Recenzie: Daniel • Zachej.sk
Recenzie: Daniel

Recenzie: Daniel

Daniel (23)

15. augusta 2022

overený nákup

Ak túži človek spoznať podstatu, význam slávenia sv. liturgie, je to preňho tá pravá publikácia. Táto publikácia nepoukazuje na rozdiel slávenia sv. liturgie medzi východným a západným obradom, ale na podstatu slávenia baránkovej svadobnej hostiny, ktorá má v sebe obsiahnuté rôzne časti liturgie, ktoré sú dôležité pre zdôraznenie podstaty slávenia sv. liturgie.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: 7 tajomstiev Eucharistie
E-kniha: 7 tajomstiev Eucharistie
5,53 €
ihneď na stiahnutie
Daniel (23)

15. augusta 2022

overený nákup

Vynikajúca publikácia, prostredníctvom ktorej autor opisuje podstatu, význam Božieho milosrdenstva.

Pomohla vám táto recenzia?

Daniel (23)

15. augusta 2022

overený nákup

Jedná sa o novénu, ktorá sa modlí deväť dní. Počas modlitby sú v tejto publikácii zahrnuté myšlienky, nad ktorými sa môže čitateľ zamyslieť, prehĺbiť svoj osobný vzťah s Bohom prostredníctvom presvätej Bohorodičky.

Pomohla vám táto recenzia?

Daniel (23)

15. augusta 2022

overený nákup

Táto publikácia poukazuje na život J. M. Vianneyho. Sú v nej obsiahnuté hlboké myšlienky, slová tohto svätca. Čitateľ dostáva možnosť zamyslieť sa nad aktuálnym dianím, spôsobom života, svojím správaním, konaním, hľadaním podstaty a zmyslu života.

Pomohla vám táto recenzia?

Daniel (23)

15. augusta 2022

overený nákup

21 spôsobov adorácie je zaujímavá publikácia, v ktorej autor dáva do povedomia osobnú modlitbu s Bohom. Prostredníctvom krátkych modlitieb, ktoré čitateľ v tichosti číta, dôjde k prehĺbeniu osobného rozhovoru s Bohom.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: 21 spôsobov adorácie
E-kniha: 21 spôsobov adorácie
5,53 €
ihneď na stiahnutie
Daniel (23)

2. augusta 2022

overený nákup

Dnes slovo nádej počujeme často krát, ale kde je? Kde sa stratila? Existuje vôbec nádej? Keď počujeme samé falošne ideológie, hoaxy, schizmy či iné klamlivé reči. Práve táto publikácia ponúka čitateľovi odpoveď ako a kde môžeme nájsť pravdu, nádej.

Pomohla vám táto recenzia?

Daniel (23)

2. augusta 2022

overený nákup

Zaujímavé myšlienky na každý deň, ktoré čitateľovi ponúka nie len zamyslenie, ale aj odpoveď na rôzne otázky, ktoré mu neboli doposiaľ jasné. Myslím si, že publikácia je vhodná nie len pre veriaceho človeka, kresťana, ale aj pre človeka ktorý neverí v Boha, lebo v nej nájde povzbudenie.

Pomohla vám táto recenzia?

Daniel (23)

2. augusta 2022

overený nákup

Táto publikácia ktorej autorom je známi spisovateľ Scott Hahn, poukazuje na význam vzkriesenia ako víťazstva nad hriechom. Autor sprevádza čitateľa jednotlivými kapitolami v ktorých píše o rôznych životných skúškach, tak osobných ako aj skúškach iných ľudí. Víťazstvo prirovnáva k vzkrieseniu a oslave, ktorej môže byť účastníkom každý, kto otvorí svoje srdce pre pôsobenie Svätého Ducha ktorý ho bude sprevádzať pri riešení každodenných ťažkosti. Telesná smrť je len prechodom do večnej blaženosti, most ktorý nás delí od večného života.

Pomohla vám táto recenzia?

Nádej ukrytá v smrti
Nádej ukrytá v smrti
7,91 €
skladom
Daniel (23)

2. augusta 2022

overený nákup

Publikácia rovnako poukazuje na význam a podstatu sviatosti zmierenia, ako publikácia pod názvom Zázrak svätej spovede, ktorej autorom je známy kňaz a pedagóg Franz Spirago.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: 7 tajomstiev svätej spovede
E-kniha: 7 tajomstiev svätej spovede
6,23 €
ihneď na stiahnutie
Daniel (23)

2. augusta 2022

overený nákup

Zaujímavá publikácia, ktorá poukazuje na slávenie svätej liturgie ako baránkovej svadobnej hostiny, ktorej môžeme byť účastníkmi. Čítaním tejto knižky pochopí človek nie len význam prečo je nevyhnutné slávenie liturgie, ale taktiež pochopí, že zabudnúť na sv. liturgiu je vlastne prísť o milosti, ktoré liturgia ponúka.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: Zázrak svätej omše
E-kniha: Zázrak svätej omše
3,43 €
ihneď na stiahnutie
1 z 3
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Dobrý deň! Včera mi bola doručená objednávka, ktorú som si u Vás objednala. Prekvapilo má tak rýchle vybavenie. Veľmi Vám ďakujem, že môžem obdobie pôstu prežiť od začiatku i s Vašou knihou. Veľa Božích milosti a pokoja vyprosujem a ostávam s pekným pozdravom.

Marta

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie