Recenzie: Zuzana Ring, redaktorka • Zachej.sk
Recenzie: Zuzana Ring, redaktorka

Recenzie: Zuzana Ring, redaktorka

Zuzana (225)

31. marca 2022

overený nákup

Vynikajúca kniha. Jasne podáva učenie púštneho otca Evagria o hriechu, pokušení, či piatich etapách, v ktorých zlo preniká do duše človeka. Hovorí o ôsmych hlavných hriechoch (tým posledným je acédia - znechutenie). Náuku púštnych otcov mám rada, pretože hoci je stará už niekoľko storočí, predsa je v nej sviežosť a múdrosť, z ktorej načerpá aj dnešný človek. Stalo sa. Načerpané, pochopené a ďalej môžem už len odporúčať.

Pomohla vám táto recenzia?

Zuzana (225)

16. októbra 2021

Nádherná kniha na pohladenie duše. Pripomína mi kultového Malého princa. Nie je to žiadne siahodlhé čítanie, práve naopak; veľmi sa mi páčili krátke a pritom hlboké myšlienky, a aj roztomilé bezprostredné ilustrácie majú čosi do seba. Kúpila som ju aj ako darček a tiež zožala úspech.

Pomohla vám táto recenzia?

Zuzana (225)

9. júna 2020

overený nákup

Naša prvá Biblia, čítame ju od pol rôčka. Leporelo väzba je super, plus to uško na vrchu pomáha pri otáčaní strán. A veľmi nás potešilo, že je v nej aj príbeh o Zachejovi.

Pomohla vám táto recenzia?

Zuzana (225)

9. júna 2020

overený nákup

Prepracovaný album kde je miesto na zápisky, na fotografie, aj na odloženie drobnôstiek. Znamenie zverokruhu (pretože svetské vydavateľstvo) som prelepila a kartičky so znameniami som vyhodila. Inak sa mi veľmi páči, je to taká netuctovka.

Pomohla vám táto recenzia?

Môj prvý album
Môj prvý album
16,96 €
skladom
Zuzana (225)

9. júna 2020

overený nákup

Prekrásne ilustrovaná knižka očarila nielen deti, ale aj nás veľkých. Je pre detičky okolo 5 rôčkov. Ale príbeh so zatajeným dychom počúvali aj tí starší. Krásna "ľadová" rozprávka.

Pomohla vám táto recenzia?

Zuzana (225)

9. júna 2020

overený nákup

Jesenná rozprávka o ježkovi, ktorý si hľadá domček na spinkanie. Tak sme mu pomáhali a učili sme sa spolu s ním klopkať, fúkať, štekliť... Oceňujem, že je to leporelo väzba a tým pádom sme ju využili hneď od malička.

Pomohla vám táto recenzia?

Spinkaj, malý ježko
Spinkaj, malý ježko
6,72 €
skladom
Zuzana (225)

9. júna 2020

overený nákup

Naše obľúbené leporelo - jedno z prvých, ktoré sme čítali, už od pol roka. Drobčeka bavilo chytať levovi hrivu, či zaboriť pršteky do hebkej zajačej kožušinky. Minimum textu vyvážili veľké celostranové ilustrácie a príťažlivé dotykové prvky.

Pomohla vám táto recenzia?

Noemova archa
Noemova archa
2,47 €
vypredané
Zuzana (225)

9. júna 2020

overený nákup

Túto knihu som prvýkrát čítala s otázkou: No ako sa len toto skončí? Veľmi vydarený kúsok, ale z istých dôvodov ju odporúčam skôr pre malé dievčatká ako pre chlapcov :)

Pomohla vám táto recenzia?

Zuzana (225)

9. júna 2020

overený nákup

Musím povedať, že tých ilustrácií som sa trochu zľakla: nie sú totiž také "mäkkúčke", ako to pri detských knižkách očakávam, ale nášmu drobcovi to zjavne nevadí. Rád počúva tento príbeh, kde sa promenáduje jedno zvieratko za druhým. Je to jeden z mála príbehov v rýdzej slovenčine bez prekladu z cudzieho jazyka a aj preto som ju kúpila. A kúpu rozhodne neľutujem.

Pomohla vám táto recenzia?

Do školy
Do školy
2,98 €
vypredané
Zuzana (225)

9. júna 2020

overený nákup

Tak toto bol skvelý nápad! Zasvietiť mobilom na knižku a mať z nej zrazu večerné kino, kde ježko cestuje raz autom, potom vlakom, balónom.... a zväčšuje sa a zmenšuje podľa toho, ako blízko od svetla knižku držíte. Paráda, odporúčam!

Pomohla vám táto recenzia?

Ježko na potulkách svetom
Ježko na potulkách svetom
7,40 €
vypredané
1 z 23
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Knihu som si objednala v nedeľu a v pondelok ste mi zaslali oznámenie o jej expedovaní a teraz už v nej listujem. Je krásna a splnila moje očakávania. Touto cestou Vám vyjadrujem svoju vďaku za bleskové vybavenie mojej objednávky.

Helena

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie