Recenzie: Martina

Recenzie: Martina

Srdce podľa Márie

Srdce podľa Márie

Edward Looney

-15%

5,87 €

4,9
userAvatar
Martina (209)

12. septembera 2018

Knižka Srdce podľa Márie je pokladom, ktorý by si mal prečítať každý. 31 denných zamyslení Vás posunie a obohatí vo všetkých smeroch. Vďaka tomu sa zase o krôčik priblížite k našej Mame. Dielo je navyše nádherne graficky spracované a okrem zamyslení obsahuje aj modlitby a "výzvy k akcii", takže si prečítané budete mať možnosť vyskúšať aj v praxi. Vrelo odporúčam zvlášť ako darček k sviatku.

Michal Zamkovský: Spovedal som Slovensko

Michal Zamkovský: Spovedal som Slovensko

Pavol Rábara; Imrich Gazda; Michal Zamkovský

-15%

9,27 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

12. septembera 2018

Zo slov otca Michala som počas čítania tak intenzívne pociťovala Ducha Svätého, ako už dávno nie. Ešte doteraz mám na chrbte zimomriavky. Spovedal som Slovensko odhaľuje životný príbeh muža, ktorý vie, kam kráča a vie aj to, ako sa tam dostať. Vďaka jeho príkladu to môžeme "odkukať" aj my. Stačí len dostatok odhodlania, viery a lásky. Nenechajte si tento poklad ujsť!

Most do prístavu

Most do prístavu

Francine Riversová

-15%

10,97 €

4,8
userAvatar
Martina (209)

12. septembera 2018

Čítala som takmer všetky knihy Francine Riversovej, no musím sa priznať, že jej dielo Most do prístavu je pre mňa osobne naozaj výnimočné. Príbeh, ktorý autorka vykresľuje s dokonalou ľahkosťou a skutočným majstrovstvom sa totiž číta úplne sám :) Jednoznačne odporúčam! Božia láska, ktorá prekonáva všetky prekážky, stavia spálené mosty a nikdy sa nevzdáva, napokon zvíťazí aj v príbehu Abry a ponúka pritom nádherný čitateľský zážitok.

Zašpinená sláva

Zašpinená sláva

Pete Greig

-15%

5,10 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

5. septembera 2018

Kniha je rovnako nekonvenčná a priekopnícka ako jej autor. Tým, ktorí sa s jej zvláštnosťami vyrovnajú (ba dokonca stotožnia), však ponúka oveľa viac, než len neuveriteľnú zbierku vymodlených zázrakov. Ja sama ju po prvom prečítaní považujem skôr za akýsi bedeker, ktorého úlohou je zaviesť všetkých čitateľov tam, kam sa sami neodvažujú ísť. A to duchovne aj fyzicky. Úlohou modlitby totiž nie je vyburcovať Boha, aby sa pozrel naším smerom a začal konať vo veciach, ktoré Mu predkladáme, ale skôr vyburcovať nás samých, aby sme konečne zdvihli zadok a nabrali odvahu robiť to, na čo sme boli stvorení. Pýtate sa, čo to je? Zašpinená sláva je pre Vás ako stvorená.

Anjeli vo videniach veľkých mystičiek

Anjeli vo videniach veľkých mystičiek

Marcello Stanzione; Myriam Castelli

-15%

8,42 €

4,9
userAvatar
Martina (209)

15. augusta 2018

Kniha Anjeli vo videniach veľkých mystičiek je akoby farebnou mozaikou; čitateľovi totiž ponúka viac ako 60 životných príbehov veľkých mystičiek. Mená ako svätá Uršuľa, Klára z Assisi, Terézia z Ávily, Gemma Galgani či Matka Tereza sú známe snáď každému katolíkovi; vedeli ste ale o úlohe anjelov v životnej dráme svätej Kataríny Alexandrijskej či blahoslavenej Aniele Salawa, roľníčky z Krakova? Nevšedný prierez dejín, ktorý sa Vám naskytne po prečítaní jednotlivých príbehov týchto veľkých žien Cirkvi, Vás jednoducho uchváti. Som si istá, že vďaka nemu oveľa hlbšie porozumiete úlohe anjelov aj vo Vašom vlastnom živote.

Antikrist

Antikrist

Franz Spirago

-15%

6,72 €

4,8
userAvatar
Martina (209)

11. apríla 2018

Antikrist nie je žiadnou vyčerpávajúcou odbornou knihou. Práve naopak; autor podáva jednotlivé oblasti týkajúce sa Antikrista samotného či posledných časov miestami až príliš ľahko, akoby sa ich len jemne dotkol. Nie je to však nič negatívne; kniha je tým pádom vhodná úplne pre každého. Antikrist je veľmi povzbudivou knihou napriek hmatateľnej temnote, ktorou sa zdanlivo zaoberá. Autor svoj talent využíva naplno; vie, kedy čitateľa prekvapiť i potešiť, kedy ho napomenúť či s láskou podoprieť. Práve vyváženosť knihy je črtou, ktorá ma pri čítaní najviac fascinovala.

Šťastie sa začína už dnes

Šťastie sa začína už dnes

Pápež František

-15%

10,97 €

5,0
userAvatar
Martina (209)

4. apríla 2018

Priznávam: nevtieravosť pápežových slov ma fascinuje. Šťastie sa začína už dnes môžete vďaka nej pokojne kúpiť komukoľvek: businessmanovi i mamičke na materskej, kresťanovi i nekresťanovi, tínedžerovi i dôchodcovi. Kniha rozhodne má čo povedať každému jednému z nich;navyše je viac ako len vhodná aj pre zasvätených. Som si istá, že prinesie vietor do plachiet všetkým, čo si prechádzajú životnou krízou, nech by sa už zdala akokoľvek zničujúca.

Lazár, poď (von)!

Lazár, poď (von)!

Mária Martina Marthini

-15%

6,72 €

4,6
userAvatar
Martina (209)

4. apríla 2018

Prečo by nevšedné svedectvo potrápenej viery Lazár, poď (von)! z pera Márie Martiny Marthini malo zaujať Vašu pozornosť? Posolstvo knihy je jasné: pochybujme, kričme, tápajme, hnevajme sa, hľadajme... no nikdy sa neprestaňme nechať viesť. Veď práve v tom spočíva krása a veľkosť našej viery, či nie?

Živá novéna k Panne Márii, rozväzovačke uzlov

Živá novéna k Panne Márii, rozväzovačke uzlov

Marge Fenelon

-15%

5,87 €

4,9
userAvatar
Martina (209)

8. novembra 2017

Ešte doteraz mám však z novény Marge Fenelonovej zimomriavky na celom tele. Takýto hlboký duchovný zážitok som nemala už veľmi dávno.

21 z 21
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Anna, pred 1 dňom

Veľká spokojnosť. Ústretovosť predavačky, je ochotná. Po objednaní bol balíček hneď na druhý deň na pošte.

userAvatar

Rudolf, pred 3 dňami

ok

userAvatar

Katarina, pred 4 dňami

Plna spokojnost tovar bol doruceny velmi skoro

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk