Trilery

(26 produktov)

Zimomriavky na chrbte, zovreté päste, neschopnosť odtrhnúť zrak od stránky... Ľudia milujú záhady. Č...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Na dne
Na dne

Colleen Cobleová

Rockharborské mystérium • 3. Miestny vedec zmizne počas narodeninovej oslavy svojho syna a nájdu ho mŕtveho pri jazere Superior. Radikálna skupina zo životného prostredia obviňuje tajomné laboratórium z úhynu rýb nájdených na neďalekom toku rieky. A pacient s Alzheimerovou chorobou zmizne a jeho dom je nájdu vyplienený. Bree Nichols a jej pátrací pes Samson pomáhajú vyšetrovať udalosti, ktoré narušujú pokojný život obyvateľov ich malej komunity. Nachádzajú spojenia medzi jednotlivými zločinmi, ktoré polícií unikli. Ale nové objavy čoskoro vrhajú neistý tieň aj na jej už tak labilný milostný život. Vychádza na povrch bolestná minulosť a ohrozuje jej rodinu. Bree sa musí vzchopiť, nájsť silu brániť rodinu, o ktorú sa stará a odvahu mať srdce otvorené pre lásku. Kniha Na dne je ďalším kamienkom v sérií Rockharborské mystérium od najpredávanejšej autorky v USA Colleen Cobleovej.

Skladom

4,80 €

Sabotáž
Sabotáž

Dani Pettreyová

Aljašská odvaha - kniha piata. Napínavá kniha Sabotáž zo série Aljašská odvaha je v poradí už piatym príbehom Dani Pettreyovej. Tentokrát rozohrala príbeh plný napätia v ktorom je v hre nielen ľudský život mladého uneseného dievčaťa, ale aj vzájomná príťažlivosť dvoch hlavných hrdinov: Kirry Jacobsovej a Reefa McKenna. Podarí sa im zastaviť únoscu, ktorého hrozby sú oveľa nebezpečnejšie ako sa pôvodne zdali?

Skladom

4,80 €

Ako skala
Ako skala

Dani Pettreyová

Aljašská odvaha - kniha štvrtá. Jake vedel, že niečo nie je v poriadku. No nemohol tušiť ako veľmi.Oddychové lezenie na skalách sa jedného dňa zmení na drámu, keď na svojej ceste Kayden McKenna narazí na telo mŕtveho lezca. Stalo sa nešťastie alebo…? Šerif Landon Grainger, ktorý prípad vyšetruje, sa obráti na Jakea Westina s prosbou o pomoc. Jake súhlasí, ale to ešte netuší, kam ho tento prípad zavedie.Vďaka Kaydeniným lezeckým skúsenostiam čoskoro s Jakeom zistia, že smrť v horách nebola náhoda. Ba čo viac, vrah im je v pätách. Keď sa v Yancey začnú diať čudné veci, Jake sa obáva, že svet, v ktorom sa pohybuje, môže ohroziť osobu, ktorú miluje. No pravda je oveľa temnejšia, ako si vie predstaviť.„Len ťažko sa odtrhnete od tohto romantického trileru s chytľavými dialógmi, realistickými postavami a rýchle sa rozvíjajúcim tajomstvom.“ Suspense ZoneRecenzia Ako skala na stránke Blog.Zachej.sk

Skladom

4,80 €

Vražedný príliv
Vražedný príliv

Dani Pettreyová

Strážcovia pobrežia - kniha prvá. Známa autorka bestsellerov Dani Pettreyová prichádza s ďalším romantickým trilerom Vražedný príliv.Agent Finn Walker stojí pred neľahkým prípadom: Na pobreží sa stala vražda, a jedno zmiznutie člena pobrežnej stráže zatiaľ nie je objasnené. Navyše v pozadí diania stojí drogová mafia. Ale vycúvať z jej zovretia nie je až také jednoduché.Vyšetrovací úrad pobrežnej stráže poverí riešením Finna Walkera. Miesto zločinu – loď, je rozbitá na trosky, dôkazovo sa nie je veľmi o čo oprieť. Podobne je na tom aj jeho srdce. Gabby Rowleyová sa o tento prípad zaujíma pracovne ako novinárka. Bude však pri vyšetrovaní pomocou, či komplikáciou? Ich životy sú v ohrození. Ale sú indície, že je tu vrah, ktorý už tu zjavne predtým bol. Vyšetrovanie napreduje, ale vrah má opäť niekoho v hľadáčiku. Kto to bude tentoraz?Čo bude s pozostalou tehotnou Tess?Je možne dokonale spolupracovať aj vtedy, keď sa srdcia vyšetrovateľa a novinárky už niekedy stretli? A čo, ak by sa z kolegov stali protistrany?

Skladom

5,72 €

Neúprosná hlbočina
Neúprosná hlbočina

Dani Pettreyová

Strážcovia pobrežia - kniha druhá (dá sa čítať aj samostatne). Dani Pettreyová je považovaná za jednu z popredných autoriek žánru "romantický triler". V románe Neúprosná hlbočina opäť spojila romantickú zápletku s veľkou dávkou napätia.Rissi Dawsonová a Mason Rogers, vyšetrovatelia pobrežnej stráže, pracujú na objasnení vraždy pracovníka na ropnej plošine. Na palube pošiny číha smrť na každého. Navyše, na palube kolujú zvesti o nehode a kliatbe číhajúcej v hlbočine pod nimi. Keď vysvitne, že k úmrtiu nedošlo náhodou, začnú sa natískať otázky, či muža zabil niekto z aktivistov, alebo, čo je ešte desivejšie, člen jeho vlastnej posádky? Okrem vypočúvania viacerých osôb si Rissi a Mason musia vyjasniť vlastnú minulosť a ich vzájomné puto. Aby toho nebolo málo, dostávajú zlú správu: ich smerom sa ženie tropická búrka. Zostávajú sami, odrezaní od akejkoľvek pomoci...

Skladom

5,72 €

Studený výstrel
Studený výstrel

Dani Pettreyová

Kniha prvá. Studený výstrel je prvou knihou zo série Chrabrosť z Chesapeaku, ktorá vychádza z pod pera známej autorky Dani Pettreyovej.Griffin McCray aj jeho traja najlepší kamaráti mali svoje životy už na univerzity jasne naplánované. Ich plánom nestálo nič v ceste. No Luke tesne pred promóciou zmizol. Zrazu priateľstvo medzi všetkými ochladlo a ich krásne naplánovaný sen sa zrútil. Griffin neočakávane opustil políciu a teraz pracuje ako strážca parku v Gettysburgu. Ani tu však nenachádza pokoj. Po objavení neznámych ľudských ostatkov v parku privolá políciu. K prípadu zavolajú Finley Scottovú, mladú forenznú antropologičku. Práve keď prezerá miesto činu, odvolajú ju k ďalšej mŕtvole, objavenej v inej časti parku. Všetky dôkazy poukazujú na skvele vyučeného snajpera. Nakoniec prípad padá do rúk Declana a Parkera. Griffin je nútený pozrieť sa minulosti do očí a konečne zistiť, čo sa vlastne stalo. Kde je Luke? Komu patria telá? Dokážu títo traja muži obnoviť priateľstvo, ktoré medzi nimi kedysi vládlo?

Skladom

5,53 €

E-kniha
E-kniha: Pod hladinou
E-kniha: Pod hladinou

Dani Pettreyová

Aljašská odvaha - kniha prvá. Sabotované lietadlo. Dvaja mŕtvi potápači. Jediná stopa.Bailey Craigová prisahala, že sa do Yancey na Aljašku už nikdy nevráti. V mladosti sa dopustila vecí, na ktoré by najradšej zabudla, ale Yancey nie je mesto, ktoré zabúda ľahko. Vracia sa na pohreb blízkej osoby, ktorá zahynula pri leteckom nešťastí, ale na povrch vyplávajú temné dôkazy a Bailina pomoc sa pre vyriešenie prípadu stane nenahraditeľnou. Cole McKenna zvláda nebezpečné potápanie a záchranné akcie. Dokáže sa vyrovnať so strachom, že jeho mesto ohrozuje vrah. Ale čeliť skutočnosti, že Bailey sa vrátila, je veľkou výzvou. Kedysi mu zlomila srdce. Zdá sa však, že nie je rovnakým dievčaťom, ktoré pred desiatimi rokmi odišlo z Yancey. Ani on už nie je tým chlapcom, ktorého vtedy opustila. Čas neúprosne beží a počet obetí stúpa. Bailey a Cole sa musia preniesť ponad zranenia z minulosti a začať spolupracovať, až kým skrytá pravda nevyjde najavo.

Ihneď na stiahnutie
-29%

7,69 €

Ozveny medzi kameňmi
Ozveny medzi kameňmi

Jaime Jo Wrightová

Autorka Jaime Jo Wrightová je známa tým, že vo svojich dielach spája záhady s vierou a romantikou. Podobne je to i v knihe Ozveny medzi kameňmi. Príbeh tohto románu má dve dejové línie - minulosť a súčasnosť - ktoré sa vzájomne prepletajú. Dej sa začína v roku 1946 v Mill Creek vo Wisconsine. Ústrednou postavou je Imogene Graysonová, ktorá pracuje v salóne krásy. Jedného dňa podvečer objaví v dome v podkroví mŕtve telo mladšej sestry. Jej sen o vlastnom salóne sa rýchlo rozplynie a ona sa musí zamestnať v miestnej továrni. Zaumieni si, že sa bude podieľať na prípade vyšetrovania smrti svojej sestry. Hoci stopa jej vraha chladne, Imogene je odhodlaná nájsť spravodlivosť za každú cenu.Druhá dejová línia sa odohráva v rovnakom mestečku v súčasnosti, kde Aggie Dunkirková prichádza po strate zamestnania. Vo Wisconsine v starom dome býva jej starká. Tu sa Aggie zamestná ako sekretárka a pomáha obnoviť historickú časť zaplaveného cintorína. Pri práci je nútená spolupracovať s tajomným, no príťažlivým archeológom. Nechtiac pri tom narazia na zločin, ktorý chce niekto za každú cenu utajiť.

Skladom

5,72 €

Zúčtovanie pri Gossamerskom rybníku
Zúčtovanie pri Gossamerskom rybníku

Jaime Jo Wrightová

Jaime Jo Wrightová, autorka známeho románu Tajomstvo domu na Foster Hille, aj tentokrát prináša pútavý príbeh plný záhad.Dej knihy sa odohráva v mestečku Gossamer Grove na Stredozápade USA. Na pohľad idylické mestečko plné čestných ľudí však skrýva plno bolestivých tajomstiev. V centre príbehu sa nachádzajú dve postavy - ženy, ktorých životy delí od seba sto rokov. Prvou je Annalise Forsythová, ktorá zdedí starý rozpadávajúci sa obytný príves plný fotografií, úmrtných oznámení a evanjelikálnych letákov. Annalise postupne odhalí rôzne temné a hrozivé záhady.Druhou je Libby Sheffieldová, ktorá pracuje v redakcii otcových novín. Keď dostane úmrtné oznámenie o smrti uznávaného miestneho diakona ešte pred jeho smrťou, udalosti naberú rýchly spád. Libby sa snaží vraždu odhaliť s pomocou diakonovho syna.Tieto dve ženy, ktoré delí jedno storočie, musia objasniť záhady ich rodného mesta skôr, než bude neskoro a ony prídu nielen o svoju budúcnosť, ale aj o svoje duše.

Skladom

5,72 €

Muž, ktorý bol Štvrtok
Muž, ktorý bol Štvrtok

Gilbert Keith Chesterton

Muž, ktorý bol Štvrtok je metafyzický thriller a patrí medzi najzaujímavejšie literárne diela Gilberta Keitha Chestertona - anglického novinára, spisovateľa, filozofa a laického teológa, ktorý je zároveň považovaný za jedného z najplodnejších a najuznávanejších anglických prozaikov prvej polovice 20. storočia.Príbeh thrilleru sa začína v Londýne, kde mladý básnik Gabriel Syme nastupuje do služieb Scotland Yardu. Pracuje tam ako tajný agent špeciálneho policajného oddelenia a jeho úlohou je odhaliť jednu z najmocnejších teroristických organizácií a zabrániť bombovému atentátu na francúzskeho prezidenta. Napriek celej situácii, ktorú hlavný hrdina zažíva - a ktorá miestami pripomína nočnú moru - kniha sa považuje za jedno z najvtipnejších Chestertonových diel.

Skladom

14,45 €

E-kniha
E-kniha: Vražedný príliv
E-kniha: Vražedný príliv

Dani Pettreyová

Telo zavraždeného priateľa vedie k tajomstvám. Stará láska prináša nebezpečenstvá. Všetko sa poriadne skomplikuje…Jedného poddôstojníka pobrežnej stráže zavraždia a druhý záhadne zmizne. Špeciálny agent Vyšetrovacieho úradu pobrežnej stráže Finn Walker sa tak púšťa do svojho doposiaľ najnebezpečnejšieho prípadu. K dispozícii má iba zopár stôp z miesta činu – z lode zmiznutého poddôstojníka. Pri vyšetrovaní musí Finn spolu so svojím tímom siahnuť až na dno svojich schopností. Už beztak zložitú situáciu skomplikuje príchod Gabby Rowleyovej, sestry vedúceho tímu, ktorá je investigatívnou reportérkou a k prípadu má neustále nejaké otázky. Jej návrat má vplyv nielen na Finnovu prácu, ale aj srdce. V minulosti mu ho svojím odchodom zlomila. Teraz však kvôli príbehu Gabby riskuje život a Finn sa obáva, že o ňu príde už navždy. Pátranie po pravde ich postupne pripútava k sebe a ani jeden z nich nemôže ignorovať, že to medzi nimi poriadne iskrí. Budú schopní prekonať svoje sklamania a predsudky z minulosti a podarí sa im vypátrať nepolapiteľného vraha, alebo sa dokonca aj oni stanú jeho ďalším terčom?

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,99 €

Kliatba Misty Wayfairovej
Kliatba Misty Wayfairovej

Jaime Jo Wrightová

Thea Reedová vyrastá v sirotinci, no zaprisahá sa, že jedného dňa zistí, čo sa stalo s jej mamou. Pátranie ju na prelome devätnásteho a dvadsiateho storočia už ako dospelú ženu privádza do mestečka Pleasant Valley vo Wisconsine. Dôkazy smerujú do miestnej psychiatrickej liečebne. Thea využije svoje skúsenosti, ktoré získala ako autorka posmrtných fotografií, a pomáha správcovi Simeonovi Coylovi fotografovať pacientov, aby získala prístup do liečebne. Pri tom však odkrýva mnohé tajomstvá. Netušila, že pri hľadaní mamy prebudí legendu o zavraždenej Misty Wayfairovej, ktorá vraj straší v okolí a jej zjavenie je predzvesťou smrti.O sto rokov neskôr dostane Heidi Laneová znepokojujúci list od mamy, ktorá bojuje s demenciou. Prosí ju, aby prišla do Pleasant Valley a dozvedela sa, kto vlastne je. Keď Heidi v lese pri ruinách psychiatrickej liečebne zazrie ducha ženy, dávny príbeh o Misty Wayfairovej znovu ožíva a mladá žena sa začína báť o svoj život.Hoci v inej dobe, obe ženy sa usilujú zistiť, kto vlastne sú a odkiaľ pochádzajú. Zároveň musia prekonať hrozivú a záhadnú kliatbu, ktorá ich navždy spojila.

Skladom

5,72 €

E-kniha
E-kniha: Neúprosná hlbočina
E-kniha: Neúprosná hlbočina

Dani Pettreyová

Poznajú silu a nástrahy oceánu. Ale keď sa priblížia k smrteľnej pravde… pod povrchom na nich číha ešte väčšie nebezpečenstvo.Keď si nehoda vyžiada život pracovníka na ropnej plošine, vyšetrovatelia pobrežnej stráže Rissi Dawsonová a Mason Rogers letia na miesto udalosti šesťdesiatjeden kilometrov od pobrežia. Napätie na palube plošiny sa stupňuje a smrť číha na každého. Environmentálni aktivisti sa vyhrážajú, že urobia všetko preto, aby zabránili tomuto „moru životného prostredia“ pokračovať v práci. Medzitým na palube kolujú zvesti o nehode a kliatbe číhajúcej v hlbočine pod nimi. Z montážnych záznamov vyplýva, že k úmrtiu nedošlo náhodou. Čo ak toho muža zabil niekto z aktivistov, alebo, čo je ešte desivejšie, člen jeho vlastnej posádky? Rissi a Mason musia vypočuť viacero podozrivých osôb a zároveň si vyjasniť vlastnú strastiplnú minulosť a vzájomné puto, ktoré ich spája. Vo chvíli, keď sa už zdá, že prípad odhalia, dostávajú zlú správu: ich smerom sa ženie tropická búrka. Zostávajú sami, odrezaní od akejkoľvek pomoci – presne tam, kde ich vrah chce mať.

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,99 €

E-kniha
E-kniha: V lavíne
E-kniha: V lavíne

Dani Pettreyová

Aljašská odvaha - kniha druhá. Keď všetky dôkazy svedčia proti nemu, zachrániť ho môže iba sestrina dôvera.Reef McKenna po návrate do rodného mesta Yancey na Aljaške čelí obvineniu z vraždy. Jeho sestra Piper sa márnotratného brata rozhodne brániť. Zástupca šerifa Landon Grainger má McKennovcov rád ako vlastnú rodinu, ale jeho prácou je vypátrať pravdu. Na vlastnej koži sa už presvedčil o tom, že najbližší nás dokážu najviac sklamať. Hoci šerif trvá na Reefovej vine, vyšetrovanie skomplikuje niekoľko nečakaných stôp a Landonova kariéra sa ocitne na vlásku. Keď sa Piper pustí do pátrania na vlastnú päsť, Landon si uvedomí, že ju musí ochrániť nielen pred ňou samou, ale aj pred hrozbami, ktoré na nich číhajú v drsnej kanadskej divočine. Ich dlhoročné priateľstvo začne prerastať do čohosi hlbšieho, ale obaja sa ocitnú v smrteľnom nebezpečenstve.

Ihneď na stiahnutie
-29%

7,69 €

E-kniha
E-kniha: Ozveny medzi kameňmi
E-kniha: Ozveny medzi kameňmi

Jaime Jo Wrightová

Po tom, ako Aggie Dunkirková vlastnou chybou prichádza o prácu a bez dlhých ceremónií končí s kariérou, ocitne sa na ceste do Wisconsinu, kde v starom, rozložitom dome býva jej starká. Aggie však neráta so starkinou výstrednosťou – starenka je posadnutá dávnym nevyriešeným zločinom a miesto činu si dokonca zrekonštruovala v domčeku pre bábiky.Aggie sa zamestná ako sekretárka a pomáha obnoviť historickú časť zaplaveného cintorína, no akoby sa jej celý čas lepili na päty záhady. Pri práci na cintoríne je nútená spojiť sily s tajomným, ale príťažlivým archeológom a spoločne s ním odhaľuje tajomstvá minulosti. Nechtiac pri tom narazí na zločin, ktorý chce niekto za každú cenu utajiť – aj keby mal Aggie umlčať.V roku 1946 Imogene Graysonová pracuje v salóne krásy, no keď jedného večera po návrate domov objaví v podkroví telo mladšej sestry, všetko sa zmení. Jej sen o vlastnom salóne sa rozplynie a ona sa zamestná v miestnej továrni. Hoci nevie nič o vznikajúcom svete forenzných vied a ako žena nie je pri vyšetrovaní práve vítaná, zaumieni si, že sa bude na prípade podieľať. Stopa sestrinho vraha chladne, ale Imogene je odhodlaná nájsť spravodlivosť… aj keby mala obetovať úplne všetko.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,49 €

E-kniha
E-kniha: Muž, ktorý bol Štvrtok; zlý sen
E-kniha: Muž, ktorý bol Štvrtok; zlý sen

Gilbert Keith Chesterton

Príbeh metafyzického thrilleru Muž, ktorý bol Štvrtok (1908) sa začína v edwardiánskom Londýne, kde mladý básnik Gabriel Syme vstupuje do služieb Scotland Yardu. Ako tajný agent špeciálneho policajného oddelenia na rozvrat anarchistického hnutia má za úlohu infiltrovať jednu z najmocnejších teroristických organizácií a v Paríži zabrániť bombovému atentátu na francúzskeho prezidenta. Románová fantázia, či skôr nočná mora, ktorú pri odhaľovaní obludného sprisahania zažíva hlavný hrdina patrí medzi najzaujímavejšie a zároveň najvtipnejšie literárne diela jedného z najplodnejších a najuznávanejších anglických prozaikov prvej polovice 20. storočia Gilberta Keitha Chestertona (1874 – 1936).

Ihneď na stiahnutie
-33%

7,99 €

E-kniha
E-kniha: Bez stopy
E-kniha: Bez stopy

Colleen Cobleová

Bree je presvedčená, že havária lietadla si vyžiadala život jej manžela i malého Davyho, no jej syn tragédiu prežije. Podarí sa jej ho nájsť skôr, než bude príliš neskoro? Od pádu lietadla už uplynuli celé mesiace. Bree Nichollsová, záchranárka pátracieho tímu K-9 vie, že jej šanca nájsť v rozľahlej divočine michiganského Horného polostrova jej manžela a syna je každým dňom menšia. Pátra však ďalej. Ani srdce, ani verný pes Samson jej nedovolia vzdať sa.V malej chatke hlboko v lesoch sa zobudí chlapček. Kým nevyzdravel, starala sa o neho istá samotárka, no vôbec nerozumie, prečo ho volá iným menom. A prečo seba nazýva jeho matkou. Chce odísť, no príde zima, a celý jeho život závisí len a len od nej. Breeino nezlomné odhodlanie nájsť svoju rodinu medzičasom vedie k odhaleniu hrozného zločinu. S pomocou Kadea Matthewsa, rangera z národného parku, príde na to, že môže súvisieť aj s haváriou lietadla, ktorá jej vzala rodinu. Prinesie jej odhalenie vraha vnútorný pokoj? Alebo nebodaj aj stratenú rodinu? Rockharborské romány sú štylizované do nespútanej nádhery Horného polostrova štátu Michigan. Vťahujú čitateľov do života a dobrodružstiev záchranného tímu a pátracích psov a zároveň odhaľujú tajomstvá kúzelnej divočiny.

Ihneď na stiahnutie
-29%

7,69 €

E-kniha
E-kniha: V pasci
E-kniha: V pasci

Dani Pettreyová

Aljašská odvaha - kniha tretia. Keď jej priateľka záhadne zmizne, ide o každú minútu!Darcy st. Jamesová sa vracia na Aljašku, aby pomohla svojej priateľke, investigatívnej novinárke, pri odhaľovaní veľkého prípadu. Keď však dorazí na miesto, zistí, že jej priateľka je nezvestná. Znepokojí ju ľahostajný prístup posádky lode, preto sa pustí do pátrania na vlastnú päsť. Posledná osoba, ktorú Gage McKenna očakáva na palube lode, na ktorej má pracovať ako vedúci zážitkových aktivít, je Darcy. Najradšej by na ňu zabudol, ale nedokáže. Keď sa ocitnú v odľahlých častiach Aljašky a napokon aj v cudzích vodách, neubráni sa pocitom strachu o jej bezpečnosť. Deje sa niečo čudné a čím hlbšie sa v pátraní dostávajú, tým viac si je istý, že odhalili iba vrchol ľadovca.

Ihneď na stiahnutie
-29%

6,99 €

E-kniha
E-kniha: Na dne
E-kniha: Na dne

Colleen Cobleová

Bree Nichollsovej z ničoho nič zmizne pes Samson. No to je len začiatok. Hore nohami sa jej obráti celý život.Bree a jej pes Samson z pátracieho tímu K9 zachraňujú nezvestných na brehoch nádherného Horného jazera. Stala sa z nich nezastaviteľná dvojka, ktorá dokáže vyriešiť každú záhadu.Keď za podozrivých okolností zomrie muž pracujúci v novom laboratóriu blízko Rock Harboru, Bree sa zapojí do vyšetrovania. To ju dovedie k prekvapivému nálezu – k rodine, o ktorej ani netušila, že ju má. Vzápätí však zmizne Samson. Bree sa ho snaží nájsť a pritom zistí, že medzi záhadnou vraždou a únosom jej psa existuje prepojenie. Stopy ju privedú k dôkazom pochovaným hlboko v divočine Horného polostrova.Do príbehu vstupuje aj ranger Kade Matthews, ktorý husté lesy pozná ako vlastnú dlaň. Spolu s Bree musia vypátrať vraha a zároveň nájsť Samsona. Skôr, než bude príliš neskoro.

Ihneď na stiahnutie
-29%

6,99 €

E-kniha
E-kniha: Raz a navždy
E-kniha: Raz a navždy

Colleen Cobleová

V Breeinej pivnici sa nájdu dôkazy o násilnom zločine a polícia je nútená opätovne otvoriť starý prípad. Dokáže Bree a jej záchranársky pes Samson zastaviť vraha skôr, než znovu zaútočí? Bree Nichollsová a jej verný pátrací pes Samson si získali dobré meno pri zachraňovaní nezvestných osôb a riešení záhad v nespútanej divočine miniganského Horného poloostova. Bree však o sebe stále pochybuje, oplakáva smrť manžela a túži po synovom odpustení. Pri stavebných úpravách v pivnici jej majáka sa nájdu dôkazy k prípadu, ktorý rockharborská polícia už dávno prestala vyšetrovať. Vzápätí sa Breeina rodina stane terčom útokov. Niekto sa chce zmocniť niečoho z jej domu... a možno aj niekoho. Na scéne sa objaví ranger Kade Matthews, získa si Breeino priateľstvo a rýchlo nadväzuje vzťah aj s jej synom Davym. Kdesi v Rock Harbore sa však stále pohybuje vrah. Bree a Samson musia urobiť všetko, čo je v ich silách, aby ochránili svoju rodinu od nebezpečenstva, ktoré číha za dverami majáka.

Ihneď na stiahnutie
-29%

6,99 €

E-kniha
E-kniha: Ako skala
E-kniha: Ako skala

Dani Pettreyová

Aljašská odvaha - kniha štvrtá. Jake vedel, že niečo nie je v poriadku. No nemohol tušiť ako veľmi. Oddychové lezenie na skalách sa jedného dňa zmení na drámu, keď na svojej ceste Kayden McKenna narazí na telo mŕtveho lezca. Stalo sa nešťastie alebo...? Šerif Landon Grainger, ktorý prípad vyšetruje, sa obráti na Jakea Westina s prosbou o pomoc. Jake súhlasí, ale to ešte netuší, kam ho tento prípad zavedie. Vďaka Kaydeniným lezeckým skúsenostiam čoskoro s Jakeom zistia, že smrť v horách nebola náhoda. Ba čo viac, vrah im je v pätách. Keď sa v Yancey začnú diať čudné veci, Jake sa obáva, že svet, v ktorom sa pohybuje, môže ohroziť osobu, ktorú miluje. No pravda je oveľa temnejšia, ako si vie predstaviť.

Ihneď na stiahnutie
-29%

6,99 €

E-kniha
E-kniha: Studený výstrel
E-kniha: Studený výstrel

Dani Pettreyová

Kniha prvá. Štyria najlepší priatelia a potom jeden zmizne.Griffin McCray a jeho traja najlepší priatelia si celý život naplánovali už na univerzite. Griffin a Luke Gallagher sa pridajú k baltimorskej polícii, Declan Grey sa stane riaditeľom FBI a Parker Mitchel kriminalistickým technikom. Ale tesne pred promóciou Luke zmizne a ich svet sa zrúti a priateľstvo rozpadne. V súčasnosti už Griffin nepracuje na polícii a svojich priateľov dávno opustil. Stal sa strážcom parku v Gettysburgu a snaží sa zabudnúť na starý prípad, keď ako ostreľovač zásahovej jednotky spravil chybu. Jeho pokojný život naruší nález kostry blízko Little Round Topu, a nie sú to ostatky z obdobia Občianskej vojny. Griffin sa chce prípadu rýchlo zbaviť, ale očarujúca forenzná antropologička Finley Scottová nájde dôkazy, že vrahom je elitný ostreľovač. A keď prípad prevezme agent FBI Declan Grey, stretne sa minulosť s prítomnosťou. Griffin si uvedomí, že zhubnej špirále zločinu, nebezpečenstva a vraždy sa vyhne len vtedy, keď sa vysporiada s najtemnejšími morami svojho života.

Ihneď na stiahnutie
-30%

7,99 €

E-kniha
E-kniha: Kliatba Misty Wayfairovej
E-kniha: Kliatba Misty Wayfairovej

Jaime Jo Wrightová

Thea Reedová vyrastá v sirotinci, no zaprisahá sa, že jedného dňa zistí, čo sa stalo s jej mamou. Pátranie ju na prelome devätnásteho a dvadsiateho storočia už ako dospelú ženu privádza do mestečka Pleasant Valley vo Wisconsine. Dôkazy smerujú do miestnej psychiatrickej liečebne. Thea využije svoje skúsenosti, ktoré získala ako autorka posmrtných fotografií, a pomáha správcovi Simeonovi Coylovi fotografovať pacientov, aby získala prístup do liečebne. Pri tom však odkrýva mnohé tajomstvá. Netušila, že pri hľadaní mamy prebudí legendu o zavraždenej Misty Wayfairovej, ktorá vraj straší v okolí a jej zjavenie je predzvesťou smrti. O sto rokov neskôr dostane Heidi Laneová znepokojujúci list od mamy, ktorá bojuje s demenciou. Prosí ju, aby prišla do Pleasant Valley a dozvedela sa, kto vlastne je. Keď Heidi v lese pri ruinách psychiatrickej liečebne zazrie ducha ženy, dávny príbeh o Misty Wayfairovej znovu ožíva a mladá žena sa začína báť o svoj život. Hoci v inej dobe, obe ženy sa usilujú zistiť, kto vlastne sú a odkiaľ pochádzajú. Zároveň musia prekonať hrozivú a záhadnú kliatbu, ktorá ich navždy spojila.

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,99 €

E-kniha
E-kniha: Tajomstvo domu na Foster Hille
E-kniha: Tajomstvo domu na Foster Hille

Jaime Jo Wrightová

Historický triler. Pre Kaine Prescottovú smrť nie je cudzím pojmom. Keď jej pred dvoma rokmi zomrel manžel, na jej naliehavé prosby o hlbšie prešetrenie jeho podozrivého úmrtia nikto nedbal. V zúfalej túžbe po novom začiatku si Kaine naslepo kúpi starý dom v rodnom meste svojho starého otca vo Wisconsine. Jediný pohľad na strašidelný, opustený dom v nej však okamžite rozpúta pochybnosti, či jej rozhodnutie nebolo unáhlené. A keď na svetlo sveta pomaly vychádza temná história starého domu, Kaine je nútená čeliť desivému poznaniu, že nemá kam ujsť. O storočie skôr nepredstavuje dom na Foster Hille pre Ivy Thorpeovú nič iné, iba bolestné spomienky. Keď sa na jeho pozemku nájde neznáma mŕtva žena, Ivy cíti potrebu odhaliť jej identitu. Pátranie ju však vženie do nebezpečných vôd, oživí bolestné spomienky a vyžiada si spoluprácu s mužom, ktorý jej zlomil srdce. Podarí sa Ivy objasniť záhadu a nájsť novú nádej skôr, než vyhasnú ďalšie životy – vrátane jej vlastného?

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,99 €

E-kniha
E-kniha: Zúčtovanie pri Gossamerskom rybníku
E-kniha: Zúčtovanie pri Gossamerskom rybníku

Jaime Jo Wrightová

Jaime Jo Wrightová, autorka známeho románu Tajomstvo domu na Foster Hille, aj tentokrát prináša pútavý príbeh plný záhad.Dej knihy sa odohráva v mestečku Gossamer Grove na Stredozápade USA. Na pohľad idylické mestečko plné čestných ľudí však skrýva plno bolestivých tajomstiev.V centre príbehu sa nachádzajú dve postavy - ženy, ktorých životy delí od seba sto rokov.Prvou je Annalise Forsythová, ktorá zdedí starý rozpadávajúci sa obytný príves plný fotografií, úmrtných oznámení a evanjelikálnych letákov. Annalise postupne odhalí rôzne temné a hrozivé záhady.Druhou je Libby Sheffieldová, ktorá pracuje v redakcii otcových novín. Keď dostane úmrtné oznámenie o smrti uznávaného miestneho diakona ešte pred jeho smrťou, udalosti naberú rýchly spád. Libby sa snaží vraždu odhaliť s pomocou diakonovho syna.Tieto dve ženy, ktoré delí jedno storočie, musia objasniť záhady ich rodného mesta skôr, než bude neskoro a ony prídu nielen o svoju budúcnosť, ale aj o svoje duše.

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,99 €

E-kniha
E-kniha: Sabotáž
E-kniha: Sabotáž

Dani Pettreyová

Aljašská odvaha - kniha piata. Keď sa Reef McKenna konečne vráti domov, zistí, že jeho milovaná Aljaška čelí obrovskej hrozbe.Dobráčka od kosti Kirra Jacobsová a problémový Reef McKenna si v detstve liezli na nervy, ale počas dobrovoľníckej služby na náročných pretekoch psích záprahov Iditarod sa zdá, že medzi nimi preskočila iskra.Raz v noci Reef prichytí Kirru, ako sa vykráda z tábora. Kirrin strýko Frank, účastník pretekov, zmizol. Keď ho Kirra a Reef vystopujú, dozvedia sa strašnú správu: Frankovu dcéru uniesli.Kirra s Reefom a celou rodinou McKennaovcov sa ocitajú v pretekoch s časom, aby zastavili zloducha, ktorý sa vyhráža nielen zabitím dievčaťa, ale spustením najväčšej katastrofy, akú kedy Aljaška zažila.

Ihneď na stiahnutie
-29%

6,99 €

Bez stopy
Bez stopy

Colleen Cobleová

Rockharborské mystérium • 1. Keď lietadlo, na ktorého palube sa nachádzali manžel a syn Bree Nichollsovej zmizne, jej život sa obráti naruby. Neúprosné odhodlanie nájsť ich, vedie vyšetrovanie k odhaleniu násilného činu, ktorý rozvráti pokojné mestečko Rock Harbour.Kniha Bez stopy je ďalšia zo série vzrušujúcich bestsellerov spod pera Colleen Cobleovej. Príbeh je vsadený do malebného prostredia Michigenu a Rock Harbour. Je plný napätia, romantiky a nenávratne vtiahne čitateľa do deja. Pocíti každú obavu pátracieho tímu, ktorý odhaľuje tajomstvo očarujúcej divočiny.

Vypredané

5,29 €

Raz a navždy
Raz a navždy

Colleen Cobleová

Rockharborské mystérium • 2. V momente, keď Bree otvorí starý, zabudnutý prípad a objaví nové stopy, ktoré sú oveľa bližšie ako by bolo príjemné, nič nie je isté a zrejmé.Podpaľačstvo. Krádež. Vražda. Keď Bree Nicholsová objaví mŕtve telo vo svojej vlastnej pivnici, zmätok a búrka vyšetrovania uvalí mrak nebezpečenstva na každého, kto jej je drahý. Bez pokoja a bezpečia vo svojom majákovom dome – alebo v náručí novej lásky, sa mladá vdova snaží uchrániť svoju rodinu pred dlhými chápadlami starého zločinu. Raz a navždy je druhou knihou slávnej nej romanticko-detektívnej série od známej autorky Coleen Cobleovej. Zasadené do krásneho prostredia Michiganského polostrova, vtiahne séria čitateľa do života psej záchrannej jednotky, ktorá sa snaží ozrejmiť tajomstvá čarovnej pustatiny.

Vypredané

4,80 €

V pasci
V pasci

Dani Pettreyová

Aljašská odvaha - kniha tretia. Keď jej priateľka záhadne zmizne, ide o každú minútu!Darcy St. Jamesová sa vracia na Aljašku, aby pomohla svojej priateľke, investigatívnej novinárke, pri odhaľovaní veľkého prípadu. Keď však dorazí na miesto, zistí, že jej priateľka je nezvestná. Znepokojí ju ľahostajný prístup posádky lode, preto sa pustí do pátrania na vlastnú päsť.Posledná osoba, ktorú Gage McKenna očakáva na palube lode, na ktorej má pracovať ako vedúci zážitkových aktivít, je Darcy. Najradšej by na ňu zabudol, ale nedokáže. Keď sa ocitnú v odľahlých častiach Aljašky a napokon aj v cudzí vodách, neubráni sa pocitom strachu o jej bezpečnosť. Deje sa niečo čudné a čím hlbšie sa v pátraní dostávajú, tým viac si je istý, že odhalili iba vrchol ľadovca.

Vypredané

4,80 €

V lavíne
V lavíne

Dani Pettreyová

Aljašská odvaha - kniha druhá. Piper McKenna je plná nadšenia po tom, ako sa dozvie, že jej márnotratný brat sa vrátil z Aljašky po piatich rokoch. Ale jej šťastie je len krátkodobé, lebo jej brat Reef sa na prahu dverí zjaví zakrvavený. Jeho kolega snowboardista bol zabitý, no Reef napriek dôkazom prisahá, že je nevinný. A Piper mu verí.Šerif Landon Grainger, ktorý miluje McKennovcov ako svoju vlastnú rodinu sľúbil, že vypátra pravdu. Piper je frustrovaná z toho, že šerif si neustále niečo overuje. Robí to práve preto, lebo vie, že najbližší dokážu zraniť najviac. Odhalia mnoho neočakávaných zvratov, ktoré môžu ohroziť šerifovu kariéru.Piper sa teda rozhodne pátrať na vlastnú päsť v neľútostnej kanadskej krajine. Nielen, že sa ich priateľstvo prehĺbi o niečo viac, ale aj na každom kroku číha nové nebezpečenstvo.V knihe V Lavíne je vyrozprávaný príbeh dôvery a lásky a zahreje nielen počas zimných večerov.

Vypredané

10,57 €

Muž, ktorý bol Štvrtok; zlý sen
Muž, ktorý bol Štvrtok; zlý sen

Gilbert Keith Chesterton

Metafyzický thriller Muž, ktorý bol Štvrtok patrí medzi najzaujímavejšie literárne diela Gilberta Keitha Chestertona, ktorý je považovaný za jedného z najplodnejších a najuznávanejších anglických prozaikov prvej polovice 20. storočia.Príbeh sa začína v edwardiánskom Londýne, kde mladý básnik Gabriel Syme vstupuje do služieb Scotland Yardu. Je tajným agentom špeciálneho policajného oddelenia a jeho úlohou je odhaliť jednu z najmocnejších teroristických organizácií a v Paríži zabrániť bombovému atentátu na francúzskeho prezidenta. Napriek celej situácii, ktorá miestami pripomína nočnú moru, kniha sa považuje za jedno z najvtipnejších autorových diel.

Vypredané

11,63 €

Tajomstvo domu na Foster Hille
Tajomstvo domu na Foster Hille

Jaime Jo Wrightová

Historický triler. Historický román Tajomstvo domu na Foster Hille v sebe prelína tajomstvo minulosti a súčasnosti a zároveň odkrýva vieru a hriechy predkov. Kaine Prescott pred dvoma rokmi stratila svojho manžela pri autonehode. Je presvedčená, že smrť manžela nebola nehodou, ale nikto ju neberie vážne. Cíti sa ohrozená a prenasledovaná manželovým vrahom, ale aj tento fakt polícia ignoruje. Rozhodne sa kúpiť starý historický dom, ktorý bol vo vlastníctve jej príbuzného vo Wisconsine, ďaleko od jej domova v Kalifornii. Kaine objavuje, že v roku 1906 v dome žila jej vzdialená príbuzná menom Ivy Thorpe a dozvedá sa o podozrivej vražde mladého dievčaťa, ktorá sa stala v tomto období. Ivyn príbeh sa spája s Kaine, ktorá sa opäť ponára do nebezpečenstva odhaľovaním starých tajomstiev. Kapitoly sa striedajú medzi minulosťou a súčasnosťou a dodávajú hĺbku domu na Foster Hill. Kaine a Ivy majú veľa spoločného. Obe ženy sú tvrdé, hľadajúce vlastnú vieru, snažiace sa odhaliť tajomstvá, ktoré sa ich dotýkajú. Hoci osud k nim nebol prívetivý, hľadanie pravdy ich uzdravuje, napriek riziku, že niekto neznámi ohrozuje ich životy.

Vypredané

12,51 €

Pod hladinou
Pod hladinou

Dani Pettreyová

Aljašská odvaha - kniha prvá. Sabotované lietadlo. Dvaja mŕtvi potápači. Jediná stopa.Bailey Craigová prisahala, že sa do Yancey na Aljašku už nikdy nevráti. V mladosti sa dopustila vecí, na ktoré by najradšej zabudla, ale Yancey nie je mesto, ktoré zabúda ľahko. Vracia sa na pohreb blízkej osoby, ktorá zahynula pri leteckom nešťastí, ale na povrch vyplávajú temné dôkazy a Bailina pomoc sa pre vyriešenie prípadu stane nenahraditeľnou.Cole McKenna zvláda nebezpečné potápanie a záchranné akcie. Dokáže sa vyrovnať so strachom, že jeho mesto ohrozuje vrah. Ale čeliť skutočnosti, že Bailey sa vrátila, je veľkou výzvou. Kedysi mu zlomila srdce. Zdá sa však, že nie je rovnakým dievčaťom, ktoré pred desiatimi rokmi odišlo z Yancey. Ani on už nie je tým chlapcom, ktorého vtedy opustila.Čas neúprosne beží a počet obetí stúpa. Bailey a Cole sa musia preniesť ponad zranenia z minulosti a začať spolupracovať, až kým skrytá pravda nevyjde najavo.

Vypredané

10,57 €

Sada: Studený výstrel + Povolanie (zadarmo)
Sada: Studený výstrel + Povolanie (zadarmo)

Sada obsahuje knihy:Studený výstrel Povolanie - kniha zadarmo

Vypredané

5,53 €

Signál
Signál

Patrick Lee

Akční thriller s vysloužilým mariňákem Samem Drydenem. Uprostřed noci zavolá bývalému příslušníkovi speciálních sil Samu Drydenovi jeho někdejší kolega a naléhavě žádá o pomoc při tajné a bezodkladné misi. Dryden souhlasí a oba spěchají ke srubu v divočině na úpatí Sierra Nevada. Dostanou se do srubu a zachrání čtyři dívky, dřív než jim únosce stačí ublížit, a uprchnou s nimi do hor. A právě tehdy začíná Sam Dryden tušit, že s celou misí to bude jinak, než se na první pohled zdálo.Americký spisovatel Patrick Lee se narodil před osmatřiceti lety v Michiganu. Začínal jako scenárista a úsporný, svižný způsob psaní přenesl i do svých románů, s nimiž se už stačil prodrat mezi úspěšné autory napínavého čtení. Českým příznivcům akčních thrillerů se představuje už podruhé, a to svým pátým románem Signál, jehož ústřední postavou je opět Sam Dryden, stejně jako v předchozím česky vydaném thrilleru Na útěku.

Vypredané

12,03 €

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Radoslav, 28.1.2024

odporucam

userAvatar

Radovan, 26.1.2024

Nadherná knižka hlavne pre mladých.

userAvatar

Pavol, 23.1.2024

doporučujem

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk