Recenzie: Jana

Recenzie: Jana

Ježiš duši

Ježiš duši

Joanna Bątkiewicz-Brożek

-15%

8,42 €

4,7
J
verified
Janka K (2)

11. mája 2023

Čítala som od pani Batkiewicz-Brozek už dve knihy - Ježišu, ty sa postaraj a Ježišu, pomôž mi. V nej v závere avizovala, že chystá túto ďalšiu knižku s odkazmi na svätých obrázkoch - Immaginette, ktorých za svojho života napísal 220 000, čo je pre mňa nielen úctyhodné, ale aj nepredstaviteľné. Bola som preto zvedavá na túto knihu a s netrpezlivosťou som očakávala jej vydanie. Teším sa, že autorka knihou zdieľala cez jeho osobné modlitby a príhovory na lístkoch srdce kňaza, ktorý dobrovoľne trpel za svätosť Cirkvi a viedol ľudí k odovzdanosti Najvyššej Láske, ktorá túži po spáse našich duší tak veľmi, že za ňu položila život. Usúdila som, že kniha môže byť dobrým darom nielen pre veriacich, ale aj pre samotných kňazov.

61 minút k zázraku

61 minút k zázraku

Bonnie L. Engstromová

-15%

6,72 €

4,9
J
verified
Jana K (2)

11. mája 2023

Kniha sa číta s ľahkosťou, lebo maminke Bonnie ju nadiktoval sám život. Je potvrdením skutočnosti, že Cirkev je spoločenstvo bratov a sestier nielen putujúcich na zemi, ale aj oslávených v nebi (aj trpiacich v očistci, pravdaže). Rodina v kríze prežila zomknutie sa, pripútanie ku krížu ju ešte viac zjednotilo s Kristom, zažili lásku bratov a sestier a naozaj zázračnú intervenciu z neba. Nie pre seba samých, ale aby o tom rozprávali a aby ich príbeh bol povzbudením pre veriacich v podobne ťažkých situáciách. A pokiaľ iní v podobných situáciách nezažijú tak mimoriadny zásah, nech sú ich svedectvom uistení, že Ten, čo je Pánom života, každý jeden život vovedie do večného života v nebi, pokiaľ na zemi človek žil ako veriaci. Nech je uistením o istote Božej vernosti.

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Radoslav, 28.1.2024

odporucam

userAvatar

Radovan, 26.1.2024

Nadherná knižka hlavne pre mladých.

userAvatar

Pavol, 23.1.2024

doporučujem

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk