Recenzie: Martina

Recenzie: Martina

Prečo ruženec? Prečo dnes?

Prečo ruženec? Prečo dnes?

Gretchen Crowe

-15%

6,72 €

4,9
userAvatar
Martina (212)

1. februára 2023

Veľmi pekná kniha, ktorá v ôsmich kapitolách ponúka osem rôznych "dôvodov", prečo sa modliť ruženec v dnešnej dobe. Každá kapitola ma oslovila niečím iným a priniesla mi nové podnety k modlitbe. Okrem toho, čo v iných recenziách spomínali ostatní čitatelia, ma v knihe veľmi oslovili slová dnes už blahoslaveného pápeža Jána Pavla I. Vďaka jeho povzbudeniu som začala ruženec nosiť všade so sebou. Odporúčam každému, kto v sebe túži opätovne roznietiť lásku k tejto prastarej modlitbe.

21 spôsobov adorácie

21 spôsobov adorácie

Vinny Flynn

-15%

6,72 €

4,9
userAvatar
Martina (212)

25. januára 2023

Kniha 21 spôsobov adorácie je praktickou príručkou pre každého katolíka, ktorý chce začať adorovať. Tipy, ktoré kniha ponúka, nie sú náročné ani zložité, práve naopak – ide o jednoduché princípy, ktoré zvládne každý dospelý kresťan. Ak aj vy patríte k tým, ktorí občas zájdu na adoráciu, avšak po pár minútach im už myšlienky odbiehajú k práci, rodine, nákupom či iným povinnostiam, určite siahnite po tejto knihe. Pomôže vám opravdivo načerpať z Kristovej prítomnosti v Eucharistii a "dobiť baterky" do ďalšieho dňa.

Svätá Helena: Matka veľkého cisára, objaviteľka Kristovho kríža

Svätá Helena: Matka veľkého cisára, objaviteľka Kristovho kríža

Remi Couzard

-15%

7,57 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

18. januára 2023

Pútavá kniha o veľkej svätej – cisárovnej Helene, ktorá prežila svoj život s dôstojnosťou hodnou obyvateľa neba. Hoci som o Helene predtým už niečo vedela, práve vďaka tejto knižke som sa dozvedela aj zaujímavé detaily, ktoré mi ju priblížili. Bola to žena veľká svojím duchom. Som veľmi rada, že sa môžem inšpirovať jej životom a prosiť ju o príhovor pred Bohom.

Malá Arabka - Kvet Svätej zeme

Malá Arabka - Kvet Svätej zeme

Juraj Švec (ed.)

-15%

2,13 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

11. januára 2023

Táto brožúrka je malá svojou veľkosťou, ale veľká svojím obsahom. Obsahuje pomerne detailný životopis svätej Miriam Baouardyovej – Malej Arabky, ako aj praktické modlitby a pobožnosti k tejto výnimočnej žene, ktorá nadovšetko milovala nášho Pána. Ak sa chcete o tejto svätici dozvedieť viac, nenechajte si túto brožúrku ujsť.

Príbeh svätej Rity

Príbeh svätej Rity

André Bonet

-15%

8,42 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

4. januára 2023

Nesmierne pútavá, neuveriteľne hodnotná a skutočne nadčasová knižka, ktorá vám priblíži nielen výšky svätosti, aké svätá Rita dosiahla, ale aj hĺbku utrpenia, ktorým si v živote prešla. Hoci som si svätú Ritu ctila a jej život poznala i pred prečítaním tohto diela, vďaka tejto knihe som sa o nej dozvedela nové skutočnosti a stala sa pre mňa ešte vzácnejšou. Odporúčam každému, kto sa niekedy v živote ocitol v beznádejnej situácii alebo riešil nemožné veci a chce spoznať túto výnimočnú ženu, ktorá je ich patrónkou.

KARTY - Príprava na manželstvo

KARTY - Príprava na manželstvo

-15%

16,06 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

21. decembra 2022

Vynikajúci doplnok k prípravám na manželstvo pre všetkých, ktorí chcú urobiť čosi viac a hlbšie spoznať svojho budúceho partnera. Kartičky sú vytlačené na tvrdom papieri a vydržia aj neopatrnejšie zaobchádzanie. Obal je pevný a magnetický a vnútri nájdete aj praktický kovový krúžok, na ktorý si kartičky môžete založiť. Otázky sú praktické, nerozoberajú nepodstatné témy, ale idú naozaj do hĺbky. Zaoberajú sa aj drobnosťami, ktoré by človeka samého nenapadli, avšak môžu byť neskôr v manželstve potenciálnym zdrojom konfliktov. Veľmi vydarený produkt, ktorý odporúčam každému zasnúbenému páru.

7 tajomstiev Eucharistie

7 tajomstiev Eucharistie

Vinny Flynn

-15%

6,72 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

14. decembra 2022

Veľmi užitočná kniha, ktorá vám pomôže hlbšie sa zamilovať do Krista v Eucharistii. Autor tejto knihy Vinny Flynn nehovorí nič tajné – "tajomstvami", o ktorých píše, sú v skutočnosti fakty, ktoré Katolícka cirkev pozná a ohlasuje už vyše 2000 rokov. Dnešná uponáhľaná doba však spôsobila, že sme na tieto "tajomstvá" akosi úplne zabudli... Pripomeňte si ich aj vy touto pútavou knihou. Môžete ju čítať stále dokola, vždy vám dá niečo nové.

Posledný boj o rodinu

Posledný boj o rodinu

Piotr Glas; Jacek Pulikowski

-15%

10,97 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

7. decembra 2022

Silné čítanie, ktoré ukazuje pravdu a vnáša svetlo do temných "tabu" tém dnešnej doby. Táto kniha je v súčasnej dobe na Slovensku aktuálnejšia než kedykoľvek predtým. Som si istá, že pomôže mnohým manželstvám a rodinám, ktoré si chcú nechať pomôcť a poradiť. Som veľmi rada, že som sa k nej dostala aj ja.

Kuchyňa svätej Hildegardy

Kuchyňa svätej Hildegardy

Marie-France Delpechová

-15%

12,67 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

30. novembra 2022

Táto kniha je pastvou pre oči. Graficky je skutočne nádherná! Obsahuje 170 receptov na všetko, čo by mohla gazdinka potrebovať: od nápojov cez hlavné jedlá až po dezerty. Nájdete tu známejšie i menej známe jedlá z tradičných i netradičných surovín. Myslím si, že si v tejto kuchárskej knihe príde na svoje každý – vegetarián i "mäsožravec". Odporúčam túto knižku zvlášť ako darček pre každú ženu, ktorá rada experimentuje v kuchyni.

365 dní s Máriou

365 dní s Máriou

Luca Crippa (ed.)

-15%

10,12 €

5,0
userAvatar
Martina (212)

26. novembra 2022

Táto knižka obsahuje krátke "jednohubky", ktoré vám každý deň pomôžu začať rozhovor s Pannou Máriou. Nájdete tu krátke modlitby, zamyslenia či myšlienky, ktoré môžete celý deň "prežúvať", a tak sa približovať k našej nebeskej Mame. Je to krásne dielko, ktoré tiež zaručene poteší ako darček každého obdarovaného.

6 z 22
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Oľga , pred 1 dňom

Obchod na ktorý sa môžno určite spoľahnúť. Keby sa ma niekto spýtal, či si viem predstaviť prepojenie podnikania so službou... tak áno. Pre mňa je to práve Z a ch e j.

userAvatar

Elena, pred 2 dňami

mám rada tento obchod, mám rada jeho knihy, i ostatné

userAvatar

Miriam, pred 3 dňami

Rýchle doručenie a výhoda výberu vyzdvihnutia

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk