Recenzie: Viktória

Recenzie: Viktória

Farár Marián Kuffa

Farár Marián Kuffa

Marián Kuffa; Martin Ližičiar

-15%

5,02 €

5,0
W
wix (4)

29. apríla 2019

Jedna z najlepších biografických kníh, ktoré som kedy čítala! Nedá sa poprieť, že už samotná osobnosť Mariána Kuffu privádza stovky veriacich ale aj neveriacich. Nedokázala som si ani len predstaviť, čo všetko vo mne môže zanechať obsah tejto knihy. Nie sú to len povzbudenia, životné skúsenosti, sú to slová, ktoré hovoria priamo k srdcu. Sú to slová, ktoré nasmerujú náš zrak priamo na kríž. Vďaka dobrodružnému životu s Kristom sa nám Marián Kuffa prihovára s veľkou skromnosťou a láskou. Tá láska je najväčším ovocím každého momentu stráveného ruka v ruke s týmto dielom.

Bohom vyslobodená

Bohom vyslobodená

Sonja Corbitt

-15%

8,42 €

4,8
W
wix (4)

29. apríla 2019

Milé žienky! Od prvej strany som vedela, že táto kniha patrí do rúk každej z nás. Dennodenne sa pasujeme so situáciami, ktoré utláčajú naše vytýčené ciele alebo nám len jednoducho znemožnia slobodne sa realizovať. Sme veľmi citlivé a niekedy aj príliš slabé. Jedinou silou je Boh. Ak chcete na vlastné uši počuť príbeh ozajstnej a silnej ženy, ktorá žije a bojuje s Kristom, vrhnite sa do čítania tejto knihy plnej ženskej krásy.

Modli sa srdcom

Modli sa srdcom

Slavko Barbarič

-15%

3,15 €

4,8
W
wix (4)

29. apríla 2019

Najlepší sprievodca v Medžugorí. Samozrejme ruka v ruke s našou Nebeskou Matkou. Ak chceš prežiť púť v srdci, táto kniha je najlepšou voľbou. Stačí sa len otvoriť a prúdy milosti budu prúdiť aj skrze túto knihu od Slavka Barbariča. (Nemusí to byť len v Medžugorí, môže to byť každá púť za našou Máriou)

Sebavedomá žena

Sebavedomá žena

Joyce Meyer

-15%

9,27 €

4,7
W
wix (4)

28. apríla 2019

Prechádzaš ťažkým obdobím? Nemáš silu nájsť samu seba? Bojíš sa prijať, taká, aká si? Je to skúška, ale hlavne je to veľká výzva vydať sa na cestu dobrodružstva. Dobrodružstva s Bohom. V knihe Sebavedomá žena nájdeš veľké množstvo povzbudivých slov, skúseností, no najpodstatnejšie, táto kniha ti pomôže položiť základy tvojej zdravej sebalásky a sebahodnoty. Ak často premýšľaš, prečo si ženou, čo je tvojím ženským povolaním na tomto svete, neváhaj a ponor sa do každého riadku tejto knihy. Boh má pre teba pripravenú poriadnu show!

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Pavol, pred 1 dňom

doporučujem

userAvatar

Veronika, pred 1 dňom

Perfektný obchodík!! Kopec rôznych vecí pre potešenie duše, vhodné ako darčeky, rozumné ceny,vrelo odporúčam ☺️

userAvatar

Mgr. Eva, pred 2 dňami

Veľká spokojnosť

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk