Recenzie: Monika - vydavateľstvo Zachej.sk

Recenzie: Monika - vydavateľstvo Zachej.sk

E-kniha: Ruženec - záchrana pre svet

E-kniha: Ruženec - záchrana pre svet

Dominik Chmielewski

-15%

4,17 €

5,0

Kňaz, salezián a autor niekoľkých kníh, otec Dominik Chmielewski je už známi medzi našimi čitateľmi. Úprimné a priame slová, ktoré sa k nám dostávajú prostredníctvom jeho kníh či prednášok sa už dotkli nejedného srdca. Zmenili či prehĺbili duchovný život ľuďom, ktorí obsah jeho katechéz preniesli do svojich všedných dní a odhodlane zatiahli na hlbinu. O tajomstvách ruženca už bolo veľa napísané či povedané, preto sa možno v nás objaví pochybnosť, načo ďalšia kniha... Dominikove osobné rozjímania nad tajomstvami ruženca, zachytené v knihe Ruženec – záchrana pre svet, sú jedinečné a majú silu zmeniť pre niekoho jednotvárne a únavné recitovanie Zdravasov, na prežívanie kontemplatívnej modlitby. Tieto rozjímania pôsobia ako jemný vánok, ktorý sa dotkne našej mysle a čas modlitby ruženca, bude krásnym a hodnotne stráveným časom dňa. Tak neváhajme a poďme zachrániť svet!

14 svätých pomocníkov

14 svätých pomocníkov

Bonaventure Hammer

-15%

6,72 €

5,0

Štrnásť pomocníkov v núdzi je skupina svätcov, ku ktorým ľudia vzhliadali, uctievali a prosili o pomoc a uzdravenie už od 9. storočia. No najviac sa kult k týmto svätým rožšíril počas obrovskej pandémie nazývanej “čierna smrť”, ktorá zasiahla Európu a Áziu v polovici 14. storočia a vyhubila takmer polovicu populácie. Tento kult zanikol po Druhom vatikánskom koncile v roku 1969, avšak moc ich orodovania ostáva rovnaká pre všetkých, ktorí ich s dôverou prosia o pomoc či uzdravenie. Súčasná pandémia zmenila život i zmýšľanie mnohým ľuďom. Štrnásti boží služobníci boli v minulosti oporou a záchranou pre ľudí a sú pripravení opäť pomáhať všetkým, ktorí sa na nich s dôverou obrátia s prosbou o pomoc. Vydaním tejto knihy chceme oživiť úctu k týmto veľkým pomocníkom v núdzi, ktorí svoju moc dokázali počas pandémie v minulosti a rovnako môžu a chcú byť nápomocní aj dnes.

E-kniha: 40 dní duchovného boja

E-kniha: 40 dní duchovného boja

Piotr Glas

-15%

6,72 €

5,0

Otec Piotr Glas aj napriek tomu, že svojimi ráznymi slovami „nehladká“ srdcia svojich čitateľov a poslucháčov, ale sa v nich snaží prebudiť svedomie, iniciuje vykročenie z komfortnej zóny a vyzýva k radikálnej zmene zmýšľania, sa stal obľúbeným a vyhľadávaným kazateľom aj na Slovensku. Preto sme sa rozhodli vydať jeho ďalšiu knihu, ktorá môže zmeniť životnú cestu mnohým ľuďom. Tento poľský kňaz a exorcista je skúseným sprievodcom a dobrým radcom, ktorý nám touto knihou prostredníctvom 40 krátkych katechéz nastavuje zrkadlo pravdy a odporúča nám nerobiť kompromisy so zlom. Tak sa „nehrajme na pštrosy“ a buďme pevní vo svojej viere a to aj vtedy, keď to vyžaduje obetu a spôsobuje diskomfort.

E-kniha: V osídlach smrti

E-kniha: V osídlach smrti

Christine Watkins; Patricia Sandoval

-15%

9,27 €

5,0

Vydaním tejto knihy sme načreli do súdka s úplne inými, neštandardnými témami. Avšak svedectvo a odkaz Patrície Sandoval je také silné, že keď sme o ňom počuli, nemohli sme zostať ľahostajní a rozhodli sme sa aj my prispieť k šíreniu jej odkazu. Kniha nie je len skutočným príbehom, ktorý priam zamrazí, ale je tiež dôkazom úžasného Božieho milosrdenstva. Vďaka nej spoznáte pravdu o tabuizovaných témach, o ktorých sa k ľuďom vo veľkom množstve dostávajú skreslené a nepravdivé informácie. Patrícia z vďačnosti za svoje obrátenie a novú šancu ide odvážne so svojou „kožou na trh“ a rozpráva bez prikrášľovania o všetkom, čím si prešla. Veci pomenúva pravdivými slovami a nie skreslenými klamstvami, ako jej to bolo predkladané. Kniha je povzbudením a dodáva odvahu byť akčný v záchrane hoc aj jedného života namiesto zaujatia laxného postoja. A v neposlednom rade, je veľkým povzbudením a nádejou pre ľudí, ktorí si myslia, že v ich živote je už všetko stratené...

E-kniha: Garabandal

E-kniha: Garabandal

Francisco Sanchez-Ventura y Pascual

-15%

8,42 €

5,0

Veľmi sa ma dotkli slová vizionárky Conchity z Garabandalu: „Varovanie k nám prichádza pre naše hriechy. Už ma unavuje oznamovať to. Nikto tomu nevenuje pozornosť.“ Podobne aj slová svätého Pátra Pia: „Koľkokrát sa tam musí zjaviť, aby ste jej uverili?“ Panna Mária sa svojimi zjaveniami znižuje k človeku, no mnoho ľudí ignoruje jej slová. Posolstvá jej zjavení majú rovnakú hlavnú myšlienku: modlitbu a pokánie, aby sa zachránili duše pred spravodlivým trestom, keď príde všemohúci Boh súdiť túto zem. Komu môže modlitba a pokánie uškodiť? V knihe Garabandal: Zjavenia Matky Božej nie sú mýtus sú objektívne opísané udalosti na základe informácií z prvej ruky. Môžeme slová tejto knihy odmietať, avšak toto odmietanie alebo ignorácia môže v konečnom dôsledku uškodiť len nám samým. Garabandal nám sníma ružové okuliare nášho egocentrizmu a nadstavuje zrkadlo pravdy o nás samých. Chceme sa zmeniť alebo uprednostníme pohodlie v nevedomosti?

E-kniha: Po cestách mystikov k Božej láske

E-kniha: Po cestách mystikov k Božej láske

-15%

7,57 €

5,0

BOH je Láska. Boh má tiež veľa prívlastkov: je nekonečný, všemohúci, spravodlivý, milosrdný, dobrotivý. No v neposlednom rade je nesmierne milujúci. Jeho veľkú lásku k svojmu stvorenstvu možno pozorovať všade navôkol nás. Bohu je veľmi milé, keď mu človek opätuje lásku a pre človeka je prospešné, keď si buduje intímny vzťah so svojim Stvoriteľom. Ako môže obyčajný človek vyznať lásku všemohúcemu Bohu? Dokonalé to určite nebude, ale dobrý Boh pozerá na každú, aj maličkú snahu človeka, ktorý túži viac sa priblížiť k nemu. Skvelou inšpiráciou nám môžu byť vyznania Božích mužov – mystikov, ktorých „piesne lásky“, sa nám zachovali. Otvorme a pozdvihnime svoje srdcia k mystickým výšinám! Poprosme Ducha Svätého, aby sformoval naše slová a myšlienky do vyznania lásky, ktorými sa pritúlime k nášmu milujúcemu Bohu.

Tajný denník Alžbety Leseurovej

Tajný denník Alžbety Leseurovej

Alžbeta Leseur

-15%

7,57 €

5,0

„Nik nemá väčšiu lásku ako ten, kto položí život za svojich priateľov.“ (Jn 15,13) Tento citát bol silným impulzom k vydaniu duchovného denníka Alžbety Leseurovej. Obeta z nesebeckej lásky, ktorú táto žena priniesla, je silným výkrikom vo svete, ktorý sa zameriava na konzumnú lásku a osobné pohodlie. Alžbeta, hoci netrpela núdzu a žila v pohodlí, neurobila si z pozemských dobier svoj cieľ. Používala ich len ako prostriedky na dosiahnutie najvyššieho cieľa pre seba, svojho manžela a svojim príkladom priviedla na správnu cestu mnohých zablúdených. Pre záchranu duše svojho manžela-ateistu nehľadala kompromis, ponúkla Bohu všetko, ponúkla mu vlastný život. Alžbeta je úžasnou motiváciou pre manželky, ktoré pre svojich manželov chcú vyprosovať milosti, požehnanie a mnohým aj obrátenie a večný život.

21 dní s Michalom Archanjelom

21 dní s Michalom Archanjelom

Mathieu-Modeste Kpodehoto

-15%

6,72 €

5,0

Svätý Michal Archanjel má sto percentnú úspešnosť v boji so satanom. V dnešných turbulentných časoch, keď veľakrát máme pocit, že zlo má prevahu nad dobrom, je veľmi dôležité hľadať oporu v mocnom bojovníkovi, vo vernom ochrancovi a neúnavnom obhajcovi Božej pravdy. Táto súkromná pobožnosť - 21 dní s Michalom Archanjelom - nás môže začleniť do zástupu verných Božích bojovníkov, ktorí sa pod velením Michala Archanjela dokážu vzoprieť zlu a chrániť seba a svojich blízkych pred zákernosťou a nástrahami satana. Majme dôveru v tohto Božieho vyvolenca, a pod jeho ochranou a dohľadom zažijeme ohromujúce zmeny v našom živote.

E-kniha: Varovanie

E-kniha: Varovanie

Christine Watkins

-15%

9,27 €

4,6

Dlhší čas sme zvažovali, či vydať knihu Varovanie v slovenskom jazyku alebo nie. Nevedeli sme ako zareagujú naši čitatelia na vážnu a krehkú tému ako sú proroctvá o osvietení svedomia. Nakoniec sme sa rozhodli pustiť sa do prípravy aj s rizikom, že nenájdeme pochopenie a pozitívnu reakciu pre tento náš počin u každého čitateľa. Príjemné povzbudenie prišlo v polovici procesu prípravy, keď sa k nám dostalo odporúčanie tejto knihy od autority - kňaza Dominika Chmielewského. Nasledovalo množstvo dotazov na Varovanie z radov našich zákazníkov s požiadavkou, aby sme knihu čím skôr publikovali. Teraz je tu čas, kedy je možné knihu čítať aj v slovenskom jazyku. Všetkým prajem, aby obsah tejto knihy v nikom nevyvolával strach, ale aby sa kniha stala pre každého zdrojom milostí, túžbou po zmene srdca a možnosťou, čo najlepšie sa pripraviť na osobné stretnutie so svojim Stvoriteľom – či už v okamihu osvetlenia svedomia alebo v okamihu svojej smrti. Nech dobrá myšlienka, s ktorou bola táto kniha písaná a pripravovaná prinesie úrodu, ktorá poteší užialené srdce Matky a zachráni čo najviac ľudí pre večný život.

Duchovný boj a rozlišovanie duchov

Duchovný boj a rozlišovanie duchov

Dan Burke

-15%

6,72 €

4,8

Takmer každý z nás už má skúsenosť s vnútorným bojom; trápime sa nad rozhodnutím, či myšlienky, ktoré nám víria hlavou, pochádzajú od dobrého Boha alebo sú vnuknuté zákerným zlým duchom? Nie je to ľahká situácia. Rozhodnutie o prijatí alebo odmietnutí týchto vnuknutí, môže priniesť dlhodobé následky pre náš život a často aj život našich drahých. Dan Burke nám prostredníctvom tejto novej knihy podáva tak veľmi potrebnú pomocnú ruku, aby naše rozhodnutia neboli založené na domienke „možno som sa trafil“, ale vychádzali z dôkladného rozlíšenia Dobra a Zla. Autor sa inšpiroval učením svätého Ignáca z Loyoly, ako aj časom preverenou múdrosťou mystikov. Preto si môžeme byť istý, že tento „návod“ na rozlišovanie duchov je postavený na pevných základoch a v spojení s modlitbou sa nemôžeme pomýliť.

7 z 12
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Katarína, pred 6 dňami

Precízne zabalené knihy, rýchle doručenie, možnosť platby na dobierku, záložka od Zacheja sa mi veľmi páči

userAvatar

Michaela, pred týždňom

Bývám spokojená s obchodem, vždy si tu vyberu něco, co mě zaujme:).

userAvatar

jela, pred týždňom

Rýchle dodanie, nádherné produkty. ODPORÚČAM!!!

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk