Recenzie: Mária • Zachej.sk
Recenzie: Mária

Recenzie: Mária

M
Mária (73)

2. decembra 2022

Rodina je to, čo chce Boh pre nás. Rodina je „malou domácou Cirkvou“. A tak ako každý člen Cirkvi je v ohrození zlého, platí to aj o rodine. Autorka v spolupráci so súčasnými svetovými exorcistami ponúka spôsoby, ako si chrániť to najvzácnejšie, čo nám Boh zveril, našu rodinu. Manželstvo nie je len papierový zväzok dvoch ľudí, ale pri čítaní knihy si čitateľ uvedomí, akú úžasnú autoritu majú manželia medzi sebou a nad svojimi deťmi, čo sa týka požehnaní ale žiaľ aj prekliatí. Preto túto knihu by si mal prečítať každý, komu naozaj záleží na časnom a večnom živote svojej rodiny. Kniha je popretkávaná krásnymi a silnými modlitbami za rodinu, ktoré sa môžeme modliť za naše rodiny a dodať im tak silu v duchovnom boji. Nechýbajú ani osobné svedectvá či upozornenie na nástrahy dnešnej doby, ktorými zlý číha na naše rodiny. Na záver by som sa ešte chcela poďakovať vydavateľstvu Zachej.sk za výhru tejto úžasnej a vzácnej knihy.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (73)

29. novembra 2022

Túto knižočku, ktorá obsahuje krátke zamyslenia nad tajomstvami ruženca, by som odporučila každému, kto si ešte stále myslí, že je modlitba ruženca nudná. Je to také malé zrkadlo do nerestí a hriechov duše, ktoré bodá do živého. Zároveň ponúka spôsoby, ako s týmito neresťami bojovať a prekonať ich. Takže nič nie je stratené! S modlitbou ruženca nikdy nie je a nebude nič stratené.

Pomohla vám táto recenzia?

Do boja s ružencom
Do boja s ružencom
3,32 €
skladom
M
Mária (73)

28. novembra 2022

Túto knihu mám doma už pomerne dlho a čítala som ju už asi dvakrát, ale potrebovala som nájsť odpoveď na otázku, ktorá ma v ostatnej dobe trápila, a tak som po nej opäť siahla. V prvom rade treba poznamenať, že ide o súkromné zjavenia, navyše nie cirkevne uznané, takže každý si musí po prečítaní urobiť záver sám. Ja však Márii verím, a to hneď z niekoľkých dôvodov. Mária mala ukončené základné vzdelanie a napriek tomu jej znalosti o očistci zodpovedajú učeniu veľkých teológov (napr. sv. Tomáš Akvinský). Samozrejme, ona sa stretávala len s tými dušami, ktoré boli na vyššej úrovni očistca. V čase, kedy vznikala kniha, bol pápežom Ján Pavol II. a Mária bola oboznámená s jeho budúcou svätosťou. Taktiež spomínala niečo ako veľký ekonomický kolaps v budúcnosti a vravela o víruse, ktorý nikto nebude vedieť poriadne vysvetliť. Okrem odpovede na otázku, ktorú som hľadala, som sa opäť utvrdila v tom, ako môžeme pomôcť trpiacim dušičkám a ako oni pomáhajú nám, či to, pre aké hriechy musia trpieť najviac. Ak mi bude umožnené, určite si túto knihu prečítam opäť niekedy v budúcnosti.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (73)

17. novembra 2022

overený nákup

Toto je perfektná kniha! Už po prvých stranách mi bolo jasné, prečo sa táto kniha stala kresťanským bestsellerom. Farár Busch v nej má na každú otázku veľmi trefnú odpoveď, na konci ktorej vždy odpoveďou je JEŽIŠ. Mal by si ju prečítať každý neveriaci, resp. Boha popierajúci človek, a po jej prečítaní by sa v ňom muselo niečo pohnúť. Naozaj skvelé dielo veľmi aktuálne aj dnes.

Pomohla vám táto recenzia?

Ježiš, náš osud
Ježiš, náš osud
1,53 €
skladom
M
Mária (73)

15. novembra 2022

overený nákup

Prostredníctvom svedectva od Cataliny sa dozvedáme, ako sa máme modliť ruženec - z hĺbky duše, s pokorou, s jednoduchosťou, s detskou láskou... je sa čo učiť a učiteľmi sú sám Pán Ježiš a Panna Mária. Jednoduché, ale pritom také zložité.

Pomohla vám táto recenzia?

Modlíme sa ruženec
Modlíme sa ruženec
1,02 €
skladom
M
Mária (73)

15. novembra 2022

overený nákup

Toto úprimné svedectvo zanechalo vo mne veľmi hlboký dojem. Autorka v ňom odhaľuje dôležité momenty v jej živote, ktoré mali vplyv na jej život a vieru v Boha, od povier a núteného kriminálneho seriálu, ktorý ju nútili pozerať v detstve a nimi spôsobené rôzne fóbie, od vlažnej viery svojej rodiny, o dare charizmy uzdravovania, až po smrteľnú chorobu jej blízkeho človeka. Pri čítaní som si kládla presne tie isté otázky, ktoré sa sama seba pýtala aj autorka. Svedectvo núti čitateľa zamyslieť sa, či svoju vieru prežíva správne. Každý si tu nájde niečo pre seba. Nevedela som, že toto je už pokračovanie svedectva a zatúžila som si prečítať aj prvú časť. Bude asi zaujímavé ju čítať až po druhej časti.

Pomohla vám táto recenzia?

Lazár, poď (von)!
Lazár, poď (von)!
6,72 €
skladom
M
Mária (73)

11. novembra 2022

overený nákup

Po prečítaní tejto knihy som mala hneď akúsi túžbu pomodliť sa ruženec ku cti svätej Filomény. Ak knihu začnete čítať, nebudete ju vedieť odložiť a budete so zatajeným dychom očakávať, čo bude nasledovať. Naozaj krásne a pútavo spracovaný život svätej Filomény. Do deja som sa úplne vžila a hlavne do tej časti, kde Filoména odvážne bojovala za svoju vieru v svojho ženícha, Ježiša Krista. Dokázala sa suverénne a bez strachu postaviť i vtedajšiemu najmocnejšiemu svetskému panovníkovi Diokleciánovi a celému pohanskému Rímu pod hrozbou strašného mučenia a smrti. Napriek tomu, že dej je niekde prikrášlený autorovou fantáziou, vôbec to neprekáža, nič v knihe nie je proti učeniu Cirkvi a povzbudzuje k hlbšej viere a k väčšej úcte ku svätej Filoméne. Som rada, že som ju mohla spoznať i takýmto spôsobom. Vedela by som si aj predstaviť sfilmovaný životopis svätej Filomény podľa tejto knihy. A koniec koncov, kto vie, či to naozaj nebolo tak, ako opisuje autor?

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (73)

10. novembra 2022

overený nákup

Kto sa rád modlí a prosí o orodovanie svätých, tak tu je možnosť modliť sa rovno k štrnástim. O každom je tu krátka legenda, modlitby ku každému zvlášť a novéna ku všetkým. Pôvodne som čosi vedela len o svätej Barbore a svätom Blažejovi, o ostatných som nevedela nič. Som rada, že som sa mohla aj cestou tejto knižky dozvedieť, kto sú štrnásti svätí pomocníci a modliť sa k nim.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (73)

8. novembra 2022

overený nákup

Zimomriavky, slzy, radosť, úžas... Prečítanie tohto svedectva vo mne zanechalo veľa emócií. Moment, kedy prechádza duša do večnosti je najdôležitejší moment v živote človeka. Catalina dostala tú milosť vidieť, ako odchádza duša človeka zmiereného a nezmiereného s Bohom. Aj to, aké je dôležité sa pri umierajúcom modliť. Videla aj, čo sa deje, ak je človek sústredený a pripravený na svätú spoveď a naopak, keď nie je. Táto sviatosť sa nesmie brať na ľahkú váhu. Ide o večnosť...

Pomohla vám táto recenzia?

Božia prozreteľnosť
Božia prozreteľnosť
1,19 €
skladom
M
Mária (73)

7. novembra 2022

overený nákup

Zatiaľ som čítala len životopisy svätého Charbela, preto ma veľmi potešila táto knižočka, v ktorej nájdeme úryvky z jeho kázní. Jeho slová sú ako balzam na dušu. Dajú sa čítať stále dookola a vždy v nich nájdem niečo obohacujúce.

Pomohla vám táto recenzia?

1 z 8
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Knihu som dnes dostala. Veľmi pekne ďakujem. Aj za Váš profesionálny prístup. Naozaj ukážkový, ešte som sa s takým nestretla. Bohu vďaka.

Drahomíra

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie