Recenzie: Ami • Zachej.sk
Recenzie: Ami

Recenzie: Ami

Amália (21)

30. septembera 2022

overený nákup

Doteraz som svätú Zdislavu poznala len z českých zdrojov a som rada, že jej životopis aspoň takýto krátky a modlitby vyšli aj na Slovensku. Je to veľmi drahá svätica hlavne pre rodiny, matky a manželky, ale aj pre podporovateľov a členov dominikánskej rodiny. Odporúčam, aby ste túto sväticu, ktorá rozdávala lásku nielen svojim najbližším, ale aj tým, o ktorých ostatní nemali záujem, spoznali a prosili ju o orodovanie. Sama viem, že prináša do rodiny pokoj, porozumenie a povzbudenie. A určite nielen tam.

Pomohla vám táto recenzia?

Amália (21)

4. júna 2021

Táto kniha stojí za prečítanie. Skutočný a napínavý príbeh ženy, ktorá pre svoju vieru skutočne trpela. Po prečítaní tejto knihy aspoň trochu pochopíme, aké ťažké je byť kresťanom v niektorých moslimských krajinách. A určite je to povzbudenie pre nás, aby sme svoju vieru nestrácali tak jednoducho, keď iní za ňu bojujú vlastnými životmi. Myslím, že mnohí si aj spomeniete ako sa za túto ženu modlilo veľa ľudí aj na Slovensku. A dočítate sa aj o tom, že za jej vyslobodením je aj Slovák.

Pomohla vám táto recenzia?

Amália (21)

19. mája 2021

Nádherná. Treba si na ňu vyhradiť viac času, aby ste si v pokoji mohli túto silnú modlitbu "vychutnať" a zveriť Matke Božej svoje ťažkosti a problémy. Pre tých, ktorí navštívili alebo sa chystajú putovať do Svätej Zeme odporúčam o to viac.

Pomohla vám táto recenzia?

Amália (21)

17. mája 2021

overený nákup

Otec Dominik sa nám prihovára bez zbytočných omáčok, priamo, jednoducho a trefne. Jeho slová sa preto ľahko dostávajú pod kožu a už je len na nás, či si ich zoberieme k srdcu. Vidno, že otcovi Dominikovi veľmi záleží na tom, aby sme Ježišovu lásku dokázali prijať do našich sŕdc a odstránili z našich životov to, čo nám ich pred ňou zatvára. Jednoducho - knihu treba prečítať.

Pomohla vám táto recenzia?

Amália (21)

6. mája 2021

overený nákup

Veľmi vhodná kniha na povzbudenie do života pre mladších, ale aj starších chlapcov. Zvlášť v dnešnej dobe deti potrebujú tie správne vzory. Kniha sa číta dobre, akurát niektoré výrazy mi prišli zastaralé a môj syn im nerozumel, ale rada som mu to vysvetlila.

Pomohla vám táto recenzia?

Amália (21)

28. apríla 2021

overený nákup

Keď som začala čítať túto knihu, tak som pochopila prečo je provokatívna, očarujúca, poučná, moderná a absolútne nadčasová ako je uvedené v popise. Ozaj silný, skutočný príbeh, ktorý veľmi povzbudí vo viere a myslím, že aj uľahčí mnohé rozhodnutia v živote. Číta sa veľmi dobre a je to opäť jedna z tých kníh, ktorú len veľmi ťažko pustite z rúk, pokiaľ ju nedočítate. Kniha určite poteší aj ako darček.

Pomohla vám táto recenzia?

Sväté ženy - moje sestry
Sväté ženy - moje sestry
8,42 €
vypredané
Amália (21)

13. apríla 2021

overený nákup

Šokujúci príbeh zo slovenského prostredia. Toľko úprimnosti a otvorenosti ma priam ohromilo a nedovolilo mi pustiť knihu skôr z rúk, ako som ju dočítala, je to ozaj parádny čas strávený s týmto príbehom. ...a mimochodom toto určite donúti každého zamyslieť sa nad tým, kam sa posunula moja viera.

Pomohla vám táto recenzia?

Lazár, poď (von)!
Lazár, poď (von)!
6,72 €
skladom
Amália (21)

17. marca 2021

overený nákup

Spoznávať nášho Stvoriteľa takýmto spôsobom je ozaj zaujímavé. Pekné, pútavé texty a ilustrácie bavia rovnako ako môjho desaťročného syna aj mňa.

Pomohla vám táto recenzia?

Náš Boh je úžasný
Náš Boh je úžasný
10,97 €
skladom
Amália (21)

22. januára 2021

overený nákup

Túto knihu len ťažko pustíte z rúk, pokiaľ ju nedočítate. Je to veľmi dobré napísané dielo o skutočných a zázračných udalostiach. No za najväčší benefit tejto knihy považujem povzbudenie vo svojej viere. Vrelo odporúčam, neoľutujete.

Pomohla vám táto recenzia?

61 minút k zázraku
61 minút k zázraku
5,14 €
skladom
Amália (21)

11. septembera 2020

overený nákup

Veľmi milá kniha. Ak chcete, aby vaše deti spoznali naše známe bylinky aj jedovaté kvietky, toto je skvelá voľba. Krásne príbehy doplnené o pekné ilustrácie vám zaručia, že deti ku knihe pripútate a určite to budú mať v budúcnosti v škole na prírodovede o čosi ľahšie. Knihu odporúčam pre deti od 5 do 9 rokov.

Pomohla vám táto recenzia?

Herbárik
Herbárik
10,97 €
vypredané
1 z 3
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Knihy som už kupovala na rôznych stránkach. Ale váš obchod je prehľadný, zaujala ma výhodná cena poštovného a prekvapivo extra rýchle doručenie.

Petra

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie