Recenzie: Silvia • Zachej.sk
Recenzie: Silvia

Recenzie: Silvia

S
Silvia (14)

29. apríla 2014

Toto DVD (ako aj všetky ostatne Spievankova) je plné chytľavých, poučných pesničiek, ktoré ukážu deťom, že napr. špinavé ruky si treba umyť a zúbky pekne vyčistiť :)

Pomohla vám táto recenzia?

DVD: Spievankovo 3
DVD: Spievankovo 3
9,90 €
skladom
S
Silvia (14)

29. apríla 2014

Cez túto krížovú cestu sa môžete naozaj priblížiť k Ježišovi v jeho mukách, pádoch... smrti... podľa skutočnosti, tak ako to naozaj bolo a pretrpieť s ním posledné chvíle jeho života.

Pomohla vám táto recenzia?

S
Silvia (14)

29. apríla 2014

Anna Katarína Emmerichová je jedna z mála ľudí, ktorí naozaj mohli vidieť a cítiť to, čo náš Pán a jeho mama. Ako aj v iných knihách, tu popisuje život P. Márie, od jej rodičov, detstva až po jej smrť. O Márii sa veľa v Písme nepíše a tu ju človek naozaj viac môže spoznať.

Pomohla vám táto recenzia?

Život Panny Márie
Život Panny Márie
5,62 €
vypredané
S
Silvia (14)

16. apríla 2014

Je to úžasná Biblia, je naozaj krásne graficky spracovaná, plná obrázkov, svedectiev, vysvetliviek... Niečo pre mladých (a nielen pre nich), čo naozaj upúta a ľahko sa číta vďaka dobrému rozdeleniu a grafickým doplnkom. A tiež sa mi páči, že ide o jeruzalemská preklad, ktorý ma veľa odvoláviek, takže môže slúžiť aj ako študijná Biblia.

Pomohla vám táto recenzia?

Biblia 1SLOVO
Biblia 1SLOVO
11,35 €
vypredané
S
Silvia (14)

16. apríla 2014

Cez tieto svedectvá si môže človek uvedomiť, že peklo nie je len výmysel, ale naozaj aj existuje a môžeme v ňom skončiť veľmi ľahko... Boh dal niektorým pocítiť, aké to tam naozaj je, no nikto z nás tam asi nechce ísť, aby to pocítil aj na vlastnej koži.

Pomohla vám táto recenzia?

S
Silvia (14)

15. apríla 2014

Veľa rodičov (a k nim patrím i ja) často nevie, ako zareagovať, alebo ako smerovať svoje dieťa, aby išlo tou správnou cestou. Tu sa môžete dočítať, ako im určiť hranice (primerané ich veku), ako ovládať svoj (a ich) hnev... Každý si tam určite nájde to svoje, čo potrebuje vedieť a ešte omnoho viac.

Pomohla vám táto recenzia?

Kniha o rodičovstve
Kniha o rodičovstve
10,12 €
skladom
S
Silvia (14)

15. apríla 2014

S manželom sme absolvovali kurz Manželské večery, ktoré sú praktickou časťou tejto knihy. Môžete sa v nej dopodrobna dočítať, na čo si dávať pozor, čomu sa vyvarovať... proste veľa rad do manželstva, ktoré vám pomôžu byť si bližšie.

Pomohla vám táto recenzia?

Kniha o manželstve
Kniha o manželstve
9,27 €
vypredané
S
Silvia (14)

15. apríla 2014

Ak ste časom zistili, že váš vzťah nefunguje, že už si nerozumiete atd. Tak si určite prečítajte túto knihu. Možno ste sa len nenaučili poznať jazyk lásky toho druhého. Je nesmierne dôležité poznať ho, aby vaše vzájomné darovanie sa, mohlo byť aj naplňujúce.

Pomohla vám táto recenzia?

Päť jazykov lásky
Päť jazykov lásky
9,27 €
skladom
S
Silvia (14)

15. apríla 2014

Cez túto knihu som si uvedomila, že naozaj moc mojich modlitieb za manžela je veľká. Len vďaka Bohu môžeme kráčať spolu, ďalej... Ak budeme náš vzťah posilňovať vzájomnou modlitbou za seba, len tak môžeme byť ochránení Jeho mocou.

Pomohla vám táto recenzia?

S
Silvia (14)

15. apríla 2014

Je to výborná kniha, naozaj stojí za prečítanie, ale ako už bolo spomenuté, tak sa tam človek (katolík) môže stretnúť s pár protichodnými názormi, no neuberá to na kvalite knihy. Je to naozaj silný príbeh.

Pomohla vám táto recenzia?

Chatrč
Chatrč
9,78 €
vypredané
1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Chcem sa Vám poďakovať za urgentné vybavenie mojej objednávky. Veľmi milo ste ma prekvapili. Balík bol doručený v poriadku za neuveriteľné 2 dni. Ešte raz ďakujem a želám Vám Božie požehnanie vo Vašej práci.

Mária

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie