Recenzie: Martina

Recenzie: Martina

Svatý Šarbel Machlúf a další libanonští světci

Svatý Šarbel Machlúf a další libanonští světci

Jiří Gračka

-15%

3,32 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

3. júna 2021

V tejto brožúre nájdete nielen modlitby k uvedeným libanonským svätcom, ale aj informácie z ich životov, vďaka čomu ich lepšie spoznáte. Najznámejší a najobľúbenejší z nich je Šarbel Machlúf, ale aj ostatní libanonskí svätci, ktorí sú pre nás na Slovensku a v Čechách neznámi, nám majú čo povedať. Ich životy sú fascinujúce a veľmi inšpiratívne! O týchto svätcoch som v našich končinách našla len veľmi málo informácií, a tak som veľmi rada, že som natrafila na túto brožúru. Určite ju odporúčam všetkým ctiteľom svätého Šarbela.

Ježišove psychické utrpenia

Ježišove psychické utrpenia

Elias Vella

-15%

4,59 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

26. mája 2021

K tejto knihe som sa dostala celkom náhodou u nás v kostole. Verím, že to nebola náhoda a že mi ju zoslal náš Pán, pretože som ju potrebovala. Je to skutočne výnimočné dielo, ktoré Vám pomôže aspoň v rámci našich ľudských možností lepšie pochopiť, čím si Ježiš prechádzal. Je to naozaj hlboká kniha, ktorá Vás posunie vo viere raketovou rýchlosťou. Osobitne by som ju odporúčala ľuďom, ktorí trpia (duchovne alebo fyzicky), ako aj ľuďom, ktorí prežívajú krízu. Nádherné.

Varovanie

Varovanie

Christine Watkins

-15%

9,27 €

4,6
userAvatar
Martina (209)

20. mája 2021

Varovanie je kniha, ktorá zatrasie vaším svetom. Ide bezpochyby o najdôležitejšie katolícke dielo 21. storočia, o ktorom by sa malo hlásať zo všetkých striech, pretože sa týka udalosti, ktorá zasiahne každého človeka na tejto zemi. Kniha je fantastická, ale nedá mi vopred vás neupozorniť: neočakávajte príjemné čítanie, ktoré vás pohladí na duši. Posolstvo tejto knihy vám možno vôbec "nesadne", ale napriek tomu ho potrebujete počuť. Počas čítania Varovania budete mať na mnohých miestach chuť plakať, a predsa vás povzbudzujem, aby ste si ho prečítali. Neprestávajte čítať ani vtedy, keď budete mať pocit, že už viac nezvládnete! Rozhodnite sa za každú cenu dôjsť až po poslednú stránku. Varovanie za to skutočne stojí.

Katechizmus Katolíckej cirkvi

Katechizmus Katolíckej cirkvi

-15%

24,65 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

12. mája 2021

Obsah tejto knihy nie je nutné hodnotiť; Katechizmus by rozhodne nemal chýbať v knižnici žiadneho katolíka, pretože objasňuje a vysvetľuje základné pravdy našej viery. Čo sa týka dizajnu a prevedenia, kniha je na veľmi vysokej úrovni a je prehľadne rozčlenená tak, aby sa dobre čítala. Navyše je vytlačená na kvalitnom papieri, ktorý je dostatočne hrubý a netrhá sa. Toto vydanie môžem len odporúčať - kúpte si ho, kým ešte je na sklade :)

Prirodzená cesta

Prirodzená cesta

Anna Cappella

-15%

2,98 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

5. mája 2021

Táto útla brožúrka je úplne základným úvodom k Billingsovej metóde – metóde prirodzeného plánovania rodičovstva. Odporúčam ju nielen vydatým ženám, ale aj slobodným dievčatám, ktoré sa rozhodnú využívať túto metódu na spoznanie svojho tela a vlastnej plodnosti.

Odovzdať sa Božiemu milosrdenstvu v čase skúšok

Odovzdať sa Božiemu milosrdenstvu v čase skúšok

Miriam Janiec (ed.)

-15%

4,17 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

28. apríla 2021

Táto knižka 30 rozjímaní na každý deň vám pomôže lepšie porozumieť Božiu túžbu po nás. Počas mesiaca postupne otvoríte svoje srdce jeho nekonečnému milosrdenstvu, ktoré my ľudia nikdy nedokážeme pochopiť. Knižka je veľmi pekne spracovaná, oplatí sa ju mať doma a modliť sa z nej počas celého roka, nielen pri príležitosti sviatku Božieho milosrdenstva. Jednotlivé rozjímania sa pomodlíte za chvíľu, takže je vhodná napríklad aj pre rodinnú modlitbu.

Otcov tieň

Otcov tieň

Jan Dobraczyński

-15%

12,75 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

21. apríla 2021

Román Otcov tieň je jednoznačne najkrajšie spracovaný príbeh svätého Jozefa, aký som kedy čítala. Túto knihu poznám ešte zo starého vydania z roku 1999. Asi netreba dodávať, že som sa novému vydaniu neuveriteľne potešila. Ak vás zaujíma, ako asi mohol vyzerať Jozefov život, tehotenstvo Panny Márie a Ježišovo detstvo, určite si toto dielo nenechajte ujsť. A radšej sa poponáhľajte, kým sa znova nevypredá :)

Krátke úvahy na počesť svätého Jozefa

Krátke úvahy na počesť svätého Jozefa

Alfonz Mária de Liguori

-15%

1,02 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

14. apríla 2021

Tieto krátke úvahy, ktoré vás prinútia zamyslieť sa nad svätým Jozefom a jeho dôležitou úlohou v Božom pláne spásy, môžem len odporúčať. Svätý Alfonz píše výstižne a zaujímavo. Brožúrka je tenká a úvahy môžete čítať formou týždňovej pobožnosti, keďže úvah v nej nájdete dokopy 7. V aktuálne prebiehajúcom roku sv. Jozefa by si ju mal prečítať každý katolík.

Deviatnik zasvätenia sa Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie

Deviatnik zasvätenia sa Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie

Peter Juan Pablo Mária Bako

-15%

6,38 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

7. apríla 2021

Prekrásny deviatnik, ktorý zaujme nielen hlbokým a inšpiratívnym obsahom, ale aj prekrásnym dizajnom. Každé jedno zamyslenie deviatnika ma "posunulo" bližšie k Panne Márii. Knižka je navyše plnofarebná a vytlačená na kvalitný papier. Odporúčam každému, kto má rád Pannu Máriu, ale aj tomu, kto si k nej ešte len hľadá svoj vzťah. Skutočne vydarené dielo.

Krížová cesta (Lenczewska)

Krížová cesta (Lenczewska)

Alícia Lenczewska; Iwona Kępisty (ed.)

-15%

5,02 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

31. marca 2021

Vynikajúca kniha, v ktorej nájdete krátke krížové cesty so skutočne hlbokými myšlienkami. Jednotlivé zastavenia vás prinútia zamyslieť sa a privedú vás k rozjímaniu nielen nad Ježišovým utrpením, ale aj nad svojím vlastným životom v kontexte veľkonočného tajomstva. Táto brožúrka obsahuje všetko, čo v Pôstnom období potrebujete. Ak by ste si mali kúpiť len jednu jedinú brožúrku s krížovou cestou, určite sa rozhodnite pre túto.

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Anna, pred 14 hodinami

Veľká spokojnosť. Ústretovosť predavačky, je ochotná. Po objednaní bol balíček hneď na druhý deň na pošte.

userAvatar

Rudolf, pred 2 dňami

ok

userAvatar

Katarina, pred 2 dňami

Plna spokojnost tovar bol doruceny velmi skoro

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk