Recenzie: Michaela

Recenzie: Michaela

Skroť svoje nepokojné srdce

Skroť svoje nepokojné srdce

John Burns

-15%

7,57 €

5,0
M
verified
Michaela (2)

21. januára 2024

Táto kniha mi prišla úplne vhod na začiatok nového roka. Chorá som sa nemohla úplne so všetkým pustiť do 90 dňovej pôstnej výzvy, ktorá začala presne 1. januára, najmä čo sa týka telesného odriekania, tak som chcela čo najviac urobiť pre svoju dušu. A táto kniha bola úplný top pre dané obdobie, aj ako súčasť meditácií k pôstnej výzve. Kniha je v podstate rozdelená na 2 časti, v prvej sú najmä myšlienky autora knihy, ktoré rozvíjajú myšlienky a postup duchovnej obnovy podľa Františka Saleského a v druhej je pôvodná 10 dňová duchovná obnova podľa tohto svätca. Niektoré dni, keď som to už veľmi nezvládala, prečítala som si aspoň kratšiu verziu podľa samotného Františka a najbližší deň som si hlbšie prešla meditácie autora. Knihu vrelo odporúčam. Načrieť do svojej duše, uvedomiť si svoje limity, prehrešky, no najmä mnohé dobrodenia a milosti, ktoré berieme tak samozrejme, pritom sú veľkým Božím darom. Už len to, že sme, že máme k dispozícii ďalší deň, že máme rodinu, strechu nad hlavou, vieru, nádej a lásku.. Buďme vďační a chváľme Pána za všetko, čo nám dáva. Aj za takéto hodnotné publikácie, ktoré nám umožňujú duchovne rásť.

Malý modlitebník kresťana katolíka

Malý modlitebník kresťana katolíka

Tomáš Macák (ed.)

-15%

1,53 €

5,0
M
verified
Michaela (2)

5. januára 2024

Svojou veľkosťou a obsahom je táto publikácia vhodným darom pre hľadajúcich a aj pre ľudí, ktorí sa možno zatiaľ nevedia modliť vlastnými slovami. Skvelé je na nej, že je drobná, vo veľkosti ženskej dlane a útla s 24 stranami. V tejto drobnej publikácii je približne 30 modlitieb a nejaké tie odporúčania ako sa modliť. Rozoberá sa v nej ranná aj večerná modlitba. Ako aj modlitba cez deň. Medzi tie je zaradená napr. modlitba Anjel Pána, Ruženec k Božiemu milosrdenstvu a rôzne krátke jedno vetné modlitby. V druhej polovici publikácie sú uvedené rozličné modlitby a žehnania. Myslím si, že táto publikácia je vhodná pre každého, keďže všetci máme svoje zvyky, aj pri modlení a veľakrát dobre padne zmena. Pomodliť sa za niečo alebo niekoho, za koho sa nezvykneme modliť alebo k niekomu, ku komu nám inak nenapadne sa prihovárať a žiadať o pomoc, orodovanie. Túto publikáciu teda všetkými dvadsiatimi odporúčam si zabezpečiť a mať ju pri sebe stále, keď sa dá a z času na čas do nej nahliadnuť.

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Radoslav, 28.1.2024

odporucam

userAvatar

Radovan, 26.1.2024

Nadherná knižka hlavne pre mladých.

userAvatar

Pavol, 23.1.2024

doporučujem

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk