Recenzie: Martina

Recenzie: Martina

Skladačka: Novéna k Panne Márii z Pompejí

Skladačka: Novéna k Panne Márii z Pompejí

-15%

0,26 €

4,3
userAvatar
verified
Martina (207)

18. mája 2022

Táto skladačka je nesmierne praktickou pomôckou pri modlitbe Pompejskej novény, ktorá spočíva v modlitbe všetkých ružencov denne po dobu 54 dní. Obsahuje priestor na zaznamenanie si jednotlivých modlitieb, vďaka čomu budete mať lepší prehľad, ako v modlitbe postupujete. Nájdete v nej aj úvodnú a záverečnú modlitbu, ktoré sa treba počas novény modliť. Ak sa chystáte modliť Pompejskú novénu, určite budete túto skladačku potrebovať.

Ja som chlieb života (zlatá razba)

Ja som chlieb života (zlatá razba)

Martina Kováčiková (ed.)

-15%

5,95 €

5,0
userAvatar
Martina (207)

18. mája 2022

Ak hľadáte darček pre svoje dieťa, vnúča či krstniatko, ktoré má pristúpiť k prvému svätému prijímaniu, knižka Ja som chlieb života je veľmi vhodný výber. Je to veľmi vydarená publikácia, v ktorej nájdete okrem pamätnej strany aj krásne ilustrácie a najdôležitejšie modlitby, ku ktorým sa prvoprijímajúci môže neustále vracať. Odporúčam.

In sinu Jesu - výber modlitieb

In sinu Jesu - výber modlitieb

-15%

2,81 €

5,0
userAvatar
Martina (207)

11. mája 2022

Túto brožúrku používam počas adorácie. Je úžasným sprievodcom, ktorý mi pomáha prenikať do tajomstiev vlastného srdca a ponárať sa do krásy a lásky Eucharistického Krista. Nájdete v nej aj nádherné modlitby za kňazov.

Ja som chlieb života (farebná obálka)

Ja som chlieb života (farebná obálka)

Martina Kováčiková (ed.)

-15%

4,68 €

5,0
userAvatar
Martina (207)

4. mája 2022

Ak hľadáte darček pre svoje dieťa, vnúča či krstniatko, ktoré má pristúpiť k prvému svätému prijímaniu, knižka Ja som chlieb života je veľmi vhodný výber. Je to veľmi vydarená publikácia, v ktorej nájdete okrem pamätnej strany aj krásne ilustrácie a najdôležitejšie modlitby, ku ktorým sa prvoprijímajúci môže neustále vracať. Odporúčam.

Svätý Tomáš Morus - Výnimočný život, výnimočná smrť

Svätý Tomáš Morus - Výnimočný život, výnimočná smrť

Jan Gero

-15%

1,62 €

5,0
userAvatar
verified
Martina (207)

29. apríla 2022

Každá brožúrka z tejto edície je poklad, ktorý vám bude pomáhať pri modlitbe vždy, keď to budete potrebovať. V tejto konkrétnej s názvom Svätý Tomáš Morus nájdete stručný (a pútavý) životopis svätého Tomáša, novénu za politikov a právnikov, novénu za svätosť v každodennom živote, litánie k svätému Tomášovi a mnohé ďalšie užitočné modlitby. V dnešnej dobe potrebujeme orodovanie svätého Tomáša Morusa, múdreho a vzdelaného právnika, viac ako kedykoľvek predtým. Táto brožúrka nám pomôže prosiť o jeho orodovanie a príhovor. Jednoznačne odporúčam.

100 modlitieb k adorácii

100 modlitieb k adorácii

Florence Viellard

-15%

5,87 €

4,6
userAvatar
verified
Martina (207)

13. apríla 2022

Táto kniha je poklad! Obsahuje neskutočne krásne modlitby, ktoré sú krátkymi pozvaniami k hlbšiemu stretnutiu s Pánom vo vlastnom rozjímaní pred Najsvätejšou sviatosťou. Je dôležité podotknúť, že modlitby sú primárne určené na využitie počas adorácie – teda v tichu kostola pred Ježišom, kde sa na ne môžete sústrediť a nechať sa nimi pohltiť. (Samozrejme, môžete sa ich modliť aj doma, ale na to nie sú určené a ak si ich budete kupovať s týmto zámerom, pravdepodobne budete sklamaní ako niektorí recenzenti.) Knižku odporúčam všetkým, ktorí radi adorujú :)

Kartičky: Svätý ruženec s pátrom Dolindom

Kartičky: Svätý ruženec s pátrom Dolindom

-15%

2,38 €

5,0
userAvatar
verified
Martina (207)

6. apríla 2022

Veľmi vydarené kartičky, ktoré vám pomôžu hlbšie prežiť jednotlivé ružencové tajomstvá. Každá kartička je vytlačená na tvrdom papieri a zalaminovaná tenkou fóliou, takže vydržia dlhý čas. Na prednej strane sa nachádza obrázok s výjavom z daného tajomstva a na zadnej strane sa nachádza úryvok zo Svätého písma a modlitba s pátrom Dolindom k danému tajomstvu. Odporúčam do každej katolíckej domácnosti.

Svätá Gemma - Drahokam Cirkvi

Svätá Gemma - Drahokam Cirkvi

-15%

2,13 €

4,9
userAvatar
verified
Martina (207)

30. marca 2022

Táto útla brožúrka je akýmsi predstavením alebo úvodom, ktorý Vám pomôže spoznať svätú Gemmu Galgani a vytvoriť si k nej úctu. Obsahuje základné informácie o Gemminom živote a modlitby k tejto veľkej svätici. Odporúčam ju zvlášť pre tých, ktorí túto sväticu ešte nepoznajú, alebo ju poznajú len z počutia.

Časopis: Milujte sa! (76)

Časopis: Milujte sa! (76)

-15%

1,27 €

5,0
userAvatar
Martina (207)

23. marca 2022

Veľmi dobrý časopis, ktorý by si mal prečítať každý katolík. Nájdete v ňom články o aktuálnych témach, neuveriteľne povzbudzujúce svedectvá a mnoho inšpirácií na modlitbu a duchovný život. Som veľmi rada, že tento časopis vychádza, a vždy sa teším na ďalšie číslo.

Pôstny navigátor

Pôstny navigátor

Jacques - Bénigne Bossuet

-15%

8,42 €

5,0
userAvatar
Martina (207)

16. marca 2022

Fantastická kniha, ktorá v krátkych zamysleniach na pár stránkach denne ponúka neuveriteľnú hĺbku a míľovými krokmi vás posunie v duchovnom živote. Na rozdiel od iných pôstnych kníh v nej nájdete zamyslenia na každý deň týždňa, teda aj na nedeľu. Odporúčam, je to skutočný poklad!

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk