Recenzie: Martina

Recenzie: Martina

15 štvrtkov sv. Rity

15 štvrtkov sv. Rity

Juraj Pigula

-15%

2,47 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

2. septembera 2020

Brožúrka 15 štvrtkov sv. Rity mi pomohla bližšie spoznať túto veľkú sväticu, ku ktorej sa dlhé roky modlím. Dozvedela som sa v nej množstvo nových informácií, ktoré som o sv. Rite predtým nevedela. A čo je ešte dôležitejšie - brožúrka mi počas 15 štvrtkov pomohla vytvoriť si k Rite ešte bližší a osobnejší vzťah, než som mala doteraz. 15 štvrtkov sv. Rity je jednoducho nádherná pobožnosť, ktorá vás rozhodne nesklame.

7 bolestí a 7 radostí svätého Jozefa

7 bolestí a 7 radostí svätého Jozefa

-15%

1,27 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

26. augusta 2020

Svätý Jozef je dlhé roky mojím obľúbeným svätcom. Je mi veľmi blízky vďaka svojej odvahe, láske a starostlivosti. Viem, že jeho príhovor je mocný, a preto sa k nemu pravidelne modlím. Keď som objavila túto brožúrku, bola som nadšená, pretože modlitby v nej sú skutočne to najkrajšie, čo som k sv. Jozefovi našla. Modlím sa ich už viac než 2 mesiace a som si istá, že moje prosby sú v tých najlepších rukách.

Svätý Júda Tadeáš - veľký pomocník v ťažkých chvíľach

Svätý Júda Tadeáš - veľký pomocník v ťažkých chvíľach

-15%

2,47 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

19. augusta 2020

Svätý Júda Tadeáš je už dlhé roky mojím pomocníkom, ktorému zverujem ťažkosti a problémy vo svojom živote. Nikdy ma nesklamal a na jeho príhovor Boh vždy vyriešil všetko, o čo som ho prosila. Hoci to nie vždy dopadlo tak, ako som si to predstavovala ja, s odstupom času vidím, že to pre mňa vždy dopadlo najlepšie. V krásne graficky spracovanej brožúrke nájdete okrem modlitieb aj informácie o tomto výnimočnom svätom. Odporúčam.

Zázrak svätej omše

Zázrak svätej omše

Franz Spirago

-15%

4,17 €

4,8
userAvatar
Martina (209)

12. augusta 2020

Táto úchvatná kniha mi otvorila oči a vysvetlila mnohé veci, o ktorých som nemala ani tušenia. Vďaka nej mám oveľa väčšiu bázeň pred zázrakom, ktorý svätá omša jednoznačne je. Hoci som čítala aj iné knihy od Franza Spiraga, táto kniha je určite najlepšia zo všetkých, ktoré napísal.

Judáš - Záblesk v tme

Judáš - Záblesk v tme

Sergio Stevan

-15%

5,02 €

4,9
userAvatar
Martina (209)

5. augusta 2020

Judáš - Záblesk v tme je útla, a zároveň veľmi podnetná kniha o učeníkovi, ktorého zo Svätého písma i ľudovej tradície poznáme ako zradcu. Siahla som po nej, pretože som nad Judášom nikdy komplexne nepremýšľala. Vďaka autorovmu nadhľadu som lepšie spoznala nielen tohto Ježišovho učeníka, ale aj seba samu. Kniha mi dala množstvo podnetov na premýšľanie. Hĺbkovo mi priblížila Judášovo konanie a nastavila zrkadlo môjmu vlastnému zmýšľaniu. Veľmi inšpiratívne čítanie.

Pýtame sa exorcistu

Pýtame sa exorcistu

Imrich Degro

-15%

7,57 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

29. júla 2020

Pýtame sa exorcistu je fantastická kniha, ktorá vám otvorí oči. Poskytne vám odpovede aj na otázky, ktoré ste sa doteraz báli opýtať, alebo ste ich z rôznych dôvodov nemali komu položiť. Otec Imrich Degro citlivo odpovedá na individuálne problémy reálnych ľudí a trpezlivo ponúka riešenia na rôzne typy problémov od prekliatia až po problémy vo vzťahoch, ktoré síce nie sú instantné, ale sú trvalé. Túto knihu by mala mať každá kresťanská domácnosť na Slovensku. Určite si ju nenechajte ujsť.

33 modlitieb k sv. Rite

33 modlitieb k sv. Rite

Jozef Jurdák (ed.)

-15%

2,47 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

22. júla 2020

Útla brožúrka 33 modlitieb k svätej Rite obsahuje - ako napovedá názov - 33 rôznych krátkych modlitieb k tejto veľkej svätici. Na svoje si príde každý - rehoľníci, kňazi, laici, slobodní i páry žijúce v manželstve. V brožúrke totiž nájdete krátke modlitby na každú príležitosť. K týmto modlitbám sa veľmi rada vraciam a verím, že sa k nim bude s dôverou vracať každý, kto raz okúsi príhovor tejto svätice.

Novéna k Nepoškvrnenému počatiu Panny Márie

Novéna k Nepoškvrnenému počatiu Panny Márie

Bonaventure Hammer

-15%

1,62 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

15. júla 2020

Veľmi rada sa modlím rôzne novény. Za svoj život som sa "premodlila" veľkým množstvom rôznych novén, a musím povedať, že Novéna k Nepoškvrnenému počatiu Panny Márie je jednou z tých, ktoré sa mi zapísali hlboko do srdca. Zamyslenia sú veľmi hlboké a podnetné. K tejto novéne sa budem určite vracať. Hoci ešte nemôžem hovoriť svedectvo o vyslyšaní mojich prosieb, s určitosťou viem povedať, že sa ma táto novéna hlboko dotkla a priblížila ma k Bohu a Panne Márii. A to je predsa dôležitejšie než všetko ostatné. Určite odporúčam :)

120 zamyslení s Teréziou z Lisieux

120 zamyslení s Teréziou z Lisieux

Patricia Treece (ed.)

-15%

7,57 €

4,9
userAvatar
Martina (209)

8. júla 2020

Táto kniha je úžasným zdrojom duchovnej inšpirácie. Krátke zamyslenia som mala veľmi rýchlo prečítané, no ich posolstvo mi ostávalo v hlave celý deň. Vďaka tejto knižke som sa dozvedela úplne nové informácie o svätej Terezke, ktoré som doteraz nevedela. Úryvky z listov či spomienky Terezkiných príbuzných mi veľmi živo priblížili túto veľkú sväticu. Táto kniha je skutočný poklad a rozhodne sa k nej budem vracať.

Obety a utrpenia A. K. Emmerichovej

Obety a utrpenia A. K. Emmerichovej

Anna Katarína Emmerichová

-15%

6,72 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

1. júla 2020

Fascinujúca kniha, od ktorej som sa nevedela odtrhnúť. Videnia a mystické zážitky opisujúce obety a utrpenia Anny Kataríny som čítala doslova s otvorenými ústami. Knižka je rozdelená do krátkych kapitol, z ktorých každá opisuje konkrétne videnie/zážitok. Číta sa vďaka tomu veľmi rýchlo. Anna Katarína prežila utrpenie, o ktorom sa nám, bežným kresťanom, ani len nesníva. Vďaka tejto knihe som lepšie porozumela spásonosnej sile utrpenia a jednoznačne sa zmenil aj môj pohľad na utrpenie v mojom vlastnom živote.

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Anna, pred 14 hodinami

Veľká spokojnosť. Ústretovosť predavačky, je ochotná. Po objednaní bol balíček hneď na druhý deň na pošte.

userAvatar

Rudolf, pred 2 dňami

ok

userAvatar

Katarina, pred 2 dňami

Plna spokojnost tovar bol doruceny velmi skoro

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk