Recenzie: Lenka

Recenzie: Lenka

Zúfalá nádej

Zúfalá nádej

Elizabeth Camdenová

-15%

15,21 €

4,5
userAvatar
Lenka (14)

18. februára 2023

V poslednej tretej časti trilógie nám Camdenová rozpráva príbeh úplnej obnovy nielen jedného celého mesta, ale aj vzťahov medzi hlavnými postavami. Tí bojovali o správnu vec napriek všetkým prekážkam s veľkým odhodlaním, taktiež bojovali o hodnoty, ktoré sú dôležité v živote. Vzájomná podpora a pomoc ľudí v tomto jednom meste pri plnení vytýčeného cieľa – premiestenie celého mesta - bola neskutočná. Autorka má na vyobrazenie historického prostredia talent. Takže tak, ako predchádzajúce romány, aj tento vás pohltí svojou historickou atmosférou a poskytne čitateľom históriu vodného systému v New Yorku na začiatku 20. storočia. Záver príbehu je plný nebezpečenstva a záhady. Počas príbehu som myslela aj na osud našich zatopených obcí v Oravskej priehrade.

E-kniha: Akita: Krv a slzy Matky

E-kniha: Akita: Krv a slzy Matky

Tomasz P. Terlikowski

-15%

7,57 €

4,9
userAvatar
verified
Lenka (14)

13. februára 2023

Autor Tomasz P. Terlikowski má vynikajúci štýl rozprávania, kniha sa čítala sama. Čitateľ sa zoznamuje nielen s podrobným opisom udalostí z Akity a príbehom vizionárky, ale stretne sa aj s japonskou Katolíckou cirkvou v celej jej komplikovanej histórii mučeníctva a neuveriteľnej vernosti Kristovi. Kniha ma veľmi obohatila.

Kňaz a psychiater Max Kašparů

Kňaz a psychiater Max Kašparů

Max Kašparu; Martin Ližičiar

-15%

10,63 €

5,0
userAvatar
Lenka (14)

7. februára 2023

Nebudem hrať divadlo pred Božou tvárou je kniha z edície Inšpirujúci, v ktorej Martin Ližičiar v knižnom rozhovore (forma otázka a odpoveď) spovedá gréckokatolíckeho kňaza a psychiatra, Maxa Kašparů. Maxove knihy mám veľmi rada, sú pre mňa veľmi inšpirujúce, povzbudivé. Slovami vie presne trafiť klinec po hlavičke. Preto som sa potešila, že som sa mohla prostredníctvom tejto knihy dozvedieť viac aj o jeho živote. Najviac ma zaujal príbeh, ako sa spoznal s manželkou, ako sa dostal k esperantu, či o jeho detstve bez otca a obrátenie sa na vieru... Naozaj inšpirujúci. Ako vždy.

Diár 2023: týždenný - marhuľový

Diár 2023: týždenný - marhuľový

-15%

6,80 €

5,0
userAvatar
Lenka (14)

7. februára 2023

Tento diár je krásny! Je tam miesto na napísanie vlastných vďačností, na vlastné modlitby, na poznámky, na predsavzatia a plány (ročné/mesačné), na modlitbové úmysly na každý mesiac v roku. A pred každým mesiacom je aj plánovací kalendár. Veľmi som s ním spokojná. Ženský, oblečený v marhuľkovo-ružovej farbe. Našla som to, čo som potrebovala.

2 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk