Recenzie: Norbi • Zachej.sk
Recenzie: Norbi

Recenzie: Norbi

Obrázok: Modlitba za šťastnú smrť

Obrázok: Modlitba za šťastnú smrť

-15%

0,09 €

5,0
userAvatar
verified
Norbi (57)

28. októbra 2021

Pekná modlitba, rada sa ju modlím.

Modlíme sa ruženec

Modlíme sa ruženec

Catalina Rivas

-15%

1,02 €

4,9
userAvatar
verified
Norbi (57)

28. októbra 2021

Krásna brožúrka, ktorá povzbudí v modlitbe ruženca. Tieto knižky od vydavateľstva Zaex sú veľmi osožné (odporúčam aj Prežívaj svätú omšu).

Nasledovanie Krista

Nasledovanie Krista

Tomáš Kempenský

-15%

4,68 €

5,0
userAvatar
verified
Norbi (57)

31. augusta 2021

Táto kniha je úžasná! Každý deň využívam myšlienky Tomaša Kempinského (autor knihy) v praxi. Myslím si, že určite pomohla mnohým ľuďom (pri správnom čítaní) k spáse. V konečnom dôsledku možno pomohla sv. Ignácovi, ktorý čítal dve kapitoly denne z tejto knihy (ako sa píše v úvode).

O zjednotení s Božou vôľou

O zjednotení s Božou vôľou

Alfonz Mária de Liguori

-15%

1,95 €

5,0
userAvatar
verified
Norbi (57)

29. augusta 2021

Útla, ale veľmi užitočná knižka. Keď sa budete riadiť radami sv. Alfonza v tejto knižke, zbavíte sa množstva starostí a budete v živote spokojnejší. Alfonzove knižky patria medzi moje najobľúbenejšie!

Alexandrina Da Costa - saleziánska mystička

Alexandrina Da Costa - saleziánska mystička

Ľudovít Gabriš (ed.)

-15%

1,53 €

5,0
userAvatar
verified
Norbi (57)

30. marca 2021

Táto edícia knižiek je super! Táto saleziánska mystička je pre mňa inšpiráciou vo všetkých čnostiach, je inšpiráciou najmä pre mladých. Novéna, ktorá je v knižke, tiež môže posilniť vieru a získať drahý príhovor tejto svätice.

Kristovo utrpenie

Kristovo utrpenie

​Catalina Rivas

-15%

2,98 €

5,0
userAvatar
verified
Norbi (57)

28. marca 2021

Knižky od Cataliny Rivas mám veľmi rád, pretože sú veľmi osožné. Táto knižka mi veľmi pomáha počas tohto pôstneho obdobia. Pán Ježiš v nej sám opisuje a hovorí Cataline o svojom utrpení. Jej zápisky veľmi živo a dôsledne opisujú utrpenie Ježiša, ktoré ako všetci vieme, bolo najbolestnejšie zo všetkých. Dá sa použivať pri rôznych meditáciách a rozjímaniach o Ježišovom utrpení, napr. Korunke Božieho Milosrdenstva.

Svätý Jozef Kupertínsky

Svätý Jozef Kupertínsky

Ľudovít Gabriš (ed.)

-15%

1,27 €

5,0
userAvatar
verified
Norbi (57)

28. marca 2021

Táto knižka mi ozrejmila život tohto pokorného svätca. Skrze túto knižku sa sv. Jozef Kupertínsky stal blízky môjmu srdcu. Veľmi oceňujem pobožnosť pre študentov, ktorá mi určite osoží. Odporúčam aj ostatné knižky z tejto edície.

Kto zomrie, uvidí

Kto zomrie, uvidí

Don Dolindo Ruotolo

-15%

7,57 €

4,9
userAvatar
verified
Norbi (57)

28. marca 2021

Táto kniha je tak úžasná, že to ani neviem opísať, veľmi ma chytila za srdce. Rozpálila vo mne túžbu modliť sa za duše v očistci, a určite budete mať vôľu modliť sa za duše v očistci aj vy. Dozvedel som sa množstvo informácii, o ktorých som vôbec netušil, a nielen o dušiach v očistci. Otec Dolindo Ruotolo popisuje veci viery pomocou vedeckých poznatkov, a používa také príklady, ktoré môžu osloviť aj neveriaceho človeka. Túto knihu by si mal prečítať každý veriaci človek. Veľmi ďakujem vydavateľstvu Zachej, za vydanie tejto knižky, ktorá ma veľmi obohatila.

1 z 6
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Knihy som už kupovala na rôznych stránkach. Ale váš obchod je prehľadný, zaujala ma výhodná cena poštovného a prekvapivo extra rýchle doručenie.

Petra

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie