Knihy o zvieratkách

Knihy o zvieratkách

(85 produktov)

Kto by si nepamätal na Tri prasiatka, Smelého zajka v Afrike či Psíčka a mačičku? V rozprávkach, kto...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
E-kniha
E-kniha: Biely tuleň
E-kniha: Biely tuleň

Rudyard Kipling

„Na Novú točňu neprichodí nikto, iba keď má tam robotu, a jediní, ktorí mávajú tam riadne čo hľadať, sú tuleni. V letných mesiacoch prichodí ich ta z chladného šedého mora na stá a stá tisíc, lebo pobrežie Novej točne núka najprimeranejšie útulky pre tuleňov; lepšieho miesta niet na celom svete… “ Klasika zo Zlatého fondu SME.

Ihneď na stiahnutie

1,49 €

E-kniha
E-kniha: O sluníčku zvířátkách a noci tajemné
E-kniha: O sluníčku zvířátkách a noci tajemné

Alena Schejbalová; Vendula Hegerová

Knížka pro nejmenší čtenáře a čtenářky – předškoláky a začínající školáky. Začtěte se spolu se svou ratolestí do 11 milých příběhů o zvířátkách kolem nás, doplněných kouzelnými ilustracemi Venduly Hegerové. Vybraná podstatná jména jsou znázorněna obrázkem, které má dítko správně pojmenovat, a text tak doplnit. Výborná a především zábavná pomůcka pro procvičování a obohacování slovní zásoby dítěte.

Ihneď na stiahnutie
-24%

2,65 €

E-kniha
E-kniha: O slniečku zvieratkách a noci tajomnej
E-kniha: O slniečku zvieratkách a noci tajomnej

Alena Schejbalová; Vendula Hegerová

Knižka pre tých najmenších čitateľov a čitateľky. Začítajte sa spolu s deťmi do 11 milých príbehov o zvieratkách vôkol nás, doplnených očarujúcimi ilustráciami Venduly Hegerovej. Vybrané podstatné mená sú znázornené obrázkom, ktoré má dieťa správne pomenovať, a text tak doplniť. Výborná a hlavne zábavná pomôcka na precvičovanie a obohacovanie slovnej zásoby dieťaťa.

Ihneď na stiahnutie
-24%

2,65 €

E-kniha
E-kniha: Poštár slimák Oliver
E-kniha: Poštár slimák Oliver

Ľuboš Bohunický

Oliver túžil od malička stať sa poštárom. Keď sa jedného dňa dozvie, že sa otvára poštárska škola, neváha a vydá sa na cestu, rozhodnutý splniť si svoj sen. Nielenže sa bude musieť naučiť rozpoznávať poštové listy, ale najmä presvedčiť všetkých, že ich dokáže aj načas rozniesť.A práve v tom je ten najväčší háčik – Oliver je totiž slimák. Po Príhodách strašiaka Fešáka prichádza Ľuboš Bohunický s novým rozprávkovým príbehom, ktorý si získa čitateľov každého veku. Originálne, svieže a humorné rozprávanie, ktoré vás presvedčí, že rozprávky nemusia byť určené výhradne deťom. Veselé ilustrácie Viktora Csibu nádherne znázorňujú slimákove dobrodružstvá.

Ihneď na stiahnutie
-30%

5,50 €

E-kniha
E-kniha: Kocúr Findus
E-kniha: Kocúr Findus

Sven Nordqvist

Hurhaj v záhrade. Veselý príbeh nerozlučnej dvojice starého pána Petsona a jeho kocúra Findusa z dielne švédskeho autora potešil deti i dospelých v mnohých krajinách.Bolo krásne ráno. Lístky pučali, tráva rástla, vtáčiky si pospevovali. Všetky malé stvorenia neúnavne liezli a poletovali, čo im sily stačili. Kocúr Findus pobehoval a svojím nemotorným poskakovaním hore-dolu strašil chrobáky, ktoré sa s námahou uhýbali jeho labkám. „Už je čas. Dnes môžeme konečne zasadiť zeleninu a zemiaky,“ tešil sa Petson. Findus však mal na to vlastný názor… A svoje do toho chceli povedať, samozrejme, aj sliepky a kravy… A tak to nakoniec dopadlo celkom neobyčajne

Ihneď na stiahnutie
-30%

4,60 €

Rozprávky o zvieratkách
Rozprávky o zvieratkách

Štefánia Beňová

Rozprávky pre deti s krátkym poučením. Hlavnými hrdinami sú zvieratká. Vhodné pre deti na prvom stupni základnej školy.

Vypredané

1,46 €

Anjel Riško a zvieratká
Anjel Riško a zvieratká

Damiána M. Bagínová

Anjel Riško z pera sestry Damiány nie je vymyslenou postavičkou pre deti. Je to viera a túžba tých, ktorí malého chlapca Riška milovali, a stále milujú, pretavená do detských veršovaných príbehov. Viera, že to čo nebolo dopriate malému Riškovi prežívať tu na zemi, dnes prežíva vo svojom skutočnom domove, v nebi. Nápadité a veselé príbehy anjelika Riška sú určené pre deti od troch rokov, ktoré sa spolu s Riškom naučia všeličo nové. A aj pre dospelých môžu byť lúčom svetla, pokiaľ ich budú čítať spolu so svojimi deťmi s rovnakou otvorenosťou, ako ich ratolesti.

Vypredané

0,97 €

Modlitby zvierat
Modlitby zvierat

Sophie Piperová

Vedia sa aj zvieratká modliť? Hm... Ťažká otázka. No všetko, čo dýcha, môže chváliť Pána, hovorí sa v Žalme 150. Z tejto nádherne ilustrovanej knižky sa dozvieme, ako asi by sa zvieratká modlili, keby to vedeli. A zistíme, že majú mnoho pekných vlastností a môžeme sa od nich všeličo naučiť.Knižka obsahuje modlitby zajačika, húsenice, motýľa, zebry, myšky, pavúka, hrocha, klokana a aj iných zvierat.

Vypredané

5,14 €

Malý čmeliak Cyril chce lietať
Malý čmeliak Cyril chce lietať

Britta Sabbag; Maite Kelly

Príbehy zvedavého čmeliaka. Tak ako iné čmeliaky, aj malý čmeliak Cyril má veľmi malé krídla. Kamaráti mu vravia, že s nimi nikdy nebude lietať. Cyril je z toho nešťastný a chce sa dozvedieť, či je to naozaj tak. Čoskoro zistí, že na lietanie nepotrebuje veľké krídla – stačí si len veriť a nevzdávať sa.

Vypredané

7,66 €

Narodeninová oslava pre Ježiša
Narodeninová oslava pre Ježiša

Susan Jones

Boh nám dal Vianoce, a my môžem oslavovať jeho narodenie. Krátky príbeh o zajačikovi, ktorý je pozvaný na oslavu Ježišových narodenín, ale nevie, aký darček Ježiškovi podaruje. Zajačik je šťastný a poskakuje sem a tam, že aj on môže ísť na oslavu, no zároveň veľmi premýšľa, akému darčeku by sa Ježiško najviac potešil. Zajačik sa vypytuje svojich kamarátov v lese, no oni majú plné ruky práce s výzdobou lesa. Potešil by sa Ježiško sladkostiam? Alebo by ho skôr potešila nejaká hračka?Krásne ilustrovaný príbeh od Susan Jonesovej s názvom Narodeninová oslava pre Ježiša nás učí zamyslieť sa nad hodnotou daru.

Vypredané

9,60 €

Poď sa so mnou hrať
Poď sa so mnou hrať

Sophie Schoenwaldová

od 1,5 roka. Poď sa so mnou hrať je veľmi milé leporelo pre tých najmenších. Malé mačiatko sa nudí, a preto si hľadá kamaráta alebo kamarátku, aby sa s ním zabavili a pomohli mu v rôznych situáciách.A tak mačiatko môžu kamaráti vymotať z klbka alebo mu pohľadať misku s mliečkom, či vyplašiť psíka. A to nie je všetko, tak smelo do toho! To bude zábava!

Vypredané

7,66 €

Vrabčekovo víťazstvo
Vrabčekovo víťazstvo

Meryl Doneyová; Gaby Hansenová

Ako sa vrabček prestal báť. Krásne ilustrovaný príbeh pre deti, ktorý môže byť pomôckou pri výchove. Aj vrabček sa často bál a býval smutný, lebo nemal dosť odvahy. Prečítajte deťom, ako sa zmenil, určite ich povzbudíte k odvahe.

Vypredané

3,86 €

Lietajúci chrobáčikovia
Lietajúci chrobáčikovia

Kúpacia knižka do vody. Lietajúci chrobáčikovia, ktorí urobia vašim deťom radosť nielen pri kúpaní.

Vypredané

4,75 €

Tajný vianočný hosť
Tajný vianočný hosť

Annette Amrheinová; Sabine Straubová

Či tomu veríte alebo nie, je tu niekto, kto ešte nikdy neoslavoval Vianoce. Nikdy nezažil radosť z ligotajúceho sa vianočného stromčeka a nepomaškrtil si na chutných dobrotách z vianočého stola. Šlo o obyvateľa lesa - medveďa, ktorý Vianoce stále prespal. Na zimný spánok sa však chystal tak dlho, že nadišiel Štedrý večer. Vyzdobil svoju jaskyňu, prichystal jedlo a všetkých obyvateľov lesa pozval na spoločnú hostinu. No napriek tomu všetkému ostal sám. A vôbec nevedel prečo. Všetko však zmenilo stretnutie s malou, vystrašenou veveričkou...Kniha je vhodná pre deti od 3 rokov.

Vypredané

7,66 €

Rodičovstvo s rozumom a láskou
Rodičovstvo s rozumom a láskou

Foster Cline; Jim Fay

Vedieme deti k zodpovednosti. Efektívne rodičovstvo bez mocenských bojov – sen každej domácnosti. Táto kniha opisuje, ako zvýšiť zdravé sebavedomie a motiváciu detí, aby boli pripravené na reálny svet.Rodičia môžu naučiť deti zodpovednosti, vďaka ktorej rastie ich charakter. Prostredníctvom zdravej kontroly môžu rodičia ľahko zaviesť pravidlá bez hnevu, hrozieb a hádok.Kniha Rodičovstvo s rozumom a láskou prináša do výchovy detí zábavu a tak potrebnú odľahčenosť.

Vypredané

6,79 €

Na poli, na lúke, pri vode
Na poli, na lúke, pri vode

Ján Benčík; Alena Drusková

leporelo. Leporelo pre najmenších s veršíkmi a obrázkami zvieratiek s ktorými sa stretávame v našej prírode.

Vypredané

2,62 €

V túlavých topánkach slovenskou prírodou
V túlavých topánkach slovenskou prírodou

Miroslav Saniga

Spev vtákov, šumenie lístia v korunách stromov, tiché hopkanie veveričky či hlučné spievanie žiab - obujte si aj vy topánky Miroslava Sanigu a vydajte sa na potulky slovenskou prírodou.V túlavých topánkach slovenskou prírodou objavíte pestrý kolobeh života prírody, započúvate sa do jej zvukov, zapozeráte sa do jej odtieňov a navyše spoznáte niečo nové, čo ste možno v prírode ešte nevideli a nezažili. Miroslav Saniga ponúka pestrofarebnú knižku a nezabudnuteľný zážitok nielen pre deti, ale aj pre dospelých. Nájdete v nej nielen príbehy, obrázky, fotografie a zaujímavosti, ale aj slovenské pranostiky, recepty a test, ktorý vám napovie, či ste o niečo múdrejší.Tak obujte si topánky a vydajte sa na dobrodružstvo putovania našou krásnou prírodou spolu s touto knihou.

Vypredané

8,63 €

O prírode veselo i vážne
O prírode veselo i vážne

Miroslav Saniga

Naše Slovensko. Živé, vzrušujúce príbehy zo života zvierat i rastlín. Plnofarebná knižka sprevádza mladého čitateľa všetkými ročnými obdobiami od januára do decembra. Je to netradičný, zábavný pohľad na prírodu.V knihe nájdu deti i dospelí skutočné veselé príbehy, pranostiky, rekordy, kalendárium i zaujímavosti z ríše zvierat, vtákov, motýľov i stromov.Ambíciou knižky je priviesť čitateľa k tomu, aby prírodu viac spoznal a chránil ju. Text sprevádzajú fotografie Miroslava Sanigu a vtipné ilustrácie výtvarníka Juraja Martišku.

Vypredané

7,66 €

Na farme - Interaktívna šnurovacia knižka
Na farme - Interaktívna šnurovacia knižka

Elena Rabčanová

Pomocou šnúrky riešte jednoduché úlohy na farmárskom dvore!. Interaktívna knižka, vďaka ktorej si deti rozvíjajú myseľ i fantáziu a trénujú jemnú motoriku.Prejdite sa po statku a pomôžte domácim zvieratkám prekonávať rozmanité prekážky. Deti v tejto knižke nájdu množstvo zaujímavých úloh, ktoré hravo vyriešia pomocou obyčajnej šnúrky.

Vypredané

8,44 €

Čítanie s nálepkami: Na dedinskom dvore
Čítanie s nálepkami: Na dedinskom dvore

Anna Wiśniewska

66 farebných nálepiek. Veselá publikácia pre deti s názvom Čítanie s nálepkami: Na dedinskom dvore obsahuje 6 krátkych jednoduchých príbehov o domácich zvieratkách z gazdovského dvora: Nešťastné teliatkoTúlavý králikZlodejský mroiakPažravá kozičkaNafúkaný kohútDobrá sliepočkaVety v tejto knižke je potrebné doplniť nálepkami, aby tak vznikli texty príbehov. Zabavte sa spolu s najmenšími a dotvorte veselé príbehy zvieratiek.

Vypredané

1,93 €

Zverolekárka Katka a jej zázračný kufrík
Zverolekárka Katka a jej zázračný kufrík

Deborah Allwright; Miriam Moss

pre deti od 3 rokov. Zverolekárka Katka a jej zázračný kufrík je interaktívna kniha, v ktorej sa Katka hrá na zverolekárku. Katka rieši zdravotné problémy zvieratiek a deti jej pritom môžu pomáhať. Katka ma totiž v knihe zázračný kufrík, z ktorého jej deti pomôžu vybrať napríklad medicínu pre pelikána. Tak poďte zistiť ako treba vyliečiť aj ľadového medveďa, či krokodíla.

Vypredané

11,54 €

Ježko a jeho kamaráti
Ježko a jeho kamaráti

Elena Rabčanová

Interaktívna knižka, ktorou trénujete pozornosť detí a podporujete ich predstavivosť. Zahrajte sa s tieňom a prežite magický večer plný dobrodružstva a zábavy!Zažite s ježkom a jeho zvieracími kamarátmi dobrodružstvá vďaka tieňovým hrám. Pri čítaní knižky deti spolu s rodičmi postupne spoznávajú zvieratká v tme, s baterkou alebo lampou v ruke, a dostávajú sa do deja jednoduchými otázkami. Fantázii sa medze nekladú.

Vypredané

8,44 €

Ezopove bájky
Ezopove bájky

Ezop; Pavel Šrut

Bájky, ktoré prežili stáročia, sa nám aj dnes prihovárajú s rovnakou naliehavosťou ako v časoch antiky. Ich nesmrteľnosť spočíva predovšetkým v pravde. Drobné príbehy o zvieratách a ľuďoch odhaľujú chamtivosť, lenivosť, násilie, klamstvo či iné ľudské chyby a v ponaučeniach ukrývajú životnú múdrosť mnohých generácií ľudského druhu, ktorý sám seba označuje ako "človek rozumný". Bájky sú dôkazom, že ľudia sú v mnohom stále rovnakí a pri všetkej rozumnosti... nepoučiteľní.Ezopove bájky v podaní Pavla Šruta sprevádzajú humorné ilustrácie Miloslava Jágra a sú skvelým čítaním pre malých i veľkých.

Vypredané

9,51 €

Ježko na potulkách svetom
Ježko na potulkách svetom

Elena Rabčanová

Interaktívna knižka, ktorou trénujete pozornosť detí a podporujete ich predstavivosť. Zahrajte sa s tieňom a prežite magický večer plný dobrodružstva a zábavy!Vydajte sa s ježkom na netradičnú cestu okolo sveta a zažite s ním dobrodružstvá vďaka tieňovým hrám. Pri čítaní knižky deti spolu s rodičmi postupne spoznávajú dopravné prostriedky v tme, s baterkou alebo lampou v ruke, a dostávajú sa do deja jednoduchými otázkami. Fantázii sa medze nekladú.

Vypredané

8,44 €

Smelý zajko v Afrike
Smelý zajko v Afrike

Jozef Cíger Hronský

Akože by mohlo stačiť Smelému Zajkovi, že raz videl svet? Veď sa mu v ňom tak dobre vodilo, že si vyslúžil auto aj nevestičku. Akože by mohol doma obsedieť a akože by sa mohol vo svete strachovať? Svoju mladú žienku poučil, že keď si zajac natiahne nohavice, nemusí sa ani horára báť – a už sa im cesta míňala. Viedla ich cez potok, cez more, cez Turecko až do africkej púšte. Nebolo to nikde bez nebezpečenstiev, ale Smelý Zajko bol aj Zajko slávny. Slávna je aj knižka o ňom. Deti ju čítajú už vyše sedemdesiat rokov a všetkým sa páči. Iste aj preto, že obrázky do nej nakreslil významný ilustrátor Jaroslav Vodrážka.

Vypredané

8,24 €

Bezdomovčatá
Bezdomovčatá

Ladislav Fričovský

Zvieracie postavičky riešia svoj neľahký údel, ktorý im prichystal poväčšine bezohľadný človek, ale aj náhoda. Zvieracia ríša sa v tejto knihe akosi priveľmi podobá človečiemu svetu.

Vypredané

4,07 €

Ježko Pichliačik a tajomstvá čarovného lesa
Ježko Pichliačik a tajomstvá čarovného lesa

Ivan Sedlák

Detská knižka od Ivana Sedláka, Ježko pichliačik a tajomstvá čarovného lesa, rozpráva krátke príbehy ježka Pichliačika, ktorý na svojej ceste stretáva ďalších svojich kamarátov: bažanta, lastovičku, kamzíka a orla. Obdivuje krásu prírody, krásu vodopádov, stromov a na konci knihy sa Pichliačik dokonca uvidí aj so svätým Jozefom, Pannou Máriou a Ježiškom.

Vypredané

11,59 €

O malých a veľkých vianočných darčekoch
O malých a veľkých vianočných darčekoch

Jennifer Coulmann

Jennifer Coulmann je autorkou veľmi pekného vianočného príbehu s názvom O malých a veľkých vianočných darčekoch. Hlavnými postavami sú myška a medveď a ďalšie lesné zvieratká, ktoré sa pripravujú na slávenie Vianoc. Myška s medveďom sa dohodnú, že sa stretnú na Štedrý deň, aby si vymenili vianočné darčeky. Myška dostane od medveďa košík s vlašskými orechami, ktoré má veľmi rada. Aj medveď dostane od myšky darček - pekne zabalený v škatuľke a previazaný mašľou. Medveď sa rozhodne, že si ho vezme domov a večer si ho rozbalí. Pri rozbaľovaní však zistí, že darček je príliš malý a on ho svojimi veľkými labami nedokáže otvoriť. Keďže ho nechce poškodiť, vyberie sa do lesa, aby našiel niekoho, kto mu s rozbaľovaním pomôže... Z konca príbehu vyplýva pekná myšlienka o priateľstve, vzájomnej pomoci a o tom, že najväčšími a najkrajšími darčekmi sme si jeden druhému navzájom.Kniha je vhodná pre deti od troch rokov. Celý príbeh je písaný jednoducho. Na každej stránke je krátky text - zvyčajne dve až tri vety. Nádherné celostránkové ilustrácie zaujmú nielen najmenšie deti, ale rozhodne potešia aj dospelých.

Vypredané

12,60 €

Co, kdy a jak ve výchově dětí
Co, kdy a jak ve výchově dětí

Zdeněk Matějček

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí... Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: „Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?“ Ve svém výkladu srozumitelně spojuje poznatky dnešní vědy i praktické zkušenosti vlastní i dalších psychologů a pedagogů.A jak autor sám slibuje: „Bude v tom jistě i dost mých vlastních osobních postojů a možná i libůstek, takže mi nezbývá než prosit laskavého čtenáře jednak o shovívavost a jednak o jeho vlastní tvořivé uvažování na dané téma.“ Kniha je určena především rodičům, ale i učitelům a vychovatelům a všem, kdo přemýšlejí o výchově a jejích možnostech.

Vypredané

9,02 €

Velká kniha přírody
Velká kniha přírody

Zvířata. Krásné a věrné kresby zvířat v jejich přirozeném prostředí, ve velkém formátu a s maximální mírou podrobností, potěší všechny malé i velké milovníky přírody. Seznámí je s typickými zvířecími obyvateli evropských lesů, polí a luk, řek, potoků a rybníků, vysokých hor i moře a jeho pobřeží - od savců přes ptáky, ryby, obojživelníky, plazy až po hmyz.

Vypredané

12,51 €

Čítanie s nálepkami: Lesné klebietky
Čítanie s nálepkami: Lesné klebietky

82 farebných nálepiek. Veselé príbehy o zvieratkách na dedinskom dvore i v lese, o deťoch v škôlke či v škole, o autách, rôznych koníčkoch i o nových spolužiakoch nájdete v pestrofarebných knižkách Čítanie s nálepkami. Deti si v nich nálepkami dotvárajú príbehy a hravou formou sa tak učia samostatne čítať.

Vypredané

1,93 €

Barevný svět
Barevný svět

Nauč se znát věci, které můžeš vidět kolem sebe. Leporelo pro nejmenší.

Vypredané

2,91 €

Géniovia sveta zvierat
Géniovia sveta zvierat

Sally Boysenová; Deborah Custanceová

Neobyčajné poznatky o najbystrejších tvoroch našej planéty. Publikácií o zvieratách je veľa. Väčšina prináša encyklopedické informácie o živočíšnom svete ako celku alebo sa venuje konkrétnemu živočíšnemu druhu či zvieratám žijúcim v istom prostredí. Táto kniha je však iná. Ako napovedá už jej názov, kritériom výberu bola inteligencia, bystrosť, vynachádzavosť, ktorej sú zvieratá schopné. Cieľom knihy je predstaviť najbystrejších predstaviteľov živočíšnej ríše, ich fascinujúce a pre mnohých z nás celkom neznáme schopnosti, ktoré by sme u zvierat nikdy nepredpokladali. Dozviete sa v nej, ktoré zvieratá sú schopné používať nástroje, ako sa dorozumievajú, či sú schopné empatie a spolupráce, či vedia počítať a naučiť sa cudzí jazyk, a veľa iných zaujímavých skutočností. Erudovaný text z pera odborníčky, podložený mnohými vedeckými experimentmi, dopĺňajú krásne autentické fotografie a názorné obrázky. Vďaka tejto knihe získate celkom iný pohľad na úžasný svet zvierat, ktorý pre nás skrýva ešte veľa prekvapení.

Vypredané

19,40 €

Encyklopédia zvierat
Encyklopédia zvierat

Geneviève Warnau

Táto encyklopédia poskytuje základné informácie o zvieratách žijúcich v rôznych kútoch našej planéty, charakteristiku ich životného prostredia, základnú schému rozdelenia živočíšnej ríše, ako aj veľké množstvo zaujímavých informácií zo života vybraných predstaviteľov tejto ríše. Ich podobu sprostredkúva vyše šesťsto skvelých farebných fotografií, a tak čitateľovi umožňuje spoznať aj živočíchy žijúce na opačnom konci sveta, prípadne vo vodách oceánov, vo vysokých a neprístupných horách alebo v nehostinných púšťach. Umožňuje spoznať zvieratá od najväčších cicavcov na súši i vo vodnom prostredí cez tie, ktoré žijú v našej bezprostrednej blízkosti, až po drobný hmyz, ktorý často uniká našej pozornosti.

Vypredané

11,26 €

Barborka a zvieratká
Barborka a zvieratká

Nancy Delvaux; Aline de Pétigny

Pozrite si všetky tituly z edície Barborka.Barborka chodí do škôlky a už vie veľa vecí, no občas si predsa len nevie poradiť. Niekedy sa hanbí, inokedy sa bojí. Je zábudlivá, dokonca lakomá. A z času na čas urobí aj nejakú hlúposť. Barborka je skrátka rovnaká ako všetky deti. Edícia farebných knižiek o Barborke pomôže deťom a ich rodičom vyrovnať sa so starosťami a s problémami, ktoré prináša každodenný život. V tejto knižke nájdete príbehy: Barborka si zabudla Macíka, Barborka túži po psíkovi, Barborka v zoologickej záhrade, Barborka jazdí na poníkovi

Vypredané

4,75 €

Bodríkové dobrodružstvá
Bodríkové dobrodružstvá

Ivica Kolečáni-Lenčová a kol.

Pozrite si všetky tituly z edície Najmilšie zvieratká.Vtipné príbehy - minirozprávočky s obľúbenými zvieratkami si môžu deti vziať do postieľky, na prechádzku alebo návštevu k babke a dedkovi. Neposedný psík Bodrík hľadá na gazdovskom dvore aj pri rybníku kamarátov na hranie, odvážny kocúrik Murko ide na skusy do sveta a žriebätko Pejko hneď od narodenia chce všetkým pomáhať. Zvieratká si deti určite obľúbia a budú s nimi stále! 

Vypredané

2,23 €

Murko ide do sveta
Murko ide do sveta

Ivica Kolečáni-Lenčová a kol.

leporelo. Pozrite si všetky tituly z edície Najmilšie zvieratká.Vtipné príbehy - minirozprávočky s obľúbenými zvieratkami si môžu deti vziať do postieľky, na prechádzku alebo návštevu k babke a dedkovi. Neposedný psík Bodrík hľadá na gazdovskom dvore aj pri rybníku kamarátov na hranie, odvážny kocúrik Murko ide na skusy do sveta a žriebätko Pejko hneď od narodenia chce všetkým pomáhať. Zvieratká si deti určite obľúbia a budú s nimi stále! 

Vypredané

2,23 €

Pejko pomáha kamarátom
Pejko pomáha kamarátom

Ivica Kolečáni-Lenčová a kol.

leporelo. Pozrite si všetky tituly z edície Najmilšie zvieratká.Vtipné príbehy - minirozprávočky s obľúbenými zvieratkami si môžu deti vziať do postieľky, na prechádzku alebo návštevu k babke a dedkovi. Neposedný psík Bodrík hľadá na gazdovskom dvore aj pri rybníku kamarátov na hranie, odvážny kocúrik Murko ide na skusy do sveta a žriebätko Pejko hneď od narodenia chce všetkým pomáhať. Zvieratká si deti určite obľúbia a budú s nimi stále! 

Vypredané

2,23 €

E-kniha
E-kniha: Svetluška Saška
E-kniha: Svetluška Saška

Susanne Weber; Kirsten Vogel

Ahoj, ja som Saška. Celým menom Saška Svetlušková. Nie som svetluška iba podľa priezviska, som skutočná svätojánska muška. Cez deň spím a večer, keď sa zotmie, vstávam. Svietim v noci v našom lese a veľmi sa túžim naučiť lietať. Pri tom sa dajú zažiť tie najkrajšie dobrodružstvá... Vyberte sa s nami sprevádzať Sašku a jej kamarátku vážku Vierku počas ich úžasných nočných zážitkov.

Vypredané
-30%

8,40 €

O slniečku, zvieratkách a noci tajomnej
O slniečku, zvieratkách a noci tajomnej

Alena Schejbalová

Knižka pre tých najmenších čitateľov a čitateľky. Začítajte sa spolu s deťmi do 11 milých príbehov o zvieratkách vôkol nás, doplnených očarujúcimi ilustráciami Venduly Hegerovej. Vybrané podstatné mená sú znázornené obrázkom, ktoré má dieťa správne pomenovať, a text tak doplniť.Výborná a hlavne zábavná pomôcka na precvičovanie a obohacovanie slovnej zásoby dieťaťa.

Vypredané

3,50 €

3 z 4
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk