Knihy s príbehmi

Knihy s príbehmi

(213 produktov)

Príbehy... S peknými príbehmi sa nám najčastejšie spája čas prázdnin v detstve - čas strávený u star...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
E-kniha
E-kniha: Jane Eyrová
E-kniha: Jane Eyrová

Charlotte Brontë

Jane Eyrová, najznámejšie dielo Charlotty Brontëovej, je román, kde je hlavnou postavou mladá rozprávačka, drobná, nie práve krásna, ale inteligentná a čestná anglická sirota. Dej románu prechádza niekoľkými obdobiami: Janino detstvo v Gatesheade, kde jej život strpčujú teta a jej rozmaznané deti. Jej pobyt a vzdelávanie v Lowoodskej dievčenskej škole pre chudobné dievčatá a siroty, kde si získava priateľky, ale trpí nedostatkom - či už stravy alebo príjemného prostredia, jej pôsobenie ako opatrovateľky v sídle Thornfield Manor, kde sa zamiluje do svojho zamestnávateľa Edwarda Rochestera, obdobie strávené s rodinou Riversovcov v Moor House a Mortone, kde ju jej chladný bratranec-kňaz požiada o ruku, a jej opätovné stretnutie a manželstvo s milovaným Rochesterom v jeho dome vo Ferndeane.Čiastočne autobiografický román je plný spoločenskej kritiky a pochmúrnych gotických prvkov. Na vtedajšie pomery bol veľmi pokrokový, pretože nekopíruje len zásady romantizmu, ale miešajú sa v ňom aj nové, realistické prvky a motívy.

Ihneď na stiahnutie
-33%

9,99 €

E-kniha
E-kniha: Emma
E-kniha: Emma

Jane Austen

Úspešný román Jane Austenovej z prostredia anglickej "lepšej spoločnosti" 19.stor., kde čas plynie pomaly a porušenie spoločenských konvencií je neodpustiteľnou chybou, kde city a vzťahy medzi mladými ľuďmi výrazne ovplyvňuje výška majetku a ich zväzky sú často výsledkom osobných obetí a kompromisov. Hlavnou postavou je krásna a vzdelaná Emma Woodhousová. Podrobnosti

Ihneď na stiahnutie
-33%

9,99 €

Moja cesta
Moja cesta

Ľubomír Klieštik

Ľubomír Klieštik: „Môj príbeh je o tom, ako som našiel svoj cieľ. Cieľ, ktorý chcem dosiahnuť, ale ešte k nemu musím prejsť časť cesty. Cesta, ktorá je za mnou je cestou úspechov, rastu, pýchy, pádov, víťazstiev a sklamaní, ale aj dobrodružstva, radosti a skúsenosti s naším pánom Ježišom Kristom. Vitajte v mojom príbehu. Ak vám bude na povzbudenie, tak moje písanie malo zmysel a bude pre mňa cťou Vás obohatiť mojím príbehom, aj keď seba považujem za malého, ktorý sa stále potrebuje učiť pokore, manželstvu, otcovstvu a podnikaniu v duchu Ježišovej lásky.“

Skladom

1,46 €

Posledné kusy
Láska je jabĺčko
Láska je jabĺčko

Rút Lichnerová

Láska je jabĺčko je piatym zväzkom tranosciusovskej edície Profily, mapujúcej tvorbu významných súčasných slovenských prozaikov. Zaradila sa tak za profilové výbery z diela Petra Jaroša, Dušana Dušeka, Jána Beňa a Pavla Vilikovského. Profilovka je kolážou z kratších poviedok, dlhších noviel i románových úryvkov. Počnúc poviedkami z autorkinej prvotiny V Kremenisku, cez poviedky z Šahíziho tabíe, Slepej rybky, novelu Rieka Príbeh bielej, ružovej a tyrkysovej, po úryvky z románov Anna Regina a najnovšej Hostiny. Výber nesie názov podľa poviedky ocenenej v súťaži Poviedka 2002. Editor Vladimír Petrík do knihy zaradil aj literárnokritické ohlasy od Alexandra Halvoníka, Etely Farkašovej, Viery Žemberovej, Ivana Kadlečíka, Rudolfa Dobiáša a dokonca podrobnú lingvistickú štúdiu od Jána Kačalu. Kľúčovými literárnovednými textami sú však štúdia Michaely Jurovskej a doslov Vladimíra Petríka. Samotná autorka hovorí o svojom spisovateľstve: "... Lebo aj pre písanie sa treba rozhodnúť. Veď človek by mohol za ten čas robiť niečo iné a možno čímsi iným byť oveľa viac osožný ľuďom naokolo, keby v ňom neprebývala viera, že práve on a práve v texte, ktorý píše, vyjaví ľuďom čosi, čo by mali vedieť o sebe aj o iných, hoci o štruktúrach sveta, či o tom, koľko je možných ciest a možných riešení..."

Skladom

9,51 €

Posledné kusy
Dobré zprávy pro špatné dny
Dobré zprávy pro špatné dny

Paul Keenan

Krátké duchovní úvahy prokládané příběhy ze života newyorského kněze a rozhlasového moderátora Paula Keenana jsou svědectvím o radosti ze života, v jehož centru stojí lidská duše. Žádné trápení, nepřízeň osudu, bolest a zklamání nemohou otřást člověkem, který umí ze všech maličkostí života sbírat světlo, jež září v jeho duši a vede k pokoji.Keenanovy příběhy jsou plné konkrétních lidí s jejich obyčejnými životy a starostmi, které se ale mění v hluboké příklady o smyslu „oduševnělého“ života, okořeněné Keenanovým laskavým humorem a shovívavým nadhledem.Otec Paul Keenan byl ředitelem radiového vysílání pro newyorskou arcidiecézi. Deset let uváděl pořad „As You Think“, kde vedl neformální rozhovory o spiritualitě a inspiraci s řadou osobností.

Skladom

9,51 €

E-kniha
E-kniha: Za búrkovými mrakmi
E-kniha: Za búrkovými mrakmi

Janette Okeová

Príbehy z kanadského západu V. Za búrkovými mrakmi od Janette Okeovej je piatou knihou obľúbenej série Príbehy z kanadského západu. Súrodencom túžiacim po dobrodružstve život nadeľuje viac, než očakávali...Láska Wynna a Elizabeth Delaneyovcov zahojila ich adoptívnemu synovi Henrymu bolestivé spomienky a pomohla mu stať sa charakterným mladým mužom. Počas práce pre Kanadskú jazdnú políciu ho však postretne ďalšia tragédia, z ktorej sa Henry len ťažko spamätáva. Po piatich rokoch sa ocitá na novom pracovisku, kde stretáva niekoho, kto by mu mohol raz a navždy pomôcť vyrovnať sa s minulosťou. Henryho sestra Christine tiež odchádza z domu za šťastím. V meste si nájde prácu a zamiluje sa do svetáckeho syna svojho bohatého šéfa. Boyd je osamelý mladík s uboleným srdcom, ktorý však nezdieľa Christininu silnú vieru. Vedie ju srdce na nesprávnu cestu?

Ihneď na stiahnutie

11,90 €

E-kniha
E-kniha: Volání srdce
E-kniha: Volání srdce

Janette Okeová

1. diel. Elizabeth odjela do pohraničí vyučovat v nové jednotřídce děti osadníků Divokého západu. V hodinách musí zvládat šestileté caparty i sedmnáctileté výrostky a zpočátku se jí moc nedaří ani topit ve školních kamnech. V učitelském domku se po nastěhování potýká s nepohodlím i drzými myšími vetřelci a děsí ji vytí kojotů. Ale to by nebyla Elizabeth, aby se nepřízni osudu nepostavila čelem. Místní komunita si ji brzy oblíbí a mladíci na ženění si u ní podávají dveře. Ona sama si však myslí na „koňáka“ Wynna Delaneye ze sboru Severozápadní jízdní policie, široko daleko jediného svobodného muže, který nevěstu nehledá a ženit se nehodlá. Nikdy. Podaří se Elizabeth změnit jeho názor? A jakou sváděcí taktiku zvolí, aby ji schválilo její svědomí i Bůh?

Ihneď na stiahnutie

8,09 €

Dvanáct příběhů
Dvanáct příběhů

Petr Karas

Petr Karas nabízí sérii příběhů ze života, ze svého mládí i z nedávné doby. Sdílí s námi nejen náročné chvíle z cest autostopem či z vysokohorských výstupů, ale také silné momentky z jihomoravské farnosti, kde už léta působí. Každý z příběhů v sobě skrývá duchovní pointu, někdy i vícevrstvou; napínavá četba tak nenápadně přechází v duchovní zamyšlení.P. Petr Karas (*1969) přišel do Dolních Bojanovic na podzim r. 1999. Vyrůstal v křesťanské rodině v Třebíči a na kněze začal studovat ještě za minulého režimu. Výrazně se angažuje v katolické charismatické obnově. Duchovně byl formován v mezinárodní škole modlitby a evangelizace Mládí – Světlo (Jeunesse - Lumière) kolem vlivného francouzského kněze Daniela Ange.

Skladom

7,76 €

E-kniha
E-kniha: Keď príde zima do Snehovej Vsi
E-kniha: Keď príde zima do Snehovej Vsi

Peter S. Milan

Keď príde zima do Snehovej Vsi je kniha plná zimných zážitkov, ktorá rozpráva o detských hrách a starostiach Marienky a Jožka, o ich prípravách na Štedrý deň a taktiež o tom, ako si snehuliaci v Snehuliakove pripravujú sviatočný stôl. Veselé ilustrácie namaľovala výtvarníčka Katarína Sládková. Publikácia je vhodná pre deti od 3 rokov

Ihneď na stiahnutie
-38%

4,50 €

E-kniha
E-kniha: Júlia
E-kniha: Júlia

Martin Rázus

Očarujúce dievča Júlia, jej gavalier a „dobrý duch“ Gašpar a príbeh odohrávajúci sa v historickom Brezne. Román o krivde a pravde, bezpráví a práve. Proti intrigám moci a ľudskej zlovôli, ale pravda predsa len zvíťazí. Nejde to ale bez odvahy, vzájomnej solidarity a mravného odhodlania. Klasika zo Zlatého fondu SME.

Ihneď na stiahnutie

2,95 €

E-kniha
E-kniha: Tanečnica
E-kniha: Tanečnica

Michaela Ella Hajduková

Julienova rodina a ďalšie tisíce židov zomreli strašnou smrťou v koncentračných táboroch. Jedna z mojich dvoch najlepších kamarátok má vytetované číslo, ktorého sa nikdy nezbaví. Druhá zomrela pod rukami doktora Mengeleho, ktorého meno vyslovila Olive len pošepky a cez zovreté pery. Ako jej mám po tom všetkom povedať, že som odišla do Nemecka a vzala si Nemca v nacistickej uniforme?Bohémske 20. roky 20. storočia v Paríži. Geraldine de Laffont tancuje vo vzduchu na čiernych stuhách. Jej životom je divadlo Folies Bergére a jeden nemecký muž. Je mladá a bezstarostná, až kým pritvrdo nedopadne na zem – jej stuhy sa zmenia na nacistické vlajky a milovaný muž má odrazu nacistickú uniformu.Zdrvená Geraldine poznačená príchodom vojny stráca viac ako len vlastné ilúzie. Osud jej vracia lásku, ale berie viac, ako je človek schopný uniesť. Jej mrazivý príbeh je ako zostup do neznámeho podzemia. Začnete v krásnom zámku a pôjdete hlbšie... chodby času vás prevedú životom odvážnej ženy a vzápätí vás nepripravených hodia z pompéznych divadelných dosiek do zbombardovaných Drážďan. Okázalé chodby Reichstagu v Berlíne i šesť mŕtvych detí vo vodcovom bunkri. Ako hlboko sa dá ukryť pravda?O mnoho rokov neskôr prichádza do Paríža Júlia rozhodnutá vypátrať svoje korene. Skutočnosť, že zdedila zámok, však zďaleka nie je takým šokom ako to, že otvorí Pandorinu skrinku a vypustí z nej všetky hrôzy, ktoré musela prežiť jedna nešťastná... Tanečnica.

Ihneď na stiahnutie
-28%

7,90 €

E-kniha
E-kniha: Moje plány
E-kniha: Moje plány

Jan Sokol

Paměti architekta. Paměti architekta Jana Sokola (1904–1987) osvětlují dlouhou cestu za smyslem života, práce a víry. Volba architektury vymezila prostor ke studiu i tvoření, doba někdy pomáhala, jindy stavěla těžké překážky. O minulém pro přítomné a budoucí píše autor v první části knihy. Druhá část, Moje plány, shromáždila architektovo dílo, vycházející z koncepcí zakotvených historicky, technicky i umělecky. Ideje a plány se ale často nedaly realizovat jinde než na pracovním stole. Tam přesto i drobné úkoly nalézaly váhu symbolu, v hledání přinášely pevnou oporu reality.

Ihneď na stiahnutie
-63%

5,70 €

DVD: Brat František 3
DVD: Brat František 3

Brat František je späť! Náš dobre známy rehoľník pokračuje vo svojich pútavých katechézach doplnených pesničkami. V troch nových častiach sa dozvieme viac o pravom zmysle Vianoc, o svätých a ako máme nasledovať Ježiša v našom živote.Narodenie kráľa - Brat František deťom prerozpráva príbeh o narodení Božieho Syna Ježiša, ktorý napriek pokore a tichosti navždy zmenil životy ľudí. Mária, Jozef i anjeli ho vítali s nadšeným srdcom. Aj my by sme si mali uvedomiť, koho narodeniny na Vianoce oslavujeme.Svätí - Svätí boli celkom obyčajní ľudia, ako sme my a preto nás dobre chápu. Brat František ukáže deťom, že v nich môžu nájsť priateľov, keď sa cítia osamotená. Svätí s nami súcitia, povzbudzujú nás a pomáhajú nám. Prihovárajú sa u Boha za nás, aby sme sa aj my dostali do neba.Nasledovanie Krista - Brat František nám vysvetlí, čo to znamená skutočne Ježiša Krista nasledovať vo svojom konaní a ako naša poslušnosť môže pomôcť aj ľuďom, ktorí sú okolo nás. Hoci to niekedy nebýva ľahké, vždy je to správne a prináša to pokoj. Dĺžka filmu: 78 min.V sérii Brat František už vyšli tieto diely: DVD Brat František 1 - (2014) DVD Brat František 2 - (2015) DVD Brat František 3 - (2016) DVD Brat František 4 - (2017)

Vypredané

6,79 €

Nebo nie je výmysel pre deti
Nebo nie je výmysel pre deti

Colton Burpo

Ako ho Colton Burpo vyrozprával svojim rodičom Toddovi a Sonji Burpovcom. Colton Burpo sa vrátil zo svojho výletu z neba s dôležitou správou: Ježiš naozaj, naozaj, naozaj miluje deti. V snahe urobiť túto knihu príťažlivejšiu pre ešte viac rodín, je nové vydanie Nebo nie je výmysel pre deti prerozprávané Coltonovými očami - ako dieťa deťom.Kniha je plná ilustrácii, ktoré vznikli pod Coltonovým dohľadom. Príbeh rozpráva v prvej osobe a v knihe sa nachádzajú komentáre dôležité pre deti. Obsahuje taktiež list rodičom, ktorý slúži ako návod na to, ako deťom hovoriť o nebi.

Vypredané

6,78 €

Most do prístavu
Most do prístavu

Francine Riversová

​Sága o zničujúcej cene slávy, spálených mostoch a nekonečnom Božom milosrdenstve. Abra sa cíti nemilovaná a opustená všetkými dôležitými ľuďmi vo svojom živote a bojuje s pocitom neistoty a opovrhovania sebou samou. Kniha Most do prístavu nie je iba kniha na dlhé zimné večery. Nesie v sebe hlboký odkaz o hľadaní lásky na nesprávnych miestach.Hollywood 1957. Filmová hviezda Lena Scott sa snaží potlačiť opustenosť a prázdnotu, ktorá je cenou za slávu. Podľa mnohých mala všetko, čo si mohla priať. Napriek tomu, jediné po čom naozaj zúfalo túži, je láska. Román taktiež nesie zaujímavé historické prvky. Čitateľa prenesie späť do 50. rokov veľmi sviežim spôsobom. Abra túžila po sláve a našla Božie spásonosné milosrdenstvo.Recenziu na knihu Most do prístavu si prečítajte na stránke blog.zachej.sk.

Vypredané

12,51 €

Vždy príde ďalší deň
Vždy príde ďalší deň

Bruno Ferrero

Malé príbehy pre potešenie duše. Pätnásta zo série kníh „pre dušu“ od Bruna Ferrera.Aj v knihe Vždy príde ďalší deň je mnoho príbehov na zamyslenie s hlbokou myšlienkou. Sú to tabletky duchovnej múdrosti. Vhodné pre osobnú meditáciu alebo na čítanie v rodine.

Vypredané

3,78 €

Hviezdy vidno v noci
Hviezdy vidno v noci

Bruno Ferrero

Malé príbehy pre potešenie duše. Táto knižka obsahuje krátke príbehy končiace malou myšlienkou. Príbehy sú ako tabletky duchovnej múdrosti. Stačí jedna na deň. Po prečítaní príbehu nemôžeš zostať tým, kým si bol.

Vypredané

3,78 €

Milovanej princovej neveste
Milovanej princovej neveste

Sheri Rose Shepherd

Ľúbostné listy od Tvojho princa. V Milovanej princovej neveste Sheri Rose Shepherd odhaľuje, ako vstúpiť do vášnivého vzťahu s milencom ženských duší. V tejto životodarnej knihe Sheri zdieľa s čitateľkami päťdesiat ľúbostných listov od Tvojho princa. Tieto láskavé posolstvá ukazujú čitateľkám v živých detailoch neochvejnú lásku, ktorú má princ pre všetkých, ktorí patria do Božej rodiny. Päťdesiat modlitieb vám pomôže dať do slov modlitby lásku a oddanosť, ktorú túžite vyjadriť svojmu Pánovi. Nádherné balenie a štvorfarebný interiérový dizajn robia túto knihu dokonalým darčekom na spojenie srdca žien so srdcom Krista.O vzťahu k Bohu Otcovi ako nášmu Kráľovi sa Sheri Rose Shepherd vyznáva v knihe Milovanej princeznej.

Vypredané

9,60 €

Dieťa zmierenia
Dieťa zmierenia

Francine Riversová

Príbeh o odvážnej láske k životu. Dynah Carayová presne vedela, kam mieri jej život a svojou budúcnosťou si bola absolútne istá. Zasnúbená so skvelým mužom, dcéra milujúcich rodičov, dieťa verné svojmu Bohu - to všetko mala.Potom sa stalo nemysliteľné a to, čo nikto nečakal: Dynahin perfektný život sa neočakávane zmenil v nočnú moru po tom, ako bola znásilnená, čo následne viedlo k nechcenému tehotenstvu.Vlastná rodina sa akoby potrhala a jej zdanlivo neotrasiteľná viera sa kolíše, ako musí čeliť tomu najťažšiemu rozhodnutiu svojho života: zachovať, alebo ukončiť život ktorý v nej žije.Kniha Dieťa zmierenia je napísaná s rozvahou a súcitom a dotýka sa jednej z najchúlostivejších otázok dnešnej doby.Recenzia Dieťa zmierenia na stránke blog.zachej.sk.

Vypredané

10,57 €

Nebo v našom dome
Nebo v našom dome

Bruno Ferrero

Malé príbehy pre potešenie duše. Táto knižka obsahuje krátke príbehy končiace malou myšlienkou. Príbehy sú ako tabletky duchovnej múdrosti. Stačí jedna na deň. Po prečítaní príbehu nemôžeš zostať tým, kým si bol.

Vypredané

4,37 €

Topánky pod posteľou
Topánky pod posteľou

Bruno Ferrero

Malé príbehy pre potešenie duše. Knižka Bruna Ferrera s názvom Topánky pod posteľou nesie názov podľa jedného z krátkych príbehov v nej. Daný príbeh hovorí o tom, že každý večer pred spaním si treba topánky odložiť pod posteľ - čo najďalej, aby sme si ráno, keď ich budeme vyberať, museli kľaknúť, a hneď sa zároveň na kolenách poďakovať Bohu za všetky prijaté milosti.Okrem toho obsahuje štyridsaťjeden ďalších veselých, poučných a povzbudivých príbehov, ktoré sú vhodné na každodenné čítanie ako tabletky duchovnej múdrosti.

Vypredané

4,37 €

Koľko stojí zázrak?
Koľko stojí zázrak?

Bruno Ferrero

Malé príbehy pre potešenie duše. Nový titul zo série ,,ferreroviek pre dušu“, ktorý dosiahol veľké vydavateľské úspechy a bolo žiadané o dotlač. Malá knižka s názvom Koľko stojí zázrak? žne úspechy po celom svete.V tomto zväzku sa nachádza niečo cez štyridsať poviedok s krásnou myšlienkou – niekedy vtipnou, niekedy vážnou, ale vždy na zamyslenie. Kniha je vhodná pre osobnú meditáciu, pre katechétov, alebo na trávenie príjemných spoločných večerov v rodine.

Vypredané

3,78 €

Šarlátová niť
Šarlátová niť

Francine Riversová

Príbeh lásky, ktorá zachraňuje stroskotaný vzťah. Čo môže spájať ženy, ktoré žijú v úplne odlišnej dobe, rozličnom storočí, prostredí a na prvý pohľad vedú rozličné životy?Ženy v každom storočí spája túžba byť milovaná. Milovaná tým, ktorý miluje opravdivou láskou bez výhrad.Veríte na náhody?Bola to len zhoda okolností, že Sierra Madridová dostala do ruky potrhaný denník Mary Kathryn Murrayovej?Iba náhodu sa ich životy nápadne zhodujú?Problémy s manželmi, podobné životné osudy, obe vytrhnuté z domova a zasadené do iného prostredia... môže sa to zdať ako jeden príbeh dvoch žien... alebo predsa len sú Božie plány s každým človekom jedinečné a nevyspytateľné?

Vypredané

10,57 €

Dielo majstra
Dielo majstra

Francine Riversová

Duchovia jeho minulosti ho držia v zajatí. Jej chyby ju prinútia prísť k jeho dverám.Nový román úspešnej autorky Francine Rivers Dielo majstra je romantickým príbehom, avšak založenom na tvrdej realite života, v ktorej sa ocitli hlavný protagonisti knihy. Roman Velasco je umelcom, ktorý má svoje vlastné štúdio, rastúcu prestíž, no stále si zachováva svoj život ako „Bird“ - preslávený a nedolapiteľný graffiti umelec. Roman hľadá zmysel života u žien, v alkohole a v prepychu. No je nespokojný, pretože jeho život je prázdny. Ukrýva veľa tajomstiev pred svetom a netúži po ich odhalení.Grace Moore je emocionálne zranená matka, ktorá nachádza zmysel života v Bohu. Spolu so svojím malým synom sa ocitá v Romanovom dome ako jeho asistenka. Vzájomné spoznávanie týchto navonok úplne odlišných ľudí prináša napínavý príbeh, v ktorom sú postupne odhaľované tajomstvá minulosti. Len úprimná láska a odpustenie môžu priniesť pokoj a šťastie do ich ďalších dní. Dokážu sa vyrovnať s minulosťou a prijať záchranné koleso v podobe Božej milosti?

Vypredané

13,48 €

31 dní modlitieb za moje deti
31 dní modlitieb za moje deti

„Preto môže naveky spasiť tých, ktorí skrze neho prichádzajú k Bohu, lebo žije stále, aby sa za nich prihováral!“ (Heb 7,25)Kniha 31 dní modlitieb za moje deti učí rodičov pochopiť silu modlitebného príhovoru za ich ratolesti, a zároveň pomáha v osobnom duchovnom raste aj samotným rodičom. Vďaka jednotlivým dňom rodičia viac porozumejú, za čo sa vlastne modliť, akými spôsobmi zatraktívniť čítanie Božieho Slova pre deti, a taktiež knižka vedie deti k dôležitosti preukazovania lásky voči iným. Kniha obsahuje svedectvá matiek a otcov a ich vlastné skúsenosti s modlitbami za deti a taktiež sa tu dočítate o bežných i menej bežných rodinných trápeniach. Svedectvá odkrývajú obavy, ktoré cíti rodič. Predstavujú tu vlastné strachy z rodičovského zlyhania a čitateľov tak vedú k odovzdávaniu a riešeniu týchto problémov s Pánom Bohom. Každý deň modlitby obsahuje: duchovné slovo, krátku úvahu alebo svedectvovedenú modlitbu na konkrétne úmyslystať z Biblie a krátke povzbudeniepraktickú duchovnú aktivitu pre rodičov s deťmi. 31 dní modlitieb za moje deti odpovedá na volanie stať sa pravým Ježišovým učeníkom skrze spoločenstvo rodiny.

Vypredané

9,60 €

Ľudia, ktorí lietali
Ľudia, ktorí lietali

Bruno Ferrero

Malé príbehy pre potešenie duše. Každý z nás zažil občas deň, keď sa mu nechcelo nič iné, len zaliezť do postele a neukázať sa svetu na oči. Deň pod psa. Deň, kedy sa nič nedarí.Knižočka Ľudia, ktorí lietali je ďalšou zbierkou veselých príbehov s krásnou myšlienkou od Bruna Ferrera, ktorá dokáže rozjasniť každý deň. S príbehom na povzbudenie môžeme začať naše ráno s vedomím, že Boh je všade a miluje nás.

Vypredané

3,78 €

Anjel Riško a zvieratká
Anjel Riško a zvieratká

Damiána M. Bagínová

Anjel Riško z pera sestry Damiány nie je vymyslenou postavičkou pre deti. Je to viera a túžba tých, ktorí malého chlapca Riška milovali, a stále milujú, pretavená do detských veršovaných príbehov. Viera, že to čo nebolo dopriate malému Riškovi prežívať tu na zemi, dnes prežíva vo svojom skutočnom domove, v nebi. Nápadité a veselé príbehy anjelika Riška sú určené pre deti od troch rokov, ktoré sa spolu s Riškom naučia všeličo nové. A aj pre dospelých môžu byť lúčom svetla, pokiaľ ich budú čítať spolu so svojimi deťmi s rovnakou otvorenosťou, ako ich ratolesti.

Vypredané

0,97 €

A zaznel šofar
A zaznel šofar

Francine Riversová

Román. Román A zaznel šofar je novým majstrovským dielom s nezabudnuteľnými postavami obľúbenej autorky Francine Riversovej. Príbeh mladého manželského páru odohrávajúci sa v strednej Kalifornii.On vyzeral ako dokonalý pastor pre Centervillský kresťanský zbor. Ona bola jeho dokonalou manželkou.Keď Paul Hudson prijal miesto pastora cirkevného zboru, ktorý sa ocitol v kríze, netušil, do čoho ide. Netrvalo však dlho a Centervillský kresťanský zbor sa odrazil od dna. Počet členov začal veľmi rýchlo stúpať, všetko išlo ako po masle. Len keby to tak videla aj jeho manželka. Paul sa však rozhodol, že sa jej tichým nesúhlasom nenechá vyviesť z miery. Eunice cítila, že niečo nie je v poriadku a že je to tak už dlhý čas...Potichu zatvorila dvere spálne a kľakla si k posteli. Topím sa, Bože. Nikdy som sa necítila taká sama. Na koho iného sa mám obrátiť, Pane? Kde má manželka pastora hľadať pomoc, keď sa jej rúca manželstvo a život sa vymyká spod kontroly? Schmatla vankúš a pritisla si ho k ústam, aby nebolo počuť jej vzlyky.

Vypredané

16,39 €

Slúžka z Fairbourne Hall (mäkká väzba)
Slúžka z Fairbourne Hall (mäkká väzba)

Julie Klassenová

Kniha Slúžka z Fairboune Hall je príbehom mladého dievčaťa Margaret, ktorá uteká z domu pred neželaným manželstvom. Opúšťa zhýčkanosť vyššej triedy sveta a volí si anonymný život slúžky. Ocitá sa v dome Nathaniela Upchurcha, nápadníka, ktorého odmietla, keď snívala o jeho temperamentnom bratovi.Ako "neviditeľná" slúžka pozoruje oboch bratov a zisťuje, že mohla Nathaniela odhadnúť zle. Je už príliš neskoro na dosiahnutie jeho sympatií? No keď je jeden člen rodiny takmer zabitý, Margaret zisťuje, kto je za to zodpovedný. Mala by povedať pravdu, hoci to možno zničí jej povesť, možno aj život?Dokáže sa vyhnúť nebezpečenstvám, ktoré na ňu v dome číhajú?Čo ju nájde skôr: láska, alebo smrť?Na svojej ceste od dámy z vyšších kruhov k slúžke s neistou budúcnosťou musí Margaret nájsť pravý zmysel "služby jeden druhému v láske."

Vypredané

12,13 €

Láska bez hraníc
Láska bez hraníc

Nick Vujicic; Kanae Vujicic

Pozoruhodný príbeh skutočnej lásky, ktorá pretrvá navždy. Tento pozoruhodný príbeh skutočnej lásky, ktorá pretrvá navždy je dôkazom, že pravú lásku môže nájsť každý, bez ohľadu na to, aké nedostatky alebo postihnutie má. Nikdy sa nevzdávajte svojich snov! Nick prekonal výzvy života a dokázal všetkým, že môže robiť čokoľvek, hoci nemá ruky, ani nohy!Kniha Láska bez hraníc nás vedie k poznaniu, že nejde len o fyzické limity Nicka, ale oveľa dôležitejšia je otázka prispôsobenia sa. Prispôsobiť sa manželovi, manželke i deťom. Manželia Nick a Kanae Vujicic nás inšpirujú, ako sa stať lepšími ľudskými bytosťami. Nechajme sa povzbudiť a ovplyvniť príbehom lásky a obetavosti a načerpajme z nich trošku optimizmu a radosti aj do nášho života.Prečítajte si tiež udalosti, ktoré predchádzali Láske bez hraníc: Život bez hraníc (2016).

Vypredané

12,51 €

Čítanie na každý deň
Čítanie na každý deň

Lev Nikolajevič Tolstoj

Vybrané myšlienky mnohých spisovateľov o pravde, živote a správaní. Ako prekonať zlý duševný stav? Predovšetkým pokorou. Keď poznáš svoju slabosť, načo sa rozčuľovať, keď druhí na ňu poukazujú? Nie je to milé, čo robia, ale majú pravdu. Potom uvažovaním. Koniec-koncov, ostaneš predsa len tým, kým si bol a keď si si seba priveľmi vážil, tak musíš si len zmeniť o sebe mienku. Neúctivosť blížneho nás zanechá takými, akými sme aj boli. Ale to hlavné je odpustenie. Je len jeden prostriedok, aby sme sa vyhli nenávisti voči tým, ktorí nám robia zle: konať dobro, zvíťaziť nad svojim hnevom dobrom. Druhých nezmeníš, týmto víťazstvom nad svojimi citmi, ale skrotíš seba.Kniha Čítanie na každý deň obsahuje podnetné myšlienky a zamyslenia od múdrych ľudí. Každý deň je zameraný na jednu tému. V knihe sú tiež mesačné čítania, ktoré tvoria dlhšie zamyslenia.

Vypredané

25,22 €

Anjel Riško a ročné obdobia
Anjel Riško a ročné obdobia

Damiána M. Bagínová

Riško nebol vždy anjelom. Bol taký ako vy. Veselý a občas i smutný, ale aj zvedavý. Vždy objavil niečo nové. No keď sa mal stať prvákom a ísť do školy, Pán Boh rozhodol inak. Zavolal ho do neba. A tam sa učí veľa nového o nebi i o zemi. Teraz prichádza, aby sa učil s vami. Anjel Riško z pera sestry Damiány nie je vymyslenou postavičkou pre deti. Je to viera a túžba tých, ktorí malého chlapca Riška milovali, a stále milujú, pretavená do detských veršovaných príbehov. Viera, že to čo nebolo dopriate malému Riškovi prežívať tu na zemi, dnes prežíva vo svojom skutočnom domove, v nebi. Nápadité a veselé príbehy anjelika Riška sú určené pre deti od troch rokov, ktoré sa spolu s Riškom naučia všeličo nové. A aj pre dospelých môžu byť lúčom svetla, pokiaľ ich budú čítať spolu so svojimi deťmi s rovnakou otvorenosťou, ako ich ratolesti.

Vypredané

0,97 €

Pastierova flauta
Pastierova flauta

Bruno Ferrero

Príbehy na Advent a Vianoce. Malé príbehy pre potešenie duše.Táto knižka obsahuje príbehy na Advent a Vianoce. Každý z nich je ako malý darček duchovnej múdrosti a môže priniesť veľkú radosť.S týmito príbehmi budú všetky vaše dni sviatočné.

Vypredané

3,78 €

Anjel Riško a svet
Anjel Riško a svet

Damiána M. Bagínová

Anjel Riško, ktorý bol kedysi, keď žil na zemi, rovnako zvedavý ako vy, sa z neba vybral na potulky do sveta. Videl černoškov, Indiánov a dokonca Eskimákov. Anjel Riško z pera sestry Damiány nie je vymyslenou postavičkou pre deti. Je to viera a túžba tých, ktorí malého chlapca Riška milovali, a stále milujú, pretavená do detských veršovaných príbehov. Viera, že to čo nebolo dopriate malému Riškovi prežívať tu na zemi, dnes prežíva vo svojom skutočnom domove, v nebi. Nápadité a veselé príbehy anjelika Riška sú určené pre deti od troch rokov, ktoré sa spolu s Riškom naučia všeličo nové. A aj pre dospelých môžu byť lúčom svetla, pokiaľ ich budú čítať spolu so svojimi deťmi s rovnakou otvorenosťou, ako ich ratolesti.

Vypredané

0,97 €

Podobenstvá milosrdenstva
Podobenstvá milosrdenstva

Pápežská rada na podporu novej evanjelizácie

Pastoračná príručka. „Ježiš odhaľuje povahu Boha ako Otca, ktorý sa nikdy nevzdáva, až kým neodstráni hriech a svojím súcitom a milosrdenstvom nezvíťazí nad odporom.“ Svätý Otec FrantišekMnohé z podobenstiev v tejto knihe sú nám známe:o márnotratnom synovi, o stratenej minci, o stratenej ovci, o boháčovi a Lazárovi. Kniha Podobenstvá milosrdenstva nás pozýva vnímať ich novým spôsobom, rozpoznaním seba samých v príbehoch. Skrze osobné uvažovanie vnímame, že milosrdenstvo je mocná sila, ktorá všetko premáha, a napĺňa naše srdcia nespútaným Božím odpustením a bláznivou láskou k nám. Pastoračná príručka Podobenstvá milosrdenstva je druhou zo série siedmich kníh, oficiálnych podkladov na katechézu v Jubilejnom roku milosrdenstva, na žiadosť pápeža Františka vytvorených Pápežskou radou na podporu novej evanjelizácie.

Vypredané

3,01 €

Po celý rok s Bohom 2
Po celý rok s Bohom 2

Carla Barnhill

365 príbehov a modlitieb. Sledujte, ako si vaše dieťa buduje úprimný vzťah s Bohom pri pravidelnom večernom čítaní Sv. Písma, ktoré je na mieru ušité práve pre deti.Na každý deň je pripravený jeden príbeh s krásnou ilustráciou, veršom z Biblie a krátkou myšlienkou, ktorá nielen vaše dieťa, ale aj vás prevedie počas celého roka jednoduchými pravdami z Písma. Deťom približuje vzťah Boha k ľudom v bežnom živote, ale aj v typických detských činnostiach. Nakoniec je pridaná ešte krátka veršovaná modlitbička, aby každé dieťa zaspávalo v objatí Boha Otca, ktorý sa stará o všetky svoje deti. Kniha Po celý rok s Bohom 2 nám ponúka skvelý spôsob, ako naučiť dieťa denne brať do rúk Sv. Písmo a jeho čítanie prepájať s modlitbou.

Vypredané

15,42 €

Ako bolo na počiatku
Ako bolo na počiatku

Sandro Mayer; Osvaldo Orlandini

Príbehy od stvorenia sveta po Mojžiša. Biblické príbehy ako ste ich ešte nikdy predtým nečítali – prepracované do románovej podoby. Kniha prináša príbehy, intrigy, vášne i lásky ako v historickom veľkofilme: stvorenie, Adam a Eva, Kain a Ábel, Noemov koráb, Abrahám, Izák, Jakub, Jozef a Mojžiš...Uvidíme ich pred sebou ako na veľkej obrazovke, zasadených do historického a geografického rámca obdobia antiky s ich tvárami i hlasmi.

Vypredané

0,49 €

Anjel Riško a čísla
Anjel Riško a čísla

Damiána M. Bagínová

Chcete vedieť ako sa počíta v nebi? Nech sa páči. Anjelik Riško nám to iste rád prezradí. Anjel Riško z pera sestry Damiány nie je vymyslenou postavičkou pre deti. Je to viera a túžba tých, ktorí malého chlapca Riška milovali, a stále milujú, pretavená do detských veršovaných príbehov. Viera, že to čo nebolo dopriate malému Riškovi prežívať tu na zemi, dnes prežíva vo svojom skutočnom domove, v nebi. Nápadité a veselé príbehy anjelika Riška sú určené pre deti od troch rokov, ktoré sa spolu s Riškom naučia všeličo nové. A aj pre dospelých môžu byť lúčom svetla, pokiaľ ich budú čítať spolu so svojimi deťmi s rovnakou otvorenosťou, ako ich ratolesti.

Vypredané

0,97 €

Tajomstvo Pembrooke Parku
Tajomstvo Pembrooke Parku

Julie Klassenová

(2. vydanie). Abigail Fosterová je praktická mladá žena. Bojí sa, že skončí ako stará panna najmä preto, že má malé veno a, ako sa zdá, jediný muž, o ktorom si myslela, že by sa s ňou mohol oženiť, sa zamiluje do jej mladšej a pôvabnejšej sestry.Keď rodina čelí finančnému bankrotu, Abigail a jej otec hľadajú primeranejšie ubytovanie. Vtedy prichádza neznámy právnik so zarážajúcou ponukou: užívať odľahlé panské sídlo, ktoré už osemnásť rokov stojí opustené. Fosterovci odcestujú do veľkolepého Pembrooke Parku, ktoré s hrôzou nachádzajú tak, ako ho jeho predchádzajúci obyvatelia náhle opustili: dná šálok pokryté zaschnutým čajom, moľami prežrané šatstvo v skriniach, domček pre bábiky rozložený uprostred hry...Privíta ich atraktívny miestny kaplán, ale hoci sa zdá, že on aj jeho rodina poznajú minulosť sídla, jediná informácia, ktorú im poskytnú, je strohé varovanie: Majte sa na pozore pred cudzincami, ktorých do Pembrooke Parku prilákajú reči o tajnej izbe plnej pokladov. To Abigail zaujme. V nádeji na obnovu rodinných financií – a svojho vena – Abigail pátra po údajnom poklade. Desivé zvuky v noci a stopy v prachu však prezradia, že nie je jediná, kto tajne prehľadáva dom. Nato Abigail začína dostávať anonymné listy s kľúčom k tajnej izbe a prekvapujúcim odhalením z minulosti. Keď Pembrooke Park navštívia starí priatelia a noví nepriatelia, tajomstvá vychádzajú na svetlo sveta. Nájde Abigail poklad a lásku, ktorú hľadá... alebo veľmi reálne nebezpečenstvo?Recenzia: Tajomstvo Pembrooke Parku na stránke blog.zachej.sk

Vypredané

15,42 €

Apofthegmata III.
Apofthegmata III.

Výroky a příběhy pouštních otců. Zasvätený život nie je len voľba, je to v prvom rade povolanie od Najvyššieho Boha. Púštni otcovia sa Bohu zasvätili celí a on ich obdaroval múdrosťou, ktorá je sprostredkovaná aj nám, ľuďom 21. storočia, prostredníctvom série kníh Apofthegmata.Pozostávajú z krátkych či dlhších príbehov z pustovníckeho života na púšti spred stovkami rokov (4. - 5. storočie). Aj vtedy sa ľudia zaoberali otázkou: Ako byť spasený? Táto otázka má stále naliehavý charakter. Možno to spôsobila nevyhnutná prítomnosť Boha v ich srdci, ale mnísi si na túto otázku dokázali odpovedať.Tretia kniha z tejto série je akýmsi uzavretím a zaoberá sa nezištnou pomocou a cnostným konaním.

Vypredané

7,66 €

6 z 12
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Alexandra, pred týždňom

Prekvapivo velmi rychlo do 2 dni tovar bol doruceny- vsetky postupy oznamene , presne ako na webe tovar vyzeral.Bola som spokojna- odporucam vsetkym .

userAvatar

Oľga, pred týždňom

Rýchle vybavenie objednávky, som spokojná

userAvatar

Valéria, pred týždňom

Odchod promptne vybavuje objednávky.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk