Knihy o zvieratkách

Knihy o zvieratkách

(84 produktov)

Kto by si nepamätal na Tri prasiatka, Smelého zajka v Afrike či Psíčka a mačičku? V rozprávkach, kto...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Detský tablet - FARMA
Detský tablet - FARMA

Na farme žije veľa rozličných zvieratiek… Vieš, ako robí jahniatko? A somárik? Začítaj sa do krátkych príbehov a objavuj rôzne zvuky pomocou desiatich kúzelných tlačidiel!

Skladom

14,54 €

Zvieratká celého sveta
Zvieratká celého sveta

Camille Jourdy

Zvieratká celého sveta je detská knižka francúzskej autorky Camille Jourdy určená detičkám od troch rokov.V štyroch jednoducho písaných príbehoch sa vaši malí zvedavci oboznámia s rôznymi prostrediami, ktoré tvoria domov množstvu živočíchov. Postupne na základe príbehov a veľmi detailných ilustrácií spoznajú:Zvieratká na farmeZvieratká na savaneZvieratká v leseZvieratká na pólochVo všetkých príbehoch sa stretnete s trojicou kamarátov - s Lotkou, Alžbetkou a Artúrom, ktorí sa veľmi radi hrajú a do svojich hier zapájajú aj zvieratká. Vytvárajú tak spolu milé priateľské spoločenstvo, do ktorého bude chcieť patriť každé dieťa.Text knižky je písaný veľmi jednoduchou formou. Každá strana obsahuje len jednu alebo dve krátke vety. Celý dojem z čítania je však umocnený pôsobivými realistickými ilustráciami. Knihu si preto rýchlo zamilujú deti aj dospelí.

Skladom

11,54 €

Mačacie križovatky
Mačacie križovatky

Ľubomíra Miháliková

Máte radi veselé príbehy o zvieratkách? V tom prípade je kniha rozprávok s názvom Mačacie križovatky práve pre vás! Autorka Ľubomíra Miháliková vám v nej prostredníctvom 26 príbehov vyrozpráva zábavné príbehy o kocúrovi Mišovi a troch mačičkách, ktoré sa volajú Máša, Hopka a Cilka. Mačičky s kocúrikom bývajú u babky Renky a dedka Jozefa. K starým rodičom niekedy prichádzajú na návštevu vnúčatá a zrazu sa na obzore objaví nejedno dobrodružstvo! Všetkým spolu je veru poriadne veselo.Kniha obsahuje menšie i celostránkové ilustrácie. Texty jednotlivých príbehov sú nenáročné a zrozumiteľné. Na pochopenie sú vhodné pre deti predškolského veku a na prvé samostatné čítanie i pre deti raného školského veku.

Skladom
-10%

8,91 €

Neuveriteľné dobrodružstvá ježka Feška
Neuveriteľné dobrodružstvá ježka Feška

Jozef Čekan

Feško je ježko a je hlavným hrdinom rozprávky Neuveriteľné dobrodružstvá ježka Feška, ktorú napísal aj ilustroval Jozef Čekan. Ďalšími spoluhrdinami sú iné zvieratká, ktoré spolu s ježkom zažijú nie len také hocijaké dobrodružstvo. Rozprávku tvorí viacero veselých veršovaných básničiek, ktoré prinášajú vtip i ponaučenie, a zároveň vystríhajú pred chybami, ktorých sa často aj my ľudia dopúšťame.

Skladom

11,64 €

Audiokniha
Audiokniha: Broučci
Audiokniha: Broučci

Jan Karafiát

Pohádkové vyprávění o rodině a přátelích neposlušného svatojánského Broučka bydlícího za potokem pod jalovcem i s tatínkem a maminkou. Autor knihy byl evangelický kněz a Broučci jsou alegorickým zobrazením rodiny, která žije podle křesťanských hodnot, v souladu s přírodou. Šlo mu především o zobrazení významů, jako byly rodová soudržnost, vzájemná úcta, harmonie člověka a přírody, či poslušnost Bohu. K námětu ho inspirovalo jedno krásné odpoledne, kdy u Hořátve odpočíval a sledoval rej a shon různých broučků. Příběh promýšlel a největší část pak napsal v Čáslavi. Záměrně nepoužíval žádné jazykové experimenty, sloh je prostý, aby jej bez problémů pochopily ti, jímž je především určený, tedy děti. V textu se dají najít některé částečně autobiografické odkazy, například nejzamilovanější jídlo Broučka (zelná polévka) bylo i nejoblíbenějším jídlem autorovým. Jednotlivé epizody se odehrávají v průběhu kalendářního roku, tedy od zimy, respektive jara do zimy a popisují nejen hlavní činnost svatojánských broučků, tedy v noci svítit lidem (proto mají hlavní hrdinové knihy opačný životní cyklus, tj. ráno je večer a naopak), ale i všednodenní starosti a radosti. Od svého prvního vydání v roce 1876 až doposud vyšel neuvěřitelný počet vydání a s ilustracemi těch nejznámějších výtvarníků. Dodnes si nachází své dětské čtenáře a některá převedení na filmové plátno, nebo rozhlasové inscenace, jsou legendární. Do plejády přispívá v roce 2021 i nakladatelství Tympanum se svou verzí, kterou bravurně načetla Naďa Konvalinková.

Ihneď na stiahnutie
-15%

7,74 €

E-kniha
E-kniha: V túlavých topánkach slovenskou prírodou
E-kniha: V túlavých topánkach slovenskou prírodou

Miroslav Saniga

“Jeden júlový podvečer som sa vracal z vrcholu Smrekovice,” hovorí ujo. “V lese panovala letná nálada. Vtáky pospevovali, aj myši šuchotali v lístí. Odrazu som začul podivné zvuky. Zvedavo pozriem tým smerom a čo nevidím? Pod smrekom bolo veľké mravenisko a v ňom sa hniezdil hlucháň. Rozhrabával ho, potom sa doň posadil a nechal si do peria vliezť mravce. Až mi naskočila husia koža, keď som v ďalekohľade uvidel, ako sa kohútovi pomedzi perie hmýria mravce. Ten si ich sám naberal do našuchoreného peria a nechal ich, aby mu pomohli zbaviť sa drobných parazitov. Videl som, že mu ten kúpeľ v mravenisku spôsobuje pôžitok. Ja som sa striasol už pri pomyslení, že by som sa tam ocitol čo i len na sekundu, jemu to však bolo príjemné.”Tento príbeh aj ďalšie skvelé príhody so zvieratami, pretkané láskou k prírode, sú ukryté v knihe Miroslava Sanigu. Úžasné fotografie zvierat, zachytených v jedinečných okamihoch, sprevádzajú každú kapitolku. A to nie je všetko. Zaujímavosti o tom, čo sa deje v prírode v jednotlivých ročných obdobiach, pranostiky, hádanky, test a super recepty na záver robia túto knihu naozaj jedinečnou.

Ihneď na stiahnutie
-30%

6,20 €

E-kniha
E-kniha: Bájky z pierka albatrosa
E-kniha: Bájky z pierka albatrosa

Vladimír Leksa

Zvieratká sú veľmi múdre. Múdrejšie ako my. Je to pravda, lebo zvieratká boli na svete skôr. Zvieratká majú preto oveľa viac skúseností a my sa od nich veru môžeme kadečomu priučiť. Niektorí ľudia – voláme ich bájkari – dokonca rozumejú reči zvierat. Sedia na lavičke v parku, počúvajú, čo to práve kričí mama drozdica na svoje deti a všetko si zapisujú do zošita, alebo, tí modernejší aj do laptopu. A mama drozdica kričí: „Zasa si dnes nechytil ani červíčka! Čo len z teba bude?! Si lenivý ako, ako, ako ten bájkar, čo tu dole od rána vysedáva na lavičke a nič nerobí!“ A bájkar sa v tej chvíli nahlas zasmeje. Lebo zvieratká sú aj veľmi vtipné. Bájky z pierka albatrosa sú poučné, ale iba trošku. Asi ako blška. A sú aj zábavné. Obrovsky. Ako SLÓÓÓÓN.Knižka, ktorá zavedie nielen najmenších, ale aj dospievajúcich do sveta bájok, do ríše zvierat, kde zvieratká konajú a správajú sa ako ľudské bytosti, a teda nie je vôbec prekvapujúce, keď ďateľ, rys, lev, slepúch, jeleň a ďalšie zvieratká začnú rozprávať, hádať sa, spievať, variť či viesť reštauráciu. Autor neobyčajne trefne a výstižne poukázal na najrôznejšie ľudské chyby a nedostatky spoločnosti, načrtol okolnosti, nad ktorými sa malý i veľký čitateľ chtiac-nechtiac zamýšľa. A keďže bájka by nebola bájkou, keby z nej nevyplývalo ponaučenie, aj Vladimír Leksa-Pichanič ho deťom ponúka.

Ihneď na stiahnutie
-31%

3,40 €

E-kniha
E-kniha: Psíček Tom a ako to začalo - obrázkové čítanie
E-kniha: Psíček Tom a ako to začalo - obrázkové čítanie

Petr Šulc

V tejto veselej knižke o šteniatku Tomovi sa dozviete, čo všetko čaká na malého psíka v novom domove a ako si s nástrahami poradí. Knižka je určená pre najmenších čitateľov a čitateľky - predškolákov a začínajúcich školákov. Niektoré podstatné mená sú znázornené ako obrázky, ktoré má malý čitateľ správne pomenovať a doplniť tak mamičku či otecka pri čítaní príbehov.Publikácia je vhodná pre deti od 6 rokov.

Ihneď na stiahnutie

3,00 €

E-kniha
E-kniha: Myšiaci v Akci
E-kniha: Myšiaci v Akci

Peter S. Milan

Voľné pokračovanie dobrodružných príbehov myšiakov Aďka a Maťka, s ktorými sme sa zoznámili už v knižke „Myšiaci na prvej výprave“. V predchádzajúcej knižke sme ich opustili vo chvíli, keď sa nedopatrením dostali do policajnej tašky. Ono to však tak úplne nedopatrenie nebolo, bol to skôr zúfalý útek pred kocúrom. A tak sa malí bračekovia dostali na policajnú stanicu, kde ich čakalo mnoho dobrodružstiev, s ktorými si museli poradiť. Veselé príbehy myšiačikov sú vhodné pre deti od 4 rokov.

Ihneď na stiahnutie

4,50 €

E-kniha
E-kniha: Sovičkin denníček: Evičkin jarný festival
E-kniha: Sovičkin denníček: Evičkin jarný festival

Rebecca Elliott

Evičkin život je skutočne húžasný!Evička Pierková vždy snívala vo veľkom! Aj teraz túži pripraviť Kvetokrásny festival s módnou prehliadkou, talentovou šou, výstavou obrázkov a súťažou v pečení. No pripraviť taký festival je riadna fuška. Problém je, že Evička nerada žiada kamarátov o pomoc. Zvládne to však sama?

Ihneď na stiahnutie
-30%

4,20 €

E-kniha
E-kniha: Myšacie rozprávky na dobrú noc
E-kniha: Myšacie rozprávky na dobrú noc

Zuzana Roľková

Príbehy malých myšiek o zvieratkách, ktoré stretli na svojich potulkách. Ilustrovaná knižka je určená malým zvedavcom, ktorí majú radi hádanky a radi sa učia nové veci. Pomocou jednoduchých nápovied môžu detičky hádať, aké zvieratko sa ukrýva v príbehu. Každý príbeh učí deti o zvieratkách niečo nové, vďaka ľahko zapamätateľným zaujímavostiam na konci príbehu. Knižka je vhodná do kolektívu na vyplnenie voľného času, alebo do postieľky na dobrú noc.

Ihneď na stiahnutie

2,90 €

Posledné kusy
Veľké dobrodružstvo dvoch malých kanárikov
Veľké dobrodružstvo dvoch malých kanárikov

Veronika Belver

Rozprávka o dvoch malých kanárikoch, Čivkovi a Čivke, ktoré ufrnkli z klietky a túlajú sa po meste. V meste zažívajú mnohé nebezpečné dobrodružstvá, ktoré však majú veselý a šťastný koniec, ako každá správna rozprávka.

Skladom

8,02 €

E-kniha
E-kniha: Skúšky a priateľstvá zvieratiek
E-kniha: Skúšky a priateľstvá zvieratiek

Vladimíra Sudor

Sedemnásť pútavých príbehov o zvieratkách z dvora, ktoré každý deň podstupujú skúšky priateľstva. Čaro príbehov spočíva v pokore, pomoci druhým, úcte k rodine a viere vo vlastné sny. Navyše príbehy sú vo forme rýmovačiek, ktoré sú na zhltnutie a podnecujú deti ku kreatívnemu mysleniu a spádu otázok. Chcete, aby vaše dieťa verilo v seba, verilo v sny a vážilo si to, čo má? Táto magická kniha je správna voľba! Ponorte sa do zaujímavých dobrodružstiev, ktoré dodajú čaro vašim spoločne stráveným chvíľam!

Ihneď na stiahnutie
-34%

7,90 €

E-kniha
E-kniha: Pásovec, Zajíc a příliš hlučný medvěd
E-kniha: Pásovec, Zajíc a příliš hlučný medvěd

Jeremy Strong

2. diel. Uprostřed lesa žijí dva kamarádi - Zajíc a Pásovec. Pásovec nadevše zbožňuje sýrové sendviče a Zajíc zase hrozně rád hraje na tubu, ze které vyletují nejrůznější věci. Když se jednoho dne do lesa přistěhuje Medvěd (z rodu medvědů ledních), který má poněkud hlučný koníček, Zajíc je z toho nadšený. Pásovec však už zdaleka tolik ne…

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,89 €

E-kniha
E-kniha: Pásavec, zajac a veľký hlučný medveď
E-kniha: Pásavec, zajac a veľký hlučný medveď

Jeremy Strong

2. diel. Známy britský autor detskej literatúry Jeremy Strong, ktorý má na konte už vyše sto kníh a získal mnoho literárnych ocenení, prichádza s ďalšou časťou príbehov zo života priateľov Pásavca a Zajaca z Veľkého lesa.Hundroša Pásavca, fičúra Zajaca a ostatné zvieratá jedného dňa zaskočí rachot rozliehajúci sa široko-ďaleko. Hurhaj má na svedomí ľadový medveď v kvietkovanej košeli. Prisťahoval sa do ich lesa, na čistinke si rozložil bicie a usilovne cvičí. Zvieratá z Veľkého lesa si dobrosrdečného Medveďa rýchlo obľúbia. Nie je to len bubeník, ako sa patrí... Má kurz prvej pomoci, takže je preňho hračka pomôcť dokonca aj pri úraze – napríklad keď si žirafa pred tanečnou zábavou poraní koleno, vynachádzavo jej naň namiesto obkladu priloží vrecúško Pásavcovho parmezánu z mrazničky. A čo na to Pásavec? To si prečítajte.

Ihneď na stiahnutie
-30%

6,99 €

E-kniha
E-kniha: 30 zvierat, vďaka ktorým sme zmúdreli
E-kniha: 30 zvierat, vďaka ktorým sme zmúdreli

Patrick Aryee

Príbehy zo živočíšneho sveta, ktoré podnietili našu vynaliezavosť. Čo robia zvieratá lepšie ako my? Mohli by nás inšpirovať pri navrhovaní inovatívnej technológie?Príroda je plná neuveriteľných zázrakov, no môžeme ju brať aj ako špičkové vývojové laboratórium. Z výtvorov prírody starých 3,8 miliardy rokov by sme sa mohli naučiť viac. V knihe nájdete prekvapivé príbehy zo sveta prírody aj odpovede na tieto otázky: Ako sa práve kravy stali inšpiráciou pre ekologickejšiu kanalizáciu? Boli niektoré vesmírne teleskopy navrhnuté podľa očí homára?Prečo vďaka plutvám veľrýb využívame obnoviteľnú energiu efektívnejšie? Patrick Aryee, biológ a moderátor podcastu BBC, vo svojej knihe podrobne skúma, čo zvieratá robia, aby prežili v drsnej prírode, a pokúša sa zistiť, v čom si z nich môžeme brať príklad pri prekonávaní výziev modernej spoločnosti.

Ihneď na stiahnutie
-30%

12,50 €

E-kniha
E-kniha: Pásovec, Zajíc a řada nečekaných návštěv
E-kniha: Pásovec, Zajíc a řada nečekaných návštěv

Jeremy Strong

1. diel. Uprostřed hlubokého lesa žijí dva kamarádi, zajíc a pásovec. Pásovec nadevše zbožňuje sýrové sendviče a zajíc zase hrozně rád hraje na tubu, ze které vyletují nejrůznější věci. V lese ovšem nejsou sami a tu a tam k nim zabloudí nečekané návštěvy: vombatka na kole, zvědavý slon či nebezpečně zubatá jaguárka…

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,89 €

E-kniha
E-kniha: Pásavec, zajac a syrový sendvič
E-kniha: Pásavec, zajac a syrový sendvič

Jeremy Strong

1. diel. Známy britský autor detskej literatúry Jeremy Strong má na konte už vyše 100 kníh a získal mnoho literárnych ocenení. Postavy prvej časti jeho série sú síce zvieratá, ale majú ľudské vlastnosti a správajú sa ako ľudia.Pásavec a Zajac, ktorí žijú v domčeku na okraji Veľkého lesa a sú pravým opakom jeden druhého. Pásavec je zavalitý hundroš, má rád tučné syry, chodí v starom vyťahanom svetri, na ktorom si zakaždým zapne gombíky. Zajac je štíhly fičúr a športovec so šálom okolo krku, rád chrúma mrkvu a hrá na tube. V lese býva aj veľa iných zvierat - žirafa, jaguár, vombat, pakobylka, slon či korytnačka. Vtipné príbehy z ich každodenného života dokazujú, že hoci sme každý iný, spolu je nám aj tak najlepšie.

Ihneď na stiahnutie
-30%

6,99 €

E-kniha
E-kniha: Tri mačiatka tety Mily
E-kniha: Tri mačiatka tety Mily

Mária Lazárová

Zoznámte sa s Herkulesom, Jonášom a Lucinkou, mačiatkami, ktoré vyrastajú u láskavej tety Mily. Ich veľké dobrodružstvo sa začne v deň, keď jastrab unesie malú Lucinku. Herkules a Jonáš neváhajú ani chvíľu a rozbehnú sa za ňou. Po ceste stretnú zábudlivého zajaca Karotku a jeho priateľa orla Maxa. Pomôžu kocúrikom pri záchrane sestričky a stanú sa z nich dobrí priatelia. Tu sa však príbeh troch mačiatok nekončí. Kým sa vrátia k svojej tete Mily, zažijú ešte všelijaké dobrodružstvá.Rozprávková knižka pre všetky deti, ktoré majú radi rozprávky plné kamarátstva, dobrodružstva a zvieratiek.

Ihneď na stiahnutie
-30%

6,99 €

Posledné kusy
Hravá anglická abeceda
Hravá anglická abeceda

Chcete naučiť vašich drobcov po anglicky hravou formou? Prvý krok do sveta angličtiny predsa začína písmenami! Na ceste spoznávania písmen anglickej abecedy na deti čaká žabka, aby jej pomohli dostať sa na breh, kengura s ukrytými písmenkami vo vaku, kobylky s klobúkmi, korčuľujúci sa los, nezbedné včielky a mnohé iné zvieratká, s ktorými sa naučia základné slovíčka s úsmevom.

Skladom

7,27 €

Audiokniha
Audiokniha: Míša Kulička
Audiokniha: Míša Kulička

Josef Menzel; Tomáš Vondrovic

Půvabné dětské knížky Josefa Menzela (otce filmového režiséra Jiřího Menzela), jejichž hrdiny jsou Míša Kulička, jeho maminka medvědice Barbora a popletený strýček Vasil, si nyní mohou dětští posluchači užít v kompletu a podání nezapomenutelné Heleny Štáchové. Prožijte velké dobrodužství s medvídkem zvaným Kulička plné pohody a jemného humoru.

Ihneď na stiahnutie
-15%

7,74 €

Audiokniha
Audiokniha: Medvídek Pú
Audiokniha: Medvídek Pú

Alan Alexander Milne

Příběhy neobyčejného medvídka a jeho přátel, které si získaly srdce malých i velkých čtenářů na celém světě. Medvídek Pú je dobrosrdečný popleta, milovník medu, který rád skládá písně a je vždycky ochotný pomoci. Někdy mu k tomu ale jeho vlastní síly nestačí, a tak povolá na pomoc své přátele. A dobrodružství je rázem na světě! Zamračený oslík Ijáček, statečné Prasátko, velký dobrák Tygr, důležitý organizátor Králíček a hlavně lidský chlapec Kryštůfek Robin zažívají ve Stokorcovém lese dny plné legrace a fantazie. Klasické dětské vyprávění prokládané básničkami a písničkami vychází nově v novém originálním podání Vojty Kotka, které strhne všechny malé a rozesměje ty větší.

Ihneď na stiahnutie
-15%

10,46 €

E-kniha
E-kniha: Anetka a vánoční hvězdička
E-kniha: Anetka a vánoční hvězdička

Jiřina Nováková

Laskavý příběh malého děvčátka, situovaný do předvánočního času. Souběh přátelského vztahu ke zvířátkům i přírodě, hodnoty kamarádství, zážitky ze školky, hry na sněhu, to vše tvoří příjemně laděný celek k dětskému naslouchání. Děj provází nejzářivější hvězdička na noční obloze, která vypráví příběh zvířátek v lese.

Ihneď na stiahnutie

3,50 €

E-kniha
E-kniha: Veselé príbehy mačičky Bielej Labky
E-kniha: Veselé príbehy mačičky Bielej Labky

Ľubomíra Jurčišinová

Mačička Biela Labka sa veľmi rada hráva na skrývačku, naháňačku, a preto má vždy veľa nových zážitkov. Príbehy o nej a aj iných mačičkách si môžete prečítať v knihe plnej farebných ilustrácií. Kniha obsahuje 50 básní. V každej básní si prečítate zaujímavý príbeh zo života mačičiek a ich zvieracích kamarátov. Mačičky sú ako púčik v záhrade kráľovstva zvierat. Žiadny domov nie je kompletný bez cupkania ich malých labiek. Mačička navždy zanechá odtlačok labky vo vašom srdci. Prajem Vám príjemné čítanie.

Ihneď na stiahnutie

2,40 €

E-kniha
E-kniha: Ovečka Olívia 2
E-kniha: Ovečka Olívia 2

Anna-Laura Koekkoek

Povzbudivý príbeh o malej ovečke určený hlavne pre deti s handikapom a ich rodičom.

Ihneď na stiahnutie

2,95 €

E-kniha
E-kniha: Talentované mačičky
E-kniha: Talentované mačičky

Ľubomíra Jurčišinová

Začiatkom kvitnúceho mája sa narodilo päť roztomilých mačiatok. Prvé dni na svete trávili spolu so svojou mamičkou v letnom sídle lady Belany, ktoré im poskytovalo mnoho priestoru na objavovanie nových vecí…Mačiatka nie sú len obyčajnými mačiatkami, ale sú to mačiatka talentované v hudobnom umení a svoj talent rozvíjajú už od útleho mačičkovského veku. Svojou hrou na piano, gitaru či harfu príjemne pohladia srdce každého poslucháča.Nech 40 príbehov, písaných v básňach, zanechá príjemné pohladenie v každom srdci čitateľa i poslucháča knihy Talentované mačičky...

Ihneď na stiahnutie

3,00 €

E-kniha
E-kniha: Ja som tu len škrečok
E-kniha: Ja som tu len škrečok

Friedbert Stohner

Po knihách Ja som tu len mačka a Ja som tu len pes je tu ďalšia kniha z edície, ktorej sa potešia všetci milovníci zvierat. Zaujme malých i veľkých čitateľov, ktorí chcú vedieť, čo si myslí škrečok.

Ihneď na stiahnutie
-30%

4,60 €

E-kniha
E-kniha: Ja som tu len pes
E-kniha: Ja som tu len pes

Jutta Richter; Hildegard Müller (ilustrácie)

Tento titul je dostupný aj v kolekcii za výhodnú cenu!To, ako vidia psy svet sa môžete dozvedieť od ovčiarskeho psa osobne. Anton, ktorého zachránili ochrancovia zvierat, si našiel domov v jednej nemeckej rodine v Münsterlande. Anton hovorí o strastiach svojho života, vysvetľuje, prečo mačka nepatrí na pohovku a, naopak, pes áno! Veselo rozpráva tiež o tom, ako ho dali do psej školy, aby na rozkaz urobil všetko to, čo od neho jeho páni žiadajú. Prečo doteraz neutiekol? No predsa preto, že ho pravidelne kŕmia. A čo je dôležitejšie ako jedlo? Príbeh Antona je zachytený v desiatich krátkych kapitolách, ktoré ilustrovala čiernobielymi portrétmi Hildegard Müller. Kniha je určená čitateľom od desať rokov. Text však osloví aj dospelú čitateľskú obec, potešia sa jej milovníci psov a domácich zvierat, ale aj všetci milovníci dobrej literatúry.

Ihneď na stiahnutie
-30%

4,60 €

E-kniha
E-kniha: Abeceda psa Gordona
E-kniha: Abeceda psa Gordona

Mária Ševčíková-Vrkoslavová

Čokoládový kokeršpaniel Grdon je priateľ ľudí a najmä detí. Zo stretnutí s nimi vzniklo už niekoľko knižiek. Tentoraz sa skamarátil s abecedou. Ako sa mu to podarilo a či aj pes môže mať žiacku knižku, sa dozvieš z príbehov Gordona.

Ihneď na stiahnutie
-30%

7,30 €

E-kniha
E-kniha: Šibalstvá králička Dávida
E-kniha: Šibalstvá králička Dávida

Barbara Králiková; Dávid Králik

Ocitáme sa vo svete králička Dávida, ktorý má dobré srdiečko a robí pre druhých veľké veci. Tak ako autori Dávid a Barbara. Táto knižka pomôže vychovať z detí veľkáčov, ktorí myslia na druhých.

Ihneď na stiahnutie
-30%

5,70 €

E-kniha
E-kniha: Aj kone sa hrajú
E-kniha: Aj kone sa hrajú

Roman Brat

Nie je kôň ako kôň – tak sa začína príbeh o mladej kobylke Viktórii. Narodila sa na Muránskej planine, kde si voľne žila, kým si ju nevyhliadol kaskadér Tuarég. Priviedol ju na kaskadérsky ranč Pegas, kde sa cvičia a trénujú kone pre film. Keďže je nováčik a nič neznamená, ostatné kone sa k nej nesprávajú dobre. Postupne sa však skamaráti so psom Frčkom a krásnou mačkou Izabelou, ktorí jej rozprávajú, kto sú kaskadéri a čo sa deje pri filmovačke. Spozná dve konské superhviezdy El Diabla a Imperátora, ktorí sa pripravujú na filmový konkurz. Po tom, čo sa na dvore ukážu zloduchovia – muži v čiernom, začnú sa nad majerom sťahovať mračná. Ak kone neuspejú, stratia svoj domov.

Ihneď na stiahnutie
-16%

4,80 €

E-kniha
E-kniha: V každom rožku zvieratiek je trošku
E-kniha: V každom rožku zvieratiek je trošku

Jozef Čuj

Ak veríš, že existujú zaujímavé a veselé knížky pre deti, ktoré sa dajú prečítať jednym dychom, si v správnej chvíli na správnom mieste. Zvieratká veselé i smutné, domáce i cudzokrajné, veľké, malé, ba aj tie najmenšie, ťa už čakajú. Múdri ľudia tvrdia, že ten, kto má rád zvieratka, nemôže byť zlým človekom. A vedia aj to, že na planéte Zem zvieratká a ľudia vždy patrili k sebe a jeden bez druhého nemôže, nedokáže žiť. Aj o tom, a nielen o tom sú následujúce básničky.

Ihneď na stiahnutie

3,90 €

E-kniha
E-kniha: Život na štyroch labkách
E-kniha: Život na štyroch labkách

Mária Vrkoslavová-Ševčíková

Keď začali v časopise Pes a Mačka pravidelne vychádzať pôvabné príbehy, ktoré pozažíval a prerozprával čokoládovo sfarbený kokeršpaniel Gordon, netušili sme, že sa tak rýchlo a ľahko stane súčasťou nášho života. Tešili sme sa na jeho príbehy, lebo každý mesiac nás odniesol do krajšieho, psími očami videného života. Boli sme radi, že nás vyviedol na obláčik dobrého sveta, kde si ľudia neubližujú, kde sa majú všetci radi a kde majú zvieratá svojich milujúcich a zodpovedných majiteľov. Niekoľkokrát som sa pri ich čítaní prichytila, že sa v spomienkach vraciam do detstva na voňavé lúky medzi kvety, kde beháme so psíkom a svet je náš. Príbehy boli také krásne a hladké ako Gordonova srsť a také lahodné ako jeho čokoládová farba. Nechajte sa aj vy vtiahnuť do pôvabných dobrodružstiev dobrosrdečného psíka Gordona a pozrite sa na svet čistými psími očami!

Ihneď na stiahnutie
-30%

5,50 €

E-kniha
E-kniha: Dobrodružstvá papagája Joja
E-kniha: Dobrodružstvá papagája Joja

Viktória Ella Medeková

Jojo je malý papagáj, ktorý vždy chcel precestovať svet. Nabral odvahu a vybral sa cestovať po Európe. Pri cestovaní stretne papagájku Fifi, ktorá žije v modernom svete... Nakoniec v putovaní pokračujú spolu.

Ihneď na stiahnutie
-59%

5,80 €

E-kniha
E-kniha: Bambiho rodinka
E-kniha: Bambiho rodinka

Felix Salten

Realistický príbeh zo zvieracej ríše je výnimočným dielom, ktoré do hĺbky a bez príkras predstavuje vonkajší i vnútorný život zvierat i prienik do ľudskej a zvieracej ríše. Životný príbeh srnca Bambiho a jeho rodinky začína v čase dospelosti. Bambi vyrástol a po smrti svojho otca zaujal miesto najskúsenejšieho srnca. Spolu so svojou priateľkou z mladosti Falinou majú prírastok: Gena a Gurri. Obe deti ich matka priúča životu v lese a zoznamuje ich s jeho obyvateľmi. Tak veci nadobudnú svoj chod, kým život malej rodiny nepoznačí udalosť s vážnymi následkami. Čitateľa fascinuje poeticko-obrazný jazyk, ktorý rozpráva o zvukoch prírody a hlasoch lesa. V rámci príbehu odhaľuje svoju vnútornú podobu príroda. Na druhej strane prísna výchova v zvieracej ríši je žriedlom priamych i nepriamych užitočných rád dospievajúcim deťom. A napokon rozprávkovou črtou príbehu je autorov dar reči zvieratám, aby mohli deťom interpretovať svoje pravdy. Pôsobivosť knihy umocňujú aj nádherné ilustrácie Mirka Hanáka.

Ihneď na stiahnutie
-30%

8,30 €

E-kniha
E-kniha: Bambi
E-kniha: Bambi

Felix Salten

Les dostal ústa. A čo nimi rozpráva, to sa dozviete vo vnútri tejto knihy. Ozvučila kolobeh nemej prírody a prostredníctvom životného príbehu srnca Bambiho vťahuje deti i dospelého do hlbín lesa, aby mu vyzradila jeho tajomstvá. V tmavých húštinách sa snúbi krása s krutosťou, radosť s vášňou a bojom o prežitie. Na pozadí deja sa otvárajú základné otázky života s prienikom i do ľudskej sféry. Autor ich nastoľuje verne, otvorene, bez príkras. To napovedá i kedy po knihe siahnuť: Počnúc vekom, keď si duša začína pýtať odpovede, dovtedy, kým si ich pýta. Medzigeneračné odovzdávanie skúseností pripravilo pre čitateľov mnohé poučenia. I také, že keď chceme ostať otvorení, keď chceme pochopiť bytie a získať múdrosť, musíme zostať sami. Aspoň na chvíľu, možno s touto knižkou. Čitateľ ocení i prekrásny jazyk roztvárajúci bránu do zákutí prírody i do jej duše. Pre všetky zmysly. _x000D_ Z papierových stránok preniká i slnečný jas predierajúci sa krovinami, i vôňa dažďom napojenej zeminy a popri šeleste lístia, zo škrekotu a spevu počuť zrozumiteľnú reč. Les dostal ústa, a o tom je Bambi. Sám autor na margo svojej knihy napísal: "Nespočetné hodiny strávené v lese ma priviedli k skalopevnému presvedčeniu, že zvieratá aj myslia a zhovárajú sa medzi sebou. Z tohto presvedčenia vznikol Bambi. Zviera nevie klamať. Či patrí k tým, ktoré zabíjajú, alebo k tým, ktoré sú zabíjané, vždy je nevinné, vždy úprimné. A nikdy nie je sentimentálne." Knižka je ilustrovaná nádhernými kresbami Mirka Hanáka.

Ihneď na stiahnutie
-30%

5,80 €

E-kniha
E-kniha: Korytnačka a slimáky
E-kniha: Korytnačka a slimáky

Margita Čapkovičová

Tento krátky príbeh s peknými farebnými ilustráciami je zameraný pre deti predškolského veku. V horách obkolesených lesmi sa týčila zabudnutá stará sopka. Kde bol tam bol, celý týždeň sa po lese plazil slimák, ale nikoho za ten čas nestretol. V jedno skoré ráno si všimol, že sa niečo udialo, čo by navždy mohlo zmeniť veselosť a pokoj v jeho okolí.

Ihneď na stiahnutie

1,50 €

E-kniha
E-kniha: Rozprávky o zvieratách
E-kniha: Rozprávky o zvieratách

Jiří Polívka

Rozprávky z ríše zvierat zozbierané slavistom, folkloristom a etnografom Jiřím Polívkom. Klasika zo Zlatého fondu SME.

Ihneď na stiahnutie

4,49 €

E-kniha
E-kniha: Bláznivé tatranské príbehy
E-kniha: Bláznivé tatranské príbehy

Petra Lišková

Vedeli ste, že v Tatrách je veselo aj zvieratám? Vlk, medveď, jeleň a zajac sú kamaráti, aj keď sa občas trochu pochytia. A v lete aj v zime, na túre aj v skanzene, vždy zažijú nejaké bláznivé dobrodružstvo.

Ihneď na stiahnutie

4,50 €

E-kniha
E-kniha: Biely tuleň
E-kniha: Biely tuleň

Rudyard Kipling

„Na Novú točňu neprichodí nikto, iba keď má tam robotu, a jediní, ktorí mávajú tam riadne čo hľadať, sú tuleni. V letných mesiacoch prichodí ich ta z chladného šedého mora na stá a stá tisíc, lebo pobrežie Novej točne núka najprimeranejšie útulky pre tuleňov; lepšieho miesta niet na celom svete… “ Klasika zo Zlatého fondu SME.

Ihneď na stiahnutie

1,49 €

2 z 4
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk