Recenzie: Martina

Recenzie: Martina

Lectio mamina

Lectio mamina

Peťa Babulíková

-15%

6,38 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

12. januára 2022

Veľmi príjemná oddychová kniha, ktorá pobaví nielen maminy, ale aj otcov a každého, kto pozná trampoty rodičovského života. Krátke úsmevné príbehy či skúsenosti zo života, ktoré sú v knižke rozdelené podľa liturgického roka, sú zakončené hlbšou myšlienkou. Vďaka tomu sa nielen zasmejete, ale aj zamyslíte. Autorka má jednoznačne talent na písanie. Teším sa, keď budem mať možnosť prečítať si od nej aj ďalšie dielko.

365 dní s Pátrom Piom

365 dní s Pátrom Piom

Gianluigi Pasquale

-15%

10,97 €

4,9
userAvatar
Martina (209)

5. januára 2022

365 dní s Pátrom Piom je veľmi vydarená zbierka myšlienok Pátra Pia, ktoré sú vhodne zoradené na každý deň roka. Zamyslenie si prečítate rýchlo, ale myšlienka z neho s vami zostane a bude vo vás rezonovať ešte dlho po prečítaní. Jednoznačne odporúčam.

Vianoce vysvetlené deťom

Vianoce vysvetlené deťom

Aurora Magni

-15%

5,87 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

29. decembra 2021

Nádherná kniha pre deti plná ilustrácií a hlbokých myšlienok, ktorá zaujme aj dospelých. Vo víre povinností, vybavovačiek, upratovania a chystania pred Vianocami sa nám totiž môže veľmi ľahko stať, že nám to najpodstatnejšie len tak prebehne pomedzi prsty. Táto kniha nám nedovolí premeškať toto nádherné obdobie. Aj nám dospelým totiž pripomenie skutočnú podstatu Vianoc jednoduchým, zrozumiteľným, a pritom hlbokým spôsobom.

Svätá Monika: Moc vytrvalej modlitby

Svätá Monika: Moc vytrvalej modlitby

Mike Aquilina; Mark W. Sullivan

-15%

6,72 €

4,9
userAvatar
Martina (209)

22. decembra 2021

Nádherná kniha, vďaka ktorej lepšie spoznáte nielen svätú Moniku a jej syna, svätého Augustína, ale aj silu modlitby. A nie hocijakej, ale vytrvalej – takej, ktorá začína tam, kde iné modlitby končia. Možno sa už dlho modlíte za obrátenie nejakého člena rodiny, uzdravenie z ťažkej choroby či vyriešenie životnej situácie, ktorá sa na prvý pohľad zdá bezvýchodisková... Ak áno, táto kniha je práve pre vás. Nájdete v nej neuveriteľné povzbudenie, no najmä novú nádej, ktorá vám pomôže vytrvať v modlitbe – a napokon získať oveľa viac než "len" to, za čo ste sa tak úpenlivo modlili.

Myšlienky na každý deň

Myšlienky na každý deň

Alícia Lenczewska

-15%

10,97 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

15. decembra 2021

Táto kniha je poklad! Obsahuje veľmi krátke zamyslenia na každý deň roka, ktoré vám vyrazia dych svojou jednoduchosťou a silou. Doteraz som počas roka denne čítala veľa kníh podobného štýlu, ale ani jedna sa mi nevryla tak pod kožu ako práve táto. Alícia mi hovorí mi priamo do duše! Jednoznačne odporúčam.

Páter Vojtěch Kodet

Páter Vojtěch Kodet

Martin Ližičiar; Vojtěch Kodet

-15%

5,31 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

8. decembra 2021

Veľmi podnetný rozhovor, tak ako aj ostatné z edície Inšpirujúci, ktorá si našla stále miesto v mojom srdci. Vďaka tejto knihe som sa dozvedela viac o živote pátra Kodeta a nazrela som aj do jeho myšlienok na témy ako manželstvo, Sväté písmo, modlitba a podobne. Moja jediná výhrada sa týka dĺžky knihy – bola totiž pre mňa príliš krátka a najradšej by som bola, keby mala aspoň trikrát toľko strán :)

Hormonálna antikoncepcia

Hormonálna antikoncepcia

Jozef Laurinec; Dušan Škurla; Ivan Wallenfels

-15%

3,83 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

1. decembra 2021

Táto príručka je veľmi potrebným materiálom pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitný materiál rozoberajúci problematiku hormonálnej antikoncepcie. Zrozumiteľným, no zároveň odborným a príťažlivým spôsobom sprostredkúva všetky informácie, ktoré by mala každá žena vedieť ešte predtým, než začne užívať "tabletky". Žiaľ, mnohé mladé dievčatá, ktoré berú HAK ako na páse aj kvôli drobným problémom ako vyrážky či meškajúca menštruácia, tieto informácie nemajú a nevedia, aké následky môže mať jej (dlhodobé) užívanie. Dúfam, že sa táto kniha bude šíriť a dostane sa ku všetkým, ktorí to potrebujú.

Milovanej Princeznej bojovníčke

Milovanej Princeznej bojovníčke

Sheri Rose Shepherd

-15%

10,97 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

24. novembra 2021

Toto je tak krásna knižka! Navyše prichádza v dobe, kedy ju najviac potrebujeme. Každé zamyslenie obsahuje krátky list, modlitbu a citát zo Svätého písma, ktoré sú doplnené nádhernými fotografiami a podmanivou grafikou. Táto knižka bude pokladom pre každú ženu. Jednoducho nádherné!

Súzvuk nerovníc

Súzvuk nerovníc

Laura Fechová

-15%

13,52 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

17. novembra 2021

Od Laury Fechovej mám doma všetky jej doteraz vydané knihy. Píše úprimne, bez prikrášlení a veľmi pútavo. Veľmi sa mi páči, že realisticky zachytáva prostredie Slovenska so všetkými jeho odtieňmi – pozitívnymi aj negatívnymi – a na nič sa nehrá. Súzvuk nerovníc je miestami skutočne šokujúcou a miestami nesmierne citlivou sondou do duše dvoch mladých ľudí. Román sa číta sám, nebudete sa od neho vedieť odtrhnúť a myslím, že sa v ňom nájde úplne každý. Skrátka pecka :) Už teraz sa teším na ďalšie Laurine diela!

Ruženec - záchrana pre svet

Ruženec - záchrana pre svet

Dominik Chmielewski

-15%

4,17 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

10. novembra 2021

Tieto zamyslenia vám zájdu až pod kožu. Nájde sa v nich každý človek - ten, ktorý verí od narodenia, ako aj ten, ktorý je vo viere nováčikom. Slová otca Dominika vám pomôžu prežiť každé tajomstvo modlitby ruženca s novým zápalom a hlboko sa vás dotknú. Po prečítaní a premodlení tejto brožúry už pre vás modlitba ruženca nikdy nebude rovnaká ako predtým.

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Anna, pred 14 hodinami

Veľká spokojnosť. Ústretovosť predavačky, je ochotná. Po objednaní bol balíček hneď na druhý deň na pošte.

userAvatar

Rudolf, pred 2 dňami

ok

userAvatar

Katarina, pred 2 dňami

Plna spokojnost tovar bol doruceny velmi skoro

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk