pamätník k prvému sv. prijímaniu
Môj pamätník k prvému sv. prijímaniu

Milan Rúfus; Ján Sucháň

Prvé sväté prijímanie patrí k najslávnostnejším chvíľam v živote dieťaťa. Táto kniha sa stane trvalou spomienkou na slávnostný deň, keď deti prijmú Pána Ježiša v Oltárnej sviatosti do svojich čistých sŕdc. Priateľstvo s Pánom Ježišom je jedno z najcennejších. Želáme všetkým deťom, aby sa nikdy tohto krásneho priateľstva nevzdali a nech im vydrží po celý život.Pamätník má v úvode venovanie a zaujímavý rodostrom s miestami na nalepenie fotografií najbližších príbuzných prvopríjímajúceho. Texty Jána Sucháňa + básne Milana Rúfusa.Pamätník je dostupný aj v rámci výhodnej sady Biblia pre deti + Môj pamätník k prvému svätému prijímaniu.

Vypredané

6,11 €

Sada: V mojom srdci prebýva Pán + Svätý Dominik
Sada: V mojom srdci prebýva Pán + Svätý Dominik

Dve knihy v sade za výhodnejšiu cenu:V mojom srdci prebýva Pán - pamätná kniha na 1. sv prijímanie (2016);Svätý Dominik (2015).

Vypredané

5,14 €

Od jari do zimy spolu
Od jari do zimy spolu

David Bázlik; Ilona Bázliková

Pamätná kniha manželstva. Všetky manželstvá majú svoju jar, leto, jeseň a zimu. V každom z týchto období môžeme objavovať radosť a naplnenie života, ale zároveň aj čeliť ťažkostiam a smútku.Táto kniha chce byť pre vás povzbudením k tomu, aby ste cestu od jari do zimy prežili spolu a zároveň spolu s Tým, ktorý je projektantom manželstva i zdrojom skutočnej lásky.

Vypredané

10,67 €

Na svet prišlo naše Bábätko - chlapček
Na svet prišlo naše Bábätko - chlapček

Na svet prišlo bábätko, stelesnenie mamičkinej a oteckovej lásky. Jeho príchod sprevádzali slzy, smiech, šťastie a život celej rodiny sa navždy zmenil. Píšte svojmu bäbatku denníček o tom, ako ste vyberali jeho meno, aké boli jeho prvé dni a noci, kto sú jeho príbuzní, ako papá a spinká, kedy ste zapálili jeho prvú a druhú sviečočku na torte a ďalšie spoločné zážitky, ktoré vám priniesli veľa prekvapenia a radosti. Denníček je v modrom a ružovom prevedení a má priestor aj na rodinné fotografie.

Vypredané

7,66 €

Na svet prišlo naše Bábätko - dievčatko
Na svet prišlo naše Bábätko - dievčatko

Na svet prišlo bábätko, stelesnenie mamičkinej a oteckovej lásky. Jeho príchod sprevádzali slzy, smiech, šťastie a život celej rodiny sa navždy zmenil. Píšte svojmu bäbatku denníček o tom, ako ste vyberali jeho meno, aké boli jeho prvé dni a noci, kto sú jeho príbuzní, ako papá a spinká, kedy ste zapálili jeho prvú a druhú sviečočku na torte a ďalšie spoločné zážitky, ktoré vám priniesli veľa prekvapenia a radosti. Denníček je v modrom a ružovom prevedení a má priestor aj na rodinné fotografie.

Vypredané

7,66 €

Narodilo sa nám bábätko
Narodilo sa nám bábätko

Všetko od narodenia až po školu. Moderné spracovanie knihy Narodilo sa nám bábätko bude nádhernou spomienkou pre dieťatko aj jeho rodičov. V knihe je priestor na robenie záznamov a lepenie fotiek od narodenia až po začiatok školských čias.

Vypredané

7,66 €

Sada: V mojom srdci prebýva Pán + Svätá Terezka
Sada: V mojom srdci prebýva Pán + Svätá Terezka

Dve knihy v sade za výhodnejšiu cenu: V mojom srdci prebýva Pán - pamätná kniha na 1. sv prijímanie (2016);Svätá Terezka (2015).

Vypredané

5,14 €

Pamiatka na prvé sväté prijímanie (VMV - modrá)
Pamiatka na prvé sväté prijímanie (VMV - modrá)

Pamätná kniha pre chlapca. Pamätná kniha na prvé sväté prijímanie v modrej farbe.

Vypredané

4,37 €

Pamiatka na sviatosť krstu
Pamiatka na sviatosť krstu

Ilustrovaná pamätná kniha na sviatosť krstu s modlitbami, citátmi zo Svätého Písma, miestami na fotografie dieťaťa, rodičov, krstných rodičov, starých rodičov, fotografii z krstu.

Vypredané

4,85 €

V Božej dlani
V Božej dlani

Martina Gdovinová

pamätná kniha ku konfirmácii (evanjelická). Deň konfirmácie je prelomom v tvojom živote viery. Vyznal si svoju vieru v Trojjediného Boha pred ľuďmi, ale najmä pred Pánom Bohom. Priznal si sa k Nemu tak, ako sa On priznal k tebe v Krste svätom. Odteraz si za seba pred Pánom Bohom v plnej miere zodpovedný.On ťa však nenecháva v novom živote samého. Božia správa pre teba znie: "Ajhľa, do dlaní som si ťa vyryl."Poď žiť s vedomím, že ťa Boh mocne chráni a s láskou objíma. Si Jeho dieťa a On je tvoj Otec. Preto je tvoje miesto v Božej dlani.

Vypredané

9,60 €

Pamiatka na krst (pre dievča)
Pamiatka na krst (pre dievča)

Pamätná kniha pre dievčatko pri príležitosti krstu - plnofarebná v tvrdých doskách.

Vypredané

2,42 €

Ukrytý v hostii
Ukrytý v hostii

Beata Kolodziej

Pamiatka z prvého svätého prijímania. Nádherná farebná knižka s miestom na vlepovanie fotografií a zaznamenávanie neopakovateľných okamihov... V knižke nájdete aj modlitby a biblické citáty zo Svätého Písma. Pekný darček pre každé prvoprijímajúce dieťa v darčekovom balení so zmäkkčenými prednými doskami.

Vypredané

7,76 €

Pamiatka na prvé sväté prijímanie (VMV - ružová)
Pamiatka na prvé sväté prijímanie (VMV - ružová)

Pamätná kniha pre dievča. Pamätná kniha na prvé sväté prijímanie v ružovom prevedení.

Vypredané

4,37 €

Bábätko - chlapček
Bábätko - chlapček

Na svet prišlo naše bábätko - chlapček. Vitaj!Bábätko je stelesnenie mamičkinej a oteckovej lásky. Jeho príchod sprevádzali slzy, smiech, šťastie a život celej rodiny sa navždy zmenil. Píšte svojmu bäbatku denníček o tom, ako ste vyberali jeho meno, aké boli jeho prvé dni a noci, kto sú jeho príbuzní, ako papá a spinká, kedy ste zapálili jeho prvú a druhú sviečočku na torte a ďalšie spoločné zážitky, ktoré vám priniesli veľa prekvapenia a radosti.Kniha vyšla v novom vydaní Na svet prišlo naše Bábätko - chlapček.

Vypredané

6,31 €

Denník nášho dieťatka
Denník nášho dieťatka

Blahoželáme vám k zakúpeniu tohto Denníka! Vo vnútri nájdete milý a nadčasový design a dostatok miesta na zápisky a nalepovanie fotografií. Vďaka tejto výbave môžete všetky krásne momenty zo života svojho dieťatka uchovávať na jednom mieste! Milý a láskavý záznamník zo života vášho dieťaťa. Do neho si budete zapisovať, ako ste sa na bábätko tešili, jeho príchod na svet, prvé dni doma, návštevy, darčeky, odtlačok rúčky a nôžky, prvé zúbky, slovká, krôčiky, výlety, prví kamaráti, Vianoce, narodeniny, obľúbené zvieratá.

Vypredané

9,69 €

Pamiatka na krst (pre chlapca)
Pamiatka na krst (pre chlapca)

Pamätná kniha pre chlapčeka pri príležitosti krstu.

Vypredané

2,42 €

Naše bábätko
Naše bábätko

Alexandra Kiadó

Tak, konečne som na svete!Denník nášho bábätka: Niečo o mne, čo by ste mali ešte o mne vedieť, moja mamička, môj otecko, moji súrodenci, príchod domov, moje krstiny, zvykám si na vodu, moje prvé strihanie vlasov, ako rástli moje zúbky, hurá, už chodím, moje prvé narodeniny... Môžete si sem vlepovať fotografie a zapisovať najkrajšie a najdôležitejšie spoločne prežité chvíle.

Vypredané

8,02 €

Túžim byť ako Ježiš
Túžim byť ako Ježiš

Anna Wojciechowska

Pamiatka na prvé sväté prijímanie. Knižný album určený pre všetky deti, ktoré pristupujú k prvému svätému prijímaniu. Je to vhodná pamiatka, ktorá dieťa poučí a po rokoch poteší srdce.

Vypredané

2,91 €

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Radoslav, 28.1.2024

odporucam

userAvatar

Radovan, 26.1.2024

Nadherná knižka hlavne pre mladých.

userAvatar

Pavol, 23.1.2024

doporučujem

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk